سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
برد اسون رو تبریک میگم.خیلی بهم حال داد از دو جهت.
1- ویا دوباره رو فرم اومده البته نه فرم والنسیا ولی به فرمش توی پارسال رسیده
2-الکسیس نشون داد حتی وقتی مسی خوب بازی نکنه ما اونو داریم که میتونه کلید قفلامون بشه.
به نظر من اگه واقعا پاس ژاوی روی گل دوم شانسی نبوده باشه که میدونم نبود میتونه پاسش جزء 5پاس برتر تاریخ باشه.از توپی که حتی مربی ها هم اونو مرده حساب میکنن یک گل درست کرد.واقعا لایق اینه که برای همیشه سلطان پاس لقب بگیره.
کاملا موافقم...کاشتن توپ از جناحین برای شوت خیلی سیستم خوبی میتونه باشه...البته اگه بارسا استفاده کنه...
راستی دیشب چه حالی داد:
1_الکسیس نشون داد داره به اوج بر میگرده
2_پیکه چه حرکتی کرد و چه پاسی هم داد!!(پیکه خیلی جالبه!دوتا قدم ور میداره 10 متر میره جلو...واقعا پاهای بلندی داره)
3_مسی هم گل خیلی توپی زد...
4_فابرگاسو بگو...چقدر با مسی هماهنگ شده!
همش این نوشته هارو نخونید کیف کنید دیگه....!
یه ماشا الله(چشم نخورن) هم بگید
ما بازیکنان شوت زنی خوبی داریم ......... و باید تو مواقعی که از راه نفوذ به مشکل میخوریم از قدرت شوت زنی استفاده کنیم .....
کاری که رئال به خوبی انجام میده ........ ژاوی / اینیستا / مسی / ویا / الکسیس / دنی آلوز و ........ همه اینها شوت زنی بلد هستند ولی چون تاکتیک تیم و فلسفه بازی ما پاس کاری خیلی کم شوت میزنند .........
دروازه 7 متره داداش شوت کن گل میشه
ای داداشی که تو قسمت هواداران رئال به بارسلونا بهترین تیم جهان و پرطرفدارترین تیم جهان میگی گربه سیاه
بدون که اگه ما گربه سیاهیم شما موش سیاه هم نیستید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
ویرایش توسط David Sina : 12-02-2011 در ساعت 18:38
منم به نوبه خودم تولد این مهاجم خطر ناک تیم فوتبال اسپانیا و بارسونا رو تبریک میگم ...
امروز، مهاجم دوست داشتنی بارسلونا 30 ساله می شود. 3 دسامبر روز تولد اوست. بازیکنانی که شخصیت حضور در بارسلونا را داشته باشند در دنیای امروز فوتبال زیاد نیستند. هواداران بارسا همیشه در مقابل حضور بازیکنان خشن در تیم از خود عکس العمل نشان داده اند.
داوید ویا در ابتدای فصل گذشته به آبی و اناری ها ملحق شد و به سرعت در دل هواداران نشست. شخصیت آرام و تلاش بی امان او در زمین نیز بر محبوبیت فردی او افزود. از گل های به یاد ماندنی داوید ویا می توانیم به دو گل در بازی 5-0 معروف مقابل رئال مادرید و گل تماشایی او در فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل منچستر یونایتد اشاره کنیم.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
خوب تیمتون هم که طبق معمول داره بازی به بازی بهتر میشه / امشب هم که لوانته رو بیچاره کردید فعلا که 5-0 خدا به دادشون برسه
تبریک میگم واقعا سانچز یکی از قشنگ ترین گل های تاریخخودش رو زد کوینکا هم که عالی بازی میکنه فابرگاس هم که مصیبته
! Força Pedro
Força El Guaje[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط emad abadani : 12-04-2011 در ساعت 11:25
منم این برد شیرین رو به همه آبی اناری های عزیز تبریک میگم به امید 5 تایی کردن دوباره رئال اینبار در برنابئو .........
ما به سومین خط دفاع برتر لالیگا 5 گل زدیم و این نشونه ی خوبی است ........
سلام من تازه تو سایت ثبت نام کردم دوستم هارانان این سایت رو به معرفی کرد نمیدونم شاید من اولین دختری باشم که تو این سایت ثبت نام کرده ام اما امیدوارم دختراهم یه کم علاقه به فوتبال نشون بدن مثل من که عاشق بارسا و سسک هستم خیلی هم امیدوارم که بتونیم الکلاسیکو 163 را ببریم.
ویرایش توسط David7 : 12-08-2011 در ساعت 02:12
این پیروزی شیرین و پر گل رو به همه آبی اناری های عزیز تبریک میگم ............ کدوم تیم میتونه با 8 بازیکن تیم B تو لیگ قهرمانان اروپا یه تیم رو 4 تایی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟ فقط بارسلونا .......... فوتبال دنیا باید جلوی بارسلونا و جوانان لامسیا تعظیم کنه .........
روزنامه های مادرید مارکا و آ اس که از حامیان مالی رئال مادرید هستند اعلام کردند مسی و گواردیولا از رای و محبوبیت مردمی بالا تری برخوردارند ...... واقعا اگه جای رئالی ها بودم سکوت میکردمتو شهر خودتون هم محبوبیت مسی و پپ از رونالدو و مورینیو بیشتره .......... حالا بازم بگین اخلاق
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)