Design & Developed BY Patira

صفحه 84 از 112 نخستنخست ... 3474828384858694 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 831 تا 840 , از مجموع 1120
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Jadide آخرین خبر ها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین خبرها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه منچستر یونایتد در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063
    تشکر شده 2,462 در 769 پست

ناني با منچستريونايتد تمديد مي کند

هافبک پرتغالي تيم فوتبال منچستريونايتد ابراز اميدواري کرد قراردادش را به زودي تمديد کند.

به گزارش خبرگزاري آلمان، لوئيش ناني تاکيد کرد مذاکرات در اين مورد آغاز شده و او انتظار دارد قرارداد جديد او براي مدتي طولاني امضا شود.

ناني با تاکيد بر اينکه قصد جدايي از يونايتد را ندارد با اشاره به ماندن دو سال از مدت قراردادش گفت:« از حضور در منچستريونايتد راضي و خوشحالم و مي خواهم تا پايان دوران بازيگري خود در اين تيم بمانم. البته اين بستگي به نظر سرمربي تيم دارد، اما فکر مي کنم تا قبل از پايان فصل قرارداد جديد خود را امضا کنم.»

این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم

4. 5 کاربر از پست مفید ALEX-ss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063

اوون به تمرينات منچستريونايتد بازگشت

مهاجم کهنه کار تيم فوتبال منچستريونايتد اعلام کرد اميدوار است در دو بازي پاياني فصل تيمش را در ليگ برتر انگليس همراهي کند.

به گزارش خبرگزاري فرانسه، مايکل اوون 32 ساله که اين فصل با مصدوميت متعدد دست به گريبان بوده پس از بهبودي از آخرين آسيب ديدگي خود از ناحيه عضله ران، تمريناتش را آغاز کرد.

او از دوم نوامبر گذشته نتوانسته يونايتد را همراهي کند و اميدوار است حداقل به عنوان يار جايگزين در ترکيب تيم قرار بگيرد.

اوون گفت:« انتظار بازي در ترکيب اصلي را ندارم اما سعي مي کنم به لحاظ آمادگي بدني توجه فرگوسن سرمربي تيم را جلب کنم تا براي 10 يا 20 دقيقه آخر بازيها روي من حساب کند. شايد هم در بازي آخر مقابل ساندرلند در ترکيب قرار بگيرم. اما همين قدر که به ميدان بروم راضي خواهم بود.»

اوون اين فصل تنها در بازي مقابل استوک سيتي در ليگ برتر انگليس بازي کرد اما در دو بازي جام اتحاديه سه گل به ثمر رسانده است.

6. 5 کاربر از پست مفید ALEX-ss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    paul scholes
    اسم واقعی شما
    ghasem ali

NetherlandsManUtdManUtd

تشکر ها
    265
    تشکر شده 162 در 37 پست

اخبار کوتاه

• مصدومیت ولبک جدی نیست - herald: اسکنها نشان داد که علی رغم ترس اولیۀ فوتبال انگلستان از شکستگی پای دنی ولبک در دربی منچستر، او دچار شکستگی نشده است و انتظار می رود بتواند سه شیرها را در یورو 2012 همراهی کند. ولی هنوز امکان حضور او در دو دیدار آیندۀ شیاطین سرخ در لیگ برتر تأیید نشده است.

• بلکبرن قهرمان لیگ بازیکنان آکادمی - Lancashiretelegraph: امروز بلکبرن با نتیجۀ 1-0 آکادمی یونایتد (زیر 18 ساله ها) را شکست داد و قهرمانی خود را در لیگ مسجل کرد.

• تکذیب انتقال ویدیچ به یووه - Clubcall: سیلوانو مارتینا، مدیر برنامه های نمانیا ویدیچ شایعاتی را که این روزها پیرامون انتقال ویدیچ به یوونتوس ایتالیا وجود آمده است، قویا تکذیب کرد: "ویدیچ هنوز به دلیل مصدومیت رباط صلیبی توانایی بازی ندارد. آیندۀ ویدیچ در ایتالیا؟؟؟ شما باید این را در نظر بگیرید که او پاسپورت غیر اروپایی non-EU دارد و برایش بسیار سخت خواهد بود که بخواهد به سری آ ملحق شود. من به شما این اطمینان را میدهم که به هیچ عنوان با هیچ فردی از یوونتوس دربارۀ نمانیا صحبت نکرده ام."
      (مترجم: این یووه چشه؟؟!! کل تیمو بخر راحت کن خودتو دیگه!!)

• برخورد بد فرگوسن با اسمالینگ - click-manchester: طبق گزارشات و نوشتۀ روزنامۀ The Sun، پس از باخت یونایتد برابر سیتی، فرگوسن با اسمالینگ جدا گانه صحبت کرده و او را به دلیل کوتاهی در شکست برابر سیتی نکوهش کرده است. (اصطلاح Hairdryer Treatment یا سشوار کاری که یه جورایی میشه بری جلو یارو همچین داد بزنی سرش که مثل سشوار موهاش رو باد ببره. اصطلاحی که دربارۀ برخودها و دعواهای فرگی با بکام، استام، فورلان، هانیزه و ... هم به کار رفته بود). این مدافع مرکزی در کرنر سیتی نتوانست مانع رسیدن توپ به کمپانی شود و فرگی پس از بازی به صراحت در کنفرانس گفته بود که "اگر شما روی یک ضربۀ ایستگاهی گل بخورید، تنها خود شمایید که در آن گل مقصر بوده اید."

• بن فاستر هاجسون را از فرگی هم برتر می داند - Soccernet: فاستر که زیر نظر هر دو مربی در یونایتد و وستبروم کار کرده است در این باره می گوید: "قطعا فرگی در نگه داشتن کل قسمتها و مدیریت نفرات (و مربیان ورزشی) و این قبیل مسایل بهترین است. ولی تا جایی که کاری به مربیان ورزشی(واسطه های سرمربی و بازیکنان) نداشته باشیم، قطعا روی (هاجسون) بهترین مردی است که من با او کار کرده ام. او هواداران کمی دارد ولی من مطمئنم که نتیجۀ لازم را می گیرد. برخلاف عقیدۀ بعضی ها که او را یک Yes-man (مردی که اراده ندارد و به هرکسی می گوید بله) می نامند، ولی من اورا مردی دوست داشتنی میبینم که به خوبی کارش را بلد است. او با فوتبال زندگی می کند و نفس می کشد."
      فاستر دربارۀ تصمیمی که مبنی بر بازنشستگی از تیم ملی گرفته بود نیز گفت: "من هنوز سر حرفم هستم و با سرمربی شدن هاجسون، به تیم ملی برنخواهم گشت. امسال رابرت گرین در چمپیونشیپ و جان رودی عالی کار کرده اند و خیانت در حق این دو خواهد بود که من صرفا به دلیل سرمربی شدن هاجسون، از بازنشستگی بازگردم"

• داچرتی: مویس بهترین جانشین برای فرگوسن - givemefootball: سرمربی پیشین یونایتد، داچرتی حدس میزند که به فرگی این امکان داده شود تا جانشینش را خودش انتخاب کند و باز حدس میزند که فرگی به احتمال زیاد مویس را انتخاب کند: "او (مویس) نیز یک بازیکن فوتبال بوده است، البته نه بازیکنی بزرگ. درست مانند خود فرگی که او هم بازیکن بزرگی نبوده است. ولی رکورد مربیگری هردو خارق العاده بوده است."

• صعود تیم ذخیره ها به فینال جام پیشکسوتان لنکشایر - oldhamathletic.co: گویا تیم ذخیره ها که برای بازی در نیمه نهایی برابر بلکپول، ریکی براون را نیز از تیم اولدهام فراخوانده بود، با درخشش این بازیکن و لیندگارد، یک تساوی بدون گل گرفتند و در ضربات پنالتی نیز با درخشش لیندگارد، به فینال راه پیدا کردند که باید به مصاف Accrington Stanley بروند.

• حضور هازارد در ورزشگاه اتحاد و تماشای دربی منچستر - football-talk: هازارد با حضور در ورزشگاه اتحاد برای تماشای دربی، شایعات پیوستش به یکی از دو تیم یونایتد و سیتی را بیش از پیش شعله ور کرد. روزنامۀ میرور نیز هفتۀ پیش گزارش داده بود که هم پاتریک ویرا نمایندۀ سیتی و هم مارتین فرگوسن استعداد یاب یونایتد در پیروزی 2-1 لیل برابر پاریس سینت ژرمن که با گلزنی هازارد حاصل شد، در جایگاه درخشش این ستاره را تماشا می کردند. میرور در نقل قولهایی از هازارد نیز آورده است: "هدف اصلی من لیگ برتر است. من می خواهم که در انگلیس بازی کنم." "هدف من رفتن به لیگ برتر است. چرا که من به اندازه کافی وقت در فرانسه صرف کرده ام." "شاید در آینده من به فرانسه بازگردم. اما اکنون من تمرکز کرده ام که این فصل را با لیل در بهترین فرم به پایان ببرم و سپس به انگلیس بروم"
    • [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    هيچكس ياراي مقابله با شياطين سرخ را نخواهد داشت
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    منچستر عشق هميشگي

8. 5 کاربر از پست مفید manutdghasem تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    paul scholes
    اسم واقعی شما
    ghasem ali

NetherlandsManUtdManUtd

تشکر ها
    265
    تشکر شده 162 در 37 پست

اخبار کوتاه

• انتقال قرضی تعدادی از جوانان برای آمادگی بازی در تیم اصلی - Thebusbybabes: فرگوسن در مصاحبه ای با Inside United به انتقال قرضی بازیکنانی همچون برادران کین، پتروچی، تورپ و... در فصل آتی اشاره کرده است: "تعدادی از جوانان را به صورت قرضی به تیمهای دیگر خواهیم فرستاد. این کار همیشگی ماست. در این فصل نیز ما هشت یا نه بازیکن قرضی داشتیم من جمله Robbie Brady, Scott Wootton, Joshua King و John Cofie. من اخیرا رفتم و بازی الیور نوروود را در کاونتری تماشا کردم. او در آنجا ستارۀ تیمش شده بود. برخی از آنها قطعا این فصل نیز قرضی خواهند رفت. احتمالا برادران کین، Tom Thorpe, Davide Petrucci, Zeki Fryers و Matty James که یک سال و نیم مصدوم بود ولی اکنون برگشته و خوب بازی می کند. ما بازیکنان جوان خارق العاده ای اینجا داریم: لینگارد، کول، برادران کین، پتروچی، فرایرز، ورمیل، تونیکلیف، تورپ. که برخی از آنها سال قبل اف ای کاپ جوانان را برده اند. هفت نفرشان (پوگبا، موریسون، فرایرز، کول، لینگارد و کینها) در تیم اصلی هم بازی کرده اند. تیم کنونی در نیمه نهایی جوانان به چلسی باخت، ولی در میان آنها تنها 3 بازیکن سال دومی بود. در حالی که بازیکنان چلسی تمامیشان سال دومی بودند. ما هشت بازیکن سال اولی داشتیم، من جمله مدافعمان Nicolas Loannou که تنها 16 سال داشت."

• بازی در انگلیس و منچستریونایتد، رؤیای کاپیتان صدرنشین فرانسه - Soccernet: یانگا امبیوا Yanga-Mbiwa، کاپیتان 22 سالۀ تیم مونتپلیر فرانسه که اکنون بالا تر از پی اس جی در صدر جدول فرانسه قرار دارند، از علاقه اش برای پیوستن به لیگ برتر پرده برداشت. او نوامبر سال گذشته به France Football اعلام کرده بود که زبان انگلیسی را فرا گرفته است و می خواهد به انگلیس برود: "مردم انگلیس برای فوتبال زندگی می کنند. و این چیزی است که من می خواهم از نزدیک تجربه کنم. من منتظر پیشنهاد ها می مانم. در انجا تقابل های بدنی و فیزکی بیشتری از لیگ فرانسه وجود دارد، ولی من از آن لذت می برم - این درست منطبق بر شیوۀ بازی من است."
      او اکنون نیز در گفتگو با Canal Plus از علاقه اش به پیوست به اولدترافورد و یا آرسنال می گوید: "بازی کردن برای منچستریونایتد، بهترین ارضا کننده خواهد بود و به معنای تحقق یک رؤیاست. آرسنال هم همچنین تیم بزرگی هستند." قرارداد این مدافع 22 ساله تا سال 2013 اعتبار دارد و می توان با حدود 7 ملیون پوند او را به تیم آورد.

• فردیناند آمادۀ حضور در یورو 2012 - express: هاجسون پس از انتخاب شدن به عنوان سرمربی تیم ملی انگلیس، اولویت اولش را حل مشکل اینکه کدام یک از تری یا فردیناند (یا هر دو) برای این جام انتخاب شوند، اعلام کرد. به نظر می آید فردیناند که حضور در جام جهانی را در زمان کاپلو به دلیل مصدومیت از دست داد، این بار برای حضور در تیم ملی اعلام آمادگی کند. (مترجم: اگه تری تو ترکیب قرار نگیره، کل مسئلۀ قهر کاپلو سر بازوبند کاپیتانی تری و استعفاش میره زیر سؤال!!)

• معاوضۀ اندرسون به اضافۀ پول با کریس رونالدوی جدید؟ - menmedia: این سایت نوشته که یونایتد آماده است تا در صورت امکان برای جذب بال کلمبیایی پورتو، جیمز رودریگز، که از او به عنوان کریس رونالدوی جدید یاد میکنند، اندرسون را نیز به باشگاه سابقش پورتو بازگرداند. قیمت این بازیکن کناری که تابستان 21 ساله خواهد شد، 25 میلیون پوند برآورد شده است.
      (مترجم: خود اندرسون هم قرار بود رونالدینیوی جدید باشه... حیف)

• هاجسون به دنبال فیل نویل به عنوان دستیار - telegraph: گویا هاجسون برای یورو 2012 به دنبال یک دستیار از بازیکنان سابق بالای 30 سال تیم ملی است که فیل نویل، بازیکن سابق یونایتد، جزو گزینه های اصلی او است. فیل نویل که کاپیتان مقتدری برای اورتون بوده است و 59 بازی ملی نیز در کارنامه دارد، اکنون در تیم زیر 21 ساله های انگلیس نیز مشغول است و جزو نفراتی بود که دیروز در قبال تیتر روزنامۀ سان که لهجۀ روی هاجسون را مسخره کرده بود (هاجسون ر رو و می گه!) موضع گرفت.

manchester-united.ir
    هيچكس ياراي مقابله با شياطين سرخ را نخواهد داشت
    منچستر عشق هميشگي

ویرایش توسط manutdghasem : 05-03-2012 در ساعت 22:02

10. 5 کاربر از پست مفید manutdghasem تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson & J.Moriniho
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279
    تشکر شده 7,138 در 2,523 پست

پیش فرض گل روني به سيتي بهترين‌گل 20سال‌اخير انگليس.

ضربه آکروباتيک وين روني و گلي که در شهرآورد سال گذشته منچستر به ثمر رساند با بيش از 300 هزار راي زيباترين گل 20 فصل اخير ليگ برتر انگليس لقب گرفت.

به گزارش آسوشيتدپرس، روني در دقيقه 77 با پاس ناني صاحب توپ شد و با حرکتي هنرمندانه اين توپ را وارد دروازه منچسترسيتي کرد. با اين پيروزي يونايتد اختلافش با سيتي را به هشت امتياز رساند.
    هواداران فوتبال در سراسر دنيا در اين نظر سنجي شرکت داشتند و بهترين گل 20 سال اخير فوتبال انگليس را انتخاب کردند. در اين راي گيري گل روني با 26 درصد در رتبه نخست قرار گرفت.
    گل دنيس برگ کمپ به نيوکاسل براي آرسنال در مارس 2002 با 19 درصد در رتبه دوم و گل '' تيري هانري'' باز هم براي آرسنال به منچستريونايتد در سال 2000 با 15 درصد در رتبه سوم قرار گرفت.
    در فهرست بهترين گل هاي 20 سال اخير فوتبال انگليس، گل آلن شيرر، پائولو دي کانيو، توني يبوآ و ديويدد بکام هم ديده مي شود.
    روني گفت: من با تماشاي فوتبال ليگ برتر بزرگ شده ام و اکنون رقابت با چنين بزرگاني و کسب عنوان بهترين گل براي من افتخاري بزرگ محسوب مي شود.

Just Real Madrid & Man Utdl

12. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

ایوانز و ولبک بازی با سوانسی را از دست میدهند دنی ولبک و جانی ایوانز به دلیل مصدومیت بازی با سوانسی در روز یکشنبه را از دست میدهند. سر الکس فرگوسن امروز در کنفرانس خبری خود در مورد اخرین وضعیت مصدومان تیم گفت:"ایوانز همچنان مصدوم است او اندکی پیشرفت کرده ولی فکر نکنم به بازی یکشنبه برسد.ولبک هم مصدوم شده ولی احتمال دارد که به اخرین بازی فصل برسد.غیر از این ها مصدوم جدیدی نداریم." سوانسی که فصل گذشته از لیگ Championship به لیگ برتر صعود کرد در حالی به الدترافورد میاید که حضورش در فصل اینده لیگ برتر را قطعی کرده است و خطری بابت سقوط احساس نمیکند. ان ها علاوه بر این با سبک بازی صبورانه و پاسکاری های زیادشان همه را تحت تاثیر قرار داده اند. سر الکس میگوید:"روش بازی ان ها در این فصل قابل تحسین است.من هفته پیش به استادیوم شان رفتم تا بازی شان را از نزدیک ببینم.ان ها میخواهند که فوتبال بازی کنند.برندون راجرز به اصول خودش پایبند است ان ها یک فصل فوق العاده را پشت سر گذاشتند. دوشنبه شب ضربه سختی برای ما بود.ما الان هر کاری که از دستمان بر بیاید را باید انجام دهیم از جمله بردن تیم سوانسی در روز یکشنبه.در زمان شروع بازی ما میدانیم که سیتی چه نتیجه ای در برابر نیوکاسل گرفته است.امیدوارم که بتونیم خودمان را بازیابیم و موفق به شکست سوانسی شویم.با اینکه ما حواسمان به بازی سیتی است ولی نباید از اماده سازی خودمان غافل شویم.اگر سیتی مثلا 0_3 ببرد ان موقع تفاضل گل 11 میوشد و دیگر غیر ممکن است که بتوانیم ان را جبران کنیم. نیوکاسل دارد برای سهمیه لیگ قهرمانان میجنگد و شانس خوبی هم برای کسب ان دارند.امسال فصل پایان هیجان انگیزی دارد.شما این روزا هیچ بازی اسانی ندارید رفتن به خانه ساندرلند در اخرین هفته اصلا اسان نیست.چالش برای سیتی این است که ان ها باید نیواسل را در خانه اش ببرند.نیوکاسل در فرم بسیار خوبی قرار دارد ان ها 0_4 به ویگان باختند اما روحیه شان را از دست ندادند و دیشب چلسی را با شایستگی شکست دادند.سیتی بازی اسانی نخواهد داشت."

14. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

سر آلکس فرگوسن: ریو فردیناند یک ارزش برای تیم ملی انگلستان سر آلکس فرگوسن از ریو فردیناند برای داشتن جایگاهی در تیم روی هاجسون در مسابقات یورو 2012 حمایت کرد.
    سرمربی تیم منچستر یونایتد بر این باور است که تجربه در حوزه دفاع، میتواند تثبیت کننده با اهمیت تیم ملی انگلستان در موفقیت در مسابقات یورو 2012 باشد. روی هاجسون گفته است که باید با جان تری و ریو فردیناند صحبت کند و ببینید که آیا برای بازی با 2 تیم ملی اوکراین و لهستان در دسترس هستند یا خیر.
    سر آلکس فرگوسن که معتقد است مدافع میانی خود کاملاً در فورم انتخاب شدن است، در این باره گفت: او در این فصل فوق العاده ای کار کرده است.
    نه زیاد.
    سر آلکس فرگوسن در ادامه تصریح ساخت: من تصور میکنم فیل جونز و کریس اسمالینگ نیز باید بروند اما آنها قوتبال زیادی در قلب خط دفاعی در این فصل بازی نکرده اند، پس شما باز میگردید به سوی آنچه برای شما باقی مانده است. شما ریو فردیناند، جان تری و گری کاهیل را دارید. سپس شما فیل جونز و کریس اسمالینگ را دارید. در اینجا افراد زیادی پس از آنها وجود ندارد.
    اما خواه مشکلات کمر مدافع 30 میلیون پوندی متوقف شده باشد و یا از بازی کردن او در مسابقات بسیاری جلوگیری کرده باشد، جدا از چند روز پیش، او همچنان دیده میشود.
    سرمربی اسکاتلندی در خاتمه ادامه داد: در اینجا مرحله ای 7 روزه از پایان ژانویه وجود داشت که من او را در 3 مسابقه بازی دادم اما جدا از آن او هر از 7 روز در یک مسابقه بوده است.

16. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

سر بابی چارلتون: کریستیانو رونالدو در تیم رئال مادرید بیشتر گل میزند، اما بازیکن بهتری در تیم منچستر یونایتد بود
    کریستیانو رونالدو که در سال 2009 به اسپانیا نقل مکان کرد، گل 44 خود در این فصل را در تثبیت قهرمانی تیم رئال مادرید وارد دروازه تیم اتلتیک بیلبائو کرد.
    ملی پوش اسبق انگلستان در این خصوص در مصاحبه با وب سایت www.Goal.com/en، در این باره میگوید: او بازیکنی فوق العاده است. واضح است، من او را به خوبی میشناسم زیرا در تیم منچستر یونایتد بازی کرده است، پس برای من، داشتن چنین فصل قابل توجهی از سوی او تعجب آور نیست. اما من فکر میکنم او در تیم منچستر یونایتد بازیکن بهتری نسیت به تیم رئال مادرید بود. جداً! او در اینجا گلهای بیشتری به ثمر رسانده اما در تیم منچستر یونایتد او در میانه میدان بازی میکرد در صورتی که در تیم رئال مادرید به عنوان یک مهاجم بازی میکند.
    همچنین سر بابی چارلتون در خصوص انتهای فصل و رقابت بر سر عنوان قهرمانی لیگ جزیره افزود: من نمیدانم چه اتفاقی رخ میدهد، ای کاش میدانستم. من امیدوارم که ما پیروز آن شویم، اما بدیهیست که این دست من نیست و تیم منچسترسیتی تصمیم گیرنده است.

18. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

فیل جونز: بازگشت قرمزها به مسیر فیل جونز میگوید که در پس از شکست در دربی دوشنبه شب در استادیوم اتحاد، در این هفته سؤالات زیادی در اردو تیم منچستر یونایتد مطرح شد.
    فیل جونز که معتقد است تمرکز قرمزها بر روی دیدار یک شنبه شب با تیم سوانسی سیتی است، در این باره توضیح میدهد: واضح است که در این هفته سؤالات زیادی مطرح شده است و این درست است. ما بهترین بازی را که میتوانستیم، در دوشنبه شب انجام ندادیم و این ناامید کننده است. اما در مورد آن اشتباه نکنید، ما در امتیازات همتراز با تیم منچسترسیتی هستیم. تفاضل گل در حال حاضر ما را از هم جدا میکند و در حال حاضر شما در این فصل دیده اید که پیچ و خمهای بسیاری وجود داشته است و شما تعجب نخواهد کرد اگر پیچ و خمهای بیشتری را ببینید. ما آنچه را که باید انجام دهیم را میدانیم: پیروزی در 2 مسابقه و به دست آوردن 6 امتیاز. بدیهسیت که پس از دربی جوانان در سطحی انبوه ناامید شدند. اما ما به سرعت در حال حرکت کردن و تحت فشار قرار دادن طرف مقابل هستیم. ما تمرینات مناسبی در این هفته داشتیم. در اینجا هنوز شخصیت های شامپاینی بسیاری وجود دارند و مشتاقانه در انتظار بازی در آخر هفته هستند.

20. 3 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063

فرگوسن:تساوي مقابل اورتون ما را کشت

سرالکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، معتقد است تساوي 4-4 تيمش مقابل اورتون، مي تواند در نهايت به ديدار سرنوشت ساز اين فصل ليگ برتر تبديل شود.

در اين ديدار، در حالي شياطين سرخ تا 7 دقيقه مانده به پايان بازي 4-2 از حريف پيش بودند، در نهايت به تساوي 4-4 رسيدند و يک هفته بعد نيز مقابل منچسترسيتي 1-0 شکست خوردند تا صدر جدل را از دست بدهند.

سرمربي باتجربه اسکاتلندي در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ديدار مقابل اورتون ما را کشت. واقعا در 10 دقيقه پاياني نمايش مضحکي داشتيم. واقعا بي دقت بازي کرديم.

در حالي که تمام تاريخچه باشگاه مي گويد بايد در سراسر بازي حمله کنيد، بازيکنان نمايش مضحکي داشتند و باعث شد تا برتري مان را از دست بدهيم. اگر قهرماني را از دست بدهيم، بايد بپذيريم که ديدار مقابل اورتون اين اتفاق را رقم زده است."

فرگي در مورد شکست مقابل سيتي گفت:" بايد صادق باشيم؛ ما اصلا دروازه بان آنها را به خطر نينداختيم. ما بازي را بسيار خوب آغاز کرديم و آنها موقعيتي نداشتند اما گل آنها دقيقا پيش از پايان نيمه اول ما را کشت.

آنها با گلزني در وقت هاي اضافه توانستند بازي را در دست بگيرند و بعد از آن با استفاده از تاکتيک ضد حمله، به خوبي از گل شان مراقبت کردند."

22. کاربر روبرو از پست مفید ALEX-ss تشکر کرده است .

صفحه 84 از 112 نخستنخست ... 3474828384858694 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)