Design & Developed BY Patira

صفحه 8 از 131 نخستنخست ... 6789101858108 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 1305

Hybrid View

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

سيدصالحي به استقلال بازگشت

با نامه سرپرست باشگاه استقلال مهاجم مصدوم اين تيم به فهرست اضافه مي‌شود.
    مهدي سيدصالحي با باشگاه استقلال سال گذشته قرارداد دو ساله امضا کرده بود و مسئولان استقلال براي ارسال اسامي نفرات اين تيم براي فصل جديد نمي توانستند نام سيد صالحي را از فهرست خارج کنند اما با اين وجود در ليست ارائه شده از سوي اين باشگاه به هيات فوتبال نامي از سيدصالحي به چشم نمي‌‌خورد.
    پس از اين اتفاق، علي فتح الله زاده صبح امروز دستور به اضافه شدن نام اين بازيکن به فهرست آبي پوشان داد. همچنين نامه اي براي هيات فوتبال تهران تهيه شده تا نام سيد صالحي به فهرست استقلال اضافه شود.
    اين بازيکن چون قرارداد دو ساله با استقلال امضا کرده، ديگر نيازي به حضور در هيات فوتبال براي ثبت قرارداد ندارد.

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 4 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه برهانی

شانس استقلال و سپاهان براى قهرمانى، بيشتر از ساير تيم هاست

برهانى: شروع پر فروغى با ميداودى خواهيم داشت

فصل گذشته با ۱۱ گل زده جزو بهترين گلزنان استقلال بود هر چند كه نيم فصل دوم عملاً نيمكت نشين شد و به اعتقاد خودش بدترين سال حضورش در استقلال را تجربه كرد. آرش برهانى حالا اميدوار است تا با همراهى ساير مهاجمان استقلال، باز هم عنوان آقاى گلى ليگ را از آن خود كند. برهانى كه اين روزها شرايط خوبى را تجربه مى كند در انتظار آغاز ليگ و شروع يك فصل طوفانى براى استقلال است.در ادامه مصاحبه با وى را بخوانيد:

• استقلال در اولين بازى مقابل تيم اميد به نتيجه تساوى دست يافت. شرايط استقلال را چطور مى بينى؟
    - در بازى مقابل تيم اميد چون تازه از دوران بدنسازى خارج شديم بدنهايمان سنگين بود و نتوانستيم فوتبال مدنظرمان را ارائه دهيم. در نيمه اول گرماى هوا و در نيمه دوم سنگينى بدنهايمان اجازه نداد به نتيجه برسيم. با اين حال فكر مى كنم در حال حاضر شرايط خوبى داريم و در بازى مقابل نفت تنها براى كسب نتيجه به ميدان مى رويم.

• بازى با نفت را چطور مى بينى؟
    - نفت، حريف ليگ برترى ماست و به همين دليل انگيزه بيشترى براى بازى مقابل آنها خواهيم داشت. تلاش مى كنيم در اين بازى تيم پيروز ميدان باشيم.

• غيبت ملى پوشان چه تأثيرى در شرايط فعلى دارد؟
    - خب به هر حال حضور ملى پوشان قطعاً در اين ميان تأثيرگذار خواهد بود و با وجود آنها مى توانستيم به هماهنگى بيشترى برسيم. با اين حال مجبوريم در بازى هاى ليگ به هماهنگى برسيم و فكر مى كنم براى كسب اين هماهنگى ۳ تا ۴ هفته زمان لازم داريم تا به شرايط نرمال و ايده آل برسيم. هواداران نيز بايد صبر داشته باشند تا با جا افتادن بازيكنان در تيم، بتوانيم روند رو به رشدى را آغاز كنيم.

• در اولين بازى ليگ به مصاف شهردارى تبريز مى رويد. نظرت درخصوص اين بازى چيست؟
    - بازى سختى مقابل شهردارى پيش رو خواهيم داشت. آنها پس از چند سال غيبت در ليگ، حالا به ليگ برتر آمده اند و انگيزه زيادى دارند اما ما هم گام اول را با موفقيت پشت سر مى گذاريم و مى خواهيم از بازى اول ميخمان را محكم بكوبيم.

• استقلال اين فصل مهاجمان زيادى دارد. اين ترافيك خط حمله را چطور ارزيابى مى كنى؟
    - فكر مى كنم حضور مهاجمان زياد به نفع همه باشد تا بتوانيم رقابت سالمى براى حضور در ميدان داشته باشيم. اين موضوع باعث خواهد شد تا اميدواريمان براى داشتن آقاى گل بيشتر شود.

• با مصدوميت مجيدى و سيدصالحى، زوج خط حمله را تو و ميداودى تشكيل خواهيد داد. چقدر به موفقيت اين زوج اميدوارى؟
    - اميدوارم مجيدى زودتر به تيم برگردد چون تجربه وى قطعاً براى ما مفيد خواهد بود. سيدصالحى هم در طى فصل گذشته جزو مهاجمان موفق ليگ بود با اين حال قسمت بوده كه در بازى اول من و ميلاد در خط حمله باشيم و اميدوارم شروع پر فروغى داشته باشيم.

• چقدر با ميداودى هماهنگ شده اى؟
    - در اردوى كردان و بازى هاى تداركاتى در آن اردو در كنار هم بازى كرديم هر چند كه تجربه بازى در پاس كنار هم را نيز داريم.

• چند درصد براى استقلال شانس قهرانى قائل هستى؟
    - ما تلاش مى كنيم با ارائه بازى هاى خوب، نتايج خوبى بگيريم و قهرمان شويم هر چند كه كار بسيار سختى پيش رو خواهيم داشت.

• چه تيم هايى را در اين راه مدعى كسب قهرمانى مى دانى؟
    - استقلال، پرسپوليس، سپاهان و استيل آذين مدعيان اصلى قهرمانى هستند هر چند كه شانس استقلال و سپاهان از ساير تيم ها بيشتر است
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

جباری: ایثار جانبازان توصیف‌ناپذیر است

مجتبی جباری گفت: برای من توفیق و افتخار بزرگی بود تا در میان این بزرگان حضور پیدا کنم. در ابتدا با دیدن شرایط جسمی این عزیزان خیلی اذیت شدم اما با برخورد صمیمانه آنان مواجه شدم و حتی با دیدن پرچم‌های آبی در دستان آنها کاملاً غافلگیر شدم.

مجتبی جباری پیرامون حضور خود در مرکز توانبخشی ثارا... و دیدار با جانبازان 8 سال دفاع مقدس گفت: باید ابتداً از آقای مالک تشکر کنم که بستر چنین اتفاق مبارکی را به وجود آورد. وقتی با من تماس گرفتند با کمال میل پذیرفتم که همراه سایر اعضای باشگاه حضور پیدا کنم و خوشحالم که لیاقت آن را داشتم.
    وی افزود: برای من توفیق و افتخار بزرگی بود تا در میان این بزرگان حضور پیدا کنم. در ابتدا با دیدن شرایط جسمی این عزیزان خیلی اذیت شدم اما با برخورد صمیمانه آنان مواجه شدم و حتی با دیدن پرچم‌های آبی در دستان آنها کاملاً غافلگیر شدم. جانبازان حاضر در توانبخشی بسیار سرزنده و باروحیه بودند و دقایق زیادی را با هم گرم گرفتیم و به صحبت پرداختیم.
    جباری در انتها گفت: باید از نزدیک با آنها دیدار کرد و مشکلات آنها را از زبانشان شنید و لمس کرد. امیدوارم مشکلات و محدودیت‌های این عزیزان تا آنجایی که از دست ما ساخته است مرتفع شود هرچند کمکی به آنها نمی‌تواند جایگزین ایثار آنها در راه وطن باشد چرا که ایثار جانبازان در هشت سال دفاع مقدس توصیف‌ناپذیر است.

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

6. 4 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

استقلال هرگز به فرد متکی نیست
    فکری: یک سال دوری خیلی سخت بود

مربی تیم فوتبال استقلال گفت: خیلی خوشحالم که پس از یک سال دوری به خانه خودم بازگشتم. این یک سال برای من به سختی گذشت اما به هر حال حضور افراد در تیم بزرگ استقلال همیشگی نیست و این واقعیتی است که باید پذیرفت.

محمود فکری پیرامون آخرین وضعیت تیم استقلال گفت: خیلی خوشحالم که پس از یک سال دوری به خانه خودم بازگشتم. این یک سال برای من به سختی گذشت اما به هر حال حضور افراد در تیم بزرگ استقلال همیشگی نیست و این واقعیتی است که باید پذیرفت.
    وی ادامه داد: منصورخان، پرویز مظلومی و بهتاش فریبا سال‌ها استاد من بوده‌اند و با آنها کاملا هماهنگ و راحت هستم. حسین تراب‌پور هم همبازی من بوده و تنها آقای دکتر نوشادی هستند که برای اولین بار با هم همکار هستیم. جو کادرفنی بسیار خوب و صمیمی است و امیدوارم با تداوم این صمیمیت سال بسیار خوب و توأم با موفقیتی را پیش رو داشته باشیم.
    فکری افزود: به عنوان مربی در هر قسمتی که کادرفنی صلاح بداند آماده خدمت به استقلال هستم. با توجه به اینکه سال‌ها تجربه بازی در خط دفاعی و هافبک دفاعی را دارم احتمالاً تمرینات اختصاصی با مدافعان به بنده محول می‌شود. در حال حاضر مدافعان تیم در شرایط بسیار خوبی هستند و تنها دغدغه خط دفاعی مصدومیت‌ هادی شکوری است که امیدوارم هرچه زودتر به ترکیب تیم بازگردد.
    مربی استقلال ادامه داد: معتقدم با رفتن یک بازیکن هرگز تیم بزرگی نظیر استقلال متضرر نخواهد شد. در سال‌های گذشته اکثر برنامه‌های هجومی استقلال از جناح چپ برنامه‌ریزی می‌شد تا اینکه بازیکن‌محوری آن جناح از استقلال رفت.
    همه دیدند استقلال لنگ نماند و برنامه‌های هجومی استقلال از مرکز زمین و خصوصاً جناح راست طراحی می‌شد. در حال حاضر هم قرار نیست کسی جایگزین کسی شود، اگر در جناح راست نتوانیم خیلی موثر باشیم. قطعاً کادرفنی برنامه‌های هجومی خود را با توجه به نفرات زبده‌ای که در اختیار دارد به شکلی دیگر تعریف و طراحی خواهد کرد و مطمئن باشید استقلال به فرد متکی نبوده،‌نیست و نخواهد بود.
    فکری در انتها خاطرنشان کرد: تیم‌ها تنها چند هفته طول می‌کشد تا به شرایط آرمانی برسند و استقلال هم از این قاعده مستثنی نخواهد بود. هرچند چون تیم ما دیرتر تشکیل شده قطعا نسبت به سایر رقبا وقت بیشتری برای هماهنگی نیاز خواهیم داشت.
    در هر صورت امیدوارم امسال استقلال بتواند دل هواداران پرشور و عاشق خود را شاد کند و هواداران بدانند که کادرفنی و بازیکنان تمام تلاش خود را برای نیل به این مهم انجام خواهند داد.

8. 4 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه اکبرپور

اگر استيل آذين ۱۰ مهاجم ديگر هم بگيرد ناراحت نمى شوم

اكبرپور: امسال هم براى استقلال حرص مى خورم

هواداران استقلال امسال سياوش اكبرپور را با پيراهن سرخ استيل آذين خواهند ديد. او سال قبل يك فصل تقريبا پرحاشيه را در تيم آبى پوش تهرانى پشت سر گذاشت و در مقاطعى از فصل هم با صمد مرفاوى دچار اختلاف شد.در نهايت همه چيز دست به دست هم داد تا در بحران مديريتى استقلال، سياوش از اين تيم جدا شده و پيراهن استيل آذين را برتن كند. گفت وگو با وى را بخوانيد:

•بعد از پشت سر گذاشتن اردوى اتريش شرايط استيل آذين چطور است؟
    - ما بعد از يك بدنسازى سخت كه آن را پشت سر گذاشتيم حالا بيشتر روى تمرينات تاكتيكى تمركز كرده ايم و تمرينات ۲ جلسه اى تيم هم به پايان رسيده است. كادر فنى بيشتر روى مسائل تاكتيكى كار مى كند تا براى بازى با فولاد آماده شويم.

• در ۲ بازى دوستانه كه در اتريش برگزار كرديد شكست خورديد. اين نگران كننده نيست؟
    - ما با قهرمان لهستان و يكى از تيم هاى اتريشى بازى كرديم كه هر ۲ قوى بودند. اين را هم فراموش نكنيد كه ما در فصل بدنسازى بوديم ولى رقيبان تداركاتى ما چنين شرايطى نداشتند.

• وضعيت خودت چطور است؟
    - خدا را شكر خيلى خوب است. من به صورت كامل بدنسازى كردم و خيلى آماده ام.

• حتى از سال قبل كه در استقلال بازى مى كردى هم آماده ترى؟
    - من در هر تيمى كه بازى مى كنم سعى مى كنم به پيراهن آنجا تعصب داشته باشم و فرقى ندارد كه كجا بازى كنم. امسال نهايت تلاشم را انجام مى دهم تا بهتر از زمان حضورم در استقلال باشم.

• در مورد پيوستن محسن خليلى به استيل آذين چه صحبتى دارى؟
    - محسن خوش آمده و برايش آرزوى موفقيت دارم.

• فكر نمى كنى استيل آذين زياد مهاجم دارد؟
    - نه، زياد مهاجم نداريم. فقط من و غلامى بوديم كه حالا محسن هم اضافه شده است. من تا حالا در كنار خليلى بازى نكردم ولى بازى او كيفيت فنى بالايى دارد و اميدوارم بعد از اتفاقاتى كه در پرسپوليس برايش افتاد در استيل آذين موفق باشد.

• از اينكه استيل آذين مهاجم گرفته ناراحت نيستى؟
    - خير. حتى اگر باشگاه ۱۰ مهاجم ديگر هم بگيرد ناراحت نمى شوم چون من عاشق رقابت كردن هستم.

• وجود اين همه ستاره در استيل آذين تيم را وارد حاشيه نمى كند؟
    - خير. تيم ما بازيكنان بزرگى دارد كه هركدامشان مى توانند تعيين كننده باشند. من فكر نمى كنم حاشيه اى براى ما به وجود بيايد.

• امسال به دنبال آقاى گلى هستى، يا آقاى پاس گل؟
    - من ۱۱ سال است كه در سطح اول فوتبال ايران بازى مى كنم و تا به حال آقاى گل نشده ام. پاس دادن را دوست دارم اما امسال حتما به دنبال آقاى گلى خواهم بود.

• استيل آذين مدعى اول قهرمانى است؟
    - بايد بازى ها شروع شود و بعد در اين مورد حرف بزنيم. البته ما از لحاظ بازيكن، كادر فنى و مديريت خيلى قوى هستيم و يكى از مدعيان قهرمانى به شمار مى رويم.

• رضا عنايتى دوست صميمى ات هم به سپاهان رفت.
    - رضا انتخاب خوبى داشت و جايى رفت كه مى تواند موفق باشد. در ضمن قلعه نويى هم خوب از او بازى مى گيرد.

• جالب اينجاست كه تو، عنايتى و حسين كاظمى فصل گذشته خيلى به هم نزديك بوديد ولى حالا عنايتى از شما جدا شده است.
    - به هرحال اين قسمت است و در فوتبال هميشه چنين اتفاقاتى به وجود مى آيد.

• نبودن در استقلال چه حسى براى تو دارد؟
    - من جدايى از استقلال را كاملا حس مى كنم و اين حس چندان خوب نيست. شايد حرف و حديث هاى زيادى براى من به وجود آمد و هواداران استقلال خيال كردند كه به خاطر پول از اين تيم جدا شدم ولى اصلا اين طور نيست. ما از استقلال رفتيم و خوشحالم كه اوضاع اين تيم بهتر شد. اين جدايى خيلى بهتر بود ولى اميدوارم كه يكبار ديگر در ورزشگاه آزادى براى استقلال بازى كنم.

• مثل اينكه در بازى با استقلال هم انگيزه زيادى خواهى داشت؟
    - من امسال خيلى انگيزه دارم تا خيلى چيزها را ثابت كنم.

• برخى معتقدند استقلال با رفتن تو، جان واريو، خسرو حيدرى و حسين كاظمى ضعيف شده. نظر خودت چيست؟
    - اسم استقلال هيچ وقت نمى گذارد كه اين تيم ضعيف شود. آنها بازيكنان خوبى گرفته اند و البته هركس در استقلال بازى مى كند نبايد به فكر پول باشد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

10. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

اگر هو شدم تشویق هم شدم
    جباری: اشتباه از من بود، معذرت می‌خواهم

پس از بازی استقلال تهران با نفت زمانی که مجتبی جباری تعویض شد، یکی از تماشاگران استقلال جمله‌ای به جباری می‌گوید که در آن زمان جباری هم پاسخ آن را به تندی می‌دهد اما وقتی بازیکن شماره 8 استقلال آرام شد، از نیمکت بلند می‌شود و از این تماشاگر عذرخواهی کرد.

اما رسانه‌ها به سوژه حاشیه‌ای پرداختند و ادامه ماجرا را ننوشتند که اکنون جباری از زبان خودش تمام ماجرا را تعریف می‌کند.مصاحبه او را با خبرگزاری فوتبال ایران می‌خوانید.

آقا مجتبی، وضعیتت راضی کننده است؟
    شرایط خوب است و تقریبا راضی هستم اما در بازی با نفت از ناحیه کشاله دچار مصدومیت شدم که چند جلسه‌ای نمی‌توانم باتیم تمرین کنم. پیش از این همه چیز خوب بود و تلخی‌های گذشته را فراموش کرده بودم.

گفته می‌شود به بازی با شهرداری نمی‌رسی؟
    هنوز مشخص نیست. خیلی دوست دارم در این دیدار بازی کنم. اولین بازی لیگ است و دوست دارم در ترکیب استقلال باشم. فردا مشخص می‌شود که می‌توانم برای استقلال بازی کنم یا نه.

نظرت درمورد هافبک‌های استقلال چیست؟
    خط هافبک خوبی داریم. اگرچه بازیکنان خوبی از تیم جدا شده‌اند اما نفرات خوبی هم جذب کردیم که می‌توانند خط هافبک خوبی برای استقلال بسازند. به نظر من استقلال با این خط هافبک مشکلی نخواهد داشت.

بعد از یک سال سختی مصدومیت دلتان برای لیگ تنگ نشده؟
    واقعا دلم برای لیگ تنگ شده و دوست دارم و دوباره شرایط بازی در لیگ را تجربه کنم. اما متاسفانه مصدومیت‌هایی برایم به وجود آمد و شرایط سختی را پشت سر گذاشتم.دوست دارم که دوباره بدون هیچ مشکلی در لیگ بازی کنم.

گویا با یک تماشاگر درگیری لفظی پیدا کردید. این جریان چگونه آغاز شد؟
    من در بازی با نفت آسیب‌دیدم و از مربیان خواستم که من را تعویض کنند. اما آنها فکر کردند که من خسته شدم و اعلام کردند که ادامه بدهم. اما من کشاله‌ام را نشان دادم و خودم بیرون رفتم و گفتم که مصدوم شدم و از همانجایی که بودم بیرون رفتم. تعویضی هم که انجام شد شماره من روی تابلو وجود نداشت و مربیان گفتند ایرادی ندارد تو بیرون بیا و ما یک نفر را جای تو می‌فرستیم. تماشاگران فکر کردند که من از عمد نرفتم با بازیکن تعویضی دست بدهم. وقتی به سمت نیمکت رفتم یکی از تماشاگران گفت مودب باش و من هم چون مصدوم بودم حرفی به او زدم. واقعا عصبی بودم نه به خاطر حرف او بلکه به خاطر مصدومیتم. برخورد من با آن تماشاگر بد بود و همانجا از این تماشاگر معذرت خواستم و دوباره در رسانه‌ها هم از او معذرت خواهی می‌کنم. اما فکر می‌کنم که آنها تابلو را ندیدند که شماره من در تابلو وجود نداشت که به سمت بازیکن تعویضی بروم. از طرفی مصدوم بودم.

مجتبی جباری همیشه بازیکن با ادبی بوده است. چنین اتفاقاتی او را ناراحت کرده؟
    همیشه روی ادب و شخصیت تاکید دارم و هیچ وقت به خودم اجازه نمی‌دهم به کسی بی‌ادبی کنم. من آن زمان کشاله‌ام درد می‌کرد و دیگر حوصله مصدومیت ندارم و با نگرانی از زمین بیرون می‌آمدم که آن تماشاگر به من گفت ادب داشته باش. من هم گفتم که بازیکن تعویضی من نیستم و همین مساله باعث مسائلی شد که رسانه‌ها نوشتند. اگر استقلال تیم محبوبیست به خاطر تماشاگرانش است. به هرحال آنها انتظار دارند و اگر از دست من ناراحتند از آنها معذرت می‌خواهم.

برخی ها نوشته‌اند که تماشاگران تو را هو کردند.
    بعد از واکنش من این اتفاق افتاد و من را هو کردند. اما وقتی معذرت خواهی کردم تشویقم کردند. در کل کار من اشتباه بود و از آن جمع معذرت‌خواهی می‌کنم و چون نمی‌خواهم کسی از دست من ناراحت باشد. در نیمکت فکر کردم که شاید دیگر نتوانم آن فرد را پیدا کنم همانجا بلند شدم و از این بازیکن معذرت‌خواهی کردم.

کادر فنی استقلال عنوان کرده است که از تو در این فصل بیشتر انتظار گلزنی وجود دارد. پستت تغییر کرده است؟
    از من خواسته شده بیشتر در خط حمله بازی کنم اما در خط هافبک بازی می‌کنم و در سیستمی که بازی می‌کنیم، من بیشتر به خط حمله نزدیک هستم.

استقلال در این فصل مدعی است؟
    بله مدعی است. نفرات خوبی جذب کردیم و شرایط تیم هم خوب است و فقط باید به هماهنگی برسیم که این هماهنگی چند هفته زمان می‌برد

12. 4 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

جباري: از هفته دوم مي‌توانم براي استقلال بازي كنم

هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: به احتمال فراوان از هفته دوم ليگ برتر مي‌توانم بازي کنم.

به نقل از سايت باشگاه استقلال مجتبي جباري هافبک استقلال در مورد آخرين وضعيت مصدوميت خود و زمان بازگشت به ميادين گفت: متاسفانه در دومين ديدار استقلال در جام ولايت در برابر نفت تهران از ناحيه کشاله ران دچار مصدوميت شدم و نتوانستم به بازي ادامه دهم.
    وي ادامه داد: شرايط بهبودي‌ام خيلي سريع و خوب پيش مي‌رود و چنانچه اين روند با اين وضعيت ادامه داشته باشد به زودي به ميادين باز مي‌گردم. شخصاً معتقدم اين امکان وجود دارد تا در هفته دوم برابر فولاد خوزستان به ميدان بروم و بتوانم با بازي خوبم هواداران استقلال را خوشحال کنم.
    جباري گفت: بازي اول ليگ هميشه سخت است، خصوصا اينکه در خانه حريف بايد بازي کنيم ولي اميدوارم استقلال در اين بازي به برتري دست يابد و شروع خوبي در ليگ دهم داشته باشيم.

14. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

برهاني: من گل مي‌زنم و استقلال مي‌برد

مهاجم تيم فوتبال استقلال انگيزه‌هاي فراواني براي بازي با شهرداري تبريز دارد و مي‌خواهد در اولين ديدار ليگ برتر نقشي مهم در پيروزي آبي‌پوشان داشته باشد.
    آرش برهانی طی گفتگویی اظهار داشت: اولين ديدار براي استقلال از اهميت زيادي برخوردار است. پيروزي و کسب 3 امتياز مي‌تواند از لحاظ روحي امتیاز خوبي براي بازيهاي ديگر باشد.
    وی در ادامه افزود: شرايط من هم مثل ساير بازيکنان ايده‌آل است و در بهترين وضعيت روحي قرار دارم. اميدوارم در هفته اول بتوانم در پيروزي احتمالي تيم نقش تاثيرگذاري را داشته باشم.
    برهاني در پايان گفت: تاکتيک استقلال هجومي خواهد بود و از دقيقه اول حمله مي‌کنيم. با تمام احترامي که براي شهرداري تبريز قائل هستم اما به جز برد هدف ديگري نداريم.

16. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]م

ظلومي: كنترل دوپينگ از اولين بازي استقلال كارش را شروع كند

پرويزمظلومي،‌سرمربي تيم فوتبال استقلال در نشست خبري امروز با خبرنگاران حاضر شد و به سوالات آنها پاسخ گفت. كه در زير گزيده‌اي از صحبت‌هاي وي را مي‌خوانيد:

مظلومي گفت: بايد انتظارات از اين تيم با واقعيت همسان باشد. هواداران استقلال بايد با اطلاع از شرايط اين تيم از ما نتايج خوب بخواهند هرچند اين به منزله سلب مسووليت كردن از خودم نيست. من از روزي كه به اتفاق همكارانم در اين تيم مشغول به كار شدم، شبانه‌روزي براي آماده‌كردن استقلال تلاش كرديم و تا وقتي هم كه باشم به اين تلاش ادامه خواهم داد اما بايد واقع‌نگر هم باشيم.
    به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، پرويز مظلومي گفت: ما امسال بازيكنان زيادي را از دست داديم و با تغييرات بسياري كه در استقلال صورت گرفت، فرصت كافي هم براي آماده‌سازي لازم نداشتيم. من تنها توانستم به يك برنامه 35 روزه آماده كنم كه 5 روز از آن انجام نشد و در مدت باقي مانده هم 10 بازيكن اصلي تيم را در اختيار نداشتم كه 4 بازيكن ملي‌پوش آن به مدت دو هفته با ما نبودند اما امسال بازيكنان خوبي را جذب كرديم كه بايد از زحمات دكتر علي فتح‌الله زاده مديريت باشگاه استقلال تشكر كنيم. كسي فكر نمي‌كرد كه با اين سرعت تيم ما جمع و جور شود. استقلال در ابتدا با 5 بازيكن تمريناتش را شروع كرد به هر حال 70 ، 80 درصد خواسته‌هاي من در فصل نقل و انتقالات برآورده شد و مابقي هم به دليل بالا بودن رقم جذب بازيكنان مد نظر ميسر نشد.
    مظلومي درباره‌ي اولين ديدار استقلال در ليگ مقابل شهرداري تبريز گفت: آن ها تيم خوبي هستند و در ليگ دسته يك با قدرت كار كردند. بازي‌هاي‌شان زودتر از ديگر تيم‌هاي دسته يكي راه يافته به ليگ برتر، تمام شد لذا فرصت كافي براي خوب آماده شدن را داشتند. شهرداري تبريز بازيكنان جديد توانمندي را براي حضور مقتدرانه در ليگ برتر جذب كرد و سرمربي موفقي هم دارد. از اوضاع و شرايط آن‌ها در ابعاد مختلف اطلاع كامل داريم مي‌دانيم تا چه حد كارمان سخت است و بازي آساني در تبريز نخواهيم داشت. استقلال به هر حال مهياي اين مسابقه شده است هرچند مصدوميت جباري باعث شد كه او را براي اين مسابقه نداشته باشيم و فرهاد مجيدي هم به همين دليل در تركيب استقلال براي اين بازي نخواهد بود. بازيكنان ملي‌پوش هم كه گفته مي‌شد ده روز در اردوي ملي هستند ديروز به جمع ما اضافه شدند كه مدت آن به دو هفته رسيد. در شرايط سختي ليگ را بايد آغاز كنيم و توكلمان به خداست.
    مظلومي خاطرنشان كرد: ما از سه جام پيش رو در دو سال آتي دو جام را ان‌شاءالله فتح خواهيم كرد و مي‌توانيم قولش را به هواداران بدهيم. به هر حال هزينه‌هاي زيادي براي تيم مي‌شود هرچند كه از نظر هزينه كردن هم نمي‌توانيم خودمان را با ديگر تيم‌ها مقايسه كنيم.
    وي افزود: ما نمي‌خواهيم دنبال بهانه باشيم اما به ما حق دهيد كه توقع‌ها از استقلال بالا رفته است و نبايد چنين باشد. ما نبايد بي‌خود خودمان را دلخوش كنيم. بايد بدانيم رقيبان‌مان تا دندان مسلح هستند و نفرات خوبي را جذب كردند. بايد فرصت كافي داشته باشيم كه به آن‌ها برسيم. با همه اين تفاصيل دست‌مان از پيش بالا نيست. علم روز و منطق فوتبال در دنيا مي‌گويد كه يك تيم براي موفقيت نيازمند تلاش مستمر در طول زمان است كه ما به آن نياز داريم. قول مي‌دهيم كه اگر چنين شرايطي را داشته باشيم، تيم مقتدري خواهيم بود هرچند با اين حال هم اگر ببازيم بهانه‌جويي‌هاي گذشته را نخواهيم كرد.
    مظلومي ادامه داد: ما هميشه حق را به سكوها و هواداران مي‌دهيم. آن‌ها سختي‌هاي زيادي كشيدند. آن‌ها صاحبان اصلي استقلال هستند و البته حق دارند هر تيم يا فردي را دوست داشته باشند. اگر خداي ناكرده نتايج استقلال باعث اعتراض‌هاي آن‌ها و يا تشويق فرد خاصي از سوي آن‌ها شود هم نگراني از اين بابت ندارم. ما كه نمي‌توانيم بگوييم آن‌ها به زور يك شخص خاص را تشويق كند هرچند آن‌ها بايد ابتدا تيم‌شان را دوست داشته باشند. آن‌ها استقلال را تشويق كنند بعد هر فردي را هم خواستند تشويق كنند. من معتقدم هر كسي حتي يك روز براي استقلال زحمت كشيده به گردن اين تيم حق دارد و از شنيدن تشويق‌هايي به سود اشخاصي كه اكنون در استقلال حضور ندارند ناراحت نمي‌شوم.
    مظلومي افزود: درخواست يك اردوي خارجي و اردوي داخلي ديگري را از باشگاه در وقفه‌هاي آتي ليگ داشته‌ايم و در آن فرصت‌ها مي‌توانيم با نفرات كامل، برنامه‌هايمان را مرور كنيم. ضمن اينكه تابع اردوها و برنامه‌هاي تيم ملي هم خواهيم بود. بايد از سازمان ليگ هم تشكر كنيم كه در اين فشردگي برنامه‌ي بازي‌هاي ملي، چطور برنامه‌هاي مسابقه‌هاي ليگ را گنجانده و در تاريخ مقرر هم به پايان خواهد رساند.
    مظلومي افزود: به هر حال خودم را براي كار در شرايط سخت آماده كرده‌ام. بايد هواداران هم صبور باشند و به ما كمك كنند. همه انتظار دارند مظلومي با برد ليگ را شروع كند. من هم اين را دوست دارم و تمام تلاشم را براي آن به كار مي‌بندم اما باز هم تاكيد مي‌كنم كه دادن زمان كافي مي‌تواند شرايط خوبي را براي استقلال به وجود بياورد. خوشبختانه دكتر علي سعيدلو رييس سازمان تربيت بدني هم خيلي سريع به ما كمك كردند كه جا دارد از ايشان تشكر كنم.
    سرمربي استقلال خاطرنشان كرد: بازيكنان استقلال بايد تابع شرايط تيم باشند. بازيكن بايد دلش با تيم باشد چرا كه در غير اين صورت شرايط روحي او به بازيكنان ديگر سرايت مي‌كند. اگر ما بتوانيم اين مهم را در استقلال جا بيندازيم با يكدلي ايجاد شده ميان تمام بازيكنان، نقاط ضعف استقلال به طور كامل پوشش داده خواهد شد. من با اكثر بازيكنان به طور خصوصي صحبت كردم و آن‌ها هيچ كدام هيچ مشكلي از كار كردن كنار هم ندارند و اولويت‌شان منافع استقلال است. به هر حال در دوران بازيگري ما هم اين طور بود كه فلان بازيكن با چند بازيكن خاص ارتباط خانوادگي داشته باشد يا اينكه فردي با يك بازيكن خاص راحت‌تر باشد اما همه اين‌ها بايد در راستاي منافع تيم باشد. طالب‌لو و محمدي قول دادند مشكلات گذشته را فراموش كنند.
    مظلومي درباره‌ي وضعيت مجتبي جباري و آرش برهاني گفت: جباري شرايط خوبي در تمرينات داشت و به روزهاي اوج خودش نزديك مي‌شود او مصدوم شد اما، به زودي بهبود پيدا مي‌كند. اين جباري آماده‌تر از جباري دوران گذشته‌اش خواهد شد. همچنين آرش برهاني هم مهاجم خوبي است كه مطمئن هستم به زودي از اوضاع بد گذشته‌اش خلاص مي‌شود. ما در مجموع استقلال را براي اين فصل هجومي بسته‌ايم و تيم خوبي در آينده خواهيم شد. همچنين ما بازيكنان خارجي خوبي هم گرفته‌ايم. تنها دوسانتوس يكي از بازيكنان برزيلي ما كمي اضافه وزن داشت كه آن هم در تمرينات برطرف شد.
    مظلومي در انتها گفت: من با دوپينگ مخالفم. ما هيچ مشكلي با كنترل‌هاي شديد در اين خصوص نداريم و به مسوولان هم پيشنهاد مي‌كنيم آزمايش‌هايشان را از اولين بازي تيم استقلال آغاز كنند اما اين كار بايد پنهاني صورت گيرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

مظلومي: استقلال ايده‌آل از هفته چهارم به ميدان مي‌رود

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: از بازي چهارم مي‌توانيم به تيمي ايده‌آل تبديل شويم.

پرويز مظلومي پس از پيروزي 3 بر 2 استقلال مقابل شهرداري تبريز، اظهار داشت: امسال ليگ پر فراز و نشيبي خواهيم داشت. اکثر تيم‌ها فرصت اندکي براي هماهنگ شدن در اختيار داشتند و ما بخوبي نتوانستيم آنطور که بايد و شايد به هماهنگي برسيم؛ اما از بازي چهارم مي‌توانيم به تيمي ايده‌آل تبديل شويم.
    وي ادامه داد: با تيمي کامل به تبريز نيامدم، شماري از بازيکنان يا روي نيمکت بودند و يا به دليل آسيب‌ديدگي آنها را در اختيار نداشتيم. مثلا محمد محمدي تا حدودي آماده‌تر از طالب‌لو بود که آسيب‌ديدگي او براي ما مشکل بوجود آورد.
    مظلومي تاکيد کرد: پس از دو تعويض اجباري که داشتيم در نيمه دوم توانستيم با استفاده از عمق حريف بازي را به کناره‌ها بکشيم و به آنچه که مي‌خواستيم برسيم. از بازي بازيکنانم رضايت دارم اما اين تيم واقعي استقلال نيست بايد هماهنگ‌تر شويم.
    سرمربي آبي‌‌پوشان با اشاره به اينکه در تلاش هستند تا حاشيه‌هاي اين تيم از بين برود گفت: اميدوارم تمام استقلالي‌ها و آنهايي که زماني پيراهن اين تيم را بر تن داشتند بيشتر ياور تيم باشند و کمتر به حاشيه بپردازند و اجازه ندهند تا برخي فرصت حاشيه‌سازي داشته باشند.
    مظلومي در پايان خاطرنشان کرد: من در فوتبال دو هدف را دنبال مي‌کنم اول اينکه به پيروزي برسم و دوم اينکه اين پيروزي پرگل باشد. هميشه دوست داشتم تيم‌هايم تهاجمي بازي کنند.

19. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

صفحه 8 از 131 نخستنخست ... 6789101858108 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)