به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
HALA MADRID
ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32
فابرگاس: ونگر يکي از بهترين هاست
سسک فابرگاس ستاره خط مياني باشگاه بارسلونا در صحبتهايي از علاقه اش به اينکه روزي به آرسنال بازگردد گفته است.
این ستاره اسپانیایی تابستان امسال و بعد از جنجالی طولانی از آرسنال به بارسلونا منتقل شد و به تیمی که فوتبالش را در آن آغاز کرده بازگشت.
سسک 24 ساله با مبلغ ابتدایی 30 میلیون یورو به بارسا پیوست و اکنون در صحبتهایی اعلام کرده که ترک باشگاه لندنی برای او کار سختی بوده است.
سسک به اسکای سپورتس نیوز گفت:« اگر مجبور به ترک بارسلونا باشم، به آرسنال بازخواهم گشت. باید بگویم که روزی که آرسنال را ترک کرد، تنها توانستم بگویم:" واقعا ممنونم". من خجالت نمی کشم که بگویم که در آن روز در آستانه گریه کردن بودم. درمورد ونگر باید بگویم که هرگز فردی به این حد وفادار را ندیده ام. او یکی از بهترین هاست.من واقعا به این موضوع باور دارم.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پدرو: رئالی ها از نظر روحی خیلی قوی هستند
پدرو رودریگس فوروارد اسپانیایی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که از نظر روحی، رئال مادرید بزرگترین تهدید برای تیمش است
این ستاره 24 ساله روز دوشنبه به روزنامه آ.اس اعلام کرد که نباید شاگردان مورینیو را دست کم گرفت.این درحالی است که این احتمال وجود دارد که دو تیم رئال و بارسا در مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا مقابل هم قرار بگیرند.
پدرو در صحبتهایی گفت:« این احتمال وجود دارد که ما در جام حذفی به رئال مادرید بخوریم ولی باید گام به گام پیش برویم. رئالی ها از نظر روحی واقعا قوی هستند و یک حریف سرسخت هستند.»
بارسا در دور سوم رقابتهای جام حذفی اسپانیا توانست در دیدار برگشت خود مقابل اوسپیتالت با نتیجه 0-9 به پیروزی برسد و پدرو از این بابت بسیار خوشحال است. او معتقد است که او و هم تیمی هایش اکنون باید تمرکزشان را برروی بازی بعدی جام حذفی مقابل اوساسونا قرار دهند
پدرو ادامه داد:« من به خاطر آخرین بازی مان واقعا خوشحالم. ولی باید راجع به بازی بعدی فکر کنیم که آن هم بازی سخت و پیچیده ای خواهد بود.ما می دانیم که مسیری طولانی و سخت را پیش رو داریم ولی می توانیم با آرامش تمام این مسیر را طی کنیم.»
او در ادامه درمورد شانس موفقیت تیم ملی اسپانیا که درجام جهانی 2010 به قهرمانی رسید گفت:« امیدوارم که بتوانم در یورو حضور داشته باشم. تورنمنت سختی خواهد بود. و الان هم خیلی زود است که بخواهم بگویم که من در اردوی تیم حضور خواهم داشت. امیدوارم که این اتفاق بیفتد و بتوانیم به قهرمانی برسیم.چون کسب این جام که تنها جامی است که درکارنامه ورزشی ام ندارم، واقعا خوشحال کننده است.»
goal.com
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به امید سلامتی کامل شما
نتیجه یک نظرسنجی:گواردیولا،جذاب ترین مرد از نظر زنان اسپانیایی
![]()
– زنان اسپانیایی شرکت کننده در نظر سنجی مجله اینترویو، پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا را جذاب ترین مرد این کشور انتخاب کرده اند.طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا همیشه خیلی خوش تیپ و روی مد لباس می پوشد. تیپ و نحوه لباس پوشیدن گواردیولا خاص و شیک است و این موضوع در کنار 13 جامی که او با بارسلونا کسب کرده، باعث شده تا گواردیولا یکی از محبوب ترین افراد در اسپانیا باشد.
و این است آقای خاص فوتبال دنیا : پپ گواردیولا
goal.com
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
خوش لباس، مؤدب و پر افتخار
گواردیولا محبوبترین مرد اسپانیا لقب گرفت
سرمربی تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا از سوی مجله مد این کشور به عنوان محبوبترین مرد سرزمین ماتادورها شاخته شد.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، مجله معروف و پرتیراژ مد در اسپانیا پس از یک نظرسنجی طولانی مدت و حرفهای با جمع آوری آراء در شهرهای مختلف این کشور، همچنین رای کارشناسان مد، رفتارشناسی و روانشناسی سرمربی تیم فوتبال بارسلونا را در سه شاخه خوش لباسی و خوش تیپی، ادب شهروندی و افتخارات شخصی در جامعه فرد برتر اعلام کرد.
از این نظر گواردیولا از دید بانوان اسپانیا بهترین گزینه برای فتح جایزه سال مجله مد این کشور انتخاب شده است.
farsn.ir
اینیستا : دوست دارم توپ طلا به مسی یا چابی برسد
آندرس اینیستا ستاره باتجربه باشگاه بارسلونا بعد از دریافت برترین جایزه ورزشی در سالن ورزشی آلباسه ته، در پاسخ به این سوال که برنده توپ طلای سال 2011 به انتخاب او کیست، به این نکته اشاره کرد که چه مسی این جایزه را ببرد و چه چابی، او به یک اندازه خوشحال خواهد شد.
برای اینیستا فرقی نمی کند که این جایزه به کدامیک از هم تیمی هایش برسد:« سه نامزد نهایی دریافت توپ طلا، سه بازیکن برتر دنیا هستند و به همین خاطر هم به این مرحله رسیده اند ولی من دو هم تیمی درمیان این 3 نامزد دارم و این جایزه به هرکدام از آنها برسد من خوشحال خواهم شد.»
اینیستادر ادامه صحبتهایش درمورد رقابتهای یورو2012 هم صحبت کرد و گفت:« ما یک چالش بزرگ را پیش روداریم؛ هرچند که هنوز زمان زیادی تا آغاز این رقابتها باقی است.»
اینیستا در ادامه حمایتش را از آلباسه ته، تیم سرزمین مادری اش ابراز کرد . اینیستا برای تیم دوران کودکی اش آرزوی موفقیت کرد:« امیدوارم که تیم الباسه ته در مرحله یک هشتم پایانی جام حذفی اسپانیا مقابل اتلتیک بیلباو موفق باشد.برد آلباسه ته مقابل اتلتیکو مادرید گام مهم و درخشانی بود و امیدوارم که این تیم بتواند در جدول رقابتهای لالیگا در دسته دوم هم به صدرنشینی اش ادامه دهد.»
این ستاره اسپانیایی پس از دریافت این جایزه گفت:« خوشحالم که این جایزه را در سرزمین مادری ام، در میان همشهریانم و محبتها و احترام آنها دریافت می کنم.»
goal.com
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
ویرایش توسط pedro_17 : 12-27-2011 در ساعت 18:08
پیکه: فوق العاده است که دوباره من و سسک و مسی در کنارهم بازی می کنیم
جرارد پیکه ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که از اینکه دوباره در کنار سسک و مسی بازی می کند بسیار خوشحال است
پیکه دراین باره گفت:« این فوق العاده است که دوباره سسک در بارسلونا و در کنار من و مسی بازی می کند؛ ما دوباره همان گروهی که در تیمهای پایه ای داشتیم را دوباره در بارسا می بینیم.»
پیکه که سسک را در تهیه گزارش «اسکای سپورتس» همراهی می کرد ادامه داد:« بازی کردن در سرزمین مادری و زندگی در کنار خانواده و دوستان و بازی کردن در ورزشگاهی که در گذشته در آن توپ می زدیم حس فوق العاده ای است.»
سسک و پیکه در جریان این گزارش از خاطرات دوران کودکی شان در آکادمی فوتبال بارسلونا صحبت می کردند و سسک در این باره گفت:« از آن تیم پایه ای، سه بازیکن (من، مسی و پیکه) به تیم اصلی راه یافتیم و از این بابت احساس غرور می کنیم.
این دو بازیکن جوان در جریان این گفت و گو از شیطنتهایشان تعریف کردند و یادآوری کردند که بارها به سمت هم تخم مرغ پرت می کردند. » سسک ادامه داد:« بازی کردن در دوران کودکی واقعا بامزه بود. ما نکات زیادی را یاد گرفتیم. در کنار هم رشد کردیم و تا زمانی که من به لندن رفتم، همیشه درکنار هم بودیم.»
goal.com
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
«L' Equipe »، لئو مسی را قهرمان قهرمانان سال 2011 نامید.
این آرژانتینی که جوکوویچ و وتل را شکست داد، توسط روزنامه فرانسوی، بهترین ورزشکار سال نامیده شد. شماره 10 اف سی بارسلونا موفق به کسب 5 عنوان شد و همچنین به عنوان بزرگترین گلزن لیگ قهرمانان فصل گذشته اعلام شد.
دریافت یکی دیگر از عناوین برای مجموعه. روزنامه معتبر «L' Equipe » لیونل مسی را برنده جایزه بهترین ورزشکار سال اعلام کرد. مسی جدیدترین قهرمان قهرمانان است، و چهره ای معروف در میان دیگر نوابغ ورزشی همچون، کارل لوئیس، آیرتون سنا، مایکل جردن و یا مایکل شوماخر است، که موفق به کسب این جایزه شده اند. نواک جوکوویچ، بازیکن تنیس و سباستین وتل، خلبان فرمول یک، بترتیب دوم و سوم شدند.
پنچمین فوتبالیست
لئو مسی به تنهایی، پنجمین فوتبالیستی است که بهترین ورزشکار سال از زمانی که این روزنامه شروع به دادن این جایزه سالانه در سال 1980 کرده است معرفی شده است. تا به حال، تنها پائولو روسی (1982)، دیه گو آرماندو مارادونا (1986)، روماریو (1994) و زین الدین زیدان (1998)، موفق به کسب این جایزه شده اند. علاوه بر این، همگی آنها پس از اینکه جام جهانی برگزار شد، به عنوان ورزشکار سال نامیده شدند؛ مسی تنها کسی است که سالی که در آن جام جهانی برگزار نشده است موفق به دریافت این جایزه بود.
این آرژانتینی، در طول سال 2011، پنج عنوان (لیگ برتر، لیگ قهرمانان، سوپر جام اسپانیا و اروپا و جام باشگاه های جهان)، همراه باشگاه بارسلونا بدست آورده و او بزرگترین گلزن لیگ قهرمانان فصل گذشته است. او همچنین در فهرست کوتاه توپ طلای فیفا، جایزه ای که او در سال 2009 و 2010 کسب کرد، قرار دارد. جایزه بهترین ورزشکار سال فرانسه، همچنین تعیین شده توسط روزنامه «L' Equipe »، توسط نیکلا کاراباتیک بدست آمد. فرانسویان به لس ولیوس کمک کردند تا در جام جهانی هندبال پیروز شود.
fcbarcelona.ir
فابرگاس: با گوارديولا عاشق فوتبال شدم
ستارهي تازه وارد تيم بارسلونا که اين روزها زياد دربارهي جدايي از آرسنال اظهارنظر ميکند، تبديل شدن به يک بازيکن عالي را دليل پيوستنش به بارسلونا دانست.
سسک فابرگاس تابستان امسال سرانجام پس از يک سريال طولاني و البته قابل پيشبيني آرسنال را به مقصد بارسلونا ترک کرد، دليل اين رفت و برگشت به زعم فابرگاس ارتقا از سطح خوب به عالي بوده است.
فابرگاس در گفت و گو با اسکاي اسپورت عنوان کرد: از کودکي رويايم اين بود که يک فوتباليست بشوم و البته راستش اصلا فکرش را هم نميکردم که اين رويا روزي تحقق پيدا کند. باشگاه بارسلونا جايي است که تک تک صندليها حساب شده و با برنامه براي افرادي خاص و استثنايي رزرو شده است. اينجاست که از خودم ميپرسم پس من اينجا چه کار ميکنم. شايد جواب اين سوال در تلاشهاي شبانهروزي من و پشتکار زيادم باشد.
وي ادامه داد: روزي که به بارسلونا آمدم، براي مراسم معارفه روزهاي يک شنبه و دوشنبه به ورزشگاه رفتم و ديدم 14 هزار نفر آمدهاند که فقط من را ببينند. مراسم معارفه حدودا يک روز طول کشيد. روز معارفه بهترين و زيباترين روز زندگي من بود و روز قبلش که از آرسنال جدا شدم و مراسم خداحافظي داشتم، غمانگيزترين روز زندگي من بود.
هافبک ملي پوش بارسلونا حضورش در بارسلونا را هم اين گونه توصيف کرد: بارسلونا هميشه براي من همه چيز بوده است. هرگز فکرش را هم نمي کردم که بتوانم باشگاهي را بيشتر از بارسلونا دوست داشته باشم. در شانزده سالگي و زماني که باشگاه را ترک مي کردم هم دقيقا چنين احساسي داشتم. خوشحالم زماني به بارسلونا بازگشتم که شخصي مانند گوارديولا هدايت آن را بر عهده داشت و اين مساله باعث افتخار و خوشحالي من است.
سسک فابرگاس در ادامهي گفت وگوي خود با شبکهي اسکاي اسپورت عنوان کرد: شش ماه است که با گوارديولا کار ميکنم و در اين دوران کاملا عشق به فوتبال را درک کردهام.
هافبک تازهوارد تيم بارسلونا مطابق انتظار کارشناسان بسيار زود در سيستم تيم جا افتاد و توانست گلهاي حساسي را براي بارسلونا به ثمر برساند و البته مقطعي از نيمفصل نخست را هم به دليل آسيب ديدگي از دست داد.
مسي در حد مارادونا،پله و دي استفانو است
کارلوس بيلاردو، در صحبتهايي به تمجيد از ليونل مسي پرداخته و گفته:« ليونل مسي انساني فوق العاده و يک بازيکن خارق العاده است. بيلاردو مسي را در حد و اندازه اسطوره هاي فوتبال دنيا مي بيند.
بیلاردو در گفت و گو با مجله فرانس فوتبال گفت:« مسی به لطف تمام جامهایی که با بارسلونا کسب کرده، در حد بازیکنانی مثل مارادونا، پله و یا آلفردو دی استفانو است. او خوب بازی می کند، گلزنی می کند و هرزمانی که رویش خطایی می شود، هیچ غر و گلایه ای ندارد. مسی همیشه به موقع به جلسات تمرینی تیمش می رسد.خوب تمرین می کند، به هواداران امضا می دهد و هیچ وقت عصبانی نمی شود. »
بیلاردو درادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که مقایسه بازیکنان دوره های مختلف دنیای فوتبال کار سختی است، چون فوتبال با سرعت زیادی دستخوش تغییرات می شود. با این وجود بیلاردو، مسی را جزو بهترین های دنیای فوتبال می داند:« به خاطر جامهایی که مسی با بارسا بالای سر برده، او یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال دنیاست.»
سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین در صحبتهایی به تشریح جدایی مارادونا از نیمکت مریبگری تیم ملی آرژآنتین اشاره کرد و اعلام کرد که از آن زمان به بعد حتی یک کلمه هم با مارادونا صحبت نکرده است:« ما باهم حرف نمی زنیم. از سال 1983 من حدود 40 بار از دست دیگو عصبانی شده بودم. الان یک سال و نیم است که ارتباط ما کاملا قطع شده. ولی نمی توان گفت که هرگز از هم خبردار نخواهیم شد.»
بیلاردو ادامه داد:« مارادونا باید بعد از جام جهانی 2010 مربی آرژانتین می ماند ولی تصمیم او برای حفظ تمام اعضای کادر فنی اش غیر قابل قبول بود.»
سرمربی سابق تیم ملی آرژآنتین اعلام کرد که قصد صحبت کردن و آشتی کردن با سسار لوئیس منوتی را ندارد.چند سالی است که این دو نفر با هم نبردی لفظی برسر مسائل تاکتیکی دارند:« این ماجرا مربوط به گذشته است.»
بیلاردو در ادامه درمورد آلخاندرو سابه یا گفت:« اگر او و تیمش به پیروزی نرسند، او فرصت کافی برای کار کردن نخواهد داشت. »
بخش پایانی صحبتهای بیلاردو به پاسخ دادن به پرسشی دراین باره که چرا آرژانتین در رقابتهای اخیر جام جهانی به مراحل پایانی نرسیده. بیلاردو دراین باره گفته:« در دوره من کسی نمی خواست به اروپا برود. دراواخر دهه 60 و اوایل دهه 70، بازیکنان در آرژآنتین پول بیشتری درمقایسه با بازیکنان شاغل در رئال مادرید به دست می آوردند. الان اوضاع متفاوت است. هر کشوری که پول بیشتری در مقایسه با باشگاه های آرژانتینی بدهد، بازیکنان ما به آن کشور می روند. درچنین شرایطی ساخت یک تیم کار سختی است.»
سانچس: هيچ کاري براي بارسا انجام ندادهام
مهاجم شيليايي تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا گفت: هنوز هيچ کاري براي بارسا انجام ندادهام.
به نقل از مارکا اسپانیا، آلکسیس سانچس که در نیم فصل اول لالیگا درخشش قابل توجهی داشته به هواداران قول درخشش در نیم فصل دوم را داد و گفت: هیچ اسمی از نام بارسلونا بزرگتر نیست و همه ما خود را سرباز این تیم میدانیم، به خوبی به موقیعت خاصی که برایم پیش آمده اشراف دارم و میدانم که باید نهایت استفاده را بکنم.
وی افزود: در بارسلونا قدم به قدم پیش میروم و از زندگی حرفهای خود لذت میبرم، برای من عقد قرارداد با بارسلونا تولدی دیگر بود و دوست دارم در لباس بارسلونا جاودانه شوم.
varzesh3.com
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)