به نام خدا
در این تاپیک می توانید اخبار مربوط به رم را قرار دهید. حتی الامکان سعی شود اخبار از سایتهای اختصاصی رم گرفته شود.
به نام خدا
در این تاپیک می توانید اخبار مربوط به رم را قرار دهید. حتی الامکان سعی شود اخبار از سایتهای اختصاصی رم گرفته شود.
ویرایش توسط feri71 : 02-13-2013 در ساعت 14:57
امضای قرارداد با نایک
با توجه به گزارش های رسیده از بلومبرگ، باشگاه رم قرارداد بلند مدتی را با برند نایک به امضا می رساند.
در حالی که باشگاه رم هنوز چند سال دیگر هم با کاپا قرارداد دارد اما چندی پیش باشگاه رم طی خبری عجیب خبر از قطع همکاری با این برند ایتالیایی داد و البته دلیل این تصمیم را بدیِ جنس و کیفیت پیراهن های کاپا عنوان کردند.
گفته می شود شرکت نایک تولید کننده وسایل و پیراهن های رم در فصل آینده خواهد بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دروسی در آستانه ۳۰۰ بازی در سری آ
دنیله دروسی کاپیتان دوم رمی ها اگر در بازی یک شنبه شب به میدان برود ۳۰۰ امین بازی خود را در سری آ انجام داده است که تمامی بازی های خود را با پیراهن رم انجام داده است. او که در این ۲۹۹ بازی ۳۳ گل به ثمر رسانده است .که تنها ۳ گل اش را از روی نقطه پنالتی به ثمر رسانده است . دروسی در کل ۴۱۱ بازی برای رم انجام داده است که ۲۹۹ بازی اش در سری آ, ۴۵ بازی در کوپا ایتالیا, ۴ بازی در سوپر کاپ ایتالیا , ۳۸ بازی در لیگ اروپا و ۲۵ بازی در چمپیوز لیگ بوده است . رمی ها یک شنبه شب از ساعت ۲۳:۱۵ به وقت ایران در المپیکو به مصاف پارما می رود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توتی کارها را آسان تر می کند
آئورلیو آندریاتزولی پس از پیروزی رم مقابل پارما از دو ستاره گلزن تیمش فرانچسکو توتی و اریک لاملا تمجید کرده است. جالوروسی موفق شد با دو گل دوک ها را شکست بدهد و در کورس رسیدن به اروپا هم امتیاز لاتزیو و اینتر شود، گرچه نراتزوری یک بازی عقب افتاده مقابل سمپدوریا دارد. “من از عملکردمان راضی هستم، چون ما گام بزرگی به جلو برداشتیم.” “ما برای این بازی آماده شده بودیم و برنامه هایمان را پیوسته به اجرا در آوردیم. البته با توتی که در چنین سطحی بازی می کند، همه چیز آسان تر می شود. او حتی سخت ترین حرکات را آسان می کند.” “ما تفکر بسیار دقیقی برای اجرای حرکات تهاجمی داریم. هفته گذشته من گفتم که ما استمرار نداریم، اما امروز شاهد پیشرفت بودم.” “لاملا کسی است که می تواند در زمان حرکت به سمت دروازه غیرقابل توقف باشد. او سرعت و تکنیک، واکنش های سریع، نشان گیری و استقامت خوبی دارد. بعد از تست های زمن، او هر کسی را در دوی ۱۰۰۰ متر شکست می دهد.” “سیستم شاید امروز ۳ ۵ ۲ به نظر می رسید، اما پسرها امروز نقش های تهاجمی داشتند، از سیمونه پروتا تا الساندرو فلورنزی و مارکینیو.” چندین بازیکن رم تاکنون از نحوه ارتباط آندریاتزولی با ترکیب تیم تمجید کرده اند، چیزی که نسبت به دوران زمن متفاوت است. “من نمی دانم چه کاری می کنم که این قدر مهم است… سعی می کنم خودم باشم، چیزی که به فکرم می رسد را بگویم و چیزی که می گویم را انجام بدهم. من بسیار شفاف نظرم را بیان می کنم. چه می شد اگر رم زودتر مرا فرا می خواند؟ صادقانه بگویم، من هنوز فکر می کنم کلا اینکه آنها مرا خواسته اند عجیب است…”
خودمان را برای دربی آماده میکنیم
آئورلیو آندریاتزولی سرمربی رم از شکست جالوروسی برابر پالرمو ناراحت است اما او تلاش می کند تا شاگردانش را برای حضور در دربی آماده کند. “این گامی به عقب بود و تیم تعادل نداشت. ما این مسابقه را دستکم نگرفتیم. پالرمو هیچ فرصتی را از دست نداد، اما ما مستحق این نبودیم که ۲-۰ شکست بخوریم، چون حداقل پنج موقعیت خوب ایجاد کردیم اما از آنها استفاده نکردیم.” “حالا صحبت کردن در مورد رده سوم بی معنی است. هر چند ما هرگز به آن فکر نکردیم و فقط به همان بازی که داریم اهمیت می دهیم.” “هفته دشواری در آستانه دربی پیش رویمان است. این شکست را باید سریعا فراموش کنیم و تنها راهش هم پیروزی در دربی است.”
رم تا 2020
فرانچسکو توتی امروز ناهار را به همراه جیمز پالوتا رئیس رم صرف کرد و به شوخی گفت که قصد دارد قراردادش را تا سال ۲۰۲۰ تمدید کند! کاپیتان ۳۶ ساله گرگها امروز در رستوران کونسولینی حاضر شد تا ناهار را با مربی بدنسازش ویتو اسکالا، رئیس پالوتا، مدیرعامل ایتالو زانزی و مشاور بالدیسونی صرف کند. پاسخ بهترین بازیکن رم در این فصل در واکنش به پرسش یک خبرنگار در خصوص تمدید قراردادش هم این بود:”من تا سال ۲۰۲۰ امضا می کنم!” رئیس پالوتا هم با خنده گفت:”توتی به من گفته که می تواند برای دو سال دیگر هم بماند.” رم دوشنبه در دیداری حساس باید در دربی پایتخت به مصاف لاتزیو برود.
زیباترین رکورد من
فرانچسکو اذعان کرده که رسیدن به رکورد ۹ گل در دربی رم “زیباترین” رکورد اوست. کاپیتان افسانه ای جالوروسی با گلزنی در تساوی ۱-۱ برابر لاتزیو به رکورد ۹ گل دینو دا کاستا و مارکو دلوکیو در دربی پایتخت رسید. و توتی به این نکته اشاره کرده که این مسابقه دشواری بوده است. “ما نیمه اول را از دست دادیم. متاسفانه خیلی سریع در جریان بازی قرار نگرفتیم و آنها فشار زیادی به ما وارد کردند.” “ضربه پنالتی هرنانس که از دست رفت بازی را عوض کرد و ما بعد از آن بهتر کار کردیم.” “بسیار علاقه مند بودم که به این رکورد برسم، این زیباترین رکورد من است. اما بیشتر دوست داشتم که برنده می شدیم.”
اینتر - رم بازی دسترو است
آئورلیو آندریاتزولی سرمربی رم در حالی تیمش را برای دیدار حساس مقابل اینتر در کوپاایتالیا آماده می کند که دنیله دروسی را دوباره در اختیار دارد و او وعده داده که “این بازی ماتیا دسترو خواهد بود.” جالوروسی در دیدار رفت با نتیجه ۲-۱ پیروز شد و آنها فردا شب در دیدار برگشت به مصاف اینتر می روند، اما پابلو دنیل اسوالدو محروم است. پس از برد ۲-۱ مقابل تورینو در یکشنبه، تیم بجای بازگشت به رم در کمپ تمرینی نووارا باقی ماند تا برای دیدار حساس مقابل اینتر آماده شود. “میرالم پیانیچ وضعیت خوبی ندارد و فکر نمی کنم او فردا در ترکیب باشد، هر چند ما هنوز یک روز برای تصمیم گیری وقت داریم.” “دروسی در حالی پس از هفت هشت روز بازگشته که خیلی کم تمرین کرده است. وضعیتش دارد بهتر می شود و ما از اینکه او را در اختیار داریم خوشحالیم.” “در بازی مقابل تورینو به دسترو استراحت دادیم تا بتوانیم سه چهار روز بیشتر برای تمرین و آماده سازی به او فرصت بدهیم. به دلایل مختلفی این بازی دسترو خواهد بود، به خاطر اینکه از دوران مصدومیتش بازگشته، گذشته اش با اینتر و اهمیت این مسابقه.” کوپاایتالیا ارزش زیادی برای هر دو تیم پیدا کرده، زیرا رم و اینتر در حال حاضر فقط برای رسیدن به اروپا تلاش می کنند. “در این مقطع از فصل، فکر می کنم اینتر تنها تیمی نیست که مشکل مصدومیت ها را دارد. ما هم این مشکل را داریم، اما به آنها توجهی نمی کنیم.” “می دانم که مقابل تیمی از ۱۱ بازیکن بازی می کنیم که بسیار باانگیزه خواهند بود. من امروز تیم را دور هم جمع کردم تا مطمئن شوم آنها این امتحان را به خاطر غایبان اینتر دستکم نمی گیرند. احتمالا اصلا نیازی نبود که به آنها هشدار بدهم، اما همیشه بهتر است که مطمئن شوید.” “ما مثل همیشه به حریفان فکر می کنیم، چون خصوصیات اینتر را می شناسیم و سعی می کنیم که ضد آنها باشیم. اینتر تلفیقی از تجربه و جوانی است، اما رم هم همین طور است.” مربی رم در پاسخ به این سوال که آیا این حساس ترین دیدار فصل است سعی کرد تا کمی فشارها را کم کند. “بازی با پالرمو هم در زمان خودش این طور بود، مثل همه بازیهایی که انجام دادیم. به لطف پیروزی یکشنبه، ما با روحیه بیشتری به این بازی رسیدیم. این مسابقه می تواند ما را به یک بازی فوق العاده مهم دیگر برساند، فینال کوپاایتالیا. این چیزی نیست که من به آن عادت داشته باشم و دوست دارم آن موقعیت را تجربه کنم.” لاتزیو رقیب سنتی رم پیش از این به مسابقه نهایی جام حذفی ایتالیا رسیده و حضور جالوروسی در فینال یک دربی دیگر را در این فصل رقم می زند.
احتمال حضور ماتزاری در رم 50% است
جانلوکا دی مارزیو کارشناس نقل و انتقالات در شبکه اسکای در خصوص آینده والتر ماتزاری سرمربی ناپلی، که مورد توجه رم قرار دارد، صحبت کرده است. “دوست ندارم از روی احتمال صحبت کنم اما اگر مجبور باشم بگویم به نظرم شانس اینکه قراردادش را با ناپلی تمدید کند ۵۰ درصد است و ۵۰ درصد هم احتمال دارد که به رم برود.” ماتزاری پس از جدایی لوچانو اسپالتی به رم در آستانه پیوستن به جالوروسی قرار داشت اما مسئولین باشگاه تصمیم گرفتند که با کلودیو رانیری همکاری کنند. دی مارزیو در خصوص رادجا ناینگولان هافبک کالیاری و احتمال حضور این بازیکن در پایتخت هم صحبت کرده است. “در رم به او علاقه مند هستند. اما هر کسی که او را می خواهد، اینتر، رم یا ناپلی با آن صحبت های نابجای رئیسش دی لاورنتیس، باید چند هفته ای صبر کند.”
آندریاتزولی :رم مثل دورتموند
آئورلیو آندریاتزولی اذعان کرده که رم در مسیر پیشرفت به مشکلاتی بر می خورد، اما “برنامه ما ساخت باشگاهی بر اساس مدل بورسیا دورتموند است.” امیدهای جالوروسی برای رسیدن به اروپا پس از تساوی خانگی مقابل پسکارای قعرنشین ضربه سنگینی خورد. جالوروسی یکشنبه عصر پذیرای سیه ناست، تیمی که مثل دلفین ها در خطر سقوط به سری ب قرار دارد. “برخی اتفاقات که همچنان تکرار می شوند، تبدیل به اخطاری برایمان خواهند شد.” “ناراحت کننده است، چون ما می خواستیم به روندی مثبت برسیم. از نظر نتیجه و عملکرد گامی به عقب بود. خشم و ناراحتی هست، اما بازیکنان با روحیه هستند و این نشانه خوبی است.” “سیه نا تیمی سرسخت است، چون آنها می توانند ضد حملات سریعی بزنند. من ترکیب اصلی بازی فردا را می دانم، اما به خاطر احترام به بازیکنان آن را اعلام نمی کنم.” انتظار می رفت که مارتین استکلنبرگ در ترکیب اصلی قرار بگیرد، اما پس از مصدومیت در تمرینات امروز به نظر می رسد که بوگدان لوبونت یا مائورو گویکوچا از دروازه رم محافظت کنند. آندریاتزولی در فوریه جای زدنک زمن را روی نیمکت رم گرفت، اما به نظر نمی رسد که او فصل آتی به عنوان سرمربی در پایتخت فعالیت کند. “برنامه ما این است که باشگاهی بر اساس مدل بورسیا دورتموند بسازیم، اما مثل همیشه دشمن ما زمان است. در سال ۲۰۰۶ بورسیا تقریبا ورشکست شده بود، اما با یورگن کلوپ همه چیز عوض شد و با فروش بالای بلیت هایشان پول زیادی کسب کردند. با این حال، آنها زمان و صبر داشتند.” “باید چیزهای زیادی بهبود پیدا کند، هم از نظر ترکیب تیم و هم از نظر جوی که اطراف تیم هست. رم در حال حاضر به خاطر عوامل مختلفی نتیجه نمی گیرد، مثل رسانه ها، بازیکنان زیادی که عوض شدند و فشار بیش از حد. اگر می خواهیم مدل دورتموند را اجرا کنیم همه ما باید روی عیب هایمان کار کنیم.”
زانتی از توتی تشکر کرد
خاویر زانتی کاپیتان اینتر، که به دلیل مصدومیت شدید شش ماه از میادین دور خواهد بود، از پیام فرانچسکو توتی تشکر کرده است. مدافع آرژانتینی در دیدار مقابل پالرمو دچار مصدومیت شد و توتی سریعا برای او پیامی فرستاد و برایش آرزوی سلامتی کرد. “پیام توتی بسیار خوشایند بود. ما نبردهای زیادی را با هم تجربه کردیم و امیدوارم همچنان در اول بازیها پرچم ها را با او عوض کنیم.” گفتنی است که توتی در این فصل برای دیگو میلیتو دیگر بازیکن اینتر هم چنین پیامی فرستاده بود، ستاره ای که در دیدار مقابل کلوژ به شدت مصدوم شد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)