اول از همه تولد خوزه کایخون مبارک. خوزه 26 ساله شد.انصافا بهش نمی خوره.
دوم پیروزی پرگل مقابل سویا رو تبریک می گم عالی ظاهر شدیم. متاسفانه در بازی های خارج از خونه اصلا خوب کار نکردیم.
سوم بازی با یونایتد. بازی خاص برای من که چندین ساله منتظرشم. خیلی دلم می خواد دوباره یه مقایسه بین سبک های این دو تیم کنم. یه سری سوال بی جواب دارم که چهاشنبه شب به جوابشون میرسم.
یونایتد الان در بهترین شرایطه. دمشون گرم. چی مشد هردو صعود می کردن
خوب مطلب زیر رو بخونید جالبه
مارکا : بازگشت مورینیو به ترکیب پیروز نیوکمپ ، برابر منچستر مورینیو پس از شکست به سویا در پیزخوان گفت که تیم ندارد . اما حالا به نظر می رسد که دوباره تیمش را باز یافته باشد ، چه ااز نظر بدنی و چه از نظر روحی . مورینیو تردیدی ندارد که مقابل منچستر ، رئال واقعی را خواهد دید ، نه تیمی که شانزده امتیاز تا صدر فاصله دارد .
برای اولین بار از ماه اکتبر تا کنون ، 24 نفر در تمرینات در والدبباس حاضر می شوند . در فاصله دو روز تا بازی با منچستر ، مربی پرتغالی همه نفرات آماده اش را دارد . فقط ایکر نیست اما دیگو لوپز به نظر می رسد که به خوبی جایش را پر کرده باشد .
مورینیو دستش کاملا باز خواهد بود و می تواند هر تصمیمی که بخواهد را در مورد تیمش بگیرد . در حقیقت او می تواند از همان تیم استفاده کند که پارسال در لیگ در نیوکمپ پیروز شد .
ترکیب احتمالی بازی با منچستر احتمالا شامل دیگو لوپز ، آربلوا ، راموس ، په په ، کوئنت رائو ، ژابی ، خدیرا ، دی ماریا ، اوزیل ، رونالدو و بنزما خواهد بود . فقط جای مارسلو خالی است که از نظر بدنی نا آماده است .
په په 10 روز است که به تمرینات برگشته و مقابل سویا نیز 25 دقیقه بازی کرد . گزینه دیگر برای حضور در کنار سرجیو راموس نیز واران است اما بازیکن فرانسوی تا حدودی مصدوم است و به همین علت شانس حضورش در ترکیب کاهش یافته است .
تغییر دیگر مورینیو می تواند نیمکت نشین کردن کوئنت رائو و استفاده از اسین باشد . بدین ترتیب بازیکن غنایی دفاع راست می شود و آربلوا دفاع چپ . این دو در الکلاسیکو نیز دفاع کناری بودند .
ژابی و خدیرا مقابل سویا کاملا استراحت کردند و سرحال تر از همیشه آماده این بازی خواهند بود . در خط حمله نیز اوزیل ، دی ماریا ، کریستیانو و بنزما بازی می کنند . دو بازیکن آلمانی و آرژآنتینی هم شنبه استراحت کردند .
مورینیو در این بازی آن قدر نفر دارد که ناچار است که یک دروازه بان و پنج نفر دیگر را خط بزند . ناچو و موراتا دو گزینه ای هستند که احتمالا فدا می شوند . مارسلو نا آماده است و احتمالا با آلبیول یا کاروالیو از ترکیب کنار می رود . از میان کاکا یا کایخون هم یکی