Design & Developed BY Patira

صفحه 81 از 112 نخستنخست ... 3171798081828391 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 801 تا 810 , از مجموع 1120
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Jadide آخرین خبر ها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین خبرها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه منچستر یونایتد در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    paul scholes
    اسم واقعی شما
    ghasem ali

NetherlandsManUtdManUtd

تشکر ها
    265
    تشکر شده 162 در 37 پست

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

سر آلکس فرگوسن اعتراف میکند که به دست آوردن ضربه پنالتی در برابر تیم کوئینز پارک رنجرز خوش شانسی بوده است.
    شان دری ( Shaun Derry ) در دقیقه 14 به دلیل کشیدن بازوی اشلی یانگ از زمین بازی اخراج شد، اما تکرار صحنه نشان داد که وینگر تیم منچستر یونایتد به وضوح در موقعیت آفساید بود.
    سر آلکس فرگوسن در گفتگویی با شکبه MUTV، پس از پیروزی 2 - 0 در برابر تیم لندنی کوئینز پارک رنجرز، در این باره اظهار داشت: اشلی یانگ در محوطه آفساید بود پس من میتوانم عصانیت و ناامیدی مارک هیوز را درک کنم. گرچه شما چنین تصمیم گیریهایی را در هر هفته میبینید. این پسر ( شان دری ) تنها کمی بازوی اشلی یانگ را کشید و این برای به دست آوردن ضربه پنالتی ما کافی نبود. و متأسفانه او آخرین مدافع بود و اخراج شد و اخراج او تماماً به ما کمک کرد. در واقع اعتماد به نفس ما قبل از این از نظر سرعت بازی ما و جنب و جوش تیم بسیار خوب بود و گل دوم از پل اسکولز همه را آرام ساخت. قبل از آن ما شانسهای حیاتی را از دست دادیم.
    پیروزی 2 - 0 در برابر تیم مارک هیوز، قرمزها را در 8 امتیازی تیم منچسترسیتی قرار داد، اما سر آلکس فرگوسن اصرار دارد که نگران این نیست که در شمال لندن چه اتفاقی می افتد.
    سر مربی شیاطین سرخ در انتها تأکید کرد: نکته مهم پیروزی امروز ما بود. ما باید منتظر بمانیم و ببینیم که در ورزشگاه اماراتس چه اتفاقی رخ میدهد، اما ما کار خود را انجام دادیم.
    هيچكس ياراي مقابله با شياطين سرخ را نخواهد داشت
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    منچستر عشق هميشگي

4. 5 کاربر از پست مفید manutdghasem تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    paul scholes
    اسم واقعی شما
    ghasem ali

NetherlandsManUtdManUtd

تشکر ها
    265
    تشکر شده 162 در 37 پست

ریو فردیناند میداند که این برد در راه کسب ششمین مدال قهرمانی لیگ برترش بسیار مهم است.
    ریو در حالی که زمان صدر نشینی سیتی و برد های ان ها را به یاد میاورد میگوید:"ما فکر نمیکردیم که در همچین شرایطی قرار بگیریم.(صدرنشینی با 5 امتیاز اختلاف قبل از دیدار های امروز)اما ما هیچ وقت به خودمان شک نکردیم.ما میدانستیم که میتوانیم بردهای پیاپی را بدست اوریم.
    شما باید در این موقع از فصل باور و اراده داشته باشید.این مهمترین چیز است.شما باید مطمئن باشید که تمام بازی های باقیمانده تان را میبرید ما امروز یک بازی دیگر را با موفقیت پشت سر گذاشتیم و امیدوارم که بتونیم به همین روند ادامه دهیم.

من از کارت قرمزی که داور به بازیکن حریف داد شگفت زده شدم اگر چه که من صحنه را درست ندیدم تا بتونم نظر بدهم.با توجه به اینکه ان ها خیلی زود ده نفره شدند ما دوست داشتیم که گل های بیشتری بزنیم اما اگر قبل بازی شما نتیجه 0_2 را به ما پیشنهاد میدادید سربع قبول میکردیم.

نقش تجربه در کورس قهرمانی بسیار زیاد است.ما قبلا در این مسیر بودیم و موفق شدیم که در ان پیروز شویم برای همین این به ما اعتماد به نفس زیادی میدهد.

بازیکنان جوان هم دارند تمام تلاش شان را میکنند و با تمام وجود بازی میکنند.این برد ها نتیجه تلاش و کار گروهی است."

منچستر عشق هميشگي

6. 5 کاربر از پست مفید manutdghasem تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    paul scholes
    اسم واقعی شما
    ghasem ali

NetherlandsManUtdManUtd

تشکر ها
    265
    تشکر شده 162 در 37 پست

• علاقه جيمز ردريگوئز کلمبيايی برای پيوستن به يونايتد

بال پورتو جيمز رودريگوئز قبول دارد که او از شانس حضور و انتقال به منچستر يونايتد استقبال خواهد کرد.
    گزارشات حاکی از ان است که يونايتد به جذب اين جوان با استعداد علاقه دارد،که همچنين توسط تيم بايرن مونيخ زير نظر گرفته شده است و به نظر ميرسد که استعداديابهای باشگاه بازی او را چهار بار در طول دو ماه گذشته از نزديک زير نظر گرفته اند.
    سر الکس فرگوسن تعهد کرده است که تيمش را در تابستان بهبود بخشد و رودريگوئز ميتواند در (جزء) ليست خريدهای توانا و با استعداد مربی شياطين سرخ باشد.
    اين بال کلمبيايی و 20 ساله تا سال 2014با تيم پورتو قرارداد دارد و حدود 30 ميليون يورو ارزش گذاری شده است،اما او گفته است که از شانس حضور و بازی در الدترافورد استقبال ميکند.
    او به روزنامه کلمبيايی Nuevo Estadioگفت:"در حال حاضر فقط روی پورتو تمرکز کرده ام اما نميتوانم شانس بازی برای منچستر يونايتد را قبول نکنم(پس بزنم). ان من را خوشنود و خوشحال ميکند."
    منچستر عشق هميشگي

8. 4 کاربر از پست مفید manutdghasem تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    paul scholes
    اسم واقعی شما
    ghasem ali

NetherlandsManUtdManUtd

تشکر ها
    265
    تشکر شده 162 در 37 پست

• اريکسون به ترک اژاکس فکر نميکند

اين دانمارکی ملی پوش خواهان زيادی در ليگ برتر داشته است اما تأکيد کرد که چيزهای زيادی مانده که در باشگاه فعليش بياموزد و در مورد انتقال فکر نميکند.
    او تيمهايی نظير چلسی،منچستر يونايتد و منچستر سيتی را در ماه های گذشته خواهان خود دیده است،اما اين بازيکن 20 ساله علاقه دارد که در باشگاه فعليش باقی بماند.
    اين هافبک جوان به fifa.com گفت:"فکر ميکنم که هنوز در اژاکس در حال پيشرفتم و فرصت بازی کردن منظمی که به من ميرسد مرا بهتر و بهتر ميکند.احتياجی برای انتقال در حال حاضر نميبينم.خيلی زياد احساس ميکنم که در خانه خودم هستم و هنوز چيز های زيادی هست که ميتوانم بياموزم."
    "نقش محوری بعنوان شماره 10 دارم و همچنين بايد يک رهبر هم باشم.اما يک بازيکن جوان هستم و هنوز دارم سعی ميکنم که ان تصویری را که از خود تجسم میکنم و چيز هايی را در خصوص کيفيت های رهبريم بهبود بخشم."
    اريکسون 28 بازی را در اين فصل از رقابتهای ليگ هلند برای تیمش به ميدان رفته که توانسته است شش گل به ثمر برساند و 13 پاس گل بدهد.
    منچستر عشق هميشگي

ویرایش توسط manutdghasem : 04-08-2012 در ساعت 23:55

10. 5 کاربر از پست مفید manutdghasem تشکر کرده اند .

عضو Derby

IranManUtdJuventus

تشکر ها
    257
    تشکر شده 213 در 64 پست

بچه ها 1 سری به این لینک بزنین[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

12. 4 کاربر از پست مفید sadaje تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    paul scholes
    اسم واقعی شما
    ghasem ali

NetherlandsManUtdManUtd

تشکر ها
    265
    تشکر شده 162 در 37 پست

• بنا به گفته همتيميهايش- تأثيرگذاری پول اسکولز از زمان بازگشت از بازنشستگی نمی تواند دست کم و ناچيز گرفته شود.

بعد از به ثمر رساندن گل کشنده دوم در پيروزی 2-0 مقابل کيو پی ار، اين هافبک کهنه کار امتيازات رو به 34 از 36 امتياز آخر و باقيمانده گسترش داد -يک مسير(سلسله) که با بازگشت ناگهانی اسکولز در ماه ژانويه مصادف شد.

ريو فرديناند به Sky Sportsبعد از گرفتن جايزه بهترين بازيکن زمين از طرف اوگفت:"خيلی ها در مورد بازگشتش صحبت کرده و ميکنند،که آيا ان برای ما خوب بوده يا بد بوده است. اما شما ميتوانيد شاهد نتايجی که از زمان بازگشتش داشته ايم باشيد،تأثيری که او داشته است، او يک بازيکن خارق العاده است.نه فقط در بازيهايی که شما اينجا ميبينيد بلکه در تمرينات و دور و بر زمين تمرين.او يک نمونه و مثال برای تمام بازيکنان جوان باشگاه است."
    مايکل کريک،در همين حال،اميدوار است که اين هافبک 37 ساله دوران بازيش را برای يکسال ديگر ادامه و گسترش خواهد داد و در ترکيب تيم سر الکس فرگوسن در فصل بعد باقی ميماند.
    او به [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]گفت:"همه ما ميدانيم که چقدر او خوب است و چه چيزی را او به تيم داخل و خارج زمين و دور و بر زمين تمرين می اورد." مستقيم وارد تيم شدن و شيوه اي که او مانند ان را بازی کرد واقعاً شگفت انگيز بود.و او فقط به ان ادامه ميدهد. بازيهای زيادی در او باقيمانده است".

منچستر عشق هميشگي

14. 4 کاربر از پست مفید manutdghasem تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    DEFENDER
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX
    بازیکن محبوب
    Best

ArgentinaManUtdManUtd

تشکر ها
    6,673
    تشکر شده 3,034 در 532 پست

به نقل از اسکای، جورج گراهام پس از پیروزی یک بر صفر شب گذشته تیم دوران جوانی‌اش مقابل منچسترسیتی، آبی‌های‌ آسمانی را مورد انتقاد قرارداد. انتقادهایی که گاه لحن تمسخر به خود ‌گرفت و البته باعث ناراحتی و دلخوری هواداران تیم رده دوم جدول شد. وی گفت: من تمام بازی‌های فصل جاری منچسترسیتی را تماشا کرده‌ام. فکر می‌کنم در دور رفت فصل جاری، آبی‌ها نمایش خوبی داشتند. تمام بازیکنان من‌سیتی در زمین تلاش می‌کردند و می‌خواستند توانایی خود را به معرض نمایش بگذارند. اما به مرور از این توانایی‌ها کاسته شد.
    گراهام افزود: آن‌ها دیگر نتوانستند خوب بازی کنند و در ادامه گرفتار بحران شدند. درنهایت صدر جدول را از دست دادند و اکنون می‌بینیم از آرسنال شکست می‌خورند تا فاصله ۸ امتیازی با منچستریونایتد پیدا کنند. همه این‌ها یک دلیل دارد.
    بازیکن پیشین آرسنال افزود: از نظر من آنها تیمی با هویت و شخصیت بالا برای قهرمانی نیستند. در رگ‌های من‌یونایتد همیشه خون قهرمانی جاری است؛ اما من‌سیتی از این خصلت بی‌بهره است.
    گراهام ادامه داد: اوایل فصل فکر می‌کردم این تیم پس از صرف هزینه‌های کلان عاقبت شخصیت بالای قهرمانی را از خود نشان دهد و عزمی راسخ برای کسب این عنوان تا پایان فصل داشته باشد. اما در ادامه دیدم تصورم نادرست بوده است.
    مربی سال‌های ۱۹۸۶ تا ۱۹۹۵ آرسنال اضافه کرد: من‌سیتی شاید ستاره‌هایی را خریداری کرده که در ظاهر فوق‌العاده هستند. اما در پایان فصل در کنار هم نشانی از یک تیم ندارند. آنها در زمین نشان نمی‌دهند برای رسیدن به یک هدف یعنی قهرمانی مصمم هستند.
    وی گفت: در مقابل بیینید منچستری‌ها چه شور و هیجانی برای رسیدن به قهرمانی دارند. این درحالی است که بیشتر تلاش می‌کنند و حاشیه‌ای از تمرینات‌شان به بیرون درز نمی‌کند. آن‌ها متحد می‌مانند و قهرمان هم می‌شوند.

Good Bye Berba

16. 5 کاربر از پست مفید ashly تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

اسکولز و قبول پيشنهاد فرگوسن براي تمديد قرارداد

به گزارش نشريه تايمز، پل اسکولز، هافبک باتجربه منچستريونايتد، قصد دارد پيشنهاد سر الکس فرگوسن براي بازي در اين تيم براي يک فصل ديگر را بپذيرد.

این بازیکن 37 ساله در دیدار این هفته مقابل کوئینزپارک رنجرز برای شیاطین سرخ گلزنی کرد، بار دیگر با ستایش سرمربی و هم تیمی هایش روبرو شد.

از زمان بازگشت اسکولز به تیم منچستریونایتد در ژانویه گذشته، این تیم در 12 بازی تنها دو امتیاز از دست داد و همین نتایج خوب باعث ایجاد فاصله ای 8 امتیازی با منچسترسیتی در صدر جدول شد.

براساس گزارش ها، این ملی پوش سابق انگلیسی قصد دارد پیشنهاد فرگوسن برای ادامه بازی در منچستریونایتد برای یک فصل دیگر را بپذیرد و مایکل کریک، هم تیمی اسکولز هم معتقد است این بازیکن قادر به انجام این کار است.

کریک به خبرنگاران گفت:" نمایش های او در بازگشت به تیم فوق العاده بود. او باید ادامه بدهد و من مطمئنم که او می تواند بازی های زیادی برای تیم انجام دهد."

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

18. 5 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    paul scholes
    اسم واقعی شما
    ghasem ali

NetherlandsManUtdManUtd

تشکر ها
    265
    تشکر شده 162 در 37 پست

• اشلی يانگ مطمئن است که يونايتد ميتواند يک قدم ديگر امشب به جام قهرمانی نزديکتر شود،اما ميداند که قرمز ها نبايد ويگان تهديد شده برای سقوط را دست کم بگيرد.

شياطين سرخ سفری کوتاه را به ورزشگاه DW خواهند داشت و در نظر دارند تا فاصله هشت امتيازي از سيتی را نگاه دارند که همچنين در خانه ميزبان وستبرومويچ هستند.

امار عالی و بی عيب و نقص 14 بازی يونايتد مقابل ويگان از زمان بازگشت آنها به رقابتهای ليگ برتر به خوبی گويا و سند است،و ماداميکه يانگ قبلاً هم در زمان حضور در استون ويلا طعم پيروزی را مقابل آنها چشيده است.

اما در هفته های اخير تيم يکی مانده به انتهای جدول روبرتو مارتينز جنگ و نبرد واقعی را از خود برای دوری از انتهای جدول نشان داده اند. و يانگ برای ستيز امشب اماده و اگاه است.
    اين بال به ManUtd.com گفت:"ويگان مکان سختی برای رفتن است-آنها برای امتياز از خود گذشته هستند وخواهند خواست که جلوی هواداران خودی پيروز باشند. ما بايد اماده و هشيار برای بازی دشوار باشيم.مطمئنم اگر بتوانيم اعتماد به نفس لازم ،ميل و طرز فکری که در طول فصل از خود نشان داديم را داشته باشيم،برنده خواهيم بود."
    "آخرين گلم را برای ويلا مقابل ويگان در فصل پيش و در ويلا پارک زدم و همچنين مقابل آنها در خارج از خانه هم گلزنی کردم،بنابراين از بعضی نتايج به حد کافی خوب مقابل انها لذت برده ام.خوشبختانه و اميدوارانه يکی ديگر از اين نتايج امشب خواهد بود."
    برد هفته پيش مقابل کيو پی ار،به همراه باخت سيتی از ارسنال،يونايتد را سكان دار در صدر جدول ساخت.اما يانگ تأکيد ميکند تنها هدف ضروری تيم گسترش دادن مسير هشت مسابقه با برد است.
    "ما بازيهايی را که انجام ميدهيم کنارشان ميگذاريم و فقط روی هرکدام متمرکز ميمانيم.شما به وضوح ميخواهيد که خوب بازی کنيد،اما در اين برهه زمان از فصل بيشترين و مهمترين چيز نتيجه است.شما فقط هر سه امتياز هر بازی را ميخواهيد.ما هشت امتياز در حال حاضر جلو هستيم اما ان ميتواند نهايتاً و در پايان بيمعنی باشد اگر ما به مسيرمان ادامه ندهيم."
    منچستر عشق هميشگي

20. 2 کاربر از پست مفید manutdghasem تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    paul scholes
    اسم واقعی شما
    ghasem ali

NetherlandsManUtdManUtd

تشکر ها
    265
    تشکر شده 162 در 37 پست

سرمربی تیم فوتبال منچستریونایتد گفت: ویگان کنترل بهتری بر توپ داشت و برنده شد.

به نقل از رویترز، سر آلکس فرگوسن شب گذشته چهارمین باخت فصل جاری خود را در لیگ برتر تجربه کرد. تیم تحت رهبری او در هفته سی و سوم یک بر صفر مغلوب ویگان شد.
    این مربی 70 ساله پس از بازی گفت: باید اعتراف کرد ویگانی ها در مجموع بهتر از منچستر بودند. آنها توانستند نسبت به ما کنترل بهتری بر توپ داشته باشند و برنده از بازی خارج شوند.
    فرگی افزود: تنها در نیمه اول خوب بودیم اما در نیمه دوم افت کردیم. بعد هم در جنگ های تن به تن بازنده شدیم تا جایی که تا باخت پیش رفتیم. یکی از شب های بد تیم ما در این فصل بود. البته ما هنوز موقعیتی کاملا عالی در جدول داریم و می توانیم بدون دغدغه قهرمان شویم.
    تیم تحت رهبری او اکنون با 79 امتیاز صدرنشین است و منچسترسیتی با 74 امتیاز در رده دوم جای دارد.
    منچستر عشق هميشگي

22. 3 کاربر از پست مفید manutdghasem تشکر کرده اند .

صفحه 81 از 112 نخستنخست ... 3171798081828391 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)