Design & Developed BY Patira

صفحه 8 از 12 نخستنخست ... 678910 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 115
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك
    مربی مورد علاقه
    رافا بنيتس و قطبي
    بازیکن محبوب
    كاپيتان جرارد و علي كريمي
    تشکر ها
    84
    تشکر شده 230 در 48 پست

Exclamation [+] آنالیز و تحلیل بازیهای لیورپولیها در فصل 2009 / 2010 [+]

بروبچ لیورپول توی این قسمت از سایت که مسئولین سایت به هواداران لیورپول اختصاص دادند به تحلیل و بررسی بازیهای لیورپول و همچنین قرار دادن اخبار مهم قرمزهای آنفیلد می پردازیم.طبق قوانین سایت از قرار دادن بحث های غیر فنی و همچنین خبرهای سطحی و غیر مهم خودداری کنید تا محلی خوب و پربار برای همه هواداران لیورپول باشه.
    بچه هایی که بازیها رو به صورت زنده می بینند می تونن بیان و از روند بازی و همچنین درباره عملکرد بازیکنان تیم و حال و هوای کلی بازی صحبت کنند.

Liverpool 2009 / 2010

2. 9 کاربر از پست مفید anfild تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    KKD
    اسم واقعی شما
    S/-\jad
    Liverpool
    تشکر ها
    660
    تشکر شده 1,263 در 387 پست

رافا بنیتز توضیح داده است که چرا فرناندو تورس را در نیمه دوم در باخت 3-1 مقابل فولام از زمین بازی بیرون کشید.

به گزارش سایت رسمی لیورپول در ایران، ال نینیو گل تساوی را در دقایق پایانی نیمه اول به زیبایی به ثمر رساند اما در دقیقه 63 زمانی که نتیجه 1-1 از زمین بیرون کشید.

بنیتز در کنفرانس خبری پس از بازی گفت:"تصمیم گرفتیم که فرناندو برابر یونایتد بازی کند که تصمیم دشواری بود چونکه 100% آماده نبود. پس از آن بازی او 4 روز نیاز داشت تا آماده شود اما هنوز 100% آماده نیست، به همین خاطر تصمیم گرفته بودیم که یا او را امروز از ابتدا به میدان ببریم و نیمه دوم تعویض کنیم یا به عنوان بازیکن تعویضی به میدان بیاوریم. تصمیم گرفتیم که از ابتدا به میدان برود اما مجبورم از بازیکن تیم حفاظت کنم.

"تصمیم گرفتیم که او را پس ا ز یکساعت بازی از زمین بیرون بیاوریم چونکه می خواهم از او حفاظت کنم و نمی خوام بازیکنی به اهمیت فرناندو را یک ماه از دست بدهم. برای تعویض او گزینه هایی در خط حمله داشتیم."

بنیتز در مورد شکست لیورپول در کریون کاتیج گفت:"خیلی متعجب شدم چونکه نیمه اول بازی یکطرفه بود. وقتی گل خوردیم مرتکب یک اشتباه شدیم اما پس از اینکه فرناندو گل زد کنترل بازی را در دست داشتیم. آمار مالکیت خود را در دست ندارم اما باورنکردنی بود که پس از آن همه مالکیت توپ و کنترل همه چیز در نیمه اول گل بخوریم.

"در نیمه دوم آنها هجومی بازی کردند و در مورد گل دوم اشتباه بزرگی را مرتکب شدیم. بعد دو بازیکن خود را اخراج شده دیدیم."

در ضمن بنیتز ابراز داشت که باشگاه در مورد دو کارت قرمزی که به جیمی کرگر و فیلیپ دیگن نشان داد از فدراسیون فرجام خواهی خواهد کرد.

او افزود:"به نظر من، اولین کارت قرمزی که به دیگن نشان داده شد مستحق دریافت کارت زرد بود و در مورد دوم باید گفت که کرگر مشخصاً توپ را زد نه زامورا. تصویر آهسته را دیدم و کاملاً مشخص بود.
    سعی خواهیم کرد تا در مورد هر دو کارت قرمز فرجام خواهی کنیم چونکه به نظرم مشخص بود که کرگر توپ را زد و در مورد بعدی دیگن بازیکن را لگد نزد.

"تصورش دشوار است اما پاسخ خوبی از سوی 9 نفر در زمین دیدم که سخت تلاش کردند اما همیشه بازگشت به بازی مقابل 11 نفر دشوار است. می دانیم که بازی دشواری برابر لیون خواهیم داشت. الآن نگرانی ام این است که بازیکن مصدوم زیادی داریم و باید آنالیز کنیم که کدام بازیکن برای بازی چهارشنبه در اختیارمان خواهند بود.

"تمام مربیان می خواهند تا ببرند و وقتی نمی برید باید علت آن را تجزیه و تحلیل کنید و ما در حال انجام آن هستیم. همه بازی ما را برابر یونایتد دیدند و ملاحظه کردند که اعتماد به نفس داشتیم و می توانیم موفق شویم.

"مشئله استفاده از فرصتهای گلزنی است که خلق می کنید و مثل امروز اینگونه اشتباهات فاحشی نمی کنید و به تیم مقابل روحیه نمی دهید. باید آرام باشیم و همچنان سخت تلاش کنیم و راه حل هایی را بیابیم."

4. کاربر روبرو از پست مفید King Kenny تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    KKD
    اسم واقعی شما
    S/-\jad
    Liverpool
    تشکر ها
    660

Post گلن: وقت جبران است

گلن جانسون ابراز داشت که لیورپول این فصل کار خود را در لیگ قهرمانان اروپا سخت کرده است اما ششمین قهرمانی لیورپول در لیگ قهرمانان را رد نکرد.

به گزارش سایت رسمی لیورپول در ایران، لیورپول از سه بازی انجام داده گروهی تنها یک برد کسب کرده است اما این مدافع مطمئن است که تیم به قدر کافی قابلیت و تجربه دارد که در زمان رویارویی با لیون به جبران نتیجه بپردازد.
    او گفت:"لیگ قهرمانان بهترین رقابت باشگاهی در دنیا است. به همراه چلسی در چند فصل از این رقابتها شرکت داشتم و حضور مجدد در این بازیها چیزی بودکه به دنبال آن بودم.
    "خیلی دوست دارم تا به همراه لیورپول قهرمان این جام شوم. اما نمی خواهم زیاد به آینده فکر کنم چونکه در این دو بازی آخر کار خود را برای صعود از گروه خود بسیار مشکل کردیم. بر روی کاغذ ما بایستی سرگروه شویم. اهمیت لیگ قهرمانان به اندازه لیگ برتر است.
    "هر دو رقابتهای بسیار بزرگی هستند و دوست داریم تا در هر دو رقابت خوب کار کنیم. هر چه به مراحل بالاتر لیگ قهرمانان صعود کنیم و هر چه در کورس رقابت به صدر جدول نزدیک شویم باشگاه خوشحال تر خواهد شد. اما بازی کردن در دیدارهای اروپایی همانطور که قبلاً ثابت کردیم به سبک بازی ما همخوانی دارد."
    لیورپول نیاز دارد تا ماکزیمم امتیازات از دیدارهای باقیمانده را کسب کند تا بتواند به مرحله حذفی راه یابد. لیون در حال حاضر صدرنشین گروه E با شش امتیاز اختلاف نسبت به فیورنتینا و لیورپول است. فیورنتینا که در اواسط هفته به مصاف دبرچنی خواهد رفت با سه امتیاز نسبت به لیورپول برتری دارد.
    جانسون افزود:"ما سه امتیاز از فیورنتینا عقب هستیم به همین دلیل لازم است تا تمام بازیهای باقیمانده خود را ببریم. لیون نیز باید برابر فیورنتینا بازی کند به همین دلیل هر تیمی ممکن است امتیاز از دست دهد. از کسب سه برد خوشحال خواهیم شد اما لیون تیم فوق العاده ای است که در خانه گلهای زیادی می زند.
    "هر بازی خارج از خانه در لیگ قهرمانان اروپا دشوار است. باید در کنار هم باشیم و برای همدیگر مبارزه کنیم. خوشبختانه می توانیم کلین شیت بگیریم و با کسب هر سه امتیاز این بازی به خانه برگردیم."

6. کاربر روبرو از پست مفید King Kenny تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    KKD
    اسم واقعی شما
    S/-\jad
    Liverpool
    تشکر ها
    660

Post هاجسون: لیورپول را از کورس قهرمانان خارج ندانید

روی هاجسون با حمایت از لیورپول معتقد است که مردان رافا بنیتز می توانند بار دیگر در کورس قهرمانی قرار بگیرند.

به گزارش سایت رسمی لیورپول در ایران، لیورپول با شکست شنبه برابر فولام متحمل پنجمین شکست فصل خود در لیگ شدند اما مربی فولام تأکید کرد که لیورپول پتانسیل زیادی دارد که بتواند جبران مافات کند.

او گفت:"هیچوقت معلوم نیست چه میشود. آنها تیم بسیار خوبی هستند و بسیار سازمان یافته هستند. چند بازیکن بسیار خوب دارند و در حال حاضر آنها مرد کلیدی خود استیون جرارد را در اختیار ندارند و (فرناندو) تورس 100 در صد آماده نیست و در خلال بازیها باید مداوا شود.

"اما می توانم ببینم که آنها با کسب یک روند پیروزی و 7، 8 یا 9 برد متوالی و در صورت شکست یکی دو بازی برای تیمهای دیگر بالانشین می تواند بار دیگر به جمع مدعیان باز گردند.

"با توجه به اینکه یک چهارم از بازیهای فصل را پشت سر گذاشتیم خیلی زود است که تیمی را از جمع مدعیان قهرمانی خارج دانست. یادم می آید چند وقت پیش من یونایتد در میانه جدول سرگردان بود اما در نهایت قهرمان لیگ شد."

8. کاربر روبرو از پست مفید King Kenny تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    KKD
    اسم واقعی شما
    S/-\jad
    Liverpool
    تشکر ها
    660

Post رافا در مورد وضعیت 10 بازیکن مصدوم

رافا بنیتز امیدوار است که خرید تابستانی خود آلبرتو آکوییلانی را در دیدار چهارشنبه شب مقابل لیون در جام قهرمانان اروپا در اختیار داشته باشد .

به گزارش سایت رسمی لیورپول در ایران ،
    ملی پوش ایتالیایی در حال بهبودی از ویروسی است که او را از بازی شنبه مقابل فولام محروم کرد میباشد .

بازگشت او به ترکیب می تواند کمک برای بنیتز ی باشد که در رقابتهای گروه
    Eقطعا بدون استیون جرارد (کشاله ران) ، آلبرت ریرا (همسترینگ(زرد پی پشت پا)) ، مارتین کلی (قوزک پا) و مارتین اسکرتل (ماهیچه) به میدان خواهد رفت .

بنیتز گفت :
    "آکوییلانی ویروسی داشت . او امروز تمرین کرد اما کمی خسته بود . خوشبختانه در 2 روز باقیمانده بهتر خواهد شد .

" جرارد به لیون سفر نخواهد کرد . او شانسی برای بازی ندارد . او در حال بهبودی است ولی ما باید صبر کنیم . او مورد مداوا قرار گرفته ولی ما باید 2 یا 3 روز صبر کنیم و ببینیم که چه واکنشی از خود نشان میدهد .

" اسکرتل هم شانسی برای بازی ندارد ، او کمی مشکل ماهیچه دارد . زیاد حاد نیست اما او چیز غیر عادی در خود احساس میکند ."

در ضمن مربی لیورپول امید دارد که بتواند دنیل اگر(کمر) ، گلن جانسون (ساق پا) ، فابیو اورلیو (ساق پا) و دیوید انگوگ(قوزک پا) که هیچکدام به کرون کاتیج نرفته بودند را در اختیار داشته باشد .

بنیتز گفت : "اگر در حال بهبودی است - او با ما میاید و بعدا تصمیم مگیریم . او چیزی در کمر خود احساس میکند اما الان خیلی بهتر است . ما باید صبر کینم و ببینیم که چه می شود .

"فابیو در حال بهبودی است اما هنوز مشکل کوچکی در ساق پای خود دارد ، پس ما باید صبر کنیم .

"انگوگ خیلی بهتر است ، پس او میتواند حاضر باشد .

"جانسون در حال تمرین و کار کردن با پزشکان است و در حال حاضر درباره او شک دارم ، او نیز به لیون می آید و سپس تصمیم میگیریم . "

این در حالی است که بسیاری از تصمیم بنیتز به تعویض تورس در دقیقه 63 که موجب به شکست مقابل فولام شد شاکی هستند که تورس گل تساوی 1-1 را به ثمر رسانده بود .

در هرحال بنیتز می ترسد که با نگهداشتن مهاجم ستاره خود در زمین باعث مصدومیت شدیدتر تورس شود .

تورس پس از مصدومیتی که در بازیهای ملی برای وی بوجود آمد ، هنوز به مرز آمادگی کامل نرسیده است .

بنیتز گفت : "من از منتقدان شگفت زده شدم چون تورس از ماه پیش که در بازیهای ملی مصدوم شده بود.

"او آماده نیست . او توان قبلی خود را ندارد ، پس ما باید از او محافظت کنیم . او نمی تواند خوب بازی کند اگر به او فشار بیاریم ممکن است مصدومیت طولانی مدتی به سراغ او بیاید.

"من واقعا از نقد ها شگفت زده شدم. وقتی در مورد بازیکن بزرگی حرف میزنید ، مردم فقط اسم را در نظر میگیرند نه اینکه بازیکن چه مشکلاتی دارد ، او 100% آماده نبود .

"ما مجبوریم فرناندو را به لیون ببریم ، چون گزینه های زیادی نداریم ، ما باید با او و همچنین بقیه بازیکنان کار کنیم. "

10. کاربر روبرو از پست مفید King Kenny تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    KKD
    اسم واقعی شما
    S/-\jad
    Liverpool
    تشکر ها
    660

Ariensport.com: کاپیتان لیورپول در مورد " ژابی آلونسو " که لیورپول را به مقصد رئال مادرید ترک کرده صحبت کرده است... .

او به مجله FourFourTwo گفت:« در این مورد کاری نبود که بتوانم انجام دهم. ژابی خیلی وقت پیش گفت خواستار یک فصل جدید در حرفه‏اش است و در نهایت به آن رسید و هم‏تیمی‏ها و سرمربی او نمی‏توانستند جلوی راه او قرار بگیرند. ما فقط باید تشکر کنیم و بدون او به جلو حرکت کنیم.»

لیورپول حدود 30 میلیون پوند از بابت فروش " آلونسو " 27 ساله به دست آورد و قسمت زیادی از آن را برای " آلبرتو آکوئیلانی " پرداخت کرد. " آکوئیلانی " دو ماه اول فصل را به علت مصدومیت از دست داد و لیورپول نیز 7 بار شکست خورد.

" جرارد " در ادامه گفت:« همیشه شرایط متفاوت است زمانی که شما یکی از بهترین بازیکنان جهان را از دست می‏دهید و در نهایت مردم متوجه می‏شوند او چه بازیکنی بوده است. ما یک هافبک دیگر به اینجا آورده‏ایم که خوب کار می‏کند.»

منبع:تیم تاک

12. کاربر روبرو از پست مفید King Kenny تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    KKD
    اسم واقعی شما
    S/-\jad
    Liverpool
    تشکر ها
    660

Post جرارد ناراحت از رفتن ژابي

استیون جرارد ابراز داشت که لیورپول از نبود ژابی آلونسو در تیم رنج می برد و او از ترک باشگاه و رفتن به رئال مادرید بسیار ناراحت شد.

این دو در میانه میدان در فصل قبل اساس موفقیتهای لیورپول بودند و رقابت نزدیکی با من یونایتد بر سر قهرمانی در لیگ داشتند.

کاپیتان لیورپول که در حال حاضر بدلیل مصدومیت بازی مقابل لیون در لیگ قهرمانان را از دست داد بخشی از بهترین دوران بازیگری خود را در کنار او سپری کرد.

جرارد می دانست که زمان می برد تا لیورپول بتواند بدون آلونسو به کار ادامه دهد چرا که او در امر بازی سازی بسیار موفق بود.

جرارد به مجله FourDourTwo گفت:"داغان. بله، داغان شدم. اما کاری از دستم بر نمی آمد. ژابی مدتها پیش گفته بود که میخواهد به باشگاه دیگری برود و بالاخره رفت و هم تیمی ها و مربی او نتوانستند سد راه او شوند. باید از زحمات او در تیم قدردانی کرد و بدون او به کار خود ادامه دهیم.

"همیشه وقتی یکی از بهترین بازیکنان دنیا را در تیم خود از دست می دهید کار بسیار دشوار میشود – و افراد بالاخر متوجه میشوند که او چه ارزشی برای تیم داشت گه بازی خوبی که برای رئال مادرید انجام می دهد چه بازی که فصل قبل برای ما انجام می داد.

"ما در تیم هافبکهای دیگری داریم که خوب کار می کنند اما وقت لازم است تا نبود او در سیستم حس نشود چرا که بازیکن بسیار خوبی بود."

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

14. 2 کاربر از پست مفید King Kenny تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    KKD
    اسم واقعی شما
    S/-\jad
    Liverpool
    تشکر ها
    660

رافا بنیتز تأکید کرد که عجله ای نیست تا دو ستاره تیم استیون جرارد و فرناندو تورس بر روی پای خود عمل جراحی انجام دهند.

مهاجم اسپانیایی تیم بارها به دلیل مصدومیت کشاله ران خود دور از میادین بوده است در حالیکه استیون جرارد در بازیهای ملی از مصدومیت مشابهی رنج می برد.

بنیتز فاش کرده است که تورس در تساوی 1-1 برابر لیون درد زیادی داشت با اینحال نزدیک به 90 بازی کرد. مربی لیورپول مصمم است تا هر دو را به مرز آمادگی برساند اما موافق نیست که آن دو را به دست تیغ جراحان بسپارد مگر آنکه امیدهای تیم به کسب افتخار در این فصل بازگردند.

درد

بنیتز گفت:"فرناندو با وجود تحمل درد بازی کرد و پس از بازی دوباره دچار مشکلاتی شد که این چند هفته او را رنج داده اند. او می خواهد تا منتظر بماند تا اینکه عمل جراحی کند. می خواهد با فیزیوتراپهای باشگاه کار کرده تا مشکل خود را رفع کند اما هنوز درد می کشد.

"به من گفت که در جریان بازی مجبور بود بارها بایستد تا دردش تخفیف یابد. تصمیم به عمل جراحی برای او یا استیون احتمالاً به یان زودی ها گرفته نخواهد شد. باید ببینیم که چگونه میتوانند بهبود یابند و تا چه حد به مرز آمادگی می رسند. آن وقت در مورد هر گونه عمل جراحی تصمیم خواهیم گرفت."

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

16. 3 کاربر از پست مفید King Kenny تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    KKD
    اسم واقعی شما
    S/-\jad
    Liverpool
    تشکر ها
    660

Post رینا مصمم به تعهد به باشگاه است

په په رینا بار دیگر تعهد 100 در صد خود را به لیورپول ابراز داشت و تأکید کرد که مصمم است تا قرارداد جدید را با باشگاه به امضا برساند و تا سالها در باشگاه بازی کند.
    به گزارش سایت رسمی لیورپول در ایران، رافا بنیتز اخیراً تأیید کرد که مذاکراتی با سنگربان شماره یک تیم و ملی پوش اسپانیایی در مورد قرارداد جدید داشته است و رینا مصمم است تا به بقای خود در باشگاه ادامه دهد.
    رینا گفت:"تعهد من به لیورپول 100% است. برای پوشیدن آن پیراهن لیورپول خواهم مرد. فکر کنم بدون توجه به موقعیت کنونی باشگاه مرا دوست دارد و من هم همین احساس را دارم. نمی توانم چیزی بیشتر از این بگویم.
    "کسی هنوز به من قرارداد جدیدی پیشنهاد نکرده است اما من می خواهم قراداد امضا کنم و باید دید در مذاکراتمان چه خواهد شد."
    در ضمن رینا مطمئن است که لیورپول با پشت سر گذاشتن افت فعلی دیر یا زود به روند پیروزی برخواهد گشت. این دروازه بان 27 ساله معتقد است که لیورپول نبایستی نگران چیزی به جز کسب سه امتیاز بازیها باشد و این کار را از همین بازی امشب برابر بیرمنگام آغاز کند.
    رینا گفت:"حتی نمی خواهم تصورش را بکنم که از لیگ قهرمانان اروپا حذف شویم. اگر این اتفاق بیفتد باید آن را پذیرفت و به فکر فصل بعد باشیم. اما در مورد جبران نتایج و واکنش تیم هنوز خوشبین هستم. تنها کافیست که در کنار هم تمام تلاش خود را بکنیم.
    "حتی به قرار گرفتن در جمع چهار تیم بالای جدول هم فکر نمی کنم. تنها به کسب جام فکر می کنم. می دانم که باید شروع به بردن بازیها کنیم و کار را از دوشنبه شب آغاز می کنیم.
    "قبل از آنکه کار دیگری کنیم باید به فکربردن بازی بعد باشیم و گام به گام پیش برویم. فایده ای ندارد از همین حالا در مورد جایگاه خود در ماه آوریل سال آینده نگران باشیم چونکه فقط به یک برد نیاز داریم."
    رینا افزود:"مردم همیشه در مورد خرید ستاره های بزرگ به تیم صحبت می کنند اما ما 25 بازیکن خوب در تیم داریم که همگی می خواهند در لیورپول بازی کنند."

18. 2 کاربر از پست مفید King Kenny تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    KKD
    اسم واقعی شما
    S/-\jad
    Liverpool
    تشکر ها
    660

این همه موقعیت و فقط 2 گل ؟! نیمه ی دوم حتی یه شوت طرف دروازه ی ما نزدن !
    ليورپول 2-2 بيرمنگهام

20. 2 کاربر از پست مفید King Kenny تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    KKD
    اسم واقعی شما
    S/-\jad
    Liverpool
    تشکر ها
    660

Post گلن: ما در کنار هم خواهیم بود

گلن جانسون معتقد است که حفظ همبستگی بازیکنان عاملی کلیدی در موفقیت لیورپول خواهد بود.

به گزارش سایت رسمی لیورپول در ایران، این مدافع کناری ملی پوش تأیید کرد که نتایج هفت های اخیر تیم مأیوس کننده بوده اند، با اینحال با اشاره به برد مقابل من یونایتد در ماه گذشته تأکید کرد که لیورپول می تواند هر تیمی را شکست دهد.
    جانسون گفت:"فرم ما مأیوس کننده بوده است، اما حفظ آرامش، همبستگی و تمرکز به انجام صحیح وظایف خود مهم است. در اینجا گروه بازیکنان فوق العاده ای داریم. همه از عملکرد و نتایج تیم مأیوس شده اند چونکه به اندازه کافی توان داریم که نتایج بهتری کسب کنیم.
    "به عنوان بازیکن این وظیفه ما در زمین است چونکه وقتی از خط سفید زمین عبور می کنید این ما هستیم که بازی را می بریم یا می بازیم. همیشه اعتقاد داشتیم که می توانیم هر تیمی را شکست دهیم، اما شرایط زیادی علیه ما صورت گرفتند مخصوصاً بد شناسی و این موجب شد تا بازیهایی را ببازیم.
    "اما همیشه نمی توان همه تقصیرها را گردن بدشانسی انداخت. باید مثل بازی با یونایتد قابلیتهای خود را به همه ثابت کنیم."
    کسب تساوی دوشنبه شب به معنای آن بود که لیورپول حالا از 9 بازی در تمام رقابتها تنها یک بازی را برده است و این امر موج شدید از انتقادات را در پی داشته است.
    با اینحال جانسون تصور می کند که منتقدان لیورپول باید افق بلندتری داشته باشند.
    جانسون گفت:"رافا در اینجا کار خیلی بزرگی انجام داده است و به این کار ادامه خواهد داد. کسب یکسری نتایج بد موجب نمیشود که او مربی بدی شود یا ما تیم بدی باشیم.
    "هیچ کسی از لیورپول امتظار ندارد که بازیهای متوالی را ببازد. اما این طبیعت بازی در تیمهای بزرگ است. همیشه مورد توجه قرار دارید. وقتی تیم مثل لیورپول از فرم بازی خود خارج شود، ممکن است بیش از حد از شما انتقاد شود."

22. 2 کاربر از پست مفید King Kenny تشکر کرده اند .

صفحه 8 از 12 نخستنخست ... 678910 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)