به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
دروازه بان پرسپولیس در داربی کیست؟
پرسپولیس اف سی : بعد از اینکه علیرضا حقیقی دروازهبان شماره یک پرسپولیس در چهار هفته ابتدایی لیگ، دروازه دروازه این تیم متزلزل ظاهر شد، میثاق معمارزاده جای او را از بازی با صنعتنفت درون دروازه گرفت.
میثاق که در دو بازیای که درون دروازه پرسپولیس قرار گرفته، سرخپوشان رنگ باخت را ندیدهاند و اما در این دو بازی سه بار دروازه میثاق باز شده است. با این حال از این سه گلی که معمارزاده دریافت کرده، فقط روی گل اول ذوبآهن در اصفهان، مقصر بود.
در همین حین این هفته دربی سرخابیها برگزار خواهد شد، دروازه پرسپولیس یکی از دغدغههای حمید استیلی میباشد. علیرضا حقیقی که در حال حاضر یکی از ملی پوشان تیم قرمزپوش هم محسوب میشود.
داعیه این را دارد که به عنوان دروازهبان اصلی در بازی با استقلال حاضر شود، از طرف دیگر هم میثاق که از آمادگی بالایی برخوردار است و در تمرینات این تیم هم عملکرد خوبی از خود نشان داده، او هم میتواند گزینه مناسبی برای بازی دربی باشد.
به نظر میرسد تا روز قبل از بازی، استیلی نتواند تصمیم خود را در رابطه با دروازهبان اصلی خود در بازی با استقلال به نتیجه برسد و انتخاب نهایی خود را انجام دهد.
درخشش در این بازی برای هر یک از این دو دروازه بان فرصت مناسبی است تا رقیب را مدتی از میدان به در کنند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
استارت اولادی برای دربی پایتخت
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس که با مصدومیت شدیدی مواجه شده بود، صبح امروز در مجموعه ورزشی درفشی فر برای دربی 71 استارت زد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مهرداد اولادی مهاجم ارزنده تیم فوتبال پرسپولیس پس از سپری کردن دوران مصدومیتش، صبح امروز (یکشنبه) تمرینات ویژه ای را زیر نظر کادر پزشکی تیم انجام داد.
وجیه اله چشمه سری پزشک تیم پرسپولیس در خصوص وضعیت اولادی گفت: مهرداد، دویدن و کار با توپ مخصوص و تست های مختلف را انجام و نشان داد که روند خوبی را طی می کند.
وی افزود: قصد داریم در تمرین بعدازظهر نیز تست های نهایی را از این بازیکن بگیریم تا مطمئن شویم او آمادگی حضور در تمرینات اختصاصی را دارد. ضمن اینکه در تست ها و تمرینات صبح سربلند بیرون آمد و یقینا در تست های بعدازظهر هم موفق خواهد بود. اولادی امروز بدون درد و هیچ مشکلی تمرینات ویژه ای را پشت سر گذاشت.
پزشک پرسپولیس همچنین در مورد نوروزی افزود: هادی در حال حاضر دوران بدنسازی و تمرینات تاکتیکی را سپری می کند.
وی در خصوص علیرضا محمد تصریح کرد: درد پای محمد خیلی کم شده و دویدن را آغاز کرده و همچنین تمرینات بدنسازی را در دستور کار دارد و اگر در تست بعدازظهر که در خصوص ضربه با توپ مخصوص است، موفق عمل کند، به تمرینات اختصاصی خواهد پرداخت.
چشمه سری در مورد نورمحمدی نیز افزود: برای انگشت شکسته علیرضا، آتل سبک تری را در نظر گرفته ایم که او بدون مشکل می تواند در تمرینات شرکت کند.
پزشک سرخپوشان درباره حمیدرضا علی عسگری و محمد منصوری گفت: علی عسگری به دلیل سرماخوردگی جزیی تحت درمان است و منصوری زیر نظر کادر پزشکی مراحل درمانی اش را طی می کند.
گفتنی است؛ تمرین سرخپوشان از ساعت 10 صبح امروز (یکشنبه) پشت درهای بسته برگزار شد و تمرین بعدازظهر از ساعت 18 در مجموعه ورزشی درفشی فر پیگیری خواهد شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پیوس: کاظمیان قطعا یکی از گلزنان دربی خواهد بود.
مرجع خبری پرسپولیس : کاپيتان اسبق تيم فوتبال پرسپوليس تهران تاکيد کرد که اگر اين تيم همچون ديدار مقابل ذوب آهن باشد برنده قطعي دربي خواهد بود.
فرشاد پيوس با اشاره به شرايط اين روزهاي پرسپوليس اظهار داشت: متاسفانه پرسپوليس ليگ يازدهم را خوب شروع نکرد اما رفته رفته و با گذشت زمان شاهد آن هستيم که اين تيم بههارموني لازم رسيده و خود را به صدر جدول نزديک ميکند.
وي افزود: مطمئنا ديدار مقابل استقلال تهران با ساير ديدارهاي ليگ براي پرسپوليس متفاوت خواهدبود. آنها اگر بتوانند انسجام تيميخود را همچون ديدار مقابل ذوب آهن حفظ کنند، برنده اين ديدار حيثيتي خواهند بود.
مهاجم اسبق پرسپوليس خط فوروارد پرسپوليس را نقطه مثبت اين تيم خواند و گفت: مهاجمان پرسپوليس اين روزها بسيار آماده نشان ميدهند و اين ميتواند يکي از عوامل برد اين تيم در ديدار مقابل استقلال باشد، هرچند که خط فوروارد استقلال هم با وجود مهاجميهمچون فرهاد مجيدي اين روزها بسيار ايده آل ظاهر ميشود.
وي در ادامه با تاکيد بر اينکه مدافعان پرسپوليس هم در ديدار دربي بايد بدون کوچکترين اشتباهي ظاهر شوند، گفت: خوشبختانه خط دفاع پرسپوليس برخلاف فصول گذشته بسيار هماهنگ و منضبط نشان ميدهد، مطمئنا نقش مدافعان کناري پرسپوليس در روز دربي با توجه به هافبکهاي خلاقي همچون خسرو حيدري بسيار حايز اهميت است و آنها بايد با شناخت کامل اين موضوع روانه ميدان شوند.
پيوس در پايان جواد کاظميان را يکي از گلزنان قطعي دربي خواند و گفت: کاظميان اين روزها بسيار باهوش و در نقش يک مهاجم گلزن ظاهر شده که اطمينان دارم در ديدار مقابل استقلال هم يکي از گلزنان تيم پرسپوليس خواهد بود.
عزیز اصلی: به خاطر دربی سال 49 از فوتبال بیزار شدم.
مرجع خبری پرسپولیس : این گفت و گویی است با عزیز اصلی که حالا 73 سال دارد و دوره درمانی را در بیمارستانی در دوسلدورف سپری می کند.
عزیز اصلی ؛ این نام روزگاری یادآور شیرین ترین خاطرات فوتبالی فوتبالدوستان ایران بود. او که این روزها در بیمارستانی در دوسلدورف آلمان بستری شده ، روزگاری سلطان دروازه های فوتبال ایران بود.
عزیز اصلی ؛ سنگربان پرسپولیس ، شاهین و تیم ملی ایران که در دهه 40 به افتخارات بزرگی در فوتبال مان رسید و بعد ها جایش را داد به زنده یاد ناصر حجازی.
خبر بیماری اش سبب شد تا تماسی با او بگیریم و از وضعیت ریه هایش بپرسیم. بیماری ریوی که همین چند ماه قبل حجازی را از فوتبال ایران گرفته بود. مصاحبه خبرآنلاین با عزیز اصلی را بخوانید.
آقای اصلی ؛ نگران سلامتی تان شدیم.
ممنون که تماس گرفتید. راستش دو هفته ای هست که در بیمارستان بستری هستم. ماجرا از یک سرماخوردگی ساده شروع شد و بعد ذات الریه کارم را کشاند به بیمارستان. خوشبختانه پزشکان می گویند شرایطم بهتر شده و الان وضعیت بهتری دارم. فکر می کنم تا چند روز دیگر هم از بیمارستان مرخص شوم.
سال هاست از فوتبال ایران دور هستید. بازی ها را دنبال می کنید؟
تقریبا همه بازی های لیگ و تیم ملی را می بینم. حتی همین جا در بیمارستان هم سعی می کنم از طریق ماهواره بازی ها را ببینم. به هر حال عمر ما با فوتبال گذشته و اگر فوتبال نبینیم که بیمار می شویم!
پس در جریان شرایط این روزهای پرسپولیس هستید؟
بله ، راستش می دانم که اعتراض ها زیاد بوده اما مشکل ما فقط پرسپولیس نیست. این فوتبال مان است که شرایط سختی را پشت سر می گذارد و آن هم دلیلش در شیوه نگرش ماست به ورزش. وقتی کاری روی اصول نیست ، نتیجه هم نمی دهد. 100 سال است که ورزش ما دیم مانده. انگار یک مشت بذر را می پاشی روی تپه ای و می روی به امان خدا ، آن وقت می خواهی نتیجه بگیری. ما مزرعه دیمی داریم که تا مکانیزه نشود ، حاصلی نخواهد داشت. این حقیقت ورزش مان است.
این روزها یک عده به نفع دایی شعار می دهند و گروهی هم استیلی.
من هر دوی این بچه ها را می شناسم و می دانم که در پرسپولیس و تیم ملی فوتبال ایران بازیکنان بزرگی بودند اما درد پرسپولیس این دو نفر نیستند. اصلا یک مربی مگر چقدر در یک تیم موثر است؟ به قرآن بیشتر از 10 درصد نیست. من خودم اینجا کار مربیگری کردم. در ایران هم مربی بودم و البته معلم ورزش. اما حقیقت این است که اصل ماجرا مدیریت تیم ها هستند. اگر آنها درست انتخاب شوند و برنامه داشته باشند ، هیچ کدام از این مشکلات ایجاد نمی شود.
اتفاقا خیلی از هم نسلان تان در ایران انجمنی تشکیل دادند به اسم پیشکسوتان پرسپولیس و می خواهند مدیریت پرسپولیس را در دست بگیرند. امثال پروین ، کلانی ، کاشانی و...
راستش من که شخصا می گویم ورزش میدان کار جوان تر هاست. هم نسلان من فقط احترام می خواهیم و بهتر است نظرات مان کارشناسی باشد. شاید بهتر است ما به جای کار اجرایی به فکر مشورت دادن باشیم.
البته مربیگری که نمی خواهند بکنند. آنها می گویند قرار است تیمداری کنند .
راستش فوتبال باز فوتبال زمان ما خیلی تفاوت کرده. الان دیگر همه چیز علمی شده . ما ها دیگر قدیمی شدیم. این که بخواهند هم نسلان من باشگاهداری کنند ، کار خیلی دشواری است. در حرف می شود از این گفت که می خواهیم کوه جابجا کنیم اما واقعیت تفاوت زیادی با حرف دارد.
رقیب قدیمی شما یعنی ناصر حجازی ، چند ماه قبل به دلیل بیماری ریوی فوت کرد...
راستش خبر تلخی بود. در دوره بیماری اش با او تماس گرفتم و گفتم ناصر پاشو بیا اینجا یک ماهی هم استراحت کن و هم درمان . او هم خیلی استقبال کرد اما متاسفانه عمرش به دنیا نبود. من و ناصر روزگار خوشی داشتیم. درست است که او جای مرا در تیم ملی گرفت اما هیچ وقت رابطه صمیمی ما به دلخوری تبدیل نشد. یک زمانی ناصر واقعا عالی بود و توانست پیراهن تیم ملی را از من بگیرد. این حقیقت فوتبال ماست.
چند تا سئوال هم درباره جوانی های خودتان داریم. می گویند فورواردهای حریف جرات نداشتند وارد 18 قدم تان بشوند؟
بابا یک جوری می گویید که انگار با چاقو می رفتم توی زمین. نه من این طوری نبودم. راستش هر کسی در فوتبالش یک الگویی دارد و الگوی من هم لئو یاشین روس بود. حتی لباس ها و دستکشم را هم به سبک او و در سفرهایم به روسیه می خریدم. من معلم ورزش بودم و مدتی هم رزمی کار کرده بودم. مربی ژیمناستیک و کشتی کج هم بودم. غیر از یاشین یک گلری داشت چک و اسلواکی که عادت داشت به جای دروازه ، 18 قدم را پر کند و مدام بیرون 18 می ایستاد. وقتی تو بتوانی تو 18 قدم را پر کنی و به مهاجمان اجازه خودنمایی ندهی ، خیلی هم کم گل می خوری . البته چون رزمی کار هم بودم ، برای همین بدن محکمی داشتم و کمی می گفتند خشن است. راستش من اوایل هافبک راست بودم. یک روز تو بازی با دارایی ، گلر نداشتیم ، گذاشتندم توی دروازه. بعد شدم گلر فیکس تیم ملی .
خودتان هم فکر کنم همین طوری از دروازه بانی حذف شدید. روزی که برای یک بازی ، دهداری جای شما از جعفر کاشانی در دروازه استفاده کرد.
راستش آن قصه ای که شما شنیدید ، احتمالا تحریف شده. فکر کنم با شهربانی بازی داشتیم که یک مشکلی ایجاد شد بین من که مصدوم بودم و آقای عبده. من در بازی ملی آسیب دیدم ، مربی تیم ملی خدا بیامرز آقا فکری بود و یک بازی با تیمی پرتغالی داشتیم. دقیقه 85 بازی بود که من کتفم شکست. یک گلر ذخیره نداشتیم که جایم بیاید توی زمین . من 13 بازی بود که گل نخورده بودم اما بعد از آسیب دیدگی ، آقا فکری گفت بازی کن ، چاره ای نداریم و با همن شرایط بازی کردم. ما در همان 5 دقیقه 4 گل خوردیم و یک رکورد بد برایم ماندگار شد.
و ارتباطش با ماجرای بازی با شهربانی...
بگذار تا برایت بگویم. من آسیب دیدم و برای معالجه باید می رفتم خارج از کشور اما عبده یک ریال هم خرجم نکرد. بعد ناچار شدم با هزینه خودم برای درمان بروم. 10 هزار تومان خرج کردم اما حتی یک ریالم را هم ندادند و بعد آن مشکل پیش آمد. من گفتم پول درمانم را بدهید و عبده گفت اصلا با اجازه کی رفتی؟ همین شد که دیگر حالم از فوتبال به هم خورد بعد هم که قصه داربی سال 49 و دعوایی که با داور بازی پیش آمد رخ داد تا کلا فوتبال را بگذارم کنار. من داور را زدم و محروم شدم.
و برای سئوال آخر می خواستم درباره شرایط تان در آلمان بپرسم؟
25 سال است که اینجا زندگی می کنم در دوسلدورف. یک باشگاه و انجمن ورزشی راه اندازی کرده بودیم. مدتی مربی جوانان و زنان بودم و یک تورنمنت هایی هم راه می انداختیم. چندی سالی است که بازنشسته شدم و حالا هم که بیمارم. البته حالم بهتر شده و دوست دارم به دوستانم در ایران بگویید حال عزیز اصلی خوب است.
عزیزیان: دروازه پرسپولیس را برای دربی بیمه می کنیم.
مرجع خبری پرسپولیس : مربی دروازه بان های تیم فوتبال پرسپولیس گفت: خیال هواداران از بابت دروازه پرسپولیس راحت باشد.
پرسپولیس در شش هفته ای که از مسابقات لیگ گذشته در درون دروازه از هر دو گلر خود استفاده کرده است. علیرضا حقیقی و میثاق معمارزاده در آستانه دربی 71 برای اثبات توانایی هایشان انگیزه زیادی دارند.
در چهار بازی اول پرسپولیس حقیقی درون دروازه قرار گرفت و دو بازی آخر با اقبال کادرفنی با میثاق معمارزاده همراه شد. سعید عزیزان مربی دروازه بان های پرسپولیس در خصوص عملکرد معمارزاده مقابل ذوب آهن گفت: در این مسابقه روی گل هایی که خوردیم معمارزاده چندان مقصر نبود ، البته در بستن زوایا کمی بی دقتی کرد.
او ادامه داد: ذوب آهن تیم کوچکی نیست و تساوی مقابل این تیم در فولاد شهر نمی تواند نتیجه بدی برای پرسپولیس باشد.
عزیزیان در خصوص وضعیت حقیقی و معمارزاده برای دربی 71 ، گفت: هم معمارزاده و هم حقیقی آماده بازی دربی هستند و هواداران به هیچوجه نگران چهارچوب دروازه نباشند. تیم ما 5 روز تا دربی زمان دارد تا نواقص را برطرف کند و امیدوارم بتوانیم بهترین بازی خود را در این دربی به نمایش بگذاریم.
نورمحمدي: گل زدن به استقلال با دست شكسته مزه ديگري دارد.
مرجع خبري پرسپوليس: روزي كه مهاجمان پرسپوليس به در و ديوار ميزدند اين رضا نورمحمدي بود كه با وجود بازي با دست شكسته، تيمش را از شكست قبل از داربي نجات داد تا در اين شرايط حساس تيمش را از حاشيهها دور كند.
نورمحمدي البته بر اين باور است كه اگر عدالت اجرا ميشد، كار به گل او نميكشيد. با اين گفتوگو همراه باشيد.
با گلي كه زدي از به حاشيه رفتن تيم قبل از داربي جلوگيري كردي؟
اين گل يك كار تيمي بود. يعني مدتها روي ضربات ايستگاهي كار كردهايم و در آن لحظه ميدانستم چه بايد بكنم.
ولي در هر صورت كار پرسپوليس به لحظات پاياني كشيد؟
فكر ميكنم همه آنهايي كه بازي را ديدند، حق ميدهند كه پرسپوليس شايسته پيروزي بود.
بازي در نيمه اول و نيمه دوم دست ما بود. ولي در توپ آمد و هر دو گل شد. من اصلا فكر نميكنم ضربه فرهادي همان طور بود كه ميخواست، ولي توپ همان جايي رفت كه ديگر نميشد كاري كرد. يا آنها خيلي خوششانس بودند يا ما خيلي بدشانس بوديم روي گل دوم البته خود ما هم اشتباه داشتيم. وقتي هافبك آنها روي آن توپ ارسالي اضافه شد، يكي از بچههاي ما هم بايد براي كمك عقب ميآمد، چون شكوري يار خودش را گرفته بود و به هر حال آن گل را دريافت كرديم. به طور كلي ذوبآهن نسبت به ما خيلي صاحب موقعيت نبود، اما توپهاي ما بينتيجه ميماند.
بعد از بازي با نفت به نظر ميرسيد، تا حدودي مشكل گلزني پرسپوليس حل و فصل شده باشد؟
در آن بازي بدشانس نبوديم. از چهار توپي كه جواد زد، سه گل به ثمر رسيد. در اين بازي جواد و علي كريمي و ساير بچهها خيلي تلاش كردند، همه كاري هم كردند، ولي فقط توپها گل نشد، اما يك اتفاق خوب اين بود كه نشان داديم چطور ميتوانيم حريف خودمان را تحت فشار بگذاريم.
براي داربي خلق موقعيت كافي نيست، بايد بتوانيد، گل بزنيد؟
شك ندارم كه شرايط گلزني در بازيهاي بعدي بهتر ميشود. به ويژه كه مصدومان هم ميرسند. نوروزي استارت زد و منتظريم اولادي هم شروع كند. اينكه براي داربي باشد يا نه نميدانم، ولي به هر حال با رسيدن مصدومان، توان بيشتري از پرسپوليس خواهيد ديد.
بازي با ذوبآهن نشان داد، در تعطيلات هم بيكار نبودهايد؟
تلاش زيادي كرديم. و الان از نظر بدني و تاكتيكي در شرايط خيلي بهتري قرار گرفتهايم. در نظر بگيريد كه جلوي ذوبآهن هم مليپوشان ما خسته بودند و با تيم تمرين نداشتند، با اين وجود معلوم شد، تعطيلات بخور و بخواب نبود.
بازي كردن براي دستت مشكل ايجاد نكرده است؟
من خوششانس بودم كه كارم به گذاشتن پين و پلاتين نكشيد. اول قرار بود اين كار را انجام بدهند ولي بعد دكتر تصميم گرفت تلاش خودش را بكند كه موفقيتآميز بود، منتهي تاكيد شده كه به دستم نبايد ضربه بخورد، اما از وقتي سعي ميكنم ضربه وارد نشود. همه ضربهها به همين دستم وارد ميشود. فعلا كه دو، سه هفتهاي درگير هستم و اگر در اين مدت ضربه شديدي وارد نشود، استخوان تا حدي جوش ميخورد.
تا اينجا كه برايت خوشيمن بود، فكر ميكني بتواني در بازي داربي هم گل بزني؟
كار من چيز ديگري است ولي به هر حال روي ضربات ايستگاهي برنامه داريم و گل زدن به استقلال با دست شكسته براي خودش لطف ديگري دارد.
البته شرايط استقلال بهتر از شما به نظر ميرسد؟
استقلال يك روند مشخصي دارد، ولي ما بازي به بازي بهتر عمل كرديم و روند صعودي ما به ويژه در كيفيت بازيها كاملا مشهود است و اگر همين طور ادامه بدهيم، داربي را ميبريم. البته در اينكه استقلال تيم بزرگ و قابل احترامي است، شكي نيست ولي با روندي كه وجود دارد، اين داربي براي ماست.
حضور دو بازیکن خارجی در تمرینات و برگزاری اردو ۴۸ ساعت قبل از دربی
پرسپولیس اف سی : حمید استیلی به دنبال جذب چند بازیکن خارجی برای تقویت تیم به خصوص در خط حمله است.
از همین رو دو بازیکن خارجی با حمید استیلی که در پست فوروارد هدف هستند وارد مذاکره شدند و امروز مجوز حضور در تمرینات پرسپولیس را گرفتند. این دو بازیکن قرار است سه جلسه با پرسپولیس تمرین کنند و سپس نظر نهایی درباره این بازیکنان اعلام شود.
این دو امروز دقایقی با پرسپولیس تمرین کردند.
* مهرداد اولادی که این روزها درباره او حرف و حدیث زیاد است پس از حضور در تمرینات پرسپولیس تست شد. وی مدت ۲۰ دقیقه زیر نظر دکتر سودی مدیر کلینیک پرسپولیس به تمرینات خود پرداخت که با اعلام دکتر سودی وضعیت او عالی بود و مشکل خاصی نداشت.
* با توجه به برگزاری دربی ۷۱ در روز جمعه حمید استیلی به مسئولان باشگاه پیشنهاد داده اردوی این تیم ۴۸ ساعت قبل از بازی یعنی روز چهارشنبه تشکیل شود.
* حبیب کاشانی قبل از دربی قرار است به تمرینات پرسپولیس برود با بازیکنان و کادر فنی شرکت کند.
عیادت علی دایی از سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس.
ساعت 20:30 دقیقه دیشب و پس از دیدار تعدادی از بازیکنان پرسپولیس با محمود خوردبین در بیمارستان لاله، علی دایی سرمربی تیم فوتبال راهآهن و بهمن دهقان نماینده تامالاختیارش به ملاقات سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس رفتند.
محمود خوردبین سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس که در بیمارستان لاله بستری است، به دلیل مشکلاتی از ناحیه کمر تحت عمل جراحی قرار گرفته است.
دایی در این ملاقات آرزو کرد که هرچه سریعتر خوردبین با بهبودی کامل از بیمارستان مرخص شود و به چارچوب مستطیل سبز برگردد.
گفتنی است، محمود خوردبین نیز از علی دایی تشکری ویژه کرد و برای او همراه با تیم فوتبال راهآهن آرزوی موفقیت کرد.
قطره
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
نورمحمدی : خوشحال میشوم به استقلال هم گل بزنم.
پرسپولیس اف سی : رضا نورمحمدی مدافع میانی پرسپولیس در بازی با ذوبآهن گل تساوی تیمش را به ثمر رساند تا سرخپوشان در آستانه دربی شکست نخورند. آنها مقابل حریف اصفهانی خود یک بازی قابل قبول را به نمایش گذاشتند و همین موضوع پرسپولیسیها را امیدوار کرده که در بازی با استقلال به آنچه که میخواهند برسند. نورمحمدی در مورد بازی با ذوبآهن و رویارویی با استقلال به سوالات ایران ورزشی پاسخ میدهد.
مقابل ذوبآهن خیلی بدشانس بودید، اینطور نیست؟
واقعا حیف شد که سه امتیاز را نگرفتیم. گل دقیقه ۳ تیم ما را از لحاظ روحی و روانی دچار مشکل کرد ولی خدا را شکر که به بازی برگشتیم و دو بار باخت را با تساوی عوض کردیم البته تساوی حق ما نبود و باید میبردیم.
قبول داری میثاق معمارزاده اشتباه بدی انجام داد؟
فکر میکنم پای میثاق هنگام ضربه زدن به زمین گیر کرد و به هر حال این اتفاقات در فوتبال پیش میآید. ما در این بازی موقعیتهای زیادی را به دست آوردیم و همه دیدند که آنها در نیمه دوم فقط یک توپ روی دروازه آوردند که تبدیل به گل شد. ما واقعا بدشانس بودیم.
ولی نکته قابل توجه این بود که خیلی خوب بازی کردید، نه؟
بله، همینطور است. هر تیمی که در دقایق ابتدایی گل میخورد شیرازهاش از هم پاشیده میشود ولی ما دو بار جبران کردیم. هیچ تیمی ذوبآهن را در اصفهان اینقدر تحت فشار نگذاشته بود در ضمن شهاب گردان هم ستاره بود. یکی دو صحنه هم داور میتوانست برای ما پنالتی بگیرد ولی تصمیم دیگری گرفت.
فکر میکنید دربی را ببرید؟
تیم روز به روز تیمتر میشود و با رسیدن بازیکنان مصدوم شرایط عوض خواهد شد. ما با همین بازی که جلوی ذوبآهن انجام دادیم میتوانیم دربی را ببریم. اردوی مشهد برای پرسپولیس خیلی مفید بود و حالا هماهنگ تر از گذشته هستیم.
در مورد گلی که زدی صحبت کن.
روی ضربات ایستگاهی در هر جلسه کار میکنیم و در تمرینهایی که در اصفهان هم انجام دادیم، روی ضربات کاشته کار کردیم. خوشحالم که گل زدم.
فکر میکنی به استقلال هم گل بزنی؟
گل زدن به استقلال اتفاق کوچکی نیست و خوشحال میشوم که این کار مهم را انجام دهم.
راستی از این آتل دستی که بستی خسته نشدی؟
باید سه هفته این آتل را ببندم و چارهای ندارم.
کاظمیان : کری نمی خوانم اما گل می زنم.
پرسپولیس اف سی : مهاجم سرعتی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: روز به روز به دربی نزدیک می شویم و چه بخواهیم چه نخواهیم حساسیت این بازی و تب آن فوتبال ایران را فرا گرفته و این جو روز به روز هم بیشتر می شود. مهاجم گل زن تیم پرسپولیس گفت: همه فوتبال بازی کرده ها و فوتبالی ها می دانند که شرایط این بازی با همه بازی ها متفاوت است و اصلا شرایط جدولی و بازی های قبلی تیم ها نمی توان ملاکی برای چگونه حضور پیدا کردن آن ها در این بازی باشد. کاظمیان افزود: استیلی خودش چه به عنوان بازیکن و چه به عنوان مربی دربی های زیادی را تجربه کرده و به قول معروف یک دربی باز است.
ضمن اینکه بازیکنان زیادی هم داریم که تجربه این بازی بزرگ را دارند. کاظمیان در ادامه افزود: دوست ندارم کری بخوانم اما امیدوارم که من هم یکی از گل زنان این دربی باشم. وی در پایان گفت: گرچه پیش بینی نتیجه فوتبال کار درستی نیست اما من پیش بینی می کنم که پرسپولیس برنده این بازی بزرگ باشد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)