سر آلکس فرگوسن: بازیکنان شاهد شانس قهرمانی هستند.

سر آلکس فرگوسن میگوید که بازیکنان او میتوانند شاهد فرصت طلائی برای فتح جام قهرمانی لیگ برتر انگلستان در 10 دیدار نهائی این مسابقات باشند.
سر آلکس فرگوسن در گفتگو با شبکه MUTV، در این باره میگوید: بازیکنان در حال انجام دادن هستند، آنها بیرون میروند و انعطاف پذیری و عزمی بزرگ را نشان میدهند چراکه میدانند شانس فتح این لیگ را دارند. آنها میدانند که شانس بزرگی دارند.
تیم منچستر یونایتد در روز یک شنبه به دیدار با تیم ولووز در استادیوم مولینکس ( Molineux Stadium ) میرود، بعد از رو به رو شدن با 8 اجراء قابل توجه ( 7 پیروزی و 1 تساوی ) با وجود تیمهایی چون آرسنال، چلسی، لیورپول و تاتنهام هاتپسرز.
سر مربی شیاطین سرخ در ادامه تصدیق کرد: این شگفت آور است، این گواه بر انعطاف پذیری بازیکنان است. همانطور که همه ما میدانیم، ما بیش از هر تیم دیگر، در هر موقعیت، مصدوم داشته ایم. این مقدار صدمات بسیار غیر معمول است. من فکر میکردم همه خوب خواهند بود. فیل جونز باز خواهد گشت، کریس اسمالینگ در آینده باز خواهد گشت... و پس از آن کریس اسمالینگ ار ناحیه سر مصدوم شد، فیل جونز با بیماری آنفولانزا از میادین خارج شد، اولیویرا اندرسون با مشکل همسترینگ رو به رو شد و مچ پا لوئیز نانی آسیب دید. درست زمانی که شما تصور میکنید در حال بازپس گیری همه آنها هستند، چیز دیگری اتفاق می افتد. اما این تیم از خط خارج نشده و همه آنها درخشان بوده اند.
بسیاری از صاحب نظران احساس میکنند که قرمزها بر روی کاغذ اجراءهای بهتر و مناسبتری نسبت به تیم منچسترسیتی دارند، اما رئیس میگوید که او به اندازه کافی این زمان بندی را برای سازگاری و یا ناسازگاری آبیها مورد بررسی قرار نداده است.
وی در ادامه افزود: برای صادق بودن با شما، من واقعاً به همه دیدارهای آنها توجه نکرده ام. من میدانم که آنها چند مسابقه سخت دارند، مانند رفتن برای رو به رو شدن با تیم آرسنال ( در ورزشگاه اماراتس ) و دیدار با تیم چلسی در ورزشگاه استمفوردبریج در روز چهارشنبه. پس احتمالاً من این 2 دیدار را نگاه خواهم کرد. اما برای ما، ما یک مسابقه در یک زمان داریم و این بهترین راه و روش است. اگر شما به خیلی جلوتر نگاه کنید، میتوانید خود را مغشوش و سراسیمه دریافت کنید. فکر کردن بیش از حد به رو به رو میتواند یک خطر باشد.
سر آلکس فرگوسن در انتها تصریح ساخت: این نگرش ذهنی از بازیکنانیست که در اینجا وجود دارند و این قبل از هر مسابقه و در یک زمان انجام میشود و این دقیقاً همان کاریست که ما قصد انجام دادنش را داریم. این بخشی از بازی ریو فردیناند، جاناتان اوانز، رایان گیگز، پل اسکولز و وین رونیست. آنها کسانی هستند که بازیکنان جوانتر را هدایت میکنند. آنها مفهومی را به ارمغان می آروند که بر من تأثیر نمیگذارند، آنها نمیبایست بر شما تأثیر گذار باشند. من واقعاً فکر میکنم این کمکهاییست.
Manutd.com