Design & Developed BY Patira

صفحه 8 از 16 نخستنخست ... 678910 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 159
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal آخرين نقل و انتقالات باشگاه استقلال در فصل 89-90

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]فيليپ آلوز دسوزا در استقلال
    فيليپ آلوز دسوزا ، هافبك دفاعي سابق تيم ملوان بندرانزلي با امضاي قراردادي 2 ساله به تيم استقلال پيوست .
    به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال ، اين هافبك برزيلي كه سابقه بازي در ليگ حرفه اي برزيل و بلژيك و همچنين تيم واسكوداما را در كارنامه خود دارد ، با امضاي قرار دادي 2 ساله به تيم استقلال پيوست . دسوزا فصل گذشته عملكرد مناسبي در ليگ برتر ايران داشته و در پست هافبك دفاعي جزو بازيكنان موفق ليگ ايران و تيم ملوان بندرانزلي بود .
    فيليپ آلوز دسوزا ، 28 ساله ، متولد ريودوژانيوو است و قد او 80/1 سانتيمتر و وزن او 78 كيلوگرم است .
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit
    ویرایش توسط hamedss : 10-19-2012 در ساعت 18:39

2. 6 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

استقلالي‌ها هنوز صحبتي با من نکرده‌اند/ وضعيتم در مس نامشخص است

مدافع فصل پيش تيم فوتبال مس کرمان گفت: دوست دارم به استقلال برگردم اما هنوز هيچ صحبتي براي بازگشتم به اين تيم مطرح نشده است.

پیروز قربانی افزود: شخصا مایلم به استقلال برگردم اما هنوز چیزی مشخص نیست و تماسی از باشگاه با من گرفته نشده است.
    وی در پاسخ به این سوال که اگر استقلال نشد در مس می ماند یا به تیم دیگری خواهد رفت؟ گفت: همانطور که گفتم چیزی مشخص نیست و نمی‌دانم چه اتفاقی رخ می دهد. برای همین ترجیح می دهم در مورد ماندن در مس یا حضور در تیم دیگری هم صحبت نکنم.
    پیروز قربانی در پاسخ به این صحبت مسئولان باشگاه استقلال مبنی براینکه به دلیل ترافیک در خط دفاعی احتمال جذب قربانی تقریبا صفر است تصریح کرد: در این مورد هم کسی با من صحبت نکرده و چیزی از باشگاه استقلال نشنیدم.
    مدافع سابق استقلال پس از یک فصل بازی در مس کرمان به دنبال حضور مجدد در تیم سابقش است اما باتوجه به صحبت هایی که از سوی مسئولان باشگاه مطرح شده، احتمال آبی پوش شدن قربانی کم است.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

4. 4 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    اميرقلعه نوعي
    بازیکن محبوب
    شاهرخ بياني-آرش برهاني-مجتبي جباري-نيلمار
    اسم واقعی شما
    عباس اشجع
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 61 در 33 پست

پنج شنبه،روزی است که خسرو حیدری وعده داده تا برای مذاکره به باشگاه برود.
    خسرو حیدری فردا با حضور در باشگاه استقلال مذاکرات خود برای تمدید قرارداد را آغاز خواهد کرد. حیدری در تماسی تلفنی با پرویز مظلومی به سرمربی استقلال وعده داده است تا برای مذاکره و احتمالا تمدید قرارداد فردا به باشگاه برود. حیدری یکی از دلایل تاخیر برای حضورش در باشگاه را بیماری یکی از بستگانش عنوان کرده است. این در حالی است که پیش از این شایعات زیادی برای پیوستن خسرو به سپاهان اصفهان شنیده می شد

منبع:esteghlaltehranfc.com

6. کاربر روبرو از پست مفید abbasashja تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

کاپیتان استقلال سکوت را شکست
    مجیدی: شرایط را برای حضورم در استقلال زیاد مهیا نمی بینم

خبرگزاری فوتبال ایران- ـفرهاد مجیدی کاپیتان تیم فوتبال استقلال پس از مدت‌ها سکوت خود را شکست و درباره ماندن یا نماندنش در استقلال جملات کوتاهی را به زبان آورد.به نظر می رسد او قصد ندارد در این تیم بماند مگر اینکه اتفاقات دیگری بیفتد.

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران،وجیدی در مورد وضعیتش می گوید:«من استقلالی‌ هستم و هر چه دارم از استقلال است.چه در این تیم باشم یا نباشم برای تیم محبوبم آرزوی موفقیت می‌کنم. من عاشق استقلال هستم و دوست دارم این تیم نتیجه بگیرید. امیدوارم تمام استقلالی‌ها و هواداران به این تیم کمک کنند تا استقلال فصل آینده بتواند شرایط خوبی در لیگ داشته باشد. در مورد خودم نیز باید بگویم که شرایط حضورم در استقلال هنوز زیاد مهیا نیست و آنچه که مهم است من نیستم بلکه موفقیت استقلال است.»

8. 4 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    اميرقلعه نوعي
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    عباس اشجع
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 61 در 33 پست

ايمان مبعلي به استقلال پيوست

ايمان مبعلي كه ظهر امروز در باشگاه استقلال حاضر شده بود با اين تيم به توافق رسيد و قرارداد دوساله اي با اين تيم امضا كرد.
    مبعلي به زودي قراردادش را در هيات فوتبال تهران ثبت مي كند
    منبع :[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

10. 2 کاربر از پست مفید abbasashja تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    صحـــــرا
    تشکر ها
    385
    تشکر شده 785 در 244 پست

ميداودى با استقلال قرارداد ۲ ساله بست

مهاجم فصل پيش تيم فوتبال استقلال اهواز با ثبت قراردادى ۲ ساله رسماً به تيم استقلال تهران پيوست. ميلاد ميداودى كه صبح ديروز براى انجام توافقات جلسه اى را با على فتح الله زاده برگزار كرد، پس از مذاكره با وى قرارداد داخلى با اين تيم بست و سپس با ثبت قرارداد در هيأت فوتبال استان تهران رسماً به تيم استقلال پيوست. اما در اين ميان نكته جالب، اين بود كه استيل آذينى ها نيز كه پيش از اين براى جذب ميداودى ابراز تمايل كرده بودند حتى در هنگام ورود او به تهران نيز دست بردار نبودند. در حالى كه قرار بود ميداودى صبح ديروز راهى باشگاه استقلال شود مسئولان استيل آذين نيز بيكار نماندند. ميداودى ساعت ۶ صبح به تهران رسيد و مسئولان استيل آذين نيز به همراه چك راهى فرودگاه شدند تا او را در همان فرودگاه راضى كرده و به استيل آذين ببرند. اما در اين ميان يكى از كارمندان عالى رتبه فرودگاه كه از اين موضوع آگاهى داشت با تماس با مسئولان استقلال خواستار حضور آنان در فرودگاه شد. استقلالى ها نيز به محض ورود او به گيت، وى را با يك ماشين از فرودگاه بردند. اين موضوع در حالى بود كه نمايندگان استيل آذين تا دقايقى منتظر وى بودند اما او پيش از اين از فرودگاه خارج شده بود.

12. 3 کاربر از پست مفید SaHra تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    goardiola
    بازیکن محبوب
    messi-midavodi
    اسم واقعی شما
    vahid
    تشکر ها
    66
    تشکر شده 111 در 46 پست

قراردادهاي جديد تيم فوتبال استقلال

شکوري وايمان مبعلي به استقلال پيوستند.

مدافع تیم فوتبال استقلال که صبح امروز برای مذاکره جهت تمدید قراردادش به باشگاه رفته بود، با دست پر دفتر علی فتح الله زاده را ترک کرد.
    هادی شکوری که اواسط فصل گذشته با مصدومیت شدید از ناحیه زانو روبه‌رو شد، صبح امروز به باشگاه رفت و با علی فتح الله زاده دیدار کرد. مدافع استقلال که برای چندمین بار طی روزهای گذشته به باشگاه رفته بود، این بار موفق شد پاسخ قطعی از مسئولان استقلال بگیرد.
    بدین ترتیب توافق نهایی برای یک فصل دیگر بین هادی شکوری و مسئولان باشگاه حاصل شد و این بازیکن فصل آیند نیز پیراهن استقلال را به تن می کند. مدافع استقلال که این روزها دوران نقاهت مصدومیت را سپری می کند، طبق اعلام پزشک باشگاه از هفته‌های ابتدایی می تواند تیمش را در مسابقات همراهی کند.
    هادی شکوری در بازی فصل گذشته مقابل استقلال اهواز از ناحیه زانو دچار مصدومیت شد و تحت عمل جراحی قرار گرفت.

هم چنين ايمان مبعلي که ظهر امروز در باشگاه استقلال حاضر شده بود با اين تيم به توافق رسيد و قرارداد دوساله اي با اين تيم امضا کرد.
    مبعلي به زودي قراردادش را در هيات فوتبال تهران ثبت مي کند.
    فقط استقلال و بارسلونا
    ویرایش توسط saiede : 06-24-2010 در ساعت 17:41

14. کاربر روبرو از پست مفید raian تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض منصور پورحيدري مديرفني استقلال شد

منصور پورحيدري مديرفني استقلال شد

خبرگزاري فارس: منصور پورحيدري به عنوان مدير فني تيم فوتبال استقلال منصوب شد.

به گزارش خبرگزاري فارس،طي حكمي از سوي فتح‌الله‌زاده، منصور پورحيدري به عنوان مدير فني تيم استقلال منصوب شد.
    با توجه به حضور پورحيدري در تيم شن‌ساي اراك مقرر شده است بلافاصله پس از اتمام مسابقات ليگ دسته اول، از روز شنبه منصور پورحيدري رسما در تيم استقلال آغاز به كار كند.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    اميرقلعه نوعي
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    عباس اشجع
    تشکر ها
    0
    تشکر شده 61 در 33 پست

قرارداد مبعلي در هيات فوتبال ثبت شد

هافبك جديد استقلال قرارداد خود را در هيات فوتبال استان تهران به ثبت رساند.
    ايمان مبعلي هافبك جديد تيم فوتبال استقلال تهران با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد خود را به ثبت رساند.
    گفتني است؛ مبعلي پس از فيليپ آلوز، فرزاد آشوبي، جواد شيرزاد و ميلاد ميداوودي پنجمين بازيكن جديد استقلال است كه قرارداد جديدي را در هيات فوتبال تهران به ثبت رسانده است.
    ویرایش توسط saiede : 06-24-2010 در ساعت 17:33

18. کاربر روبرو از پست مفید abbasashja تشکر کرده است .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    صحـــــرا
    تشکر ها
    385
    تشکر شده 785 در 244 پست

فكرى: مجموعه اى از اتفاقات ، مرا از استقلال دوركرد

محمود فكرى مربى تيم فوتبال استقلال گفت:من با مجموعه اى از اتفاقات فوتبالى از استقلال دور شدم و بازهم با همان اتفاقات به استقلال رسيدم.وى افزود: خوشحالم كه دوباره در كادر فنى استقلال و در كنار هواداران اين تيم قرار گرفتم و دوست دارم امسال قهرمانى را دوباره با استقلال تجربه كنم.او عنوان كرد:تمرينات بدنسازى تيم زير نظر مربيان بدنساز تيم به طور منظم در حال پيگيرى است و بازيكنان با انگيزه بسيار بالا صبح ها وزنه مى زنند.فكرى عنوان كرد:من اعتقاد دارم استقلال تا به حال توانسته در پست هايى كه به بازيكنان كليدى نياز داشته آن را برطرف كند.وى در خاتمه گفت:استقلال امسال احيا شده است و مطمئن هستم ضعف هايى كه اين تيم در ليگ قبل داشت تا شروع ليگ دهم به طور كامل برطرف شود.

20. 3 کاربر از پست مفید SaHra تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

خسرو حيدري به تيم سپاهان اصفهان پيوست/سومين استقلالي در تيم امير

هافبک تيم فوتبال استقلال تهران در فصل گذشته با عقد قراردادي دو ساله به عضويت تيم سپاهان اصفهان درآمد تا پس از "جانواريو" و بيک زاده، سومين آبي پوشي باشد که به تيم امير قلعه نويي مي پيوندد.

این بازیکن ملی پوش که سابقه بازی در تیم‌هایی چون ابومسلم مشهد و استقلال تهران را دارد، امروز پنجشنبه پس از مذاکره با محمدرضا ساکت با زردپوشان اصفهانی به توافق رسید و قراردادی دو ساله با این تیم به امضا رساند.

مسئولان باشگاه استقلال تلاش زیادی داشتند تا حیدری را متقاعد به تمدید قرارداد کنند اما این بازیکن همچون فابیو جانواریو و هاشم بیک زاده از ادامه حضور در این تیم خودداری کرد و به تیم سپاهان اصفهان پیوست.

پس از فابیو جانواریو، محمدحسن رجب زاده، رضا ناصحی، هاشم بیک زاده و جواد کاظمیان، خسرو حیدری ششمین بازیکنی است که در فصل نقل و انتقالات به عضویت تیم سپاهان اصفهان درمی آید

22. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

صفحه 8 از 16 نخستنخست ... 678910 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)