ای ول حال کردم تبریک میگم
به عنوان یه استقلالی بهتون تبریک میگم عالی بود
اون برگردون علی کریمی خیلی قشنگ بود![]()
ای ول حال کردم تبریک میگم
به عنوان یه استقلالی بهتون تبریک میگم عالی بود
اون برگردون علی کریمی خیلی قشنگ بود![]()
PRINCE LEO
....King Of Football....
فقط میتونم بگم جـــــــــــــــــونم ..
مبارکه .
سالی که نکوست از بهارش پیداست ...
مرسی زاید مرسی کریمی ..
.. سرخ در آسیا ..
از هوادارا هم ممنون فوق العاده بودن و رکورد این دوره از بازی های آسیایی رو زدن ..
فقط دعا میکنم امسال توی آسیا همینطوری مثل بازیه امروز بازی کنیم . هیچکی حریفمون نمیشه
زنـــــــــــــــــده بـــــــــــــــــــــــا د ســـــــــــــــــــــــر خ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
- ̅A̅̅ ̅̅L̅̅ ̅̅i̅̅ ̅̅ ̅̅ ̅̅ ̅̅ ̅̅k̅̅ ̅̅A̅̅ ̅̅R̅̅ ̅̅i̅̅ ̅̅M̅̅ ̅̅i̅ ، جادوگر هستی و خواهی ماند
به همه ی پرسپولیسیا تبریک میگم دم همشون گرم ابروداری کردن خدایی بهترین بازی این فصل پرسپولیس بود
به همه تبریک میگم
من بازی رو ندیدم
رفته بودم روستا و یادم نبود بیروزی بازی داره
دمشون گرم
من برم بازیشو دانلود کنم
یه روز خوب میاد ...
تبریک تبریکات ویژه به خاطر شیش تایی شدن الشباب .
میگن سالی که نکوست از بهارش پیداس امیدوارم همینجور باشه.
الشباب استقلال پیوندتان مبارک ... آخ که چه شعاریه . خوبه الان آبکی ها هم از تنهایی در اومدن خسته شدیم از بس به اینا گفتیم شیش تایی .
شاعر میگه: هر کی که شیش تا می خوره زاید سوراخش می کنه .
تا حالا چنین عیدیی نگرفته بودم.
الشباب استقلال پیوندتان مبارک!
مادر تاریخ نزاید همچون تویی . . .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم با تاخیر بردو تبریک میگم
ایمون زاید نشون داد یه بازیکن درجه یک هست
و از بازیکنای خارجی و در پیت بعضی تیما خیلی خیلی بهتره
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
یه رکورد شیش تایی دیگه این بار تو آسیا . پرسپولیس از گذشته عادت داشت با تعداد کل بالا حریفان رو شکست بده برای همین اکثر تیمهای ایرانی رو در گذشته 6تایی کرده . از 6تای معروف دربی گرفته تا سپاهان و تیمهای دیگه و حالام تو آسیا
دنیزلی به قولی که داده بود وفا کرد و امسال بهترین عیدی رو به ایرانیها داد . همونطور که گفته بود راه شکست دادن الشباب رو پیدا کرده بود
یه کلام امروز پرسپولیسی بازی کردیم و نتیجه ای واس فوتبال ایران تو تاریخ آسیا ثبت کردیم که فقط از پرسپولیس بر میاد
ویرایش توسط kick up : 03-21-2012 در ساعت 21:30
یادتونه فتل گفته بود اسمم رو عوض میکنم اگه ایمون زاید یه بار دیگه هتریک کنه .بچه ها به نظرتون چی بذاره خوبه؟؟؟فقط به افتخار پرسپولیس بزن قرمز قشنگه رو .
In all circumstances
In all circumstances
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)