Design & Developed BY Patira

صفحه 84 از 141 نخستنخست ... 3474828384858694134 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 831 تا 840 , از مجموع 1407
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

real نقل و انتقالات و مهمترین خبرها از باشگاه رئال مادرید در فصل 2011-2012

به نام خدا

در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل

2011-2012

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01

2. 8 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

رونالدو دومین بازیکن برتر 2011 شد
    مرجع خبري رئال مادريد : کریستیانو رونالدو که فصل گذشته توانسته بود کفش طلا را ببرد ، در این فصل نتوانست که توپ طلا را ببرد و مسی پس از اتفاقات عجیب سال گذشته که به این عنوان رسیده بود ، باز هم به توپ طلا رسید .
    کریستیانو ، دومین بازیکن برتر جهان شد و ژاوی به توپ برنزی دست یافت .
    نزدیک شدن رونالدوبه صدر جدول کفش طلا
    مرجع خبري رئال مادريد : کریستیانو رونالدو ، مهاجم رئال مادرید ، یک گام به صدرنشینی جدول کفش طلا با گلش در بازی شنبه به گرانادا ، نزدیک تر شد .
    در این جدول ، هر گل در لیگهای معتبر تر (اسپانیا ، آلمان ، ایتالیا ، فرانسه و انگلیس ) دو امتیاز دارد ، بدین ترتیب بازیکن پرتغالی با 21 گل ، 42 امتیازی است .
    الکساندر چکولایفس ، بازیکن تیم ترنس نروای استونی ، با 46 گل و 46 امتیاز در صدر جدول است ، هر چند که رونالدو بی تردید می تواند رکوردش را بشکند .
    در رده سوم ، سیدو دومبیا ، بازیکن زسکا مسکو جا دارد که به لطف 26 گلش ، 36 امتیازی است چرا که هر گل در لیگ روسیه ، 1.5 امتیاز دارد . رابین فن پرسی با 17 گل و 34 امتیاز و ماریو گومز با 16 گل و 32 امتیاز در رده های بعدی هستند .
    3تااز4پاس گل دهنده لالیگا در رئال مادرید هستند
    مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید در عرض 17 بازی لالیگایی 61 گل زده تا آمارهای بزرگی را جا به جا کند . بی تردید در این گلها به جز گلزنان ، پاس گل دهنده ها هم نقش مهم و موثری داشته اند.
    رئال مادرید تیمی است که کاملا تیمی کار می کند . برابر گرانادا ، این اوزیل بود که به شکل فوق العاده ای نقش پاس گل دهنده تیم را ایفا کرد . او پس از دی ماریا ، دومین پاس گل دهنده برتر لالیگاست . مسی به اندازه اوزیل پاس داده و در رده دوم است . در رده چهارم هم رونالدو با شش پاس گل در هفده بازی جای دارد .
    مورینیو:من هم از گل خوشحالی نکردم پس از من انتقاد کنین
    مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی برگشت کوپا برابر مالاگا در لاروسالدا ، سعی کرد که غرور کاذب را در تیمش بکشد :"به نظرم لالیگا نزدیک تر شده است . ما در عرض دو هفته پنج امتیاز از دست دادیم ، سه تا برابر لوانته و دو تا برابر راسینگ . " در مورد پنالتی مشکوک بارسلونا نیز گفت :" به من ارتباطی ندارد ."
    در مورد کریستیانو رونالدو و خوشحالی نکردنش پس از گلی که به گرانادا زد گفت :" او را خیلی خوب می بینم . به نظرم خوشحالی کردن از دیگر گلها مهمتر بود تا گل پنجم آن بازی در دقیقه 90 . من دیدم که برای چهار گل دیگر که خیلی مهم بودند خوشحالی کرد . کاری که او کرد طبیعی بود . اگر می خواهید از فردی به خاطر خوشحالی نکردن از گلها انتقاد کنید ، از من انتقاد کنید چرا که از هیچ کدام از پنج گل خوشحالی نکردم . برخی می گویند که به این خاطر خوشحالی نکرد که عصبانی بود در حالی که این طور نبود ."
    در مورد بازی کوپای فردا برابر مالاگا گفت :" کوپا به اندازه لالیگا مهم نیست ، به خصوص آن که آن را سال گذشته بردیم . اما رقابتی است که تلاش می کنیم که برنده آن باشیم . اگر بازی با مالاگا ، در لحظه سخت تر و مشکل تری از فصل بود ، شاید با تمام پتانسیلمان بازی نمی کردیم . اما این بازی در زمانی برگزار می شود که بازیکنان نیاز به بازی کردن دارند . به همین علت این بازی را همچون یک بازی مهم می دانم . در ترکیبم تغییر زیادی ایجاد نمی کنم . برای مالاگا ، بردهای 1-0 یا 2-1 هم کافی هستند اما ما برای برد بازی خواهیم کرد ، مثل همیشه . "
    سپس اعلام کرد که بنزما به مالاگا سفر خواهد کرد چرا که بر مصدومیتش غلبه کرده است :" خیلی بهتر است . باید ببینم که چطور تمرین می کند . حس من این است که به بازی خواهد رسید . "
    سپس اعلام کرد که آربلوا به خاطر نیمه اول بازی رفت با مالاگا تنبیه شده است :" جایی خواندم که گفته بودند من آربلوا را تنبیه کرده ام . وقتی که مربی با یک بازیکن به توافق می رسد ، یعنی به او اعتماد کرده است ، اگر اسمش را تنبیه می گذارید ، پس اشتباه می کنید . ما با هم صحبت کردیم . او گفت که در طول تعطیلات ، نزد دندانپزشک رفته است و به همین خاطر او را برای آخر هفته ، مرخص کردیم . برابر مالاگا هم بازی کرد و خوب نبود . سپس با او صحبت کردیم و به این نتیجه رسیدیم که باید خیلی خوب تلاش کند تا به بازی برگشت با مالاگا برسد . به هیچ وجه از تنبیه خبری نبود . "
    سپس در مورد بردهای پر گل رئال مادرید صحبت کرد :" تیم من ، گل های زیادی می زند و می برد . خوب دفاع می کند و از نظر تاکتیکی ، قدرتمند است . وقتی تیمم زیاد گل نمی زند ، می شوم نتیجه گرا و تدافعی . حالا که به رئال مادرید آمده ام و تیمم گلزن ترین تیم است و کفش طلا را می بریم ، مردم از خوشحالی های بعد از گل ناراحت می شوند . برای چه این همه انتقاد ؟ افرادی که به استادیوم رفته اند در بازیهای اخیر ، گلهای زیادی داده اند . من ترجیح می دادم که تیمم پنج بر صفر می برد تا پنج بر یک اما تیم من ، خوب بازی می کند . کریستیانو به طور متوسط در هر بازی یک گل زده است . نمی دانم که واقعا چه انتظار دیگری دارید . "
    در مورد شرایط شاهین که هنوز فاقد ثبات است گفت :" این شرایط طبیعی است . مدتها بوده که مشکلات زیادی داشته است . " سپس از کوئنت رائو گفت :" من می خواستم که به بقیه فرصت دهم و بقیه را تشویق کنم . وقتی که همه آماده هستند ، بالاخره یک نفر باید کنار بماند . "
    در مورد مراسم توپ طلا نیز صحبت کرد و گواردیولا را شایسته بردن عنوان بهترین مربی دانست :" من برای حضور نداشتن در زوریخ تویجه داشتم ، کریستیانو نیز می خواست که باشد . سال گذشته هم در میان سه نفر برتر بود . امسال این عنوان را نمی برد و حقش هم بود که نبرد . در سال 2010 ، من با اینتر سه جامه شدم و شایسته توپ طلا بودم اما امسال نه چرا که فقط کوپا دل ری را بردم . گواردیولا و فرگوسن بیش از من جام بردند . دوست دارم که به برنده تبریک بگویم ، به نظرم این حق گواردیولاست . "
    سپس در مورد رونالدو و مسی گفت :" توپ طلاهای رونالدو و مسی به این جا ختم نخواهد شد . آنها در دو تیم بزرگ هستند و هنوز خیلی مانده تا 30 ساله شوند و عناوین بیشتری خواهند برد . پتانسیل بیشتر بردن را دارند ."
    61 سال بود که کسی به اندازه رونالدو در 17 هفته آغزین لالیگا گل نزده بود
    مرجع خبري رئال مادريد : کریستیانو رونالدو در 17 بازی ، 21 گل به ثمر رسانده است ، اتفاقی که 61 سال بود که رخ نداده بود . آخرین بازیکنی که آماری مشابه رونالدو کسب کرده بود ، سزار بود که در فصل 51-1950 ، تا این مقطه 23 گل زده بود .
    علاوه بر این ، بازیکن پرتغالی اولین رئال مادریدی است که از رکورد 20 گل در 17 بازی اول لالیگا می گذرد (پرودن با 26 گل در 17 بازی از اتلتیکو رکورد دار است ) .
    هوگو سانچز ، توانسته بود که به رکورد 20 گل در 17 بازی آغازین فصل برسد و بهترین رکورد دی استفانو تا این مقطع لالیگا هم 19 گل بود .
    کریستیانو در لالیگای فصل قبل با 40 گل زده آقای گل شد و این فصل با این روند می تواند آن رکورد را بشکند . خودش بارها گفته که :" در فوتبال هیچ چیز غیرممکن نیست . " تا کنون 1.17 گل در هر بازی زده که رکورد وحشتناکی است .
    کهل : به شاهین توصیه می کنم از رئال جدا نشود
    مرجع خبري رئال مادريد : ماریو گوتزه و سباستین کهل ، بازیکنان بورسیا دورتموند ، به نوری شاهین ، هم تیمی سابقشان توصیه کردند که از رئال مادرید جدا نشود .
    بازیکن ترکیه ای 23 ساله در رئال مادرید دوران خوشی را نداشته تا شایعات پیرامونش زیاد شود . حالا کهل می گوید :" اگر بخواهم به نوری توصیه کنم ، به او می گویم که نباید پس از نیم سال از رئال مادرید جدا شود . اگر نوری در همه بازیهای نیمه دوم فصل مورد استفاده قرار گیرد ، دیگر چنین بحث هایی بی تردید مطرح نخواهد شد . "
    گوتزه نیز از شاهین حمایت کرد :" مطمئن هستم که او به حقش در رئال مادرید می رسد . اما اگر نشد ، بدم نمی آید که برگردم . با نوری قهرمان بوندسلیگا شدیم و او دوست من است ."

HALA MADRID

4. 5 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

برنامه دیدارهای جام حذفی اسپانیا – کار سخت رئال در خانه مالاگا

دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی کوپا دل ری، در روزهای سه شنبه تا 5شنبه برگزار خواهد شد

Getty

سایت گل- سه شنبه شب دور برگشت مرحله یک هشتم پایانی جام حذفی اسپانیا (کوپا دل ری) با برگزاری سه دیدار آغاز می شود. چهارشنبه شب هم سه دیدار دیگر برگزار می شود و دو دیدار باقی مانده در روز 5شنبه برگزار خواهد شد
    در یکی از حساس ترین بازیها، رئال مادرید که در دیدار رفت به سختی و با نتیجه 2-3 از سد مالاگا عبور کرده بود این بار باید در خانه حریف به میدان برود و بارسلونا هم میهمان اوساسونا خواهد بود.
    برنامه دیدارهای برگشت مرحله یک هشتم پایانی جام حذفی اسپانیا (کوپا دل ری) بدین ترتیب است:
    سه شنبه 20 دی (10ژانویه)
    رئال مایورکا- رئال سوسیداد
    راسینگ سانتاندر – میراندس
    مالاگا- رئال مادرید
    چهارشنبه 21 دی (11ژانویه)
    لوانته – آلکورکن
    اسپانیول- کوردوبا
    سویا-والنسیا
    پنجشنبه 22 دی (12 ژانویه)
    اتلتیک بیلبائو – آلباسه ته
    اوساسونا- بارسلونا

HALA MADRID

6. 5 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

پلگرینی در فکر استفاده از ضربات شروع مجدد برابر رئال
    مرجع خبري رئال مادريد : مالاگا ، هفت روز برای بازی امشب وقت داشته تا خوب فکر کند . پس از بازی رفت با نتیجه 3-2 در برنابئو ، کسی از نتیجه راضی نبود اما بازی خوب این تیم باعث شد که سرحال باشند و هواداران امید داشته باشند . تیم مانوئل پلگرینی حالا کار مشکلی را پیش رو دارد .
    از طرفی بازی در زمین خودی ، انگیزه ویژه ای برای بازیکنان مالاگاست . یکی از فاکتور هایی که پلگرینی مد نظر دارد ، استفاده از ضربات آزاد است . آنها در برنابئو با دو کرنر به گل رسیدند و می خواهند از این فرصت باز هم بهره ببرند .

پیشنهاد 42 میلیونی از لیگ انگلیس برای دیماریا
    مرجع خبري رئال مادريد : آینده آنخل دی ماریا ، زیاد مشخص نیست . پس از ناکامی اولیه در توافق با رئال برای افزایش دستمزد این بازیکن ، باشگاه های انگلیسی به سراغش آمده اند . یکی از بزرگترین باشگاه های این کشور ، حاضر شده که برای بازیکن اهل روساریو ، 42 میلیون یورو بپردازد .
    مسئله افزادیش دستمزد آنخلیتو با رئال تا حدودی به مشکل خورده است و حالا باشگاه های بزرگ اروپا به دنبالش هستند و یکی از آنها حاضر است که در زمستان او را بخرد . حتی مسئولان این باشگاه ، دستمزدی بسیار بالاتر از دستمزدش در رئال که سالی دو میلیون یوروست را پیشنهاد داده اند .
    آنخل از دستمزدش در رئال مادرید راضی است و در حالی که قول داده بودند آن را افزایش دهند ، فعلا خبری از این قضیه نیست . شاید به همین خاطر باشد که بازیکن آرژانتینی بدش نیاید که تیمش را تغییر دهد . او در ژوئن گفته بود :" بی صبرانه منتظر تمدید قرارداد هستم . در اسپانیا هرگز انتظار چنین فصلی را از من نداشتند . "
    حالا پس از هفت ماه ، جلسات بی نتیجه ای برگزار شده اند . دی ماریا که در حال ریکاوری از مصدومیتش است ، در این فصل فوق العاده بوده و آقای پاس گل لالیگا با سیزده پاس گل است
    در میان مشتریان دی ماریا ، چلسی از بقیه پر و پا قرص تر است . ویلاش بواس علاقه زیادی به این بازیکن دارد و او را از زمان حضورش در پرتغال می شناسد . آنخل حس می کند که در رئال آن طور که باید ، به او بها داده نمی شود .
    مورینیو: بارسا هنوز شانس قهرمانی دارد

کاتالان ها این هفته در دیدار مقابل اسپانیول به تساوی 1-1 رسیدند و به ترتیب فاصله شان با رئال صدرنشین به 5 امتیاز افزایش پیدا کرد

Jose Mourinho - Real Madrid

سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال، معتقد است هنوز خیلی زود است که بارسا را از رقابت قهرمانی لالیگا خارج شده دانست و اعلام کرد که هنوز اتفاقات زیادی در ادامه فصل می تواند رخ دهد.
    کاتالان ها این هفته در دیدار مقابل اسپانیول به تساوی 1-1 رسیدند و به ترتیب فاصله شان با رئال صدرنشین به 5 امتیاز افزایش پیدا کرد.
    با این وجود آقای خاص معتقد است رقابت قهرمانی هنوز پابرجاست.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما در سه روز در ابتدای فصل، 5 امتیاز از دست دادیم ( مقابل راسینگ و لوانته). در چند بازی خیلی راحت ممکن است 5 امتیاز از دست داد."
    رئالی ها امشب در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی کوپا دل ری در لا روسالدا مقابل مالاگا قرار می گیرند.

HALA MADRID

8. 3 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

پویول: 5امتیاز فاصله خیلی زیاد است

مرجع خبري رئال مادريد : کارلس پویول ، کاپیتان بارسلونا در کنفرانس مطوبعاتی گفت :" می دانیم که فاصله زیاد شده است . پنج امتیاز فاصله زیاد است ، رئال مادرید خیلی خوب کار می کند اما تمام تلاش خود را می کنیم تا قهرمان شویم و از رئال مادرید پیشی بگیریم . "
    در مورد مراسم توپ طلا گفت :" صحبتهای گواردیولا و مسی خیلی احساسی بودند ."

احتیاط رمز پیروزی مورینیو
    مرجع خبري رئال مادريد : مورینیو ، درس را یاد گرفته است . در پاسخ به برتری رئال مادرید با تواضع صحبت می کند (" ما پنج امتیاز در دو هفته به لوانته و راسینگ دادیم ، پس خود را به لالیگا نزدیک تر نمی بینم ") و سعی می کند که صادق باشد ("در سال 2010 توپ طلا را به حق گرفتم چرا که با اینتر سه جامه شدم ") . بی تردید حرفه ای گری و احترام به دیگران ، یکی از بحث هایی است که والدبباس به آن اهمیت خاصی می دهد .
    مورینیو دیگر یاد گرفته که باید حرفها را درون زمین زد . وقتی که کریستیانو ، هیگوائین ، بنزما ، اوزیل ، ژابی ، کاکا ، دی ماریا ، راموس ، مارسلو ، په په ، خدیرا و کاسیاس را داری ، نیازی نیست که بیرون زمین ، کری بخوانی . بدین ترتیب ، دیروز از رونالدو هم حمایت کرد . می داند که این بازیکن اشتباه کرد که پس از گلزنی در برنابئو خوشحالی نکرد (مثل این است که وقتی وارد کلیسا می شوی ، صلبب نکشی ) اما نمی خواهد که روحیه این بازیکن را خراب کند چرا که می داند که خود این بازیکن بیش از هر کسی ناراحت است ...
    حالا بازی امشب ، به اندازه نصف فصل ارزش دارد . قلو نمی کنم . رئال باید از جامش دفاع کند و از چیزی دست نکشد .
    توماس رونکرو

HALA MADRID

10. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    Jose Mourinho, Carlos Queiroz, Afshin Ghotbi, Mustafa Denizli, Jurgen Klopp
    بازیکن محبوب
    Cris Ronaldo, Khalili, Milito, Adriano, Zanetti, Reus, Gotze
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133
    تشکر شده 3,220 در 1,108 پست

real

کاسياس: کابايرو قصد فريب داور را داشت

دروازه‌بان تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا پس از صعود تيمش به مرحله يک چهارم نهايي جام پادشاهي اين کشور گفت: ديدار مقابل بارسلونا بازي مرگ و زندگي نيست.

به نقل از آس اسپانیا، ایکر کاسیاس تصریح کرد: نباید بارسا یک حریف عجیب و غریب تلقی شود، بارسلونا هم تیمی است که برای حضور در جام پادشاهی اعلام حضور کرده و در صورت غلبه بر اوساسونا راهی یک چهارم نهایی می‌شود، بازی ما مقابل بارسلونا در روزنامه‌ها، به‌نام ال‌کلاسیکودربی است اما نزد خودمان هیچ نامی جز بازی در مرحله یک چهارم نهایی جام پادشاهی ندارد. اهمیت این بازی کمتر از بازی ما در مراحل بعدی است و مشخصا هدفی بزرگتر از پیروزی مقابل بارسلونا داریم. فتح دوباره کوپادل‌ری برای ما بسیار مهم است.
    کاسیاس درباره دیدار شب گذشته مقابل مالاگا نیز عنوان کرد: حرکت کابایرو جالب نبود، او قصد فریب داور را داشت و درست نیست به خاطر تمارض بازیکن مالاگا بازی خوب این تیم را فراموش کنیم، مالاگا فوق‌العاده قوی بود و ما به خاطر دو بازی رفت و برگشت با این تیم خیلی خسته شدیم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

12. کاربر روبرو از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

real

رئال مادرید ومرگ بارترین خط حمله ی اروپا
    این فصل هیچ تیمی در اروپا آمار گل زنی اش خیره کننده تر از رئال مادرید مورینیو نبوده است آنها این فصل تا به اینجا در لالیگا همه را از دم تیغ گذراندند. حتی بارسلونا هم دراین فصل ازز رسیدن به آمار گل زنی رئال مادرید ناتوان نشان داده هرچند آنها دراروپا بهترین خط دفاعی را دارند. ال کلاسیکوی رفت تقابل بهترین خط حمله ی اروپا با بهترین خط دفاع اروپا بود اما بهترین خط دفاع اروپا تنها بیست ثانیه در مقال بهترین خ حمله ی ارپا دوام آورد.هرچند که بارسلونا برنده ی نهایی بود اما رئال مادرید این فصل سریع ترین گل اروپا را به قهرمان فصل گذ شته ی اروپا زده بود. این آمار درحالی بدست آمد که همه مورینیو را مربی ای تدافعی میدانسته و او را با بازی های منطقی تیمش میشناختن. اما آمار خط دفاعی رئال مادرید چندان تعریفی نداشت و آنها حتی از دورتموند و یوونتوس هم بیشتر گل خوردند.درجدول رده بندی تیم های اول و دوم 6 لیگ معتبر اروپا رتبه ی یوونتوس در جدول گل زنی جالب توجه است.یونتوس حتی از تیم دوم لیگ فرانسه مون پلیه هم کمتر گل زده است.و درته جدول قرار دارد.
    جدول رده بندی مرگ بارترین خط حمله ی اروپا / جدول رده بندی مستحکم ترین خطوط دفاعی اروپا
    رتبه نام تیم گل زده رتبه نام تیم گل خورده
    1 رئال مادرید 61 1 بارسلونا 9
    2 منچستر سیتی 56 2 بایرن مونیخ 10
    3 بارسلونا 51 3 یوونتوس 11
    4 منچستریونایتد 49 4 دورتموند 12
    5 بایرن مونیخ 43 5 رئال مادرید 16
    6 آث میلان 37 6 منچسترسیتی 16
    7 بورسیادورتموند 35 7 آث میلان 16
    8 مون پلیه 39 8 پارسین ژرمن 17
    9 پارسین ژرمن 31 9 منچستر یونایتد 20
    10 یوونتوس 28 10 مون پلیه 23
    توضیح:رئال مادرید و منچستر سیتی و آث یلان هرکدام تا اینجای فصل 16 گل دریافت کردند اما چون رئال مادرید نسبت به منچستر سیتی و آث میلان و منچستر سیتی نسبت به آث میلان گل بیشتری زدند به ترتیب در رتبه های 5 6 و 7 قرار گرفتند.

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

ویرایش توسط مورینیو... : 01-11-2012 در ساعت 12:36

14. کاربر روبرو از پست مفید مورینیو... تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

مورینیو:نتیجه گرا بودیم و خواسته مان را به دست آوردیم

مربی تیم مادریدی اعلام کرد که تیمش در بازی برگشت مقابل مالاگا فوتبال درخشانی را به نمایش نگذاشت

Jose Mourinho - Real Madrid vs Malaga

سایت گل- ژوزه مورینیو مربی پرتغالی رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش در دیدار برگشت مرحله یک هشتم پایانی جام حذفی اسپانیا مقابل مالاگا نتیجه گرا بازی کرده و از همین رو شاهد یک بازی خوب نبودیم.
    دراین بازی رئال موفق شد تا با نتیجه 0-1 از سد مالاگا عبور کرده و بدین ترتیب با توجه به برد 2-3 در دیدار رفت به مرحله بعدی این رقابتها راه یابد.
    درپایان این دیدارمورینیو به خبرنگاران گفت:« ما دراین بازی با نتیجه گرایی بازی کردیم و خواسته مان را عملی کردیم.ما دراین بازی خوب دفاع کردیم و به تیم حریف فرصت گلزنی ندادیم.بدون آنکه یک بازی جذاب و درخشان را ارائه کنیم به هدفمان که صعود به دور بعد رقابتها بود دست یافتیم.»
    آقای خاص درادامه صحبتهایش درمورد مالاگا گفت:« آنها در بازی سه شنبه شب با هوشیاری و زیرکی بازی کردند و اصلا ریسک نمی کردند و تا آخرین لحظه بازی شانس داشتند.اگر ما گلزنی نمی کردیم، قطعا کار برایمان خطرناک می شد. ما با تلاش فراوانی به پیروزی رسیدیم.»
    مورینیو در آنالیز بازی سه شنبه شب شاگردانش گفت:« انتظار داشتم که تیمم در نیمه اول به گل برسد ومالاگا ریسکی تر بازی کند ولی زمان برای تیم ما خیلی آرام می گذشت.گل تیم ما از روی بدشانسی دروازه بان حریف به ثمر رسید.»

HALA MADRID

16. کاربر روبرو از پست مفید AL1reZA تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

مصدومیت سامی خدیرا در دیدار مقابل مالاگا

این ملی پوش آلمانی در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی کوپا دل ری از ابتدا در ترکیب کهکشانی ها قرار گرفت اما کمی پیش از پایان نیمه اول جای خود را به مسوت اوزیل داد.

Bongarts

سایت گل- سامی خدیرا، هافبک آلمانی رئال مادرید، در دیدار شب گذشته تیمش مقابل مالاگا از ناحیه قوزک پا دچار آسیب دیدگی شد و حضورش در دیدار هفته آینده تیمش در لالیگا در هاله ای از ابهام قرار گرفت.
    این ملی پوش آلمانی در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی کوپا دل ری از ابتدا در ترکیب کهکشانی ها قرار گرفت اما کمی پیش از پایان نیمه اول جای خود را به مسوت اوزیل داد.
    هنوز مشخص نیست خدیرا برای چه مدت نمی تواند رئال را همراهی کند و باید برای مشخص شدن میزان مصدومیتش تحت معاینات بیشتر قرار بگیرد.
    رئالی ها امیدوارند مصدومیت خدیرا چندان جدی نباشد و بتواند تیمش را در دیدار شنبه مقابل مایورکا همراهی کند.
    شاگردان مورینیو در حال حاضر با 43 امتیاز از 17 دیدار و با 5 امتیاز برتری نسبت به بارسا در صدر جدول قرار دارند.

HALA MADRID

18. کاربر روبرو از پست مفید AL1reZA تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

مالاگا 0-1 رئال مادرید/سلام بارسا!
    مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید با ارائه یک بازی منطقی ، توانست که بر مالاگا غلبه کرده و به مرحله یک چهارم نهایی کوپا دل ری برسد .
    در ترکیب اولیه رئال ؛ چیزی که بیش از هر چیز دیگری به چشم می آمد ، حضور بی اندازه عناصر تدافعی بود ، به حدی که جز کاکا ، هیگوائین و رونالدو ، باقی عناصر خاصیت های تدافعی زیادی داشتند . در 20 دقیقه آغازین ، مالاگا حسابی جلو کشیده بود و خط دفاع رئال تحت فشار بالایی بود که این راموس بود که با عملکرد خیره کننده اش در خط دفاع ، دروازه رئال را چند باری نجات داد.
    از سویی دیگر در کارهای تهاجمی ، دو خرید گرانقیمت پروژه فلورنتینو ، یعنی کریستیانو و کاکا ، همچنان عملکرد خوبی نداشتند ، به خصوص نفر دوم که باز هم پس از 45 دقیقه تعویض شد تا یک بار دیگر قدر فرصتی که برای فیکس شدن پیدا کرده بود را نداند . همچنین نبود آنخلیتو همچنان محسوس بود تا هواداران آرزو کنند تا هر چه زودتر سلامتی خود را بازیابد .
    پس از 20 دقیقه آتشین مالاگا ، این رئال مادرید بود که به خصوص روی حرکات تحسین بر انگیز لاسانا دیارا ، جلو کشید . دو موقعیت خوب روی پاس پشت پای رونالدو برای خدیرا و ارسال کرنر ژابی برای راموس ، با فاصله اندکی از کنار دروازه کابایرو به اوت رفتند .
    مصدومیت غیر منتظره خدیرا در اواخر نیمه اول ، باعث شد که مورینیو چاره ای به جز تغییر ساختار تدافعی تیمش نداشته باشد . برای نیمه دوم ، کاکا را بیرون کشید تا کوئنت رائو در پستی بازی کند که دی ماریا بازی می کرد .
    رئال مادرید در نیمه دوم تهاجمی تر بازی کرد . حرکات انفجاری و دریبل های پیاپی لاس در میانه زمین ، باعث شد که موتور تیم روشن شود . کوئنت رائو نیز در پست هافبک کناری به خوبی انجام وظیفه می کرد . کریستیانو و هیگوائین نیز خودشان را پیدا کرده بودند تا مالاگا ، چاره ای به جز استفاده از ضد حملات نداشته باشد .
    بازی تحت کنترل رئال مادرید پیگیری می شد که اشتباه مهلک کابایرو و ناکامیش در دریافت ضربه آرام بنزما ، باعث شد که رئال مادرید ، پیش بیافتد تا سرنوشت بازی تا حد زیادی یکسره شود .
    تیم پلگرینی که چیزی برای از دست دادن نداشت ، یکسره حمله شد که حاصل این اتفاق ، اخراج آربلوا و کارت زرد راموس بود که با توجه به الکلاسیکوی احتمالی پیش رو در مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ ، مورینیو ناچار به انجام تغییرات در ترکیبش باشد .
    حملات پایانی مالاگا نیز بی نتیجه ماندند تا رئال مادرید با یک پیروزی خفیف در لاروسالدا به مرحله یک چهارم نهایی کوپا دل ری برسد و منتظر مشخص شدن حریفش که احتمالا بارسلوناست باشد . لازم به ذکر است که از بازی شایسته مالاگا که نشان داد می تواند لالیگا را از دو قطبی بودن در بیاورد ، نباید گذشت .

آغاز بیلیت فروشی رئال برای الکلاسیکوی احتمالی
    مرجع خبري رئال مادريد : با قطعی شدن صعود رئال مادرید به مرحله یک چهارم نهایی کوپا دل ری براب بازی با مالاگا ، این باشگاه ، بلیط فروشی بازی رفت که هفته آینده در سانتیاگو برنابئو (28 یا 29 دی ) برگزار می شود را آغاز کرده است .
    اگر اوساسونا دست به شگفتی نزند ، حریف رئال در مرحله یک چهارم نهایی کوپا دل ری بارسلونا خواهد بود چرا که بازی رفت را هم 4-0 برده بود .
    قیمت بلیط های بازی بین 32 تا 175 یوروست که برای جایگاه های ویژه به 500 یورو هم می رسد .
    مورینیو همچنان کاکا را مقصر قلمداد می کند
    مرجع خبري رئال مادريد : کاکا در رئال مادرید ، بهترین فوتبالش را ارائه نمی دهد . هافبک برزیلی برابر مالاگا در دور برگشت مرحله یک هشتم کوپا دل ری فیکس بود اما همچون بازی رفت ، بین دو نیمه توسط خوزه مورینیو تعویض شد . مربی پرتغالی ، باز هم کاکا را مفصر قلمداد کرد تا شایعات در مورد آینده بازیکن برزیلی بیشتر شود .
    پاریسن ژرمن ، از انتظار برای خرید بازیکن برزیلی خسته نمی شود و بیش از 60 میلیون یورو برای خرید او و پاتو کنار گذاشته است . گاتزتا دلوا اسپورت هم در روز دوشنبه گزارش داده بود پی اس جی ، پیشنهاد رسمی هم در این باره داده است . کارلو آنجلوتی ، با پیوستن بکام به تیمش مخالفت کرد تا بازیکن برزیلی را بخرد .
    هواداران رئال مادرید در این فصل انتظارات زیادی از کاکا داشتند . این بازیکن در 13 بازی لالیگایی حاضر بوده که در شش تایش فیکس بوده است . 548 دقیقه در لالیگا بازی کرده که سه گل هم زده است .
    مورینیو در کوپا دل ری به او بیشتر فرصت داده است . از چهار بازی ، در سه تا فیکس بوده که در هیچ کدام کامل بازی نکرده است . برابر پونفرادینا در دقیقه 71 تعویض شد . برابر مالاگا شرایط بدتر هم شد و در هر دو بازی ، بین دو نیمه تعویض شد .
    بازیکن برزیلی در چمپیونزلیگ هم فرصتهایی داشته و در سه تا بازی حاضر بوده که در دو تا فیکس شده است . برابر آژاکس در برنابئو یک گل زد و در دقیقه 75 تعویض شد . برابر المپیک لیون در خانه فقط 24 دقیقه بازی کرد . در برابر آژاکس در آمستردام آره نا 90 دقیقه در زمین بود .
    بنزما و رسیدن به 17 گل در 26 بازی
    مرجع خبري رئال مادريد : کریم بنزما ، شب گذشته شمار گلهای این فصلش را به عدد 17 رسید : ده تا در لالیگا ، چهار تا چمپیونزلیگ ، دو تا کوپا و یکی سوپرکاپ .
    در حالی که رئال منتتظر مشخص شدن بازی بارسا و اوساسوناست تا ببیند که آیا الکلاسیکوی دیگری برگزار می شود یا نه ، کریم در این فصل دو گل به بارسلونا زده است ، یکی در بازی برگشت سوپرکاپ و دیگری در بازی رفت لالیگا در برنابئو . همچنین یک گل بیشتر از رقیبش ، هیگوائین 16 گله به ثمر رسانده است .
    بنزما در بهترین سالش در رئال مادرید بسر می برد که فیکس شدن را از هیگوائین گرفته است . در لالیگا در پانزده بازی حاضر بوده که فقط در دو تایش کامل بازی کرده و در پنج تای دیگر کار را از روی نیمکت شروع کرده است . سه دبل برابر ختافه ، اوساسونا و گرانادا داشته است .
    در چمپیونزلیگ اما در هر شش بازی فیکس بود که فقط یکی را کامل به ثمر رساند و چهار گل زد . در کوپا در بازی برگشت برابر پونفرادینا و در دو بازی برابر مالاگا حضور داشت که در برابر مالاگا یک گل در برنابئو زد و یک گل در لاروسالدا . در دو بازی سوپرکاپ برابر بارسا هم فیکس بود . در 26 بازی در رئال مادرید ، هفت پاس گل نیز داده است .
    لیگ اسپانیا قدرتمندترین لیگ جهان
    مرجع خبري رئال مادريد : لیگ اسپانیا ، توسط کمیته بین المللی آمار و تاریخ فوتبال ، به عنوان قدرتمند ترین لیگ سال 2011 انتخاب شد .
    لیگ اسپانیا با فاصله قابل توجهی نسبت به لیگ انگلیس ، در صدر قرار گرفته است . این آمار ، از سال 1991 به بعد ، هر ساله توسط کمیته بین المللی آمار و تاریخ ، اعلام می شود .
    ادامه ناکامی تیم پلگرینی برابر تیم مورینیو
    مرجع خبري رئال مادريد : مانوئل پلگرینی ، خاطرات بدی از رئال مادرید دارد ، به خصوص از زمانی که مربی مالاگا شده است .
    مرد شیلیایی از زمان پیوستن به تیم آندلوسی ، چهار بار برابر رئال قرار گرفته که هر چهار بازی را شکست خورده است . او در دو بازی لالیگا با نتایج 7-0 و 4-0 و در دو بازی کوپا با نتایج 3-2 و 1-0 از تیم مورینیو باخته است .
    مورینیو در زمانی که مربی ویارئال بود هم دو بار رئال را شکست داد و چهار بار از این تیم مساوی گرفت .
    شایعه در انگلیس:مورینیو در فکر خرید لوئیز سوارز
    مرجع خبري رئال مادريد : در حالی که لوئیز سوارز سال گذشته به عنوان یک ستاره به لیورپول پیوست ، حالا خبر از رفتنش است . این بازیکن با 26.5 میلیون یورو از آژاکس به آنفیلد پیوسته بود اما مشکلات اخیرش باعث شده که بنا بر گزارش دیلی استار ، در فکر رفتن باشد .
    لوئیز سوارز در حال سپری کردن محرومیت هشت جلسه ای ، به علت توهین نژاد پرستانه به پاتریس اوراست . او سابقه محرومیت به علت انگشت نشان دادن به هواداران فولام را هم دارد .
    از نظر ورزشی ، لوئیز سوارز در 31 بازی در لیورپول 12 گل زده که پی اس جی ، میلان و یوونتوس باشگاه هایی هستند که دوست دارند او را داشته باشند که دیلی میل اعلام کرده که رئال می خواهد با حضور این بازیکن ، خط حمله اش را تکمیل کند .
    صدتایی شدن آربلوا در رئال
    مرجع خبري رئال مادريد : آلوارو آربلوا ، شمار بازیهایش در رئال مادرید را به عدد 100 رساند . این مدافع راست که در اکادمی رئال شکل گرفته و در دپورتیوو و لیورپول هم بازی کرده ، حالا از نظر تعداد بازی در رئال 100 تایی شده است .
    اربلوا اولین بازیش در رئال مادرید را در 16 اکتبر 2004 در تساوی 1-1 برابر بتیس انجام داد که در آن فصل یک بازی لیگ و دو بازی کوپای دیگر هم انجام داد .

HALA MADRID

20. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

مدير ورزشي رئال: قصد فروش دي ماريا را نداريم

اخيرا شايعاتي در مورد پيشنهاد 42 ميليون يورويي يک تيم ليگ برتري براي خريد دي ماريا منتشر شد.
    میگل پاردسا، مدیر ورزشی رئال مادرید، اعلام کرد این باشگاه قصد فروش آنخل دی ماریا، ستاره آرژانتینی شان را ندارند.

اخیرا شایعاتی در مورد پیشنهاد 42 میلیون یورویی یک تیم لیگ برتری برای خرید دی ماریا منتشر شد اما پاردسا تاکید کرد که آینده این بازیکن نه در جزیره که در سانتیاگو برنابئو رقم می خورد.

او در گفتگو با شبکه کانال پلاس گفت:" دی ماریا می تواند روی علاقه و احترام باشگاه رئال حساب کند. ما قصد فروش او را نداریم. ما به خاطر پیشنهادهای دریافتی، احساس غرور می کنیم زیرا این نشان می دهد که خرید این بازیکن یک موفقیت بوده و او در رئال خوب کار کرده است."

این ستاره 23 ساله آرژانتینی در تابستان 2010 با انتقالی 25 میلیون یورویی از بنفیکا به رئال پیوست و تا تابستان 2016 با این باشگاه قرارداد دارد.

نيمار: ديداري با مديران بارسا نداشتم

رسانه هاي اسپانيايي ادعا کردند رائول سانلهي، مدير سازمان فوتبال باشگاه بارسا، با نيمار که براي انجام يک عکاسي تجاري براي اسپانسرش در بارسلون به سر مي برد، ديدار کرده است.
    نیمار، ستاره سانتوس، اعلام کرد روز گذشته مذاکره ای با باشگاه بارسلونا نداشته است.

اما نیمار هرگونه ملاقات با مدیران باشگاه کاتالانی را رد کرد اما اعلام کرد ممکن است پدرش در زوریخ با مدیران این باشگاه دیدار کرده باشد.

او در گفتگو بانشریه آ.اس گفت:" من با مدیران بارسا ملاقاتی نداشتم. من می خواهم همچنان بازیکن بارسا باقی بمانم. ممکن است پدرم با آنها در زوریخ دیدار کرده باشد.

دنیل آلوس چیزهای خوبی در مورد بارسا به من گفت و همین طور مارسلو در مورد رئال. هر بازیکنی از باشگاهش دفاع می کند."

این ستاره جوان که در نوامبر گذشته قرارداد را با سانتوس تمدید کرد، قصد دارد تا جام جهانی 2014 در این باشگاه بماند.

HALA MADRID

22. 3 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

صفحه 84 از 141 نخستنخست ... 3474828384858694134 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)