Design & Developed BY Patira

صفحه 8 از 99 نخستنخست ... 6789101858 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 989
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    علی دایی
    بازیکن محبوب
    حقیقی_فشنگچی_معمارزاده_کاسیاس_کاکا
    اسم واقعی شما
    MohaDeseh

SpainPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    1,665
    تشکر شده 2,086 در 372 پست

Ohum ㋡ ㋡ بهارستان دربی @ جلد دوم ㋡

خـــــوب!...به سلامتی و میمنت جلد اول بهارستان هم 100 صفحه اش کامل شد و حالا باید جلد دوم بهارستان دربی رو راه بندازیم
    اما....
    یه توضیحی میدم برای تازه واردها...
    توی این قسمت هر نوع بحثی...هر حرفی زده میشه...
    به نوعی صحبت های خودمونی اعضای سایته...
    فقط دوستای محترم این چند مورد رو لطفا قراموش نکنین:
    1- احترام همدیگرو نگه دارین
    2-به نظرات و عقاید و سلیقه های شخصی همدیگه احترام بذارین
    3-تا احد امکان از دادن اسپم خودداری کنین
    پیشاپیش ممنون بابت همکاریتون
    دوستان...یا علی

هـــــــر چـــه دل تنگت میخواد بگــــــو
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ارادتمند تــــــــا تــــــه دنـــــیا...شک نکن!!
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 08-31-2011 در ساعت 18:03

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط king123 نمایش پست ها
    سلام بچه ها مدتی تو بستنی فروشی کار میکنم نمییتونم به سایت سر بزنم حالا به بزرگی خودتون ببخشید نتایج دانشگاه آزاد اومد من عمران تبریز قبول شدم حالا ببینیم سراسری چی میشه انشاا... بیایین اردبیل بستنی بدم بخورین
    شغل جدید مبارک باشه چشم حتما میایم فقط یه وقت ورشکست نشی داری ملت رو واسه بستنی دعوت میکنی

لعنت به باعث و بانی این بغض

3. 8 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

هشدار امنیتی گوگل به کاربران ایرانی !‏

امروز گوگل در وبلاگ رسمی خود خبر از وقوع یک مشکل امنیتی جدی برای کاربران ایترنتی داخل ایران داده است .
    بنا به گفته گوگل ظاهرا بعضی از کاربران اینترنتی در ایران در زمان ورود به جیمیل در مرورگر خود با اخطار امنیتی روبرو شدند.

این اخطار امنیتی بدین معنی است که کسی در تلاش برای دسترسی به ایمیل آنها است!
    گوگل امروز در وب سایت خود با اعلام حملهای با نام SSL man-in-the-middle (MITM) attacks بر روی کاربران اینترنتی مقیم کشور ایران ؛ اعلام کرد که شخص یا گروهی از ایران سعی دارند تا بین گوگل و سرویس های امنیتی این شرکت قرار گیرند و با جعل گواهی امنیتی DigiNotar بتوانند صفحه ای قلابی را بسازند و بدین طریق به اطلاعات ایمیل افراد دسترسی پیدا کند.
    طبق گفته گوگل برای این کار در داخل کشور ایران از یک SSL Certificate جعلی برای جیمیل استفاده شده است.

اگر از گوگل کروم استفاده میکنید، گوگل کروم به شما اخطار امنیتی خواهد داد و بنا به گفته گوگل ، کاربران مرورگر کروم از این حمله در امان هستند.
    اگر از فایرفاکس استفاده میکنید هرچه زودتر آنرا بروز کنید.
    به طور مثال این اخطار امنیتی در مرورگر فایرفاکس چیزی شبیه تصویر زیر است :

فایرفاکس نسخه‏ی جدیدی در همین مورد به بیرون عرضه کرده است که این گواهی را جعلی می داند.
    در صورتی که مرورگر شما در زمان دسترسی به جیمیل چنین اخطاری میدهد، از ورود به جیمیل خودداری کنید و چند دقیقه بعد مجددابرای ورود به جیمیل تلاش کنید . همچنین توصیه میشود پس از آپدیت مرورگر خود اقدام به تغییر کلمه عبور خود در .جیمیل کنید
    همچنین کاربرانی که برای وبگردی از N‏P‏‏V‏ و کاربرانی که از ابزارهایی که برای مرور سایتها به صورت غیرمعمول! استفاده میشوند ، استفاده میکنند ، از این حمله در امان هستند.
    گواهی دیجیتال(Digital Certificate) سندی الکترونیک است که به کاربران اطمینان می دهد تبادل اطلاعات بین مرورگر آنها و سرور سایت مورد رجوع رمزگذاری شده است و شخص سومی به آن دسترسی ندارد.
    جعل گواهی دیجیتال سایت های اینترنتی به هکرها اجازه می دهد با تغییر مسیر ترافیک آنلاین، به مکاتبات الکترونیک آنها دسترسی پیدا کنند و در فعالیت آنلاین آنان جاسوسی کنند

لعنت به باعث و بانی این بغض

5. 8 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

پیش فرض داستانهای کوتاه و آموزنده

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] کوتاه (زخم خارپشت)
    در عصر یخبندان بسیاری از حیوانات یخ زدند و مردند
    می گویند خارپشتها وخامت اوضاع رادریافتند تصمیم گرفتند دورهم جمع شوند و بدین ترتیب همدیگررا حفظ کنند… وقتی نزدیکتر به هم بودند گرمتر میشدند ولی خارهایشان یکدیگررا زخمی میکرد بخاطرهمین تصمیم گرفتند ازهم دور شوند ‫ولی از سرما یخ زده میمردند… ازاینرو مجبور بودند یا خارهای دوستان را تحمل کنند، یا نسلشان از منقرض شود. پس دریافتند که بهتر است باز گردند و گردهم آیند و آموختند که : با زخم های کوچکی که همزیستی با کسان بسیار نزدیک بوجود می آورد زندگی کنند ، چون گرمای وجود دیگری مهمتراست… و این چنین توانستند زنده بمانند…
    بهترین رابطه این نیست که اشخاص بی عیب و نقص را گردهم می آورد بلکه آن
    است هر فرد بیاموزد با معایب دیگران کنارآید و خوبیهای آنان را تحسین
    نماید…

بدبختی این حسن را دارد که دوستان حقیقی را به ما می شناساند… بالزاک

داستان آموزنده (آب شور)
    مردی از دست روزگار سخت می نالید. پیش استادی رفت و برای رفع غم و رنج خود راهی خواست.استاد لیوان اب نمکی را به خورد او داد و از مزه اش پرسید؟
    آن مرد آب را به بیرون از دهان ریخت و گفت: خیلی شور و غیر قابل تحمل است.
    استاد وی را کنار دریا برده و به وی گفت همان مقدار اب بنوشد و بعد از مزه اش پرسید؟
    مرد گفت: …
    خوب است و می توان تحمل کرد.
    استاد گفت شوری آب همان سختی های زندگی است. شوری این دو آب یکی ولی ظرفشان متفاوت بود. سختی و رنج دنیا همیشه ثابت است و این ظرفیت ماست که مزه انرا تعین می کند پس وقتی در رنج هستی بهترین کار بالا بردن ظرفیت و درک خود از مسائل است

داستان کوتاه (استجابت دعا)
    مردی از میان جمع بلند شد و گفت:
    ” چه کنیم که دعایمان [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] شود؟”
    حضرت پاسخ داد: با زبانی دعا کنید که با آن گناه نکرده باشید.
    مرد متعجب و ناراحت گفت: یا رسول الله (ص) همه ما زبانی آلوده به گناه داریم!
    حضرت فرمودند : زبان تو برای تو گناه کرده است نه برای برادر تو .
    پس زبان تو نسبت به برادرت بی‌گناه است و زبان او نسبت به تو .
    برای یک‌دیگر دعا کنید تا مستجاب شود . . .
    التماس دعا در این شبهای قدر . . .

داستان آموزنده (همیشه شکر کذار باشیم)
    روزی مردی خواب عجیبی دید، او دید که پیش فرشته‌هاست
    و به کارهای آنها نگاه می‌کند، هنگام ورود، دسته بزرگی از فرشتگان را دید که سخت
    مشغول کارند و تند تند نامه‌هایی را که توسط پیک‌ها از زمین می‌رسند،
    باز می‌کنند، و آنها را داخل جعبه می‌گذارند. مرد از فرشته‌ای پرسید، شما چکار می‌کنید؟
    فرشته در حالی که داشت نامه‌ای را باز می‌کرد، گفت:
    این جا بخش دریافت است و ما دعاها و تقاضاهای مردم از خداوند را تحویل می‌گیریم. مرد
    کمی‌ جلوتر رفت، باز تعدادی از فرشتگان را دید که کاغذهایی را داخل پاکت می‌گذارند
    و آنها را توسط پیک‌هایی به زمین می‌فرستند.
    مرد پرسید: شماها چکار می‌کنید؟ یکی از فرشتگان با عجله گفت:
    این جا بخش ارسال است، ما الطاف و رحمت‌های خداوندی را برای بندگان می‌فرستیم.
    مرد کمی‌جلوتر رفت و دید یک فرشته‌ای بی کار نشسته است
    مرد با تعجب از فرشته پرسید: شما چرا بی کارید؟
    فرشته جواب داد: این جا بخش تصدیق جواب است.
    مردمی‌که دعاهایشان مستجاب شده، باید جواب بفرستند، ولی فقط عده بسیار کمی‌جواب
    می‌دهند. مرد از فرشته پرسید: مردم چگونه می‌توانند جواب بفرستند؟
    فرشته پاسخ داد: بسیار ساده فقط کافیست بگویند “خدایا شکر”

!!! No Totti No Party

7. 11 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 نمایش پست ها
    هشدار امنیتی گوگل به کاربران ایرانی !‏

امروز گوگل در وبلاگ رسمی خود خبر از وقوع یک مشکل امنیتی جدی برای کاربران ایترنتی داخل ایران داده است .
    بنا به گفته گوگل ظاهرا بعضی از کاربران اینترنتی در ایران در زمان ورود به جیمیل در مرورگر خود با اخطار امنیتی روبرو شدند.

این اخطار امنیتی بدین معنی است که کسی در تلاش برای دسترسی به ایمیل آنها است!
    گوگل امروز در وب سایت خود با اعلام حملهای با نام SSL man-in-the-middle (MITM) attacks بر روی کاربران اینترنتی مقیم کشور ایران ؛ اعلام کرد که شخص یا گروهی از ایران سعی دارند تا بین گوگل و سرویس های امنیتی این شرکت قرار گیرند و با جعل گواهی امنیتی DigiNotar بتوانند صفحه ای قلابی را بسازند و بدین طریق به اطلاعات ایمیل افراد دسترسی پیدا کند.
    طبق گفته گوگل برای این کار در داخل کشور ایران از یک SSL Certificate جعلی برای جیمیل استفاده شده است.

اگر از گوگل کروم استفاده میکنید، گوگل کروم به شما اخطار امنیتی خواهد داد و بنا به گفته گوگل ، کاربران مرورگر کروم از این حمله در امان هستند.
    اگر از فایرفاکس استفاده میکنید هرچه زودتر آنرا بروز کنید.
    به طور مثال این اخطار امنیتی در مرورگر فایرفاکس چیزی شبیه تصویر زیر است :

فایرفاکس نسخه‏ی جدیدی در همین مورد به بیرون عرضه کرده است که این گواهی را جعلی می داند.
    در صورتی که مرورگر شما در زمان دسترسی به جیمیل چنین اخطاری میدهد، از ورود به جیمیل خودداری کنید و چند دقیقه بعد مجددابرای ورود به جیمیل تلاش کنید . همچنین توصیه میشود پس از آپدیت مرورگر خود اقدام به تغییر کلمه عبور خود در .جیمیل کنید
    همچنین کاربرانی که برای وبگردی از N‏P‏‏V‏ و کاربرانی که از ابزارهایی که برای مرور سایتها به صورت غیرمعمول! استفاده میشوند ، استفاده میکنند ، از این حمله در امان هستند.
    گواهی دیجیتال(Digital Certificate) سندی الکترونیک است که به کاربران اطمینان می دهد تبادل اطلاعات بین مرورگر آنها و سرور سایت مورد رجوع رمزگذاری شده است و شخص سومی به آن دسترسی ندارد.
    جعل گواهی دیجیتال سایت های اینترنتی به هکرها اجازه می دهد با تغییر مسیر ترافیک آنلاین، به مکاتبات الکترونیک آنها دسترسی پیدا کنند و در فعالیت آنلاین آنان جاسوسی کنند
    البته یاهو هم همین اخطارو به کاربرای ایرانیش و فنلاندیش داده و اعلام کرده وضعیت صندوق های پستی خیلی عجیبه و گروهی قصد کنترل ان ها رو دارند
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

9. 8 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

Jadide تصاویر جالب و دیدنی!

برای مشاهده ابعاد واقعی بر روی تصویر کلیک کنید.

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط Mehrd@d : 09-05-2011 در ساعت 21:16

11. 9 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

پست مورد علاقه
    DEF_CAM
    مربی مورد علاقه
    Carlo ancelotti /Chezare prandelli
    بازیکن محبوب
    Gattuso /Maldini / Nesta /Inzaghi / Seedorf / Kaka
    اسم واقعی شما
    Sina Sammak

ItaliaMilanSS_Tehran

Gattuso

تشکر ها
    7,599
    تشکر شده 12,276 در 2,437 پست

کتیبه حقوق بشر بوسیله کوروش کبیر

منم کوروش، شاه جهان، شاه بزرگ، شاه دادگر، شاه بابل، شاه سومر و اکد، شاه چهار گوشه جهان

پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، شاه انسان شاه بزرگ، ...، نبیره چیش پیش، شاه بزرگ ، شاه انسان ... از دودمانی که همیشه شاه بوده اند و فراماروائی اش را « ِ‌بل »و « نبو » گرامی می دارند و [از طیب خاطر، و]با دل خوش پادشاهی او را خواهانند .
    آنگاه که بدون جنگ و پیکار وارد بابل شدم، همه مردم مقدم مرا با شادمانی پذیرفتند. در بارگاه پادشاهان بابل بر تخت شهریاری نشستم . مردوک خدای بزرگ دل های مردم بابل را به سوی من گردانید، ...، زیرا من او را ارجمند و گرامی داشتم . او بر من ، کوروش که ستایشگر او هستم و بر کمبوجیه پسرم ، و همچنین بر کَس و کار [و ، ایل و تبار]، و همه سپاهیان من ، برکت و مهربانی ارزانی داشت .

ما همگی شادمانه و در صلح و آشتی مقام بلندش را ستودیم . به فرمان « مردوک » ، همه شاهان بر اورنگ پادشاهی نشسته اند . همه پادشاهان از دریای بالا تا دریای پائین [مدیترانه تا خلیج فارس ؟] ، همه مردم سرزمین های دوردست ، از چهارگوشه جهان ، همه پادشاهان « آموری » و همه چادرنشینان مرا خراج گذاردند و در بابل روی پاهایم افتادند [ پا هایم را بوسیدند] . از... ، تا آشور و شوش .
    من شهرهای « آگاده » ، اشنونا ، زمبان ، متورنو ، دیر ، سرزمین گوتیان و همچنین شهرهای آنسوی دجله که ویران شده بود ــ از نو ساختم . فرمان دادم تمام نیایشگاه هایی را که بسته شده بود، بگشایند. همه خدایان این نیایشگاه ها را به جاهای خود بازگرداندم . همه مردمانی را که پراکنده و آواره شده بودند، به جایگاههای خود برگرداندم و خانه های ویران آنان را آباد کردم . همچنین پیکره خدایان سومر و اکد را که « نبونید » ، بدون هراس از خدای بزرگ، به بابل آورده بود، به خشنودی مردوک «خدای بزرگ» و به شادی و خرمی به نیایشگاه های خودشان بازگرداندم. باشد که دل ها شاد گردد ...
    بشود که خدایانی که آنان را به جایگاههای نخستین شان بازگرداندم،... [ قبل از « بل » و « نبو »] هر روز در پیشگاه خدای بزرگ برایم خواستار زندگی بلند باشند ، چه بسا سخنان پُربرکت و نیکخواهانه برایم بیابند ، و به خدای من « مردوک » بگویند: کوروش شاه ،پادشاهی است که تو را گرامی می دارد و پسرش کمبوجیه [نیز]...
    اینک که به یاری «مزدا» تاج سلطنت ایران و بابل و کشورهای چهارگوشه جهان را به سرگذاشته ام اعلام می کنم که تا روزی که زنده هستم و مزدا توفیق سلطنت را به من می دهد دین و آئین و رسوم ملت هائی را که من پادشاه آنها هستم محترم خواهم شمرد و نخواهم گذاشت که حکام و زیر دستان من دین و آئین و رسوم ملت هائی که من پادشاه آنها هستم یا ملت های دیگر را مورد تحقیر قرار بدهند یا به آنها توهین نمایند.
    من از امروز که تاج سلطنت را به سر نهاده ام تا روزی که زنده هستم و مزدا توفیق سلطنت را به من می دهد هرگز سلطنت خود را بر هیچ ملتی تحمیل نخواهم کرد و هر ملتی آزاد است که مرا به سلطنت خود قبول کند یا نکند و هرگاه نخواهد مرا پادشاه خود بداند من برای سلطنت آن ملت مبادرت به جنگ نخواهم کرد. من تا روزی که پادشاه ایران هستم نخواهم گذاشت کسی به دیگری ظلم کند و اگر شخصی مظلوم واقع شد من حق وی را از ظالم خواهم گرفت و به او خواهم داد و ستمگر را مجازات خواهم کرد.
    من تا روزی که پادشاه هستم نخواهم گذاشت مال غیر منقول یا منقول دیگری را به زور یا به طریق دیگر بدون پرداخت بهای آن و جلب رضایت صاحب مال ، تصرف نماید و من تا روزی که زنده هستم نخواهم گذاشت که شخصی دیگری را به بیگاری بگیرد و بدون پرداخت مزد وی را به کار وا دارد.
    من امروز اعلام می کنم که هر کسی آزاد است که هر دینی را که میل دارد بپرستد و در هر نقطه که میل دارد سکونت کند مشروط بر اینکه در آنجا حق کسی را غصب ننماید و هر شغلی را که میل دارد پیش بگیرد و مال خود را به هر نحو که مایل است به مصرف برساند مشروط بر اینکه لطمه به حقوق دیگران نزند. هیچ کس را نباید به مناسبت تقصیری که یکی از خویشاوندانش کرده مجازات کرد .
    من برده داری را برانداختم. به بدبختی های آنان پایان بخشیدم .
    من تا روزی که به یاری مزدا زنده هستم و سلطنت می کنم نخواهم گذاشت که مردان و زنان را به عنوان غلام و کنیز بفروشند و حکام و زیر دستان من مکلف هستند که در حوزه حکومت و ماموریت خود مانع از فروش و خرید مردان و زنان بعنوان غلام و کنیز بشوند و رسم بردگی باید به کلی از جهان برافتد.
    از مزدا خواهانم که مرا در راه اجرای تعهّداتی که نسبت به ملت های ایران و بابل و ملل چهار جانب جهان بر عهده گرفته ام موفق گرداند

باعث افتخاره منه که یک ایرانی هستم...
    زنده باد ایران و ایرانی

Distruggi i nemici Golden Bo
    rossoneri

13. 7 کاربر از پست مفید sina acm تشکر کرده اند .

عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239
    تشکر شده 3,299 در 734 پست

افتخار به دین در هیاهوی زرق و برق غرب

15. 5 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

پست مورد علاقه
    DEF_CAM
    مربی مورد علاقه
    Carlo ancelotti /Chezare prandelli
    بازیکن محبوب
    Gattuso /Maldini / Nesta /Inzaghi / Seedorf / Kaka
    اسم واقعی شما
    Sina Sammak

ItaliaMilanSS_Tehran

Gattuso

تشکر ها
    7,599
    تشکر شده 12,276 در 2,437 پست

چطور میتونین یک توپ رو با تمام قدرتتون پرتاب کنین که دوباره به طرف شما برگرده ، در حالیکه به چیزی به خورد نکنه و چیزی به اون تماس پیدا نکنه و هیچ کس دیگری توپ رو نگیره و دوباره به طرف شما پرتاب نکنه؟

Distruggi i nemici Golden Bo
    rossoneri

17. 5 کاربر از پست مفید sina acm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sina acm نمایش پست ها
    چطور میتونین یک توپ رو با تمام قدرتتون پرتاب کنین که دوباره به طرف شما برگرده ، در حالیکه به چیزی به خورد نکنه و چیزی به اون تماس پیدا نکنه و هیچ کس دیگری توپ رو نگیره و دوباره به طرف شما پرتاب نکنه؟
    اگه توپو به سمت یه پنکه با فشار قوی پرتاب کنی برمیگرده

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

19. 5 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239
    تشکر شده 3,299 در 734 پست

پیش فرض آبدارچی مایکروسافت

آبدارچی مایکروسافت

مرد بیکاری برای آبدارچی گری در شرکت مایکروسافت تقاضای کار داد. رئیس هیات مدیره با او مصاحبه کرد و نمونه کارش را پسندید.سرانجام به او گفت شما پذیرفته شده اید.

آدرس ایمیل تان را بدهید تا فرم های استخدام را برای شما ارسال کنم. مرد جواب داد : متاسفانه من کامپیوتر شخصی و ایمیل ندارم.ر ئیس گفت امروزه کسی که ایمیل ندارد وجود خارجی ندارد و چنین کسی نیازی هم به شغل ندارد.

مرد در کمال ناامیدی آنجا را ترک کرد. نمی دانست با ده دلاری که در جیب داشت چه کند. تصمیم گرفت یک جعبه گوجه فرنگی خریده دم در منازل مردم آن را بفروشد. او ظرف چند ساعت سرمایه اش را دوبرابر کرد. به زودی یک گاری خرید. اندکی بعد یک کامیون کوچک و چندی بعد هم ناوگان توزیع مواد غذایی خود را به راه انداخت!

او دیگر مرد ثروتمند و معروفی شده بود. تصمیم گرفت بیمه عمر بگیرد. به یک نمایندگی بیمه رفت و سرویسی را انتخاب کرد. نماینده بیمه آدرس ایمیل او را خواست ولی مرد جواب داد ایمیل ندارم. نماینده بیمه با تعجب پرسید شما ایمیل ندارید ولی صاحب یکی از بزرگترین امپراتوری های توزیع مواد غذایی در آمریکا هستید. تصورش را بکنید اگر ایمیل داشتید چه می شدید؟
    مرد گفت: احتمالا آبدارچی شرکت مایکروسافت بودم.

21. 5 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

صفحه 8 از 99 نخستنخست ... 6789101858 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)