Design & Developed BY Patira

صفحه 82 از 259 نخستنخست ... 3272808182838492132182 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 811 تا 820 , از مجموع 2585
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

بارسلونا آخرین اخبار از حواشی و نقل و انتقالات بارسلونا در فصل 2011-2012

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.

در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر

HALA MADRID

ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32

2. 9 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

پدرو: پیروزی پرگل مقابل اسپیتالت به خاطر شروع خوب مان بود

سایت گل- پدرو، مهاجم جوان بارسا، معتقد است شروع خوب تیمش در دیدار شب گذشته مقابل اسپیتالت، نقش مهمی در رقم خوردن پیروزی 9-0 داشت.
    اگرچه آبی و اناری ها در نیمه اول تنها با نتیجه 1-0 به رختکن رفتند اما در نهایت با 9 گل حریف را شکست دادند و این مهاجم ملی پوش معتقد است نمایش خوب اسپیتالت در دیدار رفت، نقش مهمی در رقم خوردن این نتیجه در دیدار برگشت داشت.
    او در گفتگو با بارسا تی وی گفت:" با توجه به دیدار رفت، می دانستیم که چه بازی دشواری در پیش داریم. اینکه توانستیم خیلی زود به گل برسیم شرایط را برای ما آسان تر کرد. با زدن این گل توانستیم راحت تر به کار ادامه بدهیم."
    پدرو که در رقابت های این فصل به دلیل مصدومیت فرصت چندانی برای حضور در ترکیب اصلی بارسا پیدا نکرد، مطمئن است که بار دیگر به آمادگی دست پیدا خواهد کرد و در هر بازی پیشرفت می کند.
    " هر روز بهتر می شوم. اعتماد به نفس بیشتری کسب می کنم و با ریتم تیم هماهنگ تر می شوم. امیدوارم سال جدید را با آمادگی 100 درصد شروع کنم.
    رقابت های زیادی پیش رو داریم. بازیکنان ما واقعا خوب کار می کند. این برای تیم ما فوق العاده است."
    بارسا سال 2012 را با دیدار مقابل اوساسونا در کوپا دل ری آغاز خواهد کرد و سپس در دربی کاتالان به مصاف اسپانیول خواهد رفت.

goal.com

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

4. 3 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک تدافعی
    مربی مورد علاقه
    پپ گوادیولا
    بازیکن محبوب
    all players barça
    اسم واقعی شما
    عادل

SpainBarcelonaManCity

تشکر ها
    2,961
    تشکر شده 1,696 در 530 پست

اوساسونا در خانه حريف سرسختي است

په ره گراتاکوس، مدير بخش روابط سازماني باشگاه بارسلونا، از بازيکنان اين تيم خواست تا به اوساسونا، حريفان شان در مرحله يک هشتم نهايي کوپا دل ري، احترام بگذارند.

بارسا در صورت صعود به مرحله بعد، احتمالا با رئال مادرید روبرو خواهد شد اما گراتاکوس معتقد است باید تنها به بازی پیش رو فکر کرد.
    او در گفتگو با نشریه مارکا گفت:" ما باید به اوساسونا احترام بگذاریم زیرا آنها می توانند به راحتی در هر دو دیدار به پیروزی برسند.
    فکر می کنم باید تنها به بازی پیش رو فکر کرد و به هر حریفی احترام گذاشت. اگر کارمان را درست انجام بدهیم، به مرحله بعد صعود می کنیم.
    همیشه در هر رقابتی، بهترین ها مدعیان اصلی قهرمانی هستند که در این مورد رئال و بارسا شانس های اصلی هستند اما در هر دیدار امکان برد و باخت وجود دارد. اوساسونا در خانه حریف سرسختی است."
    varzesh3.com
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

تو یورو جاتون خالیه

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

به امید سلامتی کامل شما

6. 2 کاربر از پست مفید pedro_17 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک تدافعی
    مربی مورد علاقه
    پپ گوادیولا
    بازیکن محبوب
    all players barça
    اسم واقعی شما
    عادل

SpainBarcelonaManCity

تشکر ها
    2,961

4 روز تعطیلات زمستانی اضافی برای مسی

سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، به لیونل مسی، ستاره تیمش، اجازه داد تا 4 روز بیشتر در تعطیلات زمستانی بماند.

تمرینات تیم کاتالانی از روز 29 دسامبر و بعد از پشت سر گذاشتن تعطیلات زمستانی کوتاه مدت از سر گرفته خواهد شد اما مسی که برای تعطیلات به روساریو بازگشته، تا روز 2 ژانویه در تمرینات تیمش حضور پیدا نخواهد کرد.

این در حالی است که دنی آلوس، مدافع برزیلی آبی و اناری ها نیز از روز 31 دسامبر به تمرینات تیم اضافه می شود.

گواردیولا به آلوس و همچنین سیدو کیتا اجازه داد تا برای گذراندن تعطیلات زمستانی به کشورهای شان برگردند و به همین دلیل این دو در دیدار شب گذشته مقابل اسپیتالت حضور نداشتند.

اولین بازی بارسا در سال جدید، روز 3 ژانویه مقابل اوساسونا در کوپا دل ری خواهد بود. آنها پنج روز بعد در لالیگا مقابل اسپانیول قرار می گیرند.
    goal.com
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

تو یورو جاتون خالیه

به امید سلامتی کامل شما

8. 2 کاربر از پست مفید pedro_17 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک تدافعی
    مربی مورد علاقه
    پپ گوادیولا
    بازیکن محبوب
    all players barça
    اسم واقعی شما
    عادل

SpainBarcelonaManCity

تشکر ها
    2,961

ميلان به دنبال خريد سيدو کيتا

فته مي شود آدريانو گالياني با مدير برنامه هاي اين بازيکن به توافق رسيده و اين انتقال در تابستان آينده انجام خواهد شد.

به گزارش رسانه های ایتالیایی، باشگاه میلان به دنبال به خدمت گرفتن سیدو کیتا، هافبک اهل مالی بارساست.
    کیتا که یکی از نامزدهای عنوان بهترین بازیکن آفریقا در سال 2011 بود، فرصت چندانی برای حضور در ترکیب اصلی بارسا پیدا نمی کند و همین مسئله موجب شده تا او به فکر جدایی از بارسا باشد.
    او تا سال 2014 با باشگاه کاتالانی قرارداد دارد اما براساس بندی از قراردادش، در صورتی که او در تعداد مشخصی از بازی ها برای آبی و اناری ها به میدان نرود، می تواند راهی تیم دیگری شود.
    varzesh3.com

تو یورو جاتون خالیه

به امید سلامتی کامل شما

10. 2 کاربر از پست مفید pedro_17 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939

چمن نوکمپ عوض می شود

Getty Images

سایت گل- طبق اعلام وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا جمن ورزشگاه نوکمپ در تعطیلات سال نوی میلادی تعویض خواهد شد.
    این تصمیم بعد از درخواست بازیکنان بارسلونا اتخاذ شد. بازیکنان بارسلونا خواهان آن بودند تا چمن ورزشگاه عوض شود؛ چرا که زمین چمن تاثیر زیادی بربازی آنها که برپایه پاسهای کوتاه و گردش توپ است ، دارد
    طبق گزارش منتشره در روزنامه ال موندو دپورتیوو مراحل ابتدایی تعویض چمن در روزهای بیست و شش و بیست و هفت دسامبر انجام می شود و چمن جدید روز 29 دسامبرروی زمین نوکمپ قرار خواهد گرفت
    اولین بازی بارسلونا در سال 2010 در روز 4 ژانویه و در مرحله یک هشتم پایانی جام حذفی (کوپا دل ری) مقابل اوساسونا خواهد بود.
    تمرینات بارسلونا از روز 29 دسامبر آغاز خواهدشد.

goal.com

12. کاربر روبرو از پست مفید David Sina تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939

مسی: در سال جدید همه افتخارات را درو می‌کنیم

مهاجم آرژانتینی تیم فوتبال بارسلونا در فرودگاه این شهر به خبرنگاران گفت: اطمینان دارم که در سال جدید همه افتخارات را درو می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از اسپورت کاتالونیا، لیونل مسی بازیکن گلزن و کلیدی تیم فوتبال بارسلونا شب گذشته این شهر را به مقصد آرژانتین ترک کرد.
    مسی قرار است در آرژانتین دو مرکز مجهز و کم‌نظیر نگهداری از کودکان سرطانی را افتتاح کند، هر دو مرکز به نام لیونل مسی و با هزینه شخصی این بازیکن احداث شده است.

لیونل هنگام ترک اسپانیا به خبرنگاران گفت: در سال آینده به همه افتخارات دست پیدا می‌کنیم، از صمیم قلبم برای همه دوستان و دشمنان خود قلبی آرام و زندگی خوبی را آرزو می‌کنم.

مسی برای حداقل ۵۰۰ کودک فقیر آرژانتین هدیه کریسمس خریداری کرده که به زودی در مراسمی باشکوه در بوینس آیرس به آنها اهدا خواهد کرد.

farsnews.ir

14. 4 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939

رئيس باشگاه سانتوس:
    سال 2014 بر سر نيمار جنگ مي‌شود!
    پيشنهاد رئالي‌ها خنده دار بود

لوئيس آلوارو ده‌اوليويرا پيش‌بيني كرد در سال 2014 رقابت براي خريد نيمار، بين باشگاه‌هاي اروپايي به يك جنگ تمام عيار تبديل شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نيمار 19 ساله كه كارشناسان آينده‌ي روشني را در دنياي فوتبال برايش پيش بيني كرده‌اند، تصميم گرفت كه تا پايان جام جهاني 2014 در تيم سانتوس بماند و پس از آن تيم جديدش را انتخاب كند. انتخابي كه به نظر اوليويرا جنگي تمام عيار بين باشگاه‌هاي اروپايي به راه خواهد انداخت.

وي در حالي با اطمينان از آينده‌ي درخشان پديده‌ي تيمش ياد كرد، كه نيمار در جام جهاني باشگاه‌ها درخشش خاصي نداشت و خصوصا در ديدار پاياني كار خاصي انجام نداد، البته بازي خوب بارسلونا و مالكيت توپ كم تيم سانتوس هم در اين مساله بي تاثير نبود.

رئيس باشگاه سانتوس درباره‌ي وضعيت آينده‌ي مهاجم 19 ساله‌ي تيمش گفت: بارسلونا براي ما هيچ اولويتي نسبت به رئال مادريد ندارد. اطمينان مي‌دهم كه نيمار تا سال 2014 باشگاه را ترك نمي‌كند. از آن به بعد يك جنگ تمام عيار آغاز خواهد شد. در سال 2014 قرارداد نيمار با ما تمام مي‌شود و مي‌تواند اگر مي‌خواهد به باشگاهي كه دلش مي‌خواهد برود.

وي ادامه داد: باشگاه‌هاي بارسلونا و رئال مادريد براي به خدمت گرفتن نيمار پيشنهاد كتبي ارائه داده‌اند. رقم پيشنهادي باشگاه رئال مادريد از همه بيشتر بود. بارسلونا هم خواهان امضاي قرارداد بلندمدت بود. من اعتقاد زيادي به صداقت دارم و هيچ وقت دروغ نمي‌گويم.

رئيس باشگاه سانتوس درباره‌ي دلايلش براي مخالفت با فروش نيمار گفت: او هنوز خيلي جوان است و تنها 19 سال سن دارد. با خودم فكر كردم كه اگر او را در اين سن و سال بفروشم در واقع آينده‌ي باشگاه را فروخته‌ام. همه‌ي هواداران عاشق او هستند. اگر به بارسلونا مي‌رفت يك ميراث آماده در اختيار اين باشگاه قرار مي‌گرفت. بنابراين همه‌ي تلاشم را انجام دادم و با رد پيشنهادهاي ميليوني او را در برزيل نگه داشتم.

اوليويرا همچنين با انتقاد از پيشنهاد باشگاه رئال مادريد گفت: آنها براي به خدمت گرفتن نيمار رقمي پيشنهاد داده بودند كه از رقم فسخ قرارداد نيمار كمتر بود. اين مساله برايم خيلي خنده دار بود. مديربرنامه‌هاي نيمار روابط نزديكي با باشگاه رئال مادريد دارد و من فكر مي‌كنم قصد او از ارائه‌ي اين پيشنهاد اين بود كه خودش هم پولي به جيب بزند.

رئيس باشگاه سانتوس درباره‌ي پيشنهاد باشگاه بارسلونا هم گفت: وقتي با ساندرو راسل ملاقات كردم، به او گفتم كه براي او هم خبر خوب دارم و هم خبر بد. خبر خوب اين است كه نيمار به رئال مادريد نمي‌رود و خبر بد اين است كه به بارسلونا هم قرار نيست فروخته شود!

وي در پايان گفت: من با ساندرو راسل رفاقت ديرينه‌اي دارم، اما اين مساله امتيازي براي باشگاه بارسلونا براي خريد نيمار نيست.

isna.ir

16. 3 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک تدافعی
    مربی مورد علاقه
    پپ گوادیولا
    بازیکن محبوب
    all players barça
    اسم واقعی شما
    عادل

SpainBarcelonaManCity

تشکر ها
    2,961

سسک فابرگاس:گواردیولا هدایت ماشین بارسا را برعهده دارد؛ الان بیش ازهرزمان دیگری از فوتبال لذت می برم

سسک فابرگاس ستاره جوان باشگاه بارسلونا این روزها از فوتبال بازی کردن زیر نظر گواردیولا لذت می برد. او که تابستان سال جاری از آرسنال به بارسلونا پیوست درسهای زیادی از گواردیولا می گیرد.

این ستاره 24 ساله از زمان بازگشت به سرزمین مادری در ترکیب بارسا خوش درخشیده و البته سسک دلیل اصلی این درخشش را گواردیولا می داند

سسک در صحبتهایی که در روزنامه مارکا بازتاب یافت گفت:« از دوران بچگی رویایم این بود که بازیکنان بارسلونا باشم. ولی الان اگر می خواهی تا در اینجا توپ بزنی، به خاطر پپ است. گواردیولا دقیقا می داند که چطور باید بهترین بازی را از شاگردانش بگیرد. چیزهایی که من در طول این ماه ها در اینجا یاد گرفته ام باور نکردنی است.»
    سسک 24 ساله در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که بازی کردن با پیراهن بارسا لذت به مراتب بیشتری در مقایسه با آنچه تصورش را می کرد دارد:« این روزها بیشتر از هرزمان دیگری از فوتبال بازی کردن لذت می برم و این نشان دهنده آن است که همیشه نکاتی در دنیای فوتبال وجود دارد که هیچ وقت فکرش را نکرده ای. در تلویزیون می بینی که بارسا فوتبال فوق العاده ای را ارائه می دهد ولی وقتی در این تیم هستی، همه چیز خارق العاده است. فوق العاده است که یکی از اعضای این تیم باشی.»
    فابرگاس در 12 حضورش درترکیب بارسا در رقابتهای این فصل لالیگا، 8 گل به ثمر رسانده و 5 پاس گل داده.
    goal.com

تو یورو جاتون خالیه

به امید سلامتی کامل شما

18. 3 کاربر از پست مفید pedro_17 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک تدافعی
    مربی مورد علاقه
    پپ گوادیولا
    بازیکن محبوب
    all players barça
    اسم واقعی شما
    عادل

SpainBarcelonaManCity

تشکر ها
    2,961

داوید ویا از بیمارستان مرخص شد

داوید ویا، مهاجم باشگاه بارسلونا عصر روز شنبه از بیمارستان مرخص شد. این درحالی است که او عصر دوشنبه در بیمارستانی در بارسلونا قوزک پایش را جراحی کرده بود

داوید ویا در دیدار بارسلونا در مرحله نیمه نهایی جام باشگاه های جان در ژاپن و در دیدار با السد قطر دچار شکستگی استخوان قوزک پا شد و طبق اعلام پزشک جراحش بین 4 تا 5 ماه از میادین ورزشی دور خواهد بود

اکنون پزشکان ویا تشخیص دادند تا او را از بیمارستان مرخص کنند تا او تعطیلات سال نوی میلادی را در خانه و درکنار خانواده اش باشد و بعد از آن مراحل بازیابی اش را آغاز کند

ویا یکی از بازیکنان مصدوم بارسلوناست و تا اواخر فصل قادر به همراهی تیمش نخواهد بود. بدین ترتیب او همراه با ایبراهیم افلای و آندرس اینیستا که دیگر مصدومان بارسا هستند ، قادر به همراهی بارسا در دیدارهای آتی نخواهد بود. البته مصدومیت اینیستا چندان جدی نیست و او تا دو هفته دیگر به میادین ورزشی بازخواهد گشت.
    goal.com

تو یورو جاتون خالیه

به امید سلامتی کامل شما

20. 2 کاربر از پست مفید pedro_17 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک تدافعی
    مربی مورد علاقه
    پپ گوادیولا
    بازیکن محبوب
    all players barça
    اسم واقعی شما
    عادل

SpainBarcelonaManCity

تشکر ها
    2,961

تبریک سال نوی میلادی از زبان مسی: امسال برای کسب جامهای بیشتری می جنگیم

لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا در کفت و گویی کوتاه با روزنامه اسپورت کاتالونیا سال نوی میلادی را تبریک گفت.

مسی در این پیغام کوتاه گفت:« قبل از شروع باید سال نو را تبریک بگویم. از ته قلبم سال نو را تبریک می گویم و امیدوارم که به همه خوش بگذرد. من در طول این سال مورد استقبال فراوانی قرار گرفتم و الان زمان آن است تا از افرادی که به من کمک کردند تا در تیم بارسا و شهر بارسلونا احساس خوشبختی کنم، تشکر نمایم. اکثر لحظات شادی آور و درخشان بودند ولی لحظاتی هم بود که احساس بدی داشتم. هیچ چیز آسان نیست.و همیشه دوستداران ما بودند تا در زمانی که به آنها نیاز داشتیم از ما حمیات کنند و درکنار ما موفقیتها را جشن بگیرند.»

مسی ادامه داد:« افراد الان مرا می شناسند و می دانند که من از آن دسته افراد نیستم که بگویم که می خواهم در لالیگا، لیگ قهرمانان اروپا و یا یک تورنمنت خاص به قهرمانی برسیم. من فوتبال را دوست دارم. در بارسا احساس خوشبختی می کنم و تنها قولی که واقعا می توانم بدهم این است که برای کسب جامهای بیشتری کسب کنیم.برایم سرنوشت تیمهای دیگر فرقی ندارد .چون که من و هم تیمی هایم همیشه نهایت تلاشمان را برای قهرمانی به کار می گیریم.»

مسی در ادامه در مورد سرنوشت توپ طلای سال 2011 گفت:«نمی دانم که این توپ به من می رسد یا نه و تنها چیزی که می توانم بگویم این است که این یک افتخار است که اینجا و در جمع فینالیست ها و در کنار چابی ارناندس هستم.»

goal.com

تو یورو جاتون خالیه

به امید سلامتی کامل شما

22. 3 کاربر از پست مفید pedro_17 تشکر کرده اند .

صفحه 82 از 259 نخستنخست ... 3272808182838492132182 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)