خب الان گیجمون کردی خودت لینک میخوای خودت لینک میدی ؟تازه مدت زمانشو ببین 41ثانیه یعنی به 1دقیقه هم نمیرسه حالا نگفتی ضبطش کنم یا نه؟
خب الان گیجمون کردی خودت لینک میخوای خودت لینک میدی ؟تازه مدت زمانشو ببین 41ثانیه یعنی به 1دقیقه هم نمیرسه حالا نگفتی ضبطش کنم یا نه؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همینطور که میدونین شبکه ورزش یه سوتی داده و برای یه مدت کوتاه برای چند لحظه دو ومیدانی زنان رو نشون داده
البته خیلی هاتون دیدین ولی عکسشو میذارم تا کسانی که ندیدن هم فیض ببرن
http://www.shiaupload.ir/images/43177748100688355206.jpg
Good Bye Berba
خدا امواتتو بیامرزه چقدر دنبالش بودم به خودم میگفتم که دیگه یه دفه دیدم رفت و حیف شد که نتونستم ضبطش کنم
خدایی ببین جوانان ایرانی عین عقاب وایسادن یه لحظه این مسولای سانسور غفلت کنن پوز بزنن ها
ببین اینقد محدودمون میکنن جوونا به چه روزی میفتن![]()
سلام
توی یه جمله بیمزه ترین کاربر سایت ُ معرفی کنید با دلیل ممنون میشم![]()
جنبه سوال نداری:
مث آدم جواب بده بوققققققققققققققق
همینجوری زد به سرم بپرسم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)