![]()
سر آلکس فرگوسن نمیتواند کمکی کند اما عملکرد حرفه ای تیم خود در مقابل تیم سی اف آر کلوژ را مورد ستایش قرار میدهد.
پس از پیروزی 1 - 2 تیم منچستر یونایتد در مقابل تیم سی اف آر کلوژ در شب دوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا، سر آلکس فرگوسن در گفتگو با شبکه ITV Sport، در این باره اظهار داشت:" من از این درصد مالکیت توپ واقعاً خوشحالم، غلظت ( تجمع، جمع شدگی ) امشب واقعاً خوب بود. به غیر از گلی که دریافت کردیم، ما بسیار خوب دفاع کردیم. آنها واقعاً خوب بودند و با پاسکاریها به سوی دروازه در تمام مدت ما را تحت فشار قرار داده و در لبه ها نگه داشته بودند. داوید د خئا سیو خوبی در انتها داشت، پس من خوشحالم. آمدن به مسابقات خارج از خانه اروپائی هرگز آسان نیست، همانطور که قبل از بازی گفته بودم که آنها رکورد خوبی در اینجا دارند".
سر آلکس فرگوسن همچنین به کار رابین وان پرسی و وین رونی ادای احترام کرد که موجب هر 2 گل مهاجم هلندی شد.
وی در انتها در این باره تصدیق کرد:" پاس و پایان دادن به کار به یک اندازه خوب بودند. پایان فوق العاده در این مرحله، اما آنچه خوب بود، توپهای ارسالی وین رونی بود. در واقع من فکر میکنم آن بیش از حد خوب بود، اما رابین برای رسیدن به آنها خوب کار کرد".