بیاید واقعیت رو قبول کنیم دل پیرو بهترین ضربه ایستگاهی زنه و به نظر من کریس رونالدو هیچی از فوتبال سرش نمیشه چه برسه از ضربه ایستگاهی!!!!!![]()
بیاید واقعیت رو قبول کنیم دل پیرو بهترین ضربه ایستگاهی زنه و به نظر من کریس رونالدو هیچی از فوتبال سرش نمیشه چه برسه از ضربه ایستگاهی!!!!!![]()
من نمیدونم چرا برخی دوستان از بازیکنی که خوششون نمیاد بهشون اهانت میکنن!!
دوست عزیز رونالدو اگه هیچی از فوتبال نمیدونست پس چرا 1سال بهترین بازیکن فوتبال جهان شد و در حال حاضر پر درآمدترین بازیکن جهانه
خوبه که به علایق دیگرانم احترام بزاری و شخصیت بزرگ فوتبال رو زیر سوال نبری..
در مورد حرف اون دوستمونم بگم اگه الکس دلپیرو 30% گلاش با کاشته بوده پس بدون جونینیو 70% یا بیشتر از گلاش ایستگاهی بوده..یا میهاییلوویچ یا خوده بکام یا همون ناکامورا که گفتن
شما بدون جونینیو گلایی زده که اگه شما ببینی متوجه فرق اون با دلپیرو میشی![]()
زنده باد شیاطین سرخ
تا ابد به تیمم وفادارم
...
من خودم عاشق رونالدیهنو هستم و دقیقا 12 فصله که تمام لیگ های اروپایی رو دنبال میکنم مخصوصا لیگ برتر و سری آ و لالیگا رو احساس میکنم که تو این نظر سنجی یکم بی انصافی شده از طرف هوادارای تیم های محبوب
با اینکه اسم خیلی ها خالیه ولی واقعا انتخاب یکم سخته با وجود اسم هایی مثل دلپیرو و بکهام چون هر دوی اینها با ضربه کاشته هایی که میزدن معروف شدن مخصوصا بکهام من خودم به شخصه تو این نظر سنجی دلپیرو رو انتخاب کردم چون هنوز هم روزی دو ساعت رو بر روی زدن ضربه ی ایستگاهی تمرین میکنه و این دلیل اصلیه موفقیت دلپیروست که هنوزم میتونه ضربه های خطرناکی رو بزنه تو این سن
البته بکهام هم هنوز تو لسانجلس گالکسی کاشته های زیادی رو گل میکنه
جدا سخته انتخاب کردن بین این دوتا
اگه تعصب رو کنار بذاری باید به یکی از این دوتا رای داد ولی ...
اقایون من از همه معزرت میخوام به خصوص از هواداران رونالدو ولی امار فیفا که دروغ نمیگه میگه
بابا من غلط کردم اصلا تو این تایپک نظر دادم
اصلا به من چه کی خوب کاشته میزنه
آره بابا دلپیرو بهترین بهترین کاشته زنه دنیاس اصلا بهترین بازیکن تاریخ جهانه منم قبول دارم دیگه بکشید از ما بیرون![]()
زنده باد شیاطین سرخ
تا ابد به تیمم وفادارم
...
آقای برادر فورلان مگه خدایی نکرده کسی شمشیری چیزی کرده تو بدن شما که میگید بکشن بیرون ؟
من شخصا با هیچ کس پدر کشتگی ندارم ولی فن هیدونک مهاجم هلندی و گنده فاینورد رو یادتونه یه کاشته مامان زد به یووه سال 2005 بود فکر کنم تو چمپیونز که دقیقه 90 بود بعدشم بوفان پرید لگد زد به تیر
خب این نشون میده ما از لیگای هلند و فرانسه بی خبریم که فقط از کالچو و جزیره و لالیگا میگیم
ولی فورلانم تو جام جهانی ترکوند کاشته اش به هلند خیلی منو سوزوند![]()
در زمان حال (با توجه به سوال نظر سنجی ) : رونالدو
اما بهترین در مجموع : دلپیرو
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)