به نام خدا
اخبار و حواشی پیرامون تیم خوب بایرن در سال 2014/15
به امید سه گانه مونیخی ها
![]()
به نام خدا
اخبار و حواشی پیرامون تیم خوب بایرن در سال 2014/15
به امید سه گانه مونیخی ها
![]()
ویرایش توسط Fc Bayern München : 08-13-2014 در ساعت 15:50
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، از آغاز فصل نقل و انتقالات، شایعات زیادی مبنی بر حضور یک دروازه بان جدید در تیم بایرن به گوش می رسد و حالا مطبوعات بریتانیا دروازه بان پا به سن گذاشته ساوتهمپتون را از گزینه های بایرن می دانند.
درحالی که صحبتهایی مبنی بر علاقه بایرن به جذب رینا و والدز به گوش می رسید، آرتور بروک نیز حالا به جمع گزینه های مونیخی ها پیوسته است.مطبوعات انگلیسی مدعی هستند که با توجه به اینکه این دروازه بان 34 ساله پس از پیوستن فورستر از سلتیک به این تیم جایگاه خود را از دست داده قصد جدایی از ساوت هامپتون را دارد.خبرگزاری dailystar با تایید خبر علاقه بایرن به جذب این دروازه بان لهستانی مدعی شد، باوریایی ها برای جذب این دروازه بان مجبور نیستند مبلغ زیادی را هزینه کنند و از همین رو بروک جدی ترین گزینه مد نظر آنهاست.
منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ اخبار بوندسلیگا آلمان در ایران،مهاجم اروگوئه ای باشگاه پاری سن ژرمن از آنخل دی ماریا در خواست کرده است درصورت جدایی از رئال به جای پیوستن به بایرن مونیخ به تیم پاریسی بپیوندد. او در این میان نیز متلکی به بایرن و بوندسلیگا انداخته است.
ادینسون کاوانی در مصاحبه با شبکه تلویزیونی کانال پلاس فرانسه و نشریه اکیپ این کشور دراین باره اعلام داشت: "دی ماریا بسیار با کیفیت است. او یک بازیکن فوق العاده محسوب می شود. من می خواهم ورود او به پاریس را خوش آمد بگویم."
کاوانی در پایان سخنان خود درباره پیشنهاد بایرن مونیخ به دی ماریا نیز به تیم مونیخی و بوندسلیگا متلک و کنایه ای وارد می سازد و بیان می کند: فکر نمیکنم بازی در لیگی که قهرمان آن از مدتها مانده به اتمام فصل مشخص می شود و همچنین لیگی که از هیجان و توجه کمتری نسبت به دیگر لیگهای معتبر اروپا برخوردار است برای دی ماریا مناسب باشد. به عقیده من در بوندسلیگا چیزی به نام رقابت تنگاتنگ و سرسختانه وجود ندارد. باشگاه بایرن اصلا جای مناسبی برای دی ماریا به حساب نمی آید."
وضعیت و جایگاه هافبک آرژانتینی رئال مادرید با آمدن خامس و کروس به این باشگاه متزلزل شده است و دی ماریا قصد دارد باشگاه مادریدی را ترک نماید. منچستریونایتد و پاری سن ژرمن از مشتریان قدیمی این بازیکن محسوب می شوند و به گزارش نشریات اسپانیایی باشگاه بایرن مونیخ نیز به تازگی به جمع مشتریان این بازیکن اضافه شده است.
منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ اخبار بوندسلیگا آلمان در ایران،کارل هاینس رومینیگه مدیر اجرایی باشگاه بایرن مونیخ در گفتگویی که با کانال تلویزیونی اشپورت وان داشت، خبر از ملاقات خود با اولی هوینس ریاست سابق باشگاه داد اما حاضر نشد در مورد خبرهای منتشره پیرامون علاقه ی بایرن برای جذب رویس صحبت کند.
مدیر اجرایی بایرن در این خصوص گفت:" ما باید یک رابطه ی حرفه ای با بوروسیا دورتموند داشته باشیم و من نمی خواهم آغازگر مشکلات باشم به همین دلیل از هرگونه صحبت های غیر ضروری پرهیز می کنم دامن زدن به این صحبت ها از انصاف خارج است."
رومینیگه در ادامه به ملاقات خود با اولی هوینس اشاره کرد و گفت:" من همیشه رابطه ی بسیار ویژه با اولی هوینس داشتم به هرحال ما موضوعات بسیار مهمی را برای گفتگو داشتیم و این صحبت ها نتایج خوبی هم برایمان داشت من همیشه با او به عنوان یک فردی که بسیار با تجربه است مشورت می کنم. یک بار به ملاقات او رفته ام اما نمی خواهم وارد جزئیات شوم."
هوینس به اتهام فرار مالیاتی به سه سال و نیم زندان محکوم شده است و در زندان لاندسبرگ دوران محکومیت خود را سپری می کند.
به گزارش وبلاگ اخبار بوندسلیگا آلمان در ایران،ستاره سابق آلمان غربی و مدیر فعلی بایرن مونیخ انتظارات زیادی از ماریو گوتزه جوان دارد.
کارل هاینس رومنیگه بر این باور است که فصل پیش رو فصلی بسیار مهم و کلیدی برای بازیکن 22 ساله بایرن مونیخ است.
رومنیگه می گوید گوتزه اکنون زننده گل قهرمانی آلمان ها در جام جهانی 2014 است و محبوبیت بسیاری نزد آلمانی ها دارد و خودش را به آنان ثابت کرده است، اما باید در بایرن نیز انتظارات را براورده کند و جایگاه خوبی در آلینز آرنا به دست آورد.
ماریو گوتزه تابستان فصل گذشته با مبلغ 37 میلیون یورو از بروسیا دورتموند به بایرن مونیخ پیوست اما نتوانست در فصل اول حضورش در بایرن انتظارات را براورده کند، اگر چه مصدومیت یکی از دلایل این موضوع بود.
مدیر عامل باوارایی ها، رومنیگه طی مصاحبه ای درباره گوتزه گفت:
"این مهم است که ماریو گوتزه جایگاه خود را در به دست آورد."
"هواداران تیم و رسانه ها همیشه از او انتقاد می کنند که هنوز انتظارات را براورده نکرده است، اما او نیاز دارد که این کار را در سال دوم حضورش در آلینز آرنا انجام دهد."
"من مطمئن هستم که ماریو می داند انتظارات از او تا چه حد بالا است و می دانم که کارش را انجام می دهد. گوتزه در حال حاضر به طور کامل متوجه اعتمادی که ما به او داریم شده است."
"او برای بایرن بازیکن خیلی خوبی است، یکی از بهترین ها."
چندی پیش رسانه ها از اقدام بایرن مونیخ برای جذب دیگر ستاره دورتموندی ها، یعنی مارکو رویس 25 ساله خبر دادند، رومنیگه در واکنش به این پاسخ داد:
"ما روابط حرفه ای و بسیار خوبی با بروسیا دورتموند داریم و من دوست ندارم با صحبت درباره یک مسئله نا مشخص و در زمانی که اصلا مناسب نیست، مشکلی ایجاد کنم. این کار اصلا عادلانه نیست."
"دورتموند می تواند از بند آزادسازی او استفاده کند و یا اگر موفق شد با رویس قراردادی جدید به ثبت برساند."
رومنیگه در پایان صحبت هایش درباره وضعیت بوندسلیگا صحبت کرد:
"تعداد کمی از تیم ها هستند که سعی می کنند به سطح بایرن مونیخ و دورتموند برسند. باید صبر کنیم و ببینیم آیا چنین چیزی ممکن است؟"
"بایر لورکوزن توسط اسپانسر خود تا سه ماه آینده حمایت خوبی دریافت می کند و می تواند بازیکنان جدیدی به خدمت گیرد، ولفسبورگ نیز امکانات بسیار خوبی دارد. باید دید تا پایان فصل نقل و انتقالات چه اتفاقاتی رخ خواهد داد."
به گزارش وبلاگ اخبار بوندسلیگا آلمان در ایران،سرمربی بایرنی ها در واکنش به صحبت های ماتیاس سامر باری دیگر تاکید کرد که تیمش برای آغاز فصل مشکلی ندارد.
چندی پیش طی مصاحبه ای مدیر ورزشی باوارایی ها به بازیکنان آلمانی ملی پوش خود که قهرمان جام جهانی شدند گفت که باید پس از استراحت مانند قبل بدرخشند و موفقیت های زیادی کسب کنند. سرمربی اسپانیایی بایرن در واکنش به این صحبت های سامر باری دیگر تاکید کرد که حضور بازیکنانش در تیم قهرمان جام جهانی مشکل ساز نخواهد بود.
پپ گواردیولا در تور پیش فصل تیمش در آمریکا گفت:
"بازیکنان آلمانی عاشق فوتبال هستند. این مهم ترین چیز است و باعث می شود که من نگرانی ای نداشته باشم. حتی فکر می کنم بازیکنان انگیزه بیشتری نسبت به قبل داشته باشند."
"بایرن یکی از بزرگ ترین و بهترین نام ها و باشگاه های فوتبال جهان است. به همین دلیل بودن در اینجا را دوست دارم."
به گزارش وبلاگ اخبار بوندسلیگا آلمان در ایران،ارل هاینتس رومنیگه مدیرعامل باشگاه بایرن مونیخ در تازه ترین صحبتهای خود، به صورت غیر مستقیم راجع به احتمال انتقال ستاره جوان تیم دورتموند به بایرن مونیخ صحبت کرده است.
به گزارش بیلد و به نقل از شبکه Sport 1 آلمان؛ بازیکن سابق تیم بایرن مونیخ و مدیرعامل فعلی این تیم، راجع به انتقال احتمالی مارکو رویس به آلیانتس آره نا صحبت کرده است.
رومنیگه در مصاحبه با شبکه اسپورت وان آلمان راجع به شایعات پیوستن ستاره جوان زنبورها به بایرن مونیخ گفت: "من تا یک سال آینده به صورت واضح راجع به این قضیه تصمیم گیری خواهم کرد، این نمی تواند مسئله خیلی بزرگی در جهان فوتبال باشد."
مدیرعامل بایرن همچنین در مورد تصمیمات جاری بایرن در مورد نقل و انتقالات به ویژه در مورد موضوع رویس نیز گفت: "در گذشته ما در مورد یک مورد خاص خیلی زود تصمیم می گرفتیم و عمل می کردیم، ولی الان فلسفه خود را تغییر داده ایم، ما ابتدا برای گزینه مورد نظرمان صبر می کنیم و بعد اقدام می کنیم."
مارکو رویس تا سال 2017 با دورتموند قرارداد دارد، ولی از سال 2015 بند جدایی این بازیکن از وستفالن فعال خواهد شد و تیمهای خواهان این بازیکن می توانند با پرداخت مبلغ 35 میلیون یورو، ستاره آینده دار فوتبال آلمان را جذب کنند.
گفته می شود مذاکرات تمدید قرارداد رویس با باشگاه دورتموند تاکنون با شکست روبرو شده است.
پپ از ماندن بواتنگ مطمئن است
پپ گواردیولا خبر پیوستن جروم بواتنگ به بارسا را بی اساس میداند .، گواردیولا اعلام کرده است که هیچ گونه قصدی برای فروش بواتنگ ندارد .گواردیولا در جریان تور بایرن مونیخ در آمریکا به خبرنگاران گفت :" من نمی دانم رسانه ها چه می گویند . فقط میدانم که جروم بواتنگ فصل اینده بازیکن بایرن خواهد بود . "
امروز رسانه های اسپانیایی خبر از ملاقات بارسلونا با مدیر برنامه این مدافع 25 ساله بایرن داده بودند .
INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
TELEGRAM=WHITE WOLF79
Barca
پپه رینا به بایرن پیوست/حظور والدز در بایرن منتفی شد
پپه رینا، دروازهبان لیورپول که به صورت قرضی فصل گذشته در ناپولی بازی کرد، با باشگاه بایرن مونیخ به توافق رسید تا فصل آینده در این تیم آلمانی بازی کند.
باشگاه بایرن مونیخ خبر به خدمت گرفتن این دروازهبان اسپانیایی را تایید کرد. کارل هاینس رومنیگه ، رییس باشگاه بایرن مونیخ درباره جذب رینا گفت: حضور این دروازهبان اسپانیایی برای فصل آینده قطعی شده است و رینا در چند روز آینده برای پشت سر گذاشتن معاینات پزشکی راهی مونیخ خواهد شد. ما از اشتیاق او برای پیوستن به بایرن مونیخ آگاه بودیم. رینا میخواست در تیم ما بازی کند. او میداند که نویر، دروازهبان نخست بایرن مونیخ است و او به عنوان دروازهبان دوم به تیم ما خواهد آمد.
پپه رینا که اواخر ماه آگوست 32 ساله میشود هشت فصل موفق را در تیم لیورپول پشت سر گذاشت و سپس به صورت قرضی راهی ناپولی شد.
هفته گذشته رسانههای آلمانی از احتمال حضور ویکتور والدس در تیم بایرن مونیخ خبر داده بودند. حال با توجه به پیوستن رینا به بایرن مونیخ بحث جذب ویکتور والدس از طرف تیم آلمانی منتفی است.
INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
TELEGRAM=WHITE WOLF79
Barca
گواردیولا:نیامده ام بایرن مونیخ را شبیه بارسلونا کنم
سرمربی اسپانیایی باواریاییها این موضوع که بازیکنانش را مجبور میکند خودشان را با فلسفه کاری او تطبیق دهند، تکذیب کرد.
پپ گواردیولا تاکید کرد که او به استفاده از یک سبک یا سیستم بازی خاص در بایرن مونیخ وابسته نیست و تلاش نمیکند که بایرن مونیخ را به نسخه آلمانی بارسلونای قدرتمند، تیمی که در فاصله سالهای 2009 تا 2011 تمام جامها را درو کرد، تبدیل کند.
گواردیولا که در دوره چهار ساله مربیگریاش در بارسلونا سه قهرمانی در لالیگا، دو قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا، دو قهرمانی در جام باشگاههای جهان و دو قهرمانی در جام حذفی اسپانیا، فصل گذشته در بدو ورودش به بایرن مونیخ توانست دوگانه قهرمانی در بوندسلیگا و جام حذفی آلمان را برای باواریاییها به ارمغان بیاورد و آنها را به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا برساند.
گواردیولا اما به خاطر شکست سنگین شاگردانش در خانه به دست رئال مادرید در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا به شدت مورد انتقاد واقع و به تلاش برای القای تیکی تاکا به باواریاییها متهم شد، اتهامی که خود حاضر به پذیرش آن نیست.
وی در این باره گفت: من باید شیوه و تاکتیکهایم را با توجه به سبک و شیوه بازیکنانم تطبیق دهم و نمیتوانم هر طور که میخواهم به آنها بگویم بازی کنند. البته من برای تیم ایدههایی دارم اما میدانم زمانی که حرف از تاکتیک باشد اول باید دید که مهارت و تواناییهای بازیکنانمان چگونه است.
گواردیولا ادامه داد: نمیشود درباره تاکتیکها حرف زد بدون آنکه توجه به مهارت بازیکنانمان داشته باشیم. این مهمترین چیز است. برای تحلیل استعداد، قدرت روانی بازیکنان و پس از آن هماهنگ شدن با یکدیگر، باید پتانسیل بازیکنان را شناخت و این بهترین راه برای تشکیل یک تیم است.
بر اساس گزارش تسنیم، سرمربی پیشین بارسلونا تصریح کرد: باید بازیکنانم را در خصوص بهترین شیوه بازی توجیه کنم اما در نهایت این من هستم که باید خودم را با تواناییهای آنها وفق دهم چون نیامدهام که ذهنیت و تواناییهای آنها را تغییر دهم. من به بایرن مونیخ نیامدهام که فرهنگ فوتبال این تیم یا تیم ملی آلمان عوض کنم و باید یاد بگیرم که خودم را با توانایی تکتک بازیکنانم وفق دهم.
INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
TELEGRAM=WHITE WOLF79
Barca
رومنیگه فاش کرد:بایرن ب دنبال مارکو رویس
بایرنی ها در یک سال اخیر ماریو گوتزه و روبرت لواندوفسکی را از دورتموند به خدمت گرفتند و به نظر می رسد اکنون در تلاش هستند تا رویس را به آلیانس آره نا ببرند.
کارل هاینس رومنیگه، نایب رئیس باشگاه بایرن مونیخ، با اظهار نظر اخیرش، بار دیگر شایعات در مورد تلاش این باشگاه برای به خدمت گرفتن مارکو رویس، ستاره بوروسیا دورتموند را قوت بخشید.
بایرنی ها در یک سال اخیر ماریو گوتزه و روبرت لواندوفسکی را از دورتموند به خدمت گرفتند و به نظر می رسد اکنون در تلاش هستند تا رویس را به آلیانس آره نا ببرند.
رومنیگه در مورد این ملی پوش آلمانی گفت:" همه می دانند که در قرارداد او و دورتموند بندی است که براساس آن او می تواند با 25 میلیون یورو به باشگاه دیگر برود."
این در حالی است که پیش از این، مبلغ جدایی رویس که تا 2017 با دورتموند قرارداد دارد، 35 میلیون یورو اعلام شده بود. بایرنی ها با استفاده از چنین بندی، گوتزه را خریده بودند و به نظر می رسد قصد دارند بار دیگر از همان تاکتیک استفاده کنند؛ هرچند رویس نشان بارها اعلام کرده که قصد ندارد دورتموند را ترک کند.
INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
TELEGRAM=WHITE WOLF79
Barca
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)