Design & Developed BY Patira

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: چه كسي سهم بيشتري در موفقيت‌هايه بارسلونا دارد؟

رأی دهندگان
135. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • ليونل مسي

76 56.30%
  • پپ گوارديولا

59 43.70%
صفحه 80 از 515 نخستنخست ... 3070787980818290130180 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 791 تا 800 , از مجموع 5141
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیلا
    بازیکن محبوب
    مسی،داوید ویا

GermanyBarcelonaZobahan

تشکر ها
    4
    تشکر شده 259 در 58 پست

بارسلونا ₪₪₪ آبی و اناریها.حرفهای خودمونی هواداران بارسلونا ₪₪₪

سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
    تیم برتر تاریخ فوتبال :
    BARCELONA
    به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

در سه تا چیز شکی نیست:

1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود

2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود

3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط spiderkiller نمایش پست ها
    داداش پس چرا اندرس میگفت ما سه گانه گرفتیم.منم گفتم حتما سه گانست نه 6گانه.ولی هرچی میشمورم 6تا میشه
    داداش اون منظورش سال 2010 بود .......... سال 2009 که همه جام ها رو درو کردیم فینال ها رو بذار برات بگم شاید یادت بیاد :

فینال اروپا : بارسا 2 0 منچستریونایتد

سوپر اروپا : بارسا 1 0 شاختاردونتسک اوکراین

فینال جام حذفی : بارسا 4 1 اتلتیکو بیلبائو

فینال جام باشگاه های جهان : بارسا 2 1 استودیانتس آرژانتین

سوپر اسپانیا : بارسا 2 1 و 3 0 اتلتیکو بیلبائو

لیگ اسپانیا : بارسا 6 2 رئال مادرید ---------- بارسا 2 0 رئال مادرید

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

3. 8 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

باشه داداش من که چیزی نگفتم.خب بازم اولین 6گانه تاریخ رو ما گرفتیم.
    راستی دوستانی که میگفتن فدراسیون اسپانیا چه ربطی به رئال داره برن امار بازی با اتلتیکو فقط توی نیمه اول ببینن تا بفهمن فدراسیون میتونه به راحتی یک تیم رو توی یک بازی برنده کنه.

5. 5 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939

ما که اتلتیکو رو 11 نفره 5-0 بردیم .......... حالا اگه بعضی ها این تیمو 10 نفره 3-1 میبرند مشکل خودشون هست

7. 4 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939

عجب بازی مزخرف و خنده داری شده دربی مادرید دو تا اخراجی / دو تا پنالتی / دو تا گل مفت واسه CR7

9. 5 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    سنتر فوروارد
    مربی مورد علاقه
    يوهان كرويف - رينوس ميشل - چوزپه گوارديولا
    بازیکن محبوب
    لئو مسي
    اسم واقعی شما
    كاميار

FranceBarcelonaFoolad

تشکر ها
    268
    تشکر شده 158 در 38 پست

بارسلونا

نقل قول نوشته اصلی توسط David Sina نمایش پست ها
    کلا همگی تو باغ نیستین ها ........... بارسا سال 2009 جام باشگاه های اروپا / سوپر کاپ اروپا / لیگ اسپانیا / جام حذفی اسپانیا / سوپر کاپ اسپانیا / جام باشگاه های جهان رو گرفت .........

پپ سال 2009 6 گانه رو گرفت ......... spiderkiller داداش حواست کجاست ؟
    سلام، من كه گفتم 2 سال پيش 6 گانه رو گرفتيم ولي به هر طريق هر چه از دوست رسد نيكوست (منظورم طرفداراي بارساست)

11. 3 کاربر از پست مفید kiansoft2000 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    سنتر فوروارد
    مربی مورد علاقه
    يوهان كرويف - رينوس ميشل - چوزپه گوارديولا
    بازیکن محبوب
    لئو مسي
    اسم واقعی شما
    كاميار

FranceBarcelonaFoolad

تشکر ها
    268
    تشکر شده 158 در 38 پست

بارسلونا آرزوهاي كم رنگ قهرماني

مجددا سلام

بامداد امروز صبح به وقت تهران يكي از نا اميدكننده ترين نتايج بارسا طي چند سال گذشته رغم خورد.

بارسا به نوعي در يكي از حساسترين بازيهاي خودش تا قبل از ال داربي كلاسيكوي رفت در لاليگا، همه معادلات رو به هم زد و با يك نمايش نسبتا ضعيف در حاليكه بيش از 72% بازي رو در اختيار داشت(مثل هميشه)، اسير بازي منطقي و دفاع چند لايه حريف چغر خود شد تا گوارديولا نشان دهد هنوز زمان دارد تا به مرز پختگي كامل برسد. از آنجا كه بارها و بارها در طله هاي اينچنيني مربيان برخي تيم هاي بعضا كوچك و كم بضاعت به مانند همين ختافه، آتلتيك بيلبائو، سوسيه داد و... گرفتار شده است. حربه اي كه خوزه مورينيو سرمربي وقت رئال هم در بازي فينال حذفي سال گذشته و فينال چمپيونز ليگ 2 سال پيش با اينتر، از آن بهره برد و با حفظ توپ در زمين خودي و سپردن مالكيت توپ و ميدان به بارسا به دفاع منطقي و دل سپردن به ضد حملات، نتايج را به سود خود به پايان برد. اما ماحصل حملات بي برنامه بارسا و چرخاندن توپ در ميدان و يارگيري من و تو من با لئو مسي، محو شدن وي در بازي و در نتيجه شكست بارسا بود.
    گوارديولا ميبايست با كشاندن تيم حريف در زمين خودي و سپردن مقداري از مالكيت توپ به ايشان وبازي سازي از عقب به باز شدن لايه هاي دفاعي تيم حريف كمك ميكرد تا از آن سو ليونل مسي نيز فرصت و فضاي كافي براي انجام حركات تكنيكي و طرح ريزي حملات(ضد حملات) پيدا كند اما... چه سود. اين مربي با اين تفكر يك سويه ويكسان در همه بازيها(كه فقط برخي مهره هاي دفاعي و جلوزن با توجه به نحوه بازي حريف(فيزيكي يا تكنيكي) تغيير ميكنندكه البته ديگه الان براي بسياري از مربيان لاليگا و اروپا قابل آناليز است)،بارها و بارها به مشكل خورده است كما اينكه مدتي پيش نيز الساندرو كاستاكورتا مدافع بازنشسته و قديمي دوره طلايي آث ميلان در گفتگويي با گازتا دلو اسپورت از مجلات معتبر ايتاليا گفته بود:" بارسا در مقابل تيمهاي كاملا فيزيكي كه پرسينگ شديدي از جلو(خط هافبك) انجام ميدهند به حال بدي ميافتد" كه البته امروز صبح براي چندمين بار شاهد اين مسئله بوديم كه نتيجه آن هم از كار افتادن مسي و باز نشدن گره بازيهاي اينچنيني، (كه با حضور بازيكنان بزرگ و اسطوره به مانند كرويف، بكن بائر، رونالدو، زيدان و... و انجام حركات منحصربفرد كل تيم رو نجات ميدهند. دقيقا مثل نقشي كه مسي در بارسا بازي ميكند)، بود.
    در اين بازي گوارديولا و مسي و طرفداران سينه چاك بارسا هر سه باختند:
    گوارديولا: به دليل عدم تغيير سبك بازي بارسا، كه البته بايد فكري براي ايجاد تنوع در سيستم بازي سازي بارسا با توجه به سبك بازي حريف و تفكرات مربيشان كند
    مسي: به علت گرفتار شدن و اشباع شدن در سيستم تغيير ناپذير بارسا (با همان حركات هميشگي و سبك و سياق حركت به سمت دروازه حريف)، و نه تيم مقابل
    طرفداران: به مانند من بيچاره كه تا ساعت 2:30 دقيقه صبح و باسر درد تمام بيدار بودم واميدوار، و بايد 3،4 ساعت بعد سر كار حاضر ميشدم.

رئال اميدوارتر شد و الكلاسيكو حساستر و استرسها بيشتر كه مبادا جريان 4 سال پيش دوباره تكرار شود.
    خدايا چنان كن سرانجام كار تو خشنود باشي و ما رستگار
    ویرایش توسط kiansoft2000 : 11-27-2011 در ساعت 11:18

13. 6 کاربر از پست مفید kiansoft2000 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939

آره منم دیشب شاهد بازی بودم کاملا مسلط بودیم بر بازی ولی روی یه اشتباه فردی توسط کیتا و بوسکتس گل مفتی خوردیم ........

بوسکتس دیگه از چشمم افتاده میدونید اشکال ما کجا بود ؟ ما خلاقیت نداشتین تو بازی دیشب ..... اگه اینیستا یا سسک تو بازی بودند خیلی هجومی تر و مفیدتر میتونستیم حمله کنیم .........

یکی دیگه از دلایل باختمون اشتباهات پیاپی کمک داور بازی بود که 4 تا آفساید بی خود و اشتباه برامون گرفت حتی گلی که مسی زد کاملا سالم بود ........

من همیشه گفتم تو این جور بازی ها که گیر میکنیم باید از خلاقیت مسی و چند تا دیگه استفاده کنیم ......

حالا به هر حال فوتبال همیشه با هر تیمی راه نمیاد و دیشب چهره ی خشن خودشو به ما نشون داد ولی یه حسی بهم میگه ما دوباره به صدر میایم .....

هنوز به نیم فصل نرسیدیم و خیلی بازی های دیگه مونده باید روحیه تیم حفظ بشه .......

نگران نباشید دوباره به صدر میایمممممممممممممم

15. 7 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

دوستان بارسایی یک سری چیز هست که میخوام بگم.برای خودم خیلی ناراحت کنندست.یک سری دلیل و انگیزه برام به وجود اومده که میخوام انجمن رو ترک کنم.از طرفی من به خودم قول داده بودم که دورتموند رو توی انجمن بالا بیارم.خیلی کارا میخواستم توی انجمن بکنم که نشد.یک سری دلیل دارم که میخوام براتون بگم و بعد باهاتون خداحافظی کنم البته هروقت دوباره حسش اومد میام.
    1-شروع محرم و شلوغ شدن سرم به خاطر مراسم
    2-باخت بسیار زشت و ناحق بارسا توسط داور و برد ناحق رئال توسط داور و 6 امتیاز اختلاف بینمون.واقعا دیگه حوصله کل کل و خودندن خبر های مختلف رو ندارم.همه دارن علیه بارسا کار میکنن حتی بازیکنا و حتی پپ.دیگه دلم نمیخواد توی اینترنت دنبال موضوع های فوتبالی باشم.از طرفی به تازگی خیلی علاقه مند به دورتموند شدم به خاطر استایل بازیشون که خیلی شبیه به بارساست و اونا هم جوون گرایی نسبتا بهتری از ارسنال دارن.به خودم گفتم تایپیک این تیم رو تو انجمن به یکی از بهترین تایپیک ها تبدیل میکنم ولی الان دیگه شرمنده خودمم شدم.از طرفی بارسا واقعا دیگه بحران داره.ما پارسال در بهترین شرایط و با اینکه تقریبا اخر فصل بود فقط 7 امتیاز از رئال جلو بودیم ولی اونا تا الان که قبل از نیمفصل هست 6 امتیاز ازمون جلو افتادن.قبول کنید که اگه بر فرض محال هم توی برنابئو و نیو کمپ اونا رو له کنیم هم باز نمیتونیم به صدر برسیم چون تا الان 5 برد پیاپی هم نتونستیم توی کل رقابت ها کسب کنیم.این یعنی امسال رو باید یکم انتظاراتمون رو بیاریم پایین.البته این ناتوانی به خاطر صرف بازیکنا نیست بلکه عوامل متعددی از جمله داور و خیلی چیزای دیگه که نمیخوام ازشون حرف بزنم باعث شدن ما این فصل با بحران مواجه بشیم.
    3- دلیل بعدی تموم شدن شارژ adsl که تا بعد از مراسم وقت نمیکنم وصلش کنم از طرفی حوصله ندارم شارژش کنم چون واقعا دیگه کاری تو اینترنت ندارم.
    4-مسائل شخصی
    5-مشکلاتی که با بعضی از مدیرای سایت داشتم.
    6-خراب کردن امتحانات میان ترم که داره به مشروطی منجر میشه.
    خب دوستان دیگه باید کم کم با هاتون خداحافظی کنم ولی قول میدم بعد از الکلاسیکو دوباره بیام و یکم حرف بزنیم . با اینکه میدونم هممون اونمقع حال اومدن توی انجمن رو نداریم.من قبل از اینکه بیام توی فروم بازی های متعددی رو توی اینترنت امتحان کردم که خیلی بهم کیف دادن و معتاد شده بودم به بازی ها. اما بعد از اشنایی با دربی فهمیدم لذت بردن از اینترنت یعنی چی.
    کلا خوشحالم که بارسا باعث شد با شما ها دوستان اشنا بشم.اگه خوبی بدی دیدید حلال کنید.دوستانی که کل کل کردیم به بزرگی خودتون ببخشید و حلال کنید.امیدوارم عزاداری هاتون هم قبول باشه.
    دوستان فعلا خداحافظ.خیلی زود برمیگردم
    راستی یادم رفت بگم.
    زنده باد بارسا.زنده با کاتالونیا.پیش به سوی قهرمانی

17. 6 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi hernandez
    Barcelona
    تشکر ها
    637
    تشکر شده 1,079 در 311 پست

بارسلونا

چه جالب منم برام یه مسئله پیش اومده دوستان بارسایی این اخرین باری هست که من تایپیک میدم یه مدت کار دارم نمیتونم بیام سایت اولش بخاطر بارسلوناست بعدش به خاطر درسم بعدشم یبه خاطر خیلی از چیز های دیگه منم با خودم شرط بستم که تا سه ماه دیگه تو سایت نیام یعنی من از اسفند باز ایشا الله میام پس اگه بدی از ما دیدین ما رو حلال کنید مخلص همتونم خداحافظ
    زنده باد بارسلونا زنده باد کاتالونیا

Captain prejudice

19. 5 کاربر از پست مفید alielguaje تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    lionel messi
    اسم واقعی شما
    هادی

SpainBarcelonaBarcelona

تشکر ها
    139
    تشکر شده 165 در 47 پست

بازم بد شانسی...!
    اولین باختمونو دادیم...به نظر من این باخت لازم بود ...!چون چند وقتیه که گواردیولا و بازیکنامون تیمهای حریفو دست کم میگیرن و شل بازی میکنن(البته بخش بزرگی از این مشکلات مصدومیت های پی در پی هستشآ)....!این باخت گفت که از این به بعد باید با قدرت ادامه بدیم
    انشا الله تیم بر میگرده به حالت قبلش و رئالو تو خونشون میبریم...
    خدا وکیلی این یعنی چی؟؟؟؟؟؟
    تمام تیم ها میان جلو بارسا 11نفره دفاع میکنن و به بسته ترین حالت ممکن بازی میکنن حتی خود رئال..........!......بعد همین تیما میرن جلو رئال میشن 3 دفاعه...!و به بازترین حالت ممکن بازی میکنن...!
    قضیه چیه ؟؟؟؟؟...خدا میدونه!

21. 2 کاربر از پست مفید punisherhadi تشکر کرده اند .

صفحه 80 از 515 نخستنخست ... 3070787980818290130180 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع