Design & Developed BY Patira

صفحه 81 از 129 نخستنخست ... 3171798081828391 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 801 تا 810 , از مجموع 1281
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

real ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙

به نام خداوند بخشنده مهربان

به نام خداوند بخشنده مهربان

قوانین بخش رئال مادرید

دوستان به نکات زیر توجه و دقت کنید

1- تاپیک [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] :توجه کنید عزیزان که در این تاپیک فقط به حرف های خودمونی که شامل ( پیروزی مساوی یا شکست- شوخی های مادریدی- شرط بندی سره امضاء و آواتار- دفاع از تیم- گذاشتن عکس و...) خواهد بود انجام خواهید شد. و بحث هایی در مورده تیم-مربی-بازیکنان-اخبار-بازی های رئال و... در این تاپیک انجام نخواهد شد و اسپم به حساب میاد.

توجه کنید که در صورت مشاهده 2بار چنین بحث هایی در تاپیک حرف های خودمونی (یعنی تا 2بار) پست فنی به تاپیک گفتگو حرفه ای منتقل خواهد شد و بار سوم پست حذف می شود.

2-تاپیک
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در این تاپیک با کمک شما می پردازیم به آنالیز تیم-مربی-و بازیکنان و نمره دهی به بازیکنان مربی و تیم و همین بحث و تبادل و نظر

در این تاپیک هر چند مدت یک بار یه نظرسنجی در مورده رئال مادرید قرار می گیرد که نظرسنجی ها شامل ( خرید و فروش بازیکن- رفتن یا آمدن مربی جدید و...) می باشد. مثال:

آیا خرید فلان بازیکن خوبه؟چرا؟به نظرتون می تونه کمک تیم کنه؟

و اخبار: دوستان گذاشتن هر اخباری مجاز نیست و اسپم به حساب میاد.

اخبار های مهم مثلا (اخبارهای تغییر تحولات باشگاه خرید یا فروش فلان بازیکن و...)
    و اخبارهایی که بحث فنی راه بندازه

نکته: توجه داشته باشید در این تاپیک گفتگوی حرفه ای ارسال پست های نیم خطی و 1 خطی ممنوعه چون جنبه فنی بودنش میاد پایین

و نکات مهم در دو تاپیک

1-در هردو تاپیک با زبان گفتاری و با لحن خوب پست خواهیم داد

2-هر گونه دعوا و کل کل بین مادریدی ها ممنوع هست و برخورد خواهد شد.
    3- هر کاربر تازه واردی که آمد هرکدوم از ما آنلاین بودیم از قوانین با خبرش می کنیم که باعث بی نظمی نشه.قوانین هم در بخش رئال به صورت اطلاعیه زده شده
    تصویر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

به امید فصلی پر از موفقیت برای رئال مادید کبیر

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 02-02-2013 در ساعت 06:13

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    خوزه . دیمتئو
    بازیکن محبوب
    Cristiano.Ronaldo * Kaka
    اسم واقعی شما
    فرشته

PortugalRealMadridChelsea

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,693
    تشکر شده 1,387 در 291 پست

پیش فرض پاسخ : ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙

نقل قول نوشته اصلی توسط AL1reZA نمایش پست ها
    والا من که لحظه به لحظه اخبار رئالو دنبال می کنم کوئنترائو با مورینیو مشکلی نداشته و یک بار جریمه شد چون برای شب تولدش 1سیگار کشید همین!. و هرگز نشنیدم که فابیو گفته می خوام برم!!هیگی و کریم بهترینن. هیچ بازیکنی نمتونسته همیشه تو اوج باشه از جمله رونالدینیو زیدان و حتی رونالدو مسی حال. این مسائل طبیعیه و مدت زمانش کمه. اگه رئال بخواد اینجور که شما می گی کار کنه کل تیم از هم میپاشه.اینکه نشد حرف منطق!! باید بگم بنزما جزء مثلث برمودای رئال است اگر فروخته شه یکی از بزرگ ترین اشتباهات رو کردیم. و هیگی هم یکی از بهترین تمام کننده های جهانه و از زمان حضورش خیلی زحمت کشیده.هیگی از کودکی رئالی بوده و تا همین الان با عشق به رئال بازی می کنه.....خلاصه این دوتا در حال حاضر در رئال جایگزینی بهتر از خودشون ندارند. و من هرگز موافق فروختنشون نیستم مخصوصا وقتی که قضاوتمون فقط به یکی 2 بازی باشه....
    من به خدا همه ی خبرا رو می خونم این خبرش مال خیلی وقت پیشاس ولی این بود که اون موقعی که مصدوم بود به جای ریکاوری رفته بود خوش گذرونی که مورینیو عصبانی شد یه بار هم که به داور فحش داد جریمه شد
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

3. 2 کاربر از پست مفید elahe@ تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک هجومی
    مربی مورد علاقه
    افشین قطبی-مورینیو
    بازیکن محبوب
    کریس رونالدو-کاسیاس-رائول-راموس-کاکا-کاظمیان-کریمی
    اسم واقعی شما
    امیر محمد

SpainPersepolisRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    9,394
    تشکر شده 5,054 در 1,059 پست

برد دیشب رو به همه ی بچه ها تبریک میگم
    به نظرم میتونستیم 6-5 تا گل بزنیم اما اخراج راموس همه چیز رو خراب کرد
    و مورینیو مجبور شد تغییر تاکتیک بده
    رو صحنه ی دوم که راموس کارت زرد دومشو گرفت
    واقعا حرکتش بچه گانه بود و از یه بازیکنی تو این سطح و با این تجربه بعید بود
    من دوست داشتم کاکا و کریس بتونن گل بزنن که نشد
    بهترین بازیکنامون هم به نظرم کاکا و اوزیل بودن
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

In all circumstances
    I'm always a fan of Real Madrid

5. 3 کاربر از پست مفید amir-97 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    خوزه . دیمتئو
    بازیکن محبوب
    Cristiano.Ronaldo * Kaka
    اسم واقعی شما
    فرشته

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,693

به نظر منم بازی خوبی بود خوب شد که به موراتا بازی رسید ولی به خاطر راموس دوباره این بچه رو کشیدن بیرون ولی بازیش خوب بود گل هم زد کاکا هم خوب بود رو گل اول نقش داشت در کل بازی بد نبود ولی از رئال انتظار بیشتر از اینا میرفت

7. 2 کاربر از پست مفید elahe@ تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

تبریک می گم بازی خوبی بود. از دقایق اول شاهد حملات زیبای رئال بودیم که کاکا در این همکاری زیبا نقش اصاصی داشت (از نظر من)...

این چند روز باید نهایت تمرین و استراحتو انجام بدیم چون بعد از دپورتیوو 3 بازی حساس و دشوار داریم که 2تا با بارسلون و یکی با یونایتد داریم.

دیماریا در این فصل خیلی خوب نبوده و بن نظر من بد نیست کاکا رو به جای دیماریا در یکی از 2بازی بارسا تست کنیم و ببینیم شرایطش چه جوریه. اگر بازی کنه می تونه قابل اعتماد شه مخصوصا اینکه انگیزه جدیدی پیدا کرده.

بازی بعدیمون با دپورتیووست و برد در این بازی حفظ روحیست هر چند نباید خودمونو خسته کنیم.من این ترکیبو پیشنهاد میدم

لوپز

مارسلو.....په په.....واران.....آربلوا

مودریچ....اسین (خدیرا)

رونالدو......اوزیلو........کاکا(دیماریا)

هیگی (کریم)

به نظرم خیلی خوبه اگر هیگی کریم کاکا دیماریا اسین خدارا رو محک بزنیم (بازیکنان داخل پرانتز حمتا با هم پستیشون تعویض شن) واسه الکلاسیکو.

HALA MADRID

9. 5 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    خوزه . دیمتئو
    بازیکن محبوب
    Cristiano.Ronaldo * Kaka
    اسم واقعی شما
    فرشته

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,693

مثلا امشب با لاکرونیا بازی داریم پشه هم اینجا پر نمی زنه اشکال نداره من نظرمو میگم خب لاکرونیا تیمی نیس که نتونیم نتیجه بگیریم ازش به احتمال زیاد موراتا نوک بازی می کنه شایدم هیگی .رونالدو خلبان شد دیدین عکسشو؟خیلی ناز بود خب بازی با بارسا خداروشکر نه مصدوم جدی نه محروم هیچی کم نداریم خدا کنه ببریم

11. 2 کاربر از پست مفید elahe@ تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

تبریک می گم برد شیرینی بود. از زمانی که اوزیل رونالدو و سامی وارد زمین شدند رئال جون دار بازی گرفت. ستاره بی چون چرای رئال کاکا بود. من کاملا سبک برزیلی رو در پاس های کاکا دیدم و لذت بردم. برعکس دیماریا اصلا خوب کار نکرد... انتظارات بیشتره.....

این عکسو خودم گرفتم گفتم شاید برای شماهم جالب باشه.

الهی قربونت برم اوزیل

پیش به سوی الکلاسیکو.

HALA MADRID

13. 5 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ارسن ونگر-مورینیو-
    بازیکن محبوب
    همه ی بازیکن های رئال و ارسنال
    اسم واقعی شما
    مجتبی

SpainRealMadridArsenal

Mesut Ozil

تشکر ها
    3,020
    تشکر شده 3,036 در 573 پست

یعنی دیشب من واقعا حرص خوردم ..
    بازی رو به زور بردیم از یه طرف خوشحالم که بازی رو بردیم و از طرف دیگه ناراحتم که چرا ما باید با وجود رونالدو و اوزیل و خدیرا ببریم ... اخه چرا ؟
    رئال تیمی نبود که به دو یا سه بازیکن متکی باشه انگار همه تیم ها از نام اوزیل و رونالدو میترسن ....
    در حال این برد خفیف ولی شیرین رو تبریک میگم .
    خدا رو شکر روحیمون رو حفظ کردیم واسه بازی بعدی ....
    امیدوارم که بتونیم توی نیوکمپ بارسا رو ببریم و به فینال کوپا برسیم
    دیشب تو نیمه اول واقعا کاکا مزخرف بازی کرد اما با اومدن اوزیل و رونالدو و خدیرا رئال جون تازه ای گرفت و با شوت دیدنی کاکا به بازی برگشتیم ...
    کاکا خیلی دوست داریم .... یعنی شوت کات دارش تو حلقم
    رونالدو هم چند تا موقعیت ایجاد کرد اما نتونست گلی رو به ثمر برسونه ...
    دیشب یه صحنه جالب دیدم اوزیل موقع ورود به زمین دست به دعا بلند کرده بودم من واقعا لذت بردم الهی علی قربونت بره اوزیل

ها ای علی تلوزیونتون چند اینچه عجب کیفیتی داره دوربینش
    در جریان پرواز مادرید- لاکرونیا، کریس رونالدو ستاره پرتغالی رئال مادرید برای دقایقی جای خلبان نشست و عکسی را به یادگار گرفت

15. 2 کاربر از پست مفید shiraz-sport تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ارسن ونگر-مورینیو-
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    مجتبی

SpainRealMadridArsenal

Mesut Ozil

تشکر ها
    3,020

17. 4 کاربر از پست مفید shiraz-sport تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ارسن ونگر-مورینیو-
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    مجتبی

SpainRealMadridArsenal

Mesut Ozil

تشکر ها
    3,020

مرجع خبري رئال مادريد : کریستیانو رونالدو برای نسخه ماه مارس مجله جی کیو که روز 26 فوریه منتشر می شود روی جلد این مجله رفت و مصاحبه ای اختصاصی با این منبع داشت .
    ماجرای این باند پرتغالی که می گویند در رختکن رئال وجود دارد ، چیست ؟
    من دوستان زیادی در رختکن رئال دارم که منحصر به هموطنانم نمی شوند . طبیعتا در ابتدا با امثال په په و کاکا بیشتر دوست بودم چرا که با یکدیگر همزمان بودیم اما معنی اش این نیست که باندی وجود داشته باشد .

شاید نیاز باشد که کمی جامهای بیشتری ببری .
    جامها همیشه مهم هستند اما چیزهای دیگری هم وجود دارند . رئال مادرید بزرگترین باشگاه دنیاست . همیشه توقعات مردم از آن بالاست . فکر می کنم که هنوز جا برای پیشرفت دارم.

در مورد وجهه ات چه ؟
    هر کسی آن چه را بخواهد در من می بیند . من فقط سعی می کنم خودم باشم .

مطبوعات ورزشی را می خوانی ؟
    از آن افرادی نیستم که وقتی اشتباهی انجام می دهم ، به نظر روزنامه ها و شبکه های تلویزیونی نگاه کنم اما انتقادات بخشی از کار ماست و باید به آن عادت کنیم . چیزی که بیشتر اذیتم می کند مورد انتقاد قرار گرفتن به خاطر اتفاقات بیرون از زمین است . این باعث می شود که بازیم از چشم ها دور می ماند . من خودم وقتی اشتباهی انجام بدهم اولین کسی هستم که می فهمم .

بازیهایی که انجام می دهی را هم دوباره تماشا می کنی ؟
    نه همه شان را اما بخشی از آنها را . کارساز است که بازیم را بازبینی کنم و بفهمم که از چه نظر می توانسته ام که بهتر باشم .

وقتی می بازی خواب به چشمانت می رود ؟
    اگر صحبت از یک بازی بزرگ مثل نیمه نهایی یا فینال یک تورنمنت بزرگ باشد ، طبیعتا راحت نمی توانم بخوابم . نه تنها آن شب ، بلکه تا دو ، سه شب بعدش . اما شکست یکی از بخش های این حرفه است .

حتی وقتی در رئال باشی ؟
    طبیعتا . این اتفاق بهتر است که رخ ندهد اما گاهی اتفاق می افتد .

هنوز با تیم ملی کشورت هیچ جامی نبرده ای . این یک فشار شخصی و حرفه ای برای توست ؟
    بردن با تیم ملی خیلی سخت تر از سطح باشگاهی است . پرتغال به من این فرصت را داد تا بازیهای بزرگی را انجام دهم و به اهداف بزرگی برسم . ما به فینال یوروی 2004 و نیمه نهایی جام جهانی 2006 رسیدیم و یوروی پارسال ، شاهکار بود . تازه این که ما هنوز خیلی تیم جوانی هستیم .

آن شکست برایت خیلی دردناک بود ؟
    نیمه نهایی یورو مقابل اسپانیا بود . شکست در پنالتی همیشه دردناک است به خصوص آن که پس از 120 دقیقه بسیار سخت شکست بخوری .

گریه هم می کنی ؟
    در زمان های دیگر کرده بودم اما آن شب نه .

بعد از باخت ترجیح می دهی تنها باشی یا ناراحتی ات را با کسی تقسیم کنی ؟
    ترجیح می دهم که با نامزد و دوستانم باشم .

فقط درون زمین از باخت متنفری یا در باقی زندگیت هم همین طور است .
    من در هر کاری که انجام می دهم می خواهم پیروز باشم .

راست است که روزی 3000 دراز-نشست می زنی ؟
    من یک برنامه نیروی درونی را برای آمادگی بدنی دنبال می کنم اما مطمئنا تعداد تمریناتی که انجام می دهم را نمی دهم ، فقط می دانم که باید چنین تمریناتی داشته باشم .

نیروی درونی ؟ ممکن است که این را توضیح بدهی ؟
    این برنامه تلفیقی از ثبات ، تعادل و تمرین روی شکم ، کمر و باقی عضلات است .

روزانه چقدر روی آمادگی بدنی خودت کار می کنی ؟
    نمی توان گفت . صبح کار می کنیم . من بعد از ظهر ها خودم به سالن بدنسازی می روم اما مطمئنا باید زمانی هم برای استراحت پیدا کنم .

چرا این همه تمرین انجام می دهی ؟
    چرا که در فوتبال امروز به آن نیاز است . اگر بخواهی درون زمین آماده باشی باید خوب بخوری ، خوب بخوابی ، خوب تمرین کنی و هر جایی که فصل به تو اجازه می دهد کاملا به حالت خاموش در بیایی .

آمادگی ذهنی نیز حائز اهمیت است ؟
    البته . آمادگی روانی به اندازه آمادگی بدنی مهم است . وقتی بازی می کنی باید حواست جمع باشد اما آرام باشی .

بدترین ویژگی تو چیست ؟
    چند تایی هست اما اگر بخواهم فقط یکی را اسم ببرم ، لجاجتم است .

در بچگی هم همین طوری بودی ؟
    خیلی کمتر .

بچه بودنت را بیشتر دوست داشتی یا حالا را ؟
    فکر نمی کنم که فرق چندانی کرده باشم . گاهی اوقات کارم مرا وادار می کند تا بین خودم و بقیه یک سد ایجاد کنم اما شخصیتم فرقی نکرده است .

در بچگی چگونه بودی ؟
    خیلی عادی .

دوستان ، فوتبال ، خانواده ...
    بله ، مادیرا یک مکان عالی برای بچه هاست . هر روز با دوستانم بازی می کردم ، حتی از آن موقع هم رویایم فوتبالیست حرفه ای شدن بود .

پوسترهای فوتبالی را روی دیوار اتاقت می زدی ؟
    نه ، هیچ چیز . اصلا اتاقی نداشتم . اتاقم را باید با برادرم سهیم می شدم و دور اتاق فقط کمد بود .

اولین خاطره ات از فوتبال چیست ؟
    تقریبا قبل از کشف فوتبال ، هیچ خاطره ای از زندگیم ندارم . همیشه در مدرسه یا درون خیابان یک توپ در کنارم بود .

در آن موقع هم همیشه مهاجم بودی ؟
    بله از بچگی همین طور بود . در پست هافبک کناری یا مهاجم نوک .

اولین پیراهنی که با آن بازی کردی را به یا دداری ؟
    اولین پیراهنم با تیم ناسیونال مادیرا در فونچال بود که سفید و مشکی بود . اولین باری که آن لباس را پوشیدم هفت ساله بودم و خیلی هیجان زده بودم .

اولین گلت چطور ؟
    همه چیزی که به یاد دارم این است که خیلی هیجان زده بودم .

چه کسی بازیهایت را نگاه می کرد ؟
    والدینم . پدرم هیچ بازی را از دست نمی دهد .

چطور شد که خانه را ترک کردی ؟
    می دانستم که این تنها راهی بود که رویایم به تحقق بپیوندد . اما این سخت ترین تصمیم زندگی من بود . همیشه تنها بودم ، آن هم در حالی که یازده ساله بودم و باید در شهر بزرگی همچون لیسبون زندگی می کردم . دلم برای مادرم ، خانواده ام و دوستانم تنگ می شد . تنها چیزی که مرا نگه می داشت ، حمایت افرادی بود که مرا می خواستند . بدون آنها هرگز به این جا نمی رسیدم .

و پیوسنت به انگلیس ؟
    جوان اما پخته بودم . همه خاطراتم از منچستر خوشایند است . شش سال د رآن جا بودم و تبدیل به یک بازیکن جهانی شدم .

اولین حرفهای فرگوسن در ملاقات با تو یادت هست ؟
    "حرفه ای باش ، خودت باش ، روی اهدافت تمرکز کن و هرگز امیدت را از دست نده . "

با او اختلافی هم داشتی ؟
    برخی اختلافات بود اما وقتی که افراد برای مدت طولانی با هم کار می کنند ، این مسائل طبیعی است . از فرگوسن در حالت کلی خیلی ممنونم . او از نظر شخصیتی و مربیگری عالی است .

دوست داری دوباره با او کار کنی ؟
    کار کردن با بهترین ها همیشه افتخاری است .

طبیعتا در مورد مورینیو هم همین طور است ؟
    طبیعتا .

می توانی آینده خودت را به عنوان یک مربی تصور کنی ؟
    فوتبال زندگی من است . من می خواهم که در دنیای فوتبال بمانم ، حتی اگر کارم در این عرصه تمام شود . اما در حال حاضر روی سالهایی که به عنوان یک بازیکن دارم ، تمرکز کرده ام . زمان خواهد گفت که بعدش چه اتفاقی می افتد .

می خواهی که پسرت هم یک فوتبالیست شود ؟
    عالی می شود .

اسم خودت را رویش گذاشتی ... میراث خیلی بزرگی است .
    این بستگی به خودش دارد . دوست دارم فوتبالیست شود اما اگر خودش تصمیم دیگری بگیرد ، مشکلی است . همیشه به تصمیمش احترام می گذارم .

مثل خودت قدرتمند می شود ؟
    (می خندد) هنوز کوچک است اما بله .

اگر عجله نکنی حتی می توانید با هم بازی کنید .
    کسی چه می داند . هرگز به این فکر نکرده بودم اما حالا که شما به آن اشاره کردید ، چرا که نه ؟

اگر فوتبالیست نمی شدی ، چه کاره می شدی ؟
    معمولا از من این سوال زیاد پرسیده می شود .

جوابت چیست ؟
    نمی دانم . شاید مثل برادرانم به ساختمان سازی یا چیزی مثل این روی می آوردم .

راست است که اسمت را از روی رونالد ریگان برداشتند که پدرت خیلی به او علاقه داشته است ؟
    بله و نه . در حقیقت مادرم طرفدار او بوده است .

مادرت ؟
    بله ، پدرم ایده ی استفاده از این نام را برای من داده است اما حقیقت که مادرم به ریگان علاقه داشته است .

ریگان رئیس جمهور بود یا بازیگر ؟
    بازیگر

از کدام جناح سیاسی ؟
    حزب جمهوری خواه ، فکر می کنم .

اوباما چطور ؟
    حزب دموکرات .

اگر می توانستی رای بدهی ، او را انتخاب می کردی یا رامنی ؟
    اوباما را ترجیح می دادم . به نظر می رسد که آدم درستی برای هدایت ایالات متحده باشد ...

هیچ وقت فیلمی از رونالد ریگان دیده ای ؟
    نه چیزی که یادم بیاید .

فیلم های وسترن و سرخپوستی را دوست داری ؟
    راستش فیلمهای هندی از بالیوود را دوست دارم و در خانه می بینیم .

19. 3 کاربر از پست مفید shiraz-sport تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ارسن ونگر-مورینیو-
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    مجتبی

SpainRealMadridArsenal

Mesut Ozil

تشکر ها
    3,020

مزدک میرزایی(مردک بارسایی!) : طرفداران غارسا دارن از این پاسکاری تیمشون لذت میبرن...خب لذتشونو بایه باخت شیرین بردن دیگه:)))))

واکنش سلطان به نتیجه بارسا مقابل میلان...خخخخخخخ

21. 6 کاربر از پست مفید shiraz-sport تشکر کرده اند .

صفحه 81 از 129 نخستنخست ... 3171798081828391 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)