اتومبيلم پنچر شد، خواب ماندم ، نرفتم سر تمرين!
برهانى: در تست آمادگى جسمانى شاگرد اول مى شوم
آرش برهانى مهاجم تيم فوتبال استقلال در اولين روز شروع تمرينات اين تيم نتوانست خود را به موقع به محل تمرين برساند و به همين دليل با جريمه نقدى از سوى مسئولان باشگاه مواجه شد.وى درباره غيبت خود در تمرينات گفت: ساعت ۵ صبح ديروز (جمعه) به تهران رسيدم. با توجه به اينكه بااتومبيل شخصى به فرودگاه امام خمينى (ره) رفته بودم وقت خروج از فردوگاه متوجه شدم اتومبيلم پنچر شده است و دليل اصلى نيامدن من سر تمرين همين موضوع بود.او در ادامه افزود: وقتى پنچرى اتومبيل را گرفتم و به منزل رسيدم بسيار خسته و خواب آلود بودم و تصميم گرفتم با توجه به اينكه شب قبل اصلا نخوابيده بودم، مى خواستم چند ساعتى استراحت كنم و اصلاً متوجه نشدم چقدر خوابيدم.مهاجم آبى ها تصريح كرد: وقتى بيدار شدم تمرين استقلال شروع شده بود و به همين علت با كادرفنى و مسئولان تماس گرفتم و موضوع را به اطلاع آنها رساندم. و با توجه به اينكه غيبت كرده ام و نتوانستم به موقع در تمرين حضور يابم مشكلى از اين بابت ندارم و جريمه باشگاه را قبول مى كنم.برهانى درباره تأخير در تمرين صبح امروز نيز گفت: به تمرين صبح امروز نيز دير رسيدم زيرا به من گفته بودند تمرين ساعت ۱۰ و ۳۰ دقيقه آغاز مى شود ولى شب گذشته ناگهان تصميم كادرفنى تغيير كرد و كسى به من خبر نداد كه تمرين نيم ساعت جلوتر انجام خواهد شد.وى در خاتمه درباره ميزان آمادگى خود افزود: بعد از چند روز استراحت تمرين كردم ولى از آمادگى بسيار بالايى برخوردارم و مطمئن هستم در تست آمادگى جسمانى كه قرار است فردا بدهيم شاگرد اول خواهم شد.