منم مدت ها بود به فکر این بازی بودم و فکر میکردم یه فصل بدو با یه برد خب و یه حذف درست حسابی میلان ارسنال فراموش میکنه
بهر حال تیم خیلی جوونه خیلی اشتباه داشت و متاسفانه تدابیره ونگرم نتیجه نداد و تو یه بازی خیلی بد باختیم
شانس برا بازی برگشت زیره 5 درصده اما باید امید داشت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد مصاحبه مکسس بعد بازی در مورد انری واقعا به فکر فرو رفتم و یاد اون بازی های درخشان این اسطوره افتادم
واقعا از ته دل دلم واسه این بازیکنا دلم میسوزه که چه قدر بزرگ میشن ولی یک دفعه تموم میشن این بارسا بود به نظر من که این بلا رو سر این بازیکن اورد تیم میلان هم دوتا ضربه بزرگ از همین موضوع خورد یه بار با رفتن شوچنکو به چلسی که من تا یه هفته قاتی کرده بودم و بعد هم رفتن کاکا که تو میلان بزرگ شد بهترین شد و بعد رئال این جوری تمومش کرد واقعا حیف این بازیکنا و یه تاسف خیلی بزرگ واسه اون تیما که به راحتی این کارو با چنین بازیکنییی میکنن
بهترین زمان برای رفتن ونگر واوردن مربی جوان مکتب ونگر ساخت بازیکنان جوان وتبدیل انها به ستاره ایند وفروش با کم ترین پول به بارسلونا اگر ارسنال جام وقهرمانی می خواهد باید ونگر از تیم بروددوران قهرمانی باکمترین خرج تمام شوداگرتیمی قهرمان میخواهد باید هزینه کندمثل منچسترسیتی وچلسی که چندسال پیش اروزی چهار وتاهشتم شودن درلیگ بودولی در این سال باهزینه زیاد خودرابه تیم اول شهر خود کردند درمورد بازی ارسنال ومیلان مهاجم میلان درمقابل تیم هایی که درمقابل که هجومی بازی میکند بهتر کار مکند وازفاصله خط دفاع وهافبگ بهترین استفاده می کندمثل بازی میلان وبارسلوناودرمقابل باتیم که درمقابل که دفاعی بازی کندوفاصله خط دفاع وهافبگ کم باشد به سخت بازی می کندبازی مقابل اینترومقابل تاتنهام سال پیش
Sanderland - Arsenal
Fa Cup | Nor
1390/11/29 | 20:45 | Saturday
ویرایش توسط Mohammad : 02-17-2012 در ساعت 03:18
این آرسنالی ها کجان ـــــــــــ نباید که به خاطر یه باخت پشت تیموتونو خالی کنید ـ فردا با ساندرلند بازی داریم اونم تو جام حذفی ــ مطمئن باشید حذفی مال آرسناله دیگه بازی با میلانو باید فراموش کنیم اون بازی تموم شدست و نتیجه اش هم رقم خورده باید به فکر 2.3 بازی حساسمون با ساندرلند و تاتنهام و لیورپول باشیم ـ به امید موفقیت آرسنال![]()
به این میگن یه آرسنالی اصیل __ جنکینسون از بچگی طرفدار آرسنال بوده![]()
واقعا همه تو شوک هستن.. ایشالا تو fa کاپ یه کاری کنن سنگینی باخت از دل هوادارا پاک بشه![]()
WENGER 4 EVER
ویرایش توسط pooyan_wenger : 02-17-2012 در ساعت 15:33
من که هنوز به لیگ قهرمانان امیدوارم
اف ای کاپ هم که مال ماست
سهمیه ی جام باشگاه ها ی اروپا رو باید بگیریم امسال
دلم نمیاد امسال رو هم بی جام سپری کنیم
باید اف ای کاپ رو بگیریم![]()
یه روز خوب میاد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)