به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
HALA MADRID
ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32
بارسا براي نيمار گزينه اي ويژه است .
نیمار که چند روز قبل در ترکیب سانتوس مقابل بارسا به میدان رفت، اعلام کرده بود شکست 4-0 مقابل تیم کاتالانی یک درس خوب برای تیمش بوده است.
در تابستان گذشته شایعاتی زیادی در مورد پیوستن نیمار به یکی از دو تیم بارسا و رئال به گوش می رسید اما او اخیرا قراردادش را با سانتوس تا سال 2014 تمدید کرد.
پدر نیمار در گفتگو با خبرنگاران گفت:" نیمار تا سال 2014 با سانتوس قرارداد دارد. ما معتقدیم او بیش از همه دوست دارد بماند، باتجربه تر و پخته تر شود و در سانتوس به بلوغ برسد."
با این وجود، او تایید کرد که پیشنهادهای رئال و بارسا بسیار جذاب هستند.
" این دو باشگاه بسیار بزرگ هسنند و رفتن به یکی از آنها برای نیمار بسیار افتخارآمیز خواهد بود. بارسا یک گزینه ویژه است اما هنوز هیچ توافقی صورت نگرفته است. نیمار و روسل یکدیگر را بعد از بازی درداخل زمین دیدند و به هم تبریک گفتند. هر دو احترام زیادی برای هم قائل هستند اما چیز بیشتری در این بین وجود ندارد."
نیمار که چند روز قبل در ترکیب سانتوس مقابل بارسا به میدان رفت، اعلام کرده بود شکست 4-0 مقابل تیم کاتالانی یک درس خوب برای تیمش بوده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به امید سلامتی کامل شما
ویرایش توسط David7 : 12-22-2011 در ساعت 18:54
بارسا قرارداد مدافع 20 ساله اش را تمديد کرد .
اين مدافع راست تنها يک بازي براي تيم بزرگسالان در ترکيب ثابت انجام داد.
بارسلونا اعلام کرده که مارتین مونتویا قرارداد جدیدی با این باشگاه امضا کرده است که تا تابستان 2014 او را در این باشگاه نگاه میدارد.
قرارداد قبلی مونتویا تا تابستان پیش رو بود و گفته میشد او به رم میرود تا زیر نظر مربی سابقش، لوییس انریکه بازی کند.
این مدافع راست تنها یک بازی برای تیم بزرگسالان در ترکیب ثابت انجام داده که مقابل باته بوریسوف در لیگ قهرمانان بود، اما آینده بسیار درخشانی برایش پیشبینی میشود و اخیرا حتی به تیم ملی هم دعوت شده است.
ویرایش توسط David7 : 12-22-2011 در ساعت 18:56
مسي ازحضور نيمار در بارسا استقبال کرد
ليونل مسي ستاره بارسلونا گفت: اگر نيمار به بارسا بيايد، به او خوشامد خواهم گفت.
لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا، بعد از قهرمانی در جام باشگاه های جهان با تیم کاتالانی، برای شرکت در جشن های پایان سال به آرژانتین برگشت.
بهترین بازیکن دو سال اخیر فوتبال دنیا در بازگشت به روساریو با خبرنگاران در مورد مسائل مختلف صحبت کرد؛ از جمله حضور نیمار، ستاره جوان سانتوس در بارسا و اعلام کرد از پیوستن این بازیکن به آبی و اناری ها استقبال می کند.
ویرایش توسط David7 : 12-22-2011 در ساعت 18:57
ريکلمه: مسي بزرگترين است ولي اينيستا بهترين
زماني که تيمي خوب بازي مي کند و به پيروزي مي رسد، آرامش و اعتماد به نفس مي يابد. تماشاي بازي بارسلونا واقعا خوشايند و لذت بخش است.
خوان رومن ریکلمه، یکی از بازیکنان افسانه ای سالهای اخیر فوتبال آرژانتین است . او که این روزها در بوکا جونیورس توپ می زند، مسی را بزرگترین بازیکن بارسا می داند:« مسی بزرگترین بازیکن است ولی بهترین بازیکن اینیستاست.»
ریکلمه با تحلیل شرایط کنونی تیم کاتالان گفت:« بارسلونا خوش شانس بوده که بازیکنان متعددی را در اختیار دارد که شاید تکرار نشدنی باشند: مسی، اینیستا، ژاوی و پیکه. همه این بازیکنان در یک تیم و در یک دوران درکنار هم حضور دارند. آنها واقعا خوش شانس هستند؛ چرا که این بازیکنان در کنار هم واقعا لذت می برند.»
ستاره آرژانتینی در گفت و گو با فیفا به این نکته اشاره کرد که شکست دادن بارسلونا کار خیلی سختی است:« اگر برای کسب یک جام در یک فینال و یا در دو بازی مقابل بارسلونا قرار بگیرید، شاید با کمک فاکتور شانس بتوانید از سد این تیم عبور کنید ولی در یک تورنمنت طولانی، بعید است که بارسلونا جام قهرمانی را از دست بدهد. فکر می کنم که تا به امروز و در رقابتهای این فصل، تنها مربی ای که توانسته این بارسا را شکست دهد، لوئیس گارسیا، مربی ختافه بوده که تیمش با نتیجه 0-1 بارسا را برد. این گویای همه چیز هست. چه بارسلونا و چه رئال مادرید، هریک با سبک خاص خودشان، تفاوتهای بزرگی را رقم می زنند.»
ریکلمه درادامه صحبتهایش باز هم به آنالیز عملکرد بارسا پرداخت و گفت:« زمانی که تیمی خوب بازی می کند و به پیروزی می رسد، آرامش و اعتماد به نفس می یابد. تماشای بازی بارسلونا واقعا خوشایند و لذت بخش است. من سالی به این باشگاه پیوستم که در همان سال قرار بود انتخابات باشگاه برگزار شود و مشکلات زیادی وجود داشت و استرس و عصبانیت های زیادی برفضا حاکم بود ولی امروز هم در همان جایی هستم که دوست داشتم باشم: بوکا باشگاه و خانه من است. از بازی کردن در این تیم واقعا لذت می برم.»
ستاره آرژانتینی در انتخاب ستاره های محبوبش شکی ندارد:« مسی بزرگترین بازیکن دنیاست؛ کریس رونالدو بازیکن پلی استیشن است؛ بازیکنی که پای راست و پای چپ قدرتمندی دارد؛ قدش بلند است، سریع است؛ ضربات خوبی با سرش می زند ؛ پنالتی زن خوبی است و ضربات ایستگاهی اش هم خوب است. او یک بازیکن واقعا تواناست ولی کسی که به بهترین نحو ممکن فوتبال بازی می کند: اینیستا است. او دقیقا می داند که چه زمانی باید به جلو برود و چه زمانی باید به عقب بازگردد. اگر اینیستا توپ را زیر پای چپش داشته باشد، می داند که سمت راست او چه کسی حضور دارد و کاملا می داند که چه کار باید انجام دهد. اینیستا می داند چه زمانی باید این سو و آن سو برود؛ چه زمانی باید سریعتر بدود و چه زمانی باید آهسته تر بازی کند. فکر می کنم که این تنها چیزی است که با قابلیت دیگری آن را مقایسه کرد و یا آموزش داد. یک بازیکن می تواند شوت زدن را یاد بگیرد و کنترل توپ را بیاموزد ولی آموزش تمام اتفاقاتی که در زمین رخ می دهد، محال است. این ویژگی هایی است که یک فوتبالیست با آنها به دنیا می آید.»
آن زمان که ریکلمه به بارسلونا پیوست، اینیستا هنوز در بارسای "بی" توپ می زد:« من این شانس را داشتم که زمانی که به بارسلونا پیوستم، اینیستا در تیم پایه ای بود. او تمریناتش را با ما شروع کرد و من علاقه زیادی به او داشتم. زمان زیادی را با هم سپری می کردیم. او دوران درخشش را از همان روزها آغاز کرد و از آن زمان به بعد ارتباط دوستانه مان را حفظ کرده ایم و همیشه با هم در تماسیم.»
اسطوره آرژانتینی به جمع آوری کلکسیونی از پیراهن سایر بازیکنان می پردازد. او دراین باره گفت:« خوش شانس بودم که پیراهنهای زیادی دارم ولی اگر بخواهم پیراهن مورد علاقه ام را به شما بگویم، قطعا پیراهن زین الدین زیدان است. این پیراهنی است که او در آخرین بازی اش برای رئال بر تن کرده بود. روز چهارشنبه قبل از آن بازی با من تماس گرفت و به من گفت که پیراهن من را ندارد. و می خواهد پیراهنش را در بازی روز یکشنبه با من عوض کند.»
ریکلمه خاطرات آن بازی را به خوبی به یاد دارد:« در آن بازی، حدود 5 دقیقه هواداران او را تشویق می کردند و زیدان برای آنکه به قولش عمل کند و پیراهنهایمان را عوض کنیم، کلی منتظر ماند. لحظه بسیار زیبایی بود. الان پیراهن زیدان را در خانه ام دارم و تاریخ آن بازی را رویش نوشته ام. زیدان یکی از بزرگترین بازیکنانی بود که بازیش را تماشا کرده ام.»
ویرایش توسط David7 : 12-22-2011 در ساعت 18:58
پدر نيمار:بارسا بهترين گزينه براي پسرم است
پدر نيمار ستاره جوان سانتوس برزيل بر اين باور است که بارسلونا بهترين تيم براي پسرش است اما با اين وجود تاکيد کرد که هنوز مذاکرهاي با اين باشگاه نداشته است.
نيمار داسيلوا ستاره جوان سانتوس برزيل با درخشش در يکي دو سال اخير توجه بسياري از باشگاههاي صاحب نام اروپايي از جمله رئال مادريد و بارسلونا را به خود جلب کرده است.
روزنامه هاي معتبر اسپانيايي "آس" و "مارکا" بعد از ديدار بارسلونا با سانتوس در فينال جام جهاني باشگاهها نوشتند که نيمار از گوارديولا، خواسته که او را به بارسلونا بياورد. همين مساله باعث شده که بسياري از پيوستن قريب الوقوع اين مهاجم برزيلي به نوکمپ خبر دهند.
پدر نيمار در واکنش به اين سخنان گفت که بارسلونا بهترين گزينه براي پسرش است اما تاکنون هيچ قراردادي بين دو طرف امضا نشده است و همچنان پيوستن نيمار به بارسلونا در هالهاي از ابهام است.
وي افزود: نيمار تا سال 2014 با سانتوس قرارداد دارد. معتقدم که او براي پيشرفت فوتبالش و پختهتر شدن بايد همچنان در برزيل باقي بماند و فوتبالش را در سانتوس ادامه دهد. نيمار در حال حاضر فقط با سانتوس قرار داد بسته است و با تيم ديگري وارد مذاکره نشده است. تيمهاي بزرگي از جمله رئال مادريد و بارسلونا خواستار جذب نيمار هستند. مطمئنا قرارداد امضا کردن پسرم با چنين باشگاههاي معتبر و صاحب نامي براي او افتخار بزرگي است. به نظرم پيوستن نيمار به بارسلونا براي او بهتر است اما با اين وجود هنوز هيچ توافقي بين دو طرف صورت نگرفته است.
وي درباره ديدار سانتوس با بارسلونا در جام جهاني باشگاهها گفت: بازيکنان بارسلونا در آن ديدار کاملا برتر و شايسته اين پيروزي پرگل بودند. براي نيمار افتخار است که در برابر چنين تيمي بازي کند. پسرم بعد از بازي با ساندرو راسل که به داخل زمين مسابقه آمده بود، خوش و بش کرد و به او تبريک گفت اما هيچ حرفي درباره پيوستن او به جمع آبي اناريها رد و بدل نشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
ویرایش توسط David7 : 12-22-2011 در ساعت 18:58
گواردیولا: حق با مورینیو است؛لیگ قهرمانان اروپا مهم تر است
سه روز پیش یک جام خیلی باارزش را بردیم و امروز در جام حذفی به مبارزه می پردازیم.
پپ گواردیولا مربی جوان باشگاه بارسلونا در کنفرانسی خبری پیش از دیدار تیمش مقابل اوسپیتالت در دور برگشت رقابتها جام حذفی شرکت کرد.
او در صحبتهایی درمورد دیدار برگشت گفت:« این بار ما در حالی مقابل اوسپیتالت قرار می گیریم که بازیکنان ما با بدخوابی دست و پنجه نرم می کنند.به سختی استراحت می کنند. همه صبح خیلی زود بیدار می شوند ولی این همان ورزش است. سه روز پیش یک جام خیلی باارزش را فتح کردیم و الان باید برای آنکه یک جام دیگر از دست نرود، به میدان برویم.»
اخیرا مورینیو در صحبتهایی با تبریک قهرمانی بارسا در جام باشگاه های جهان گفته بود:« درهر صورت به بارسایی ها تبریک می گویم ولی قهرمانی در جام باشگاه های جهان به مراتب مهمتر از پیروزی در 2 دیدار است.» این صحبتها با انتقاد شدید ویکتور والدس و دانی آلوس همراه بود ولی اکنون گواردیولا درمورد مورینیو و صحبتهایش گفته:« هرکسی در مقابل میکروفنها همان طوری که می خواهد صحبت می کند.»
البته گواردیولا اهمیت خاصی به صحبتهای مورینیو نمی دهد:« مربی رئال دیروز صحبت کرد و می خواست از ما تمجید کند و ما از او متشکریم. صحبتهای مورینیو همیشه به او اهمیت و بها می دهد. اگر به پیروزی برسیم، خوشحال می شویم. همین و بس.قهرمانی ما در جام باشگاه های جهان برای فوتبال اسپانیا خیلی خوب است.
هر کسی آزاد است که هر چه می خواهد بگوید، من کمترین بهایی به این صحبتها نمی دهم.ما در آستانه آغاز سال جدید میلادی هستیم و باید در جام حذفی دیداری را برگزار کنیم. من اکنون می گویم که مورینیو درست گفته؛ لیگ قهرمانان اروپا واقعا مهم تر است.»
و البته در مورد واکنش والدس و آلوس نسبت به صحبتهای مورینیو هم گفت:« هر کسی نظر خودش را دارد. بازیکنان این آزادی رادارند که نظرشان را ابراز کنند. نظری که ازنظر آنها در حدو مرز آداب و تربیتشان است.»
گواردیولا در مورد احتمال تمدید قرار دادش گفت:« زمانی که دراین باره تصمیمم را گرفته باشم به رئیس باشگاه خبر می دهم. این هیچ ربطی به فتح جام قهرمانی ندارد.»
گواردیولا نگران بازی تیمش مقابل اوسپیتالت است:« کنار آمدن با تغییرات زمانی کار آسانی نیست. به زمان نیاز دارید تا باشرایط تطبیق بیابی. ما پنجشنبه شب باید برای کسب یک جام بجنگیم. دقیقا همان کاری که مقابل سانتوس انجام دادیم.باید هوشیار و آگاه باشیم. بازیکنانم خیلی خوب تمرین کرده اند.بازیهای اوسپیتالت را بررسی کرده ایم و بهترین تیم ممکن را به زمین می فرستیم.»
گواردیولا در بخش پایانی صحبتهایش در مورد داوید ویا صحبت کرد:« او سرشار از هیجان بود. عمل جراحی اش موفقیت آمیز بود و مشکل الان فقط زمان است. زمانی که او بازگردد قوی تر خواهد بود.» [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
ویرایش توسط David7 : 12-22-2011 در ساعت 18:59
ویا: «مرا در زمین فوتبال به زودی خواهید دید».
بازیکنی که بعد از ظهر امروز تحت عمل جراحی قرار گرفت، حمایت دوستان و هواداران را مورد ستایش قرار داد. او برای بهبودی کامل خود به آینده خوشبین است. تیتو ویلانو بعد از عمل جراحی بازیکن آستوریانی در بیمارستان او را ملاقات کرد.
داوید ویا بعد از جراحی درشت نی خود از دوستان و هوادارانش به دلیل حمایتی که به او در این دو روز گذشته نشان دادند، تشکر کرد. تیتو ویلانو، کسی که مهاجم را در بیمارستان ملاقات کرد، میان کسانی که او از آنها تشکر کرد، قرار داشت.
ویا در مورد بهبودی خود گفت: «سر من برای دو ساعت در حال ریکاوری بود. من دوباره ساختن این پا را به زودی شروع خواهم کرد. من برای بهبودی به آینده خوش بین هستم. پس من برمی گردم و در زمین خواهم جنگید». او اضافه کرد «با کار زیاد و کمک مردم، شما مرا به زودی در زمین فوتبال خواهید دید، از خودم مثل قبل لذت خواهم برد».
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
دومین جام باشگاه های جهان در موزه باشگاه
جامی که بارسا با پیروزی در برابر سانتوس کسب کرد، به موزه باشگاه انتقال داده شد.
جام باشگاه های جهان از بعد از ظهر روز سه شنبه، به موزه باشگاه بارسلونا انتقال داده شده است. جایزه ای که هنگام ظهر در اتاق مدیر عامل، به همراه کارکنان باشگاه از آن رونمایی شد، در حال حاضر در کنار دیگر جامهای کسب شده در سال 2011 (لیگ قهرمانان، لالیگا، سوپرکاپ های اسپانیا و اروپا) قرار گرفته است.
بارسلونا جام باشگاه های جهان را یکشنبه این هفته، با پیروزی 4-0 در برابر تیم سانتوس به ویترین افتخارات خود افزود. این دومین جام باشگاه های جهان است که در کنار جام قبلی کسب شده در سال 2009، در موزه باشگاه قرار می گیرد
اولین تمرین در بارسلونا!
پس از بازی مقابل مادرید و دو بازی در ژاپن، تیم این سه شنبه برای تمرین به سیوتات اسپورتیووا بازگشت. هشت بازیکن بارسا ب و همینطور آلوز، با وجود بودن در تعطیلات، در تمرین به رهبری پپ گواردیولا شرکت داشتند.
آن روز مثل خیلی از روز های دیگر، سیوتات اسپورتیووا میزبان بازیکنان اف سی بارسلونا شد. پس ار پیروزی در برنابئو(3-1) و قهرمانی در جام باشگاه های جهان، جوزپ گواردیولا این سه شنبه جلسه تمرینی را در سنت خوان دسپی رهبری کرد. هشت بازیکن بارسا ب شامل: اویر، مونتویا، دوس سانتوس، کوئنسا، سرگی روبرتو، تلو، مونیسا و رافینیا در این جلسه تمرینی شرکت کردند.
با آلوز، اما بدون آبیدال و والدز
دنی آلوز، یکی از بازیکنانی که تا 29 ام در تعطیلات به سر می برد، نیز در تمرین حاضر بود. این برزیلی به طور داوطلبانه با هم تیمی های خود تمرین کرد. اریک آبیدال که تا سه شنبه هفته بعد استراحت دارد، در تمرین شرکت نکرد. ویکتور والدز نیز با اجازه از باشگاه با توجه به شرکت در پانزدهمین جشنواره ورزشی کاتالان، غایب بود.
تیم اول دوباره در روز چهارشنبه ساعت 19.00 در جلسه تمرینی که در سیوتات اسپورتیووا برگزار خواهد شد، تمرین خواهند کرد.
ویکتور والدس: «ماپیروزی های بیشتری میخواهیم»
ویکتور والدس: «من با افتخار این جایزه را دریافت کردم اما این جایزه دسترنج کار گروهی ماست و تنها متعلق به من نیست». والدس گفت: «بازیکنان تیم برای مدتی طولانی در مسابقاتی با سطح بالا حضور خواهند داشت و آنها هنوز مشتاق پیروزی هستند و باید برای عناوینی که میخواهند تلاش بکنند».
وقتی که ما جام قهرمانی را بلند کردیم میدانستیم که این اولین جام قهرمانی ما نیست و ما می خواهیم که صاحب پیروزی های بیشتری بشویم. ویکتور والدس دروازبان بارسلونا فردی است که جایزه ی بهترین ورزشکار کاتالان سال را دریافت کرد.
گوردیولا جایزه ی ویکتور والدس را ستود و گفت: «او روز ها تمرین کرده است، او یک استاد است. هر جلسه تمرین بارسا برای او مانند رفتن به کلاسی در دانشگاه است، او به من آموخت که چگونه از بازی لذت ببرم و چگونه گروهی فوتبال بازی بکنم».
والدس تیم را مورد ستایش قرار داد.
برنده ی چهار زامورا در لیگ اسپانیا (جایزه زامورا مطعلق به دروازه بانی ست که در لیگ کمترین گل خورده را داشته باشد) و کسی که بعد از ژاوی هرناندز و کارلوس پویول در تاریخ باشگاه بیشترین بازی را دارد.
ویکتور والدس جایزه ی خود را مورد ستایش قرار داد و معتقد بود او در راه رسیدن به اهدافش تلاش زیادی کرده و از دیگر دلایل او موفقیت های تیم در بازی های جام های مختلف است. همچنین والدس گفت: «من این جایزه را با افتخار دریافت کردم و در حقیقت این جایزه، حاصل تلاش ماست» و ویکتور والدس تیم بارسلونا رو بخاطر این موفقیت و بدست آوردن جام قهرمانی جام باشگاه های جهان برای باری دیگر مورد ستایش قرار داد.
بهترین بازیکنان مرد
والدس تنها بازیکن بارسا نبود که جایزه دریافت کرد، بلکه تمام بازیکنان تیم جایزه ی بهترین بازیکنان مرد جهان را درسال 2011 دریافت کردند. ساندرو راسل همراه با والدس این جایزه را دریافت کردند .
کروس جایزه ی ناواروو را دریافت کرد.
کاپیتان بارسای رگال، خوان کارلوس ناوارو نیز جایزه جهانی ترین ورزشکار کاتالان را با شایستگی دریافت کرد؛ سوپر کاپ اسپانیا و موفقیت هایی همراه با تیم ملی اسپانیا از افتخارات اوست. وی هم اکنون دچار بیماری است او بازیکنی پایدار است و در این یکشنبه عمل جراحی خواهد داشت و به مدت سه یا چهار هفته قادر به بازی نخواهد بود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)