Design & Developed BY Patira

صفحه 77 از 100 نخستنخست ... 2767757677787987 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 761 تا 770 , از مجموع 992
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

آرسنال ۞ آخرین اخبار از توپچی های لندن در فصل 2011-2012 ۞

به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...

سلام
    به تايپك آرسناليها خوش اومديد
    در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
    اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...

برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

ویرایش توسط feri71 : 06-14-2011 در ساعت 17:30 دلیل: ویرایش چند نکته ی مهم

2. 8 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    Arsene wenger
    بازیکن محبوب
    Arsenal all players
    اسم واقعی شما
    hamid

EnglandTractorArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    291
    تشکر شده 764 در 186 پست

پیش فرض فاجعه است!

آرسن ونگر ، مربی توپچی ها اذعان دارد عدم قرارگیری بین چهار تیم اول فاجعه است...

توپچی ها ممکن است با از دست دادن امتیازات در روز یکشنبه در برابر منچستر یونایتد تا رده هفتم جدول رده بندی مسابقات سقوط نمایند. از دست دادن مسابقات اروپایی در فصل آینده برای اولین بار در تاریخ شانزده ساله مربی گری آرسن ونگر در آرسنال می تواند هزینه 35 میلیون پاوندی را برای آنها در بر داشته باشد. با این حال ونگر معتقد است با بازگشت توماس فرمالن و آنری تیمش تقویت شده و به عقب ماندگی از چلسی و تاتنهام فکر نمی کند. ونگر 62 ساله معتقد است علیرغم وجود مشکلات فراوان در این فصل پا پس نخواهد کشید.

آرسن ونگر گفت : " این اتفاق برای من یک فاجعه است! زیرا من همیشه می خواهم با بهترین ها بازی کنم.

ما می خواهیم در آن رقابت ها حاضر باشیم ، ما می خواهیم لیگ را بین 4 تیم بالای جدول به پایان ببریم و در لیگ قهرمانان بازی کنیم ، یقینا هر اتفاقی به جز این برای ما خوب نخواهد بود. "

ونگر افزود : " این اتفاق ممکن است بیفتد ، اما ما نمی خواهیم اینطور شود. ما می خواهیم بازی هایمان را ببریم. اگر شما تنها به فاجعه فکر کنید زندگی برایتان دشوار خواهد شد.

شما می توانید راه دیگری را انتخاب کنید ، آنها هم ممکن است امتیاز از دست بدهند ، ما هم می توانیم برنده شویم. به همین دلیل است که ما عاشق لیگ برتر هستیم. آنها بد بازی خواهند کرد یا شما بازی خوبی ارائه خواهید نمود. اگر شما خوب بازی کنید شانس کسب جایگاه بهتر را خواهید داشت.

تنها چیزی که می تواند شرایط را به سرعت تغییر دهد اراده و باور ما و بازیکن های ما است و این تنها چیزی است که مهم است. "

وی همچنین درباره بازی با یونایتد و آینده شغلی اش گفت : " انگیزه و اراده ما بردن این بازی است. البته ما قصد شکستن آخرین رکورد آنها را نداریم اما بردن بازی یکشنبه تنها هدفمان است.

ما شغلی داریم که نیازمند قدرت بدنی و سلامت جسمی است. من شنیده ام که وقتی مسن تر می شوید ضعیف تر هم می شوید.

من هرگز بازنشسته نخواهم شد ، ممکن است کار دیگری انجام بدهم اما روزی را بدون تیم فوتبال متصور نیستم و مطمئنا کار خواهم کرد. "
    درود بر شرفت جکی

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 5 کاربر از پست مفید HAMID ARSENAL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    Arsene wenger
    بازیکن محبوب
    Arsenal all players
    اسم واقعی شما
    hamid

EnglandTractorArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    291
    تشکر شده 764 در 186 پست

پیش فرض نبرد افسانه ها

بار دیگر تیری آنری و پل اسکولز رو در روی هم قرار خواهند گرفت...

ریو فردیناند گفته است : اگر قرار باشد من نام پنج بازیکن برتر تاریخ لیگ برتر که در دیدار آرسنال و یونایتد بازی کرده اند را نام ببرم ، بدون شک آنری و اسکولز در آن لیست خواهند بود. اگر قرار باشد تاریخچه لیگ برتر به نگارش درآید نام تیری آنری و پل اسکولز به عنوان افسانه در میان نام نخبگان این لیگ قرار خواهد داشت.

بعد از جدایی تیری آنری در سال 2007 و خداحافظی پل اسکولز در پایان فصل گذشته ، بار دیگر هر دوی این بازیکنان با قراردادهای کوتاه مدت به جمع هم تیمی های اسبق خود بازگشته اند. هم آنری و هم اسکولز آماده نبرد دوباره در بازی روز یکشنبه در ورزشگاه امارات ، همچنین منتظر واکنش نسبت به بازگشت مجدد خود به تیم های سابقشان می باشند.

تیری آنری : 34 ساله
    پیوستن به آرسنال : آگوست 1999 در ازای مبلغ 10.5 میلیون پاوند از یوونتوس
    آمار : 370 بازی و 266 گل رسمی ( بدون در نظر گرفتن گل در برابر لیدز یونایتد در بازگشت دوباره )
    افتخارات : 2 بار قهرمانی در لیگ برتر ، 3 قهرمانی در اف ای کاپ ، 4 کفش طلای انگلستان و رکورددار گلزنی تاریخ باشگاه آرسنال

پل اسکولز : 37 ساله
    پیوستن به یونایتد : پرورش یافته آکادمی یونایتد و ورود به تیم اصلی در سال 1993
    آمار : 676 بازی و 150 گل رسمی
    افتخارات : 10 قهرمانی در لیگ برتر ، 3 قهرمانی در اف ای کاپ ، 2 قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا ، مکان چهارم لیست بهترین بازیکنان تاریخ یونایتد در تمام ادوار
    درود بر شرفت جکی

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 7 کاربر از پست مفید HAMID ARSENAL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Winger
    مربی مورد علاقه
    Sir Alexander Ferguson
    بازیکن محبوب
    VanDerSar,Beckham,King7,Berbatov,Giggs,Casillas
    اسم واقعی شما
    Hossein

IranManUtdRealMadrid

تشکر ها
    361
    تشکر شده 301 در 63 پست

سلام بچه ها برید اینجا بنویسید بازی ژخش شه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    اگه حوصله نوشتن متن هم ندارین این متن رو کبی بیست کنین حتما برید برو بچه های گل گفتن هنوز وقت هست اینم متن سلام خسته نباشید تورو خدا بازیه منچستر و ارسنال رو زنده پخش کنید این بازی خیلی حساسه ازتون خواهش می کنم ........شما بعدن میگید ماهواره نبینید مگه میشه شما پخش نمی کنید ما هم میریم سراغ ماهواره اگه به نظر مردمتون اهمیت میدید بازی رو پخش کنید با تشکر

ما زنده ایم.برای متحد بودن.برای عاشق منچستر بودن.برای سرخ بودن.برای همیشه.

We Are Alive To Be UNITED,To Be MANCHESTER Lovers,To Be RED,{4} ever

8. 3 کاربر از پست مفید edwin HP تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    Xabi Alonso - David Beckham
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123
    تشکر شده 14,670 در 2,385 پست

آرسنال کوسیلنی میگوید که فرم خوب او در این فصل نشان میدهد که با زندگی انگلیسی عادت کرده است.

کوسیلنی: یاد گرفتم در سطح بالا باشم
    توپچی ها با 93% تکل صحیح در این فصل توانسته یکی از ارکان تیم باشد، لوران از عملکرد خودش راضی است و میگوید

" یاد گرفته ام که در بالاترین سطح باشم. لیگ برتر برای مدافعین به دلیل داشتن مهاجمانی با سبکهای مختلف سخت است و یک سالی زمان برد که به آن عادت کنم و الان خوبتر شدم. من هم بازیهایم، مربی و تیمها را میشناسم و احساس میکنم که قویتر شدم."

Arsenal.ir

10. 3 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرسنال فرگوسن میگوید زمانی که ونپرسی در فاینورد بود او را زیر نظر داشته است.

فرگی:ونپرسی رامیخواستم
    سرمربی شیاطین سرخ میگوید
    " ونپرسی برای رزروهای فاینورد بازی میکرد. بازی اش را دیدیم اما جذبش نکردیم. دقیقا یادم نمی اید اما در آن روز او اخراج و یا تعویض شد."

" جنبه های اخلاقی ونپرسی ما را وادار کرد که برای جذبش اقدام نکنیم و در آن زمان آرسنال به او نزدیکتر بود."

" اما الان او تبدیل به یک ستاره بزرگ شده و تیمهای بزرگ چندین بازیکن تاثیرگذار دارند. مسی- رونالدو- سیلوا از آن دسته بازیکنانی هستند که تاثیرگذارند.فرم گلزنی ونپرسی فوق العاده است و باید امیدوار باشم که مقابل ما روزش نباشد."

Arsenal.ir

12. 3 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرسنال آرسنال 1 منچستر یونایتد 2

گزارش کامل مسابقه
    ورزشگاه امارات لندن ..

آرسنال میزبان منچستر یونایتد ..

ترکیب : ژسنی ، ورمالن ، مرته ساکر ، کوشیلینی ، ژورو ، سانگ ، رمزی ، رزیچکی ، چمبرلین ، ولکات و رابین ون پرسی ..

بازی به دلیل حساسیت بسیار بالا در نیمه اول از موقعیت های بسیار اندکی برخوردار بود .

10 دقیقه ی اول تنها میتوان به نفوذ الکس چمبرلین و 2 شوت نصفه و نیمه ی او اشاره کرد .

24" : باز هم حرکت از چمبرلین و پاس رو به بیرون برای ولکات که با شوت بی دقت او همراه بود .

" 34" : حرکت پاتریس اورا و ایجاد شکاف در خط دفاعی و پاس به نانی که ضربه ی او با واکنش عالی ژسنی همراه شد .

40" : موقعیتی بسیار عالی برای نانی که با بی دقتی کامل توپ را به اوت هدایت کرد .
    42" : کارت زردی بچه گانه با حرکت کاملا غیر ضروری رمزی

46" : ضربه ی سر والنسیا روی ارسال گیگز به گل اول منچستر تبدیل شد .

اما در نیمه ی دوم :
    ابتدای نیمه یناریس بخ جای ژورو که عملکرد ضعیفی داشت وارد زمین شد

51" : موقعیت 100% گلزنی که به طرز فجیعی توسط رابین ون پرسی به هدر رفت

55" : شوت سنگین آرون رمزی که با اخلاف کم به اوت رفت

58" : موقعیت بسیار عالی دیگر که با شوت رزچکی و بلاک شدن توپ توسط پاتریس اورا از دست رفت

64" : بر خلاف جریان بازی در یک ضد حمله ولبک در آستانه ی به ثمر رساندن گل دوم پیش رفت اما مرته ساکر به خوبی توپ را از روی خط دروازه بیرون کشید .

70" : بلاخره بازی خوب توپچیها نتیجه داد و گل مساوی به ثمر رسید :
    حرکت فوقالعاده ی چمبرلین و پاس او به رابین ون پرسی با ضربه ی تک ضرب رابین به گل مساوی تبدیل شد .
    72" : کارت زرد برای کوشیلینی

74" : ورود آرشاوین به جای چمبرلین

81" : گل دوم برای منچستر :
    روی غفلت مدافعان و در یک رفت و برگشت ولبک با ضربه ای محکم دروازه یآرسنال را برای بار دوم گشود .

85" : کارت زرد برای ون پرسی به علت اعتراض به داور

86" : کارت زرد برای رزیچکی

حملات آرسنال به نتیجه نرسید و آرسنال بازی را 2-1 واگذار کرد

Arsenal.ir

ویرایش توسط Mohammad : 01-23-2012 در ساعت 01:40

14. 4 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرسنال بازی خود را کردیم ولی به نتیجه نرسیدیم

مصاحبه آرسن ونگر پس از شکست برابر یونایتد

درباره عملکرد تیم...
    من واقعا ناامیدم چرا که نیمه اول بسیار دشواری داشتیم و کمی در نیمه اول مضطرب بودیم . از نظر تکنیکی در سطحی که می خواهیم نبودیم و در نیمه دوم با یک روحیه و نگرش فوق العاده بازگشتیم . من گمان می کنم موقعیت هایی برای برنده شدن داشتیم مخصوصا در نیمه دوم اما احساس می کنید منچستر یونایتد در هر پستش کمی پخته تر از ما بود .

مهم بود که اشتباهی نکنیم , همچنین از لحاظ تکنیکی و مخصوصا روی فضاها . در زمانی که فکر می کردیم نزدیک به پیروزی هستیم ضربه خوردیم . مانند کاری که کردیم جنگ داشتیم و اینکه بدون هیچ چیزی بیرون آمدیم سخت است .

درباره تعویض آندری آرشاوین و الکس چمبرلین...
    من می توانستم بفهمم هواداران از بابت تعویض ناراحت هستند مخصوصا این کارایی را ایجاد نکرد اما من تصمیم درستی در ابتدا بابت بازی دادن چمبرلین گرفتم . اما او کشیدگی ساق داشت و در طول هفته مریض بود .

مردم پول هایی برای بلیط هایشان پرداخت کردند و ازاد هستند تا احساسات خودشان را بیان کنند . ما باید با ان رابطه برقرار کنیم و کنترل کننده رفتار مردم نیستیم .

درباره واکنش ون پرسی روی تعویض...
    من واکنش رابین ون پرسی را ندیدم . نمی خواهم روی هر واکنشی زوم کنم . در حال حاضر ما بازی را باختیم و فکر نمی کنم من باید روی کاری که می خواهم بکنم توضیح دهم . باید برای نتیجه دفاع کنم و تعویضی که انجام دادم .

درباره گل پیروزی ولبک...
    ما با هم می بریم و با هم نیز می بازیم و در حال حاضر شما از من می خواهید که یک بازیکن را تنبیه کنم ؟ من این کار را نمی کنم . درباره بازیکن من کاملا مطمئن نیستم . این شاید در صورت باقی ماندن چکبرلین نیز اتفاق می افتاد . منچستر یونایتد در کناره ها بسیار خطرناک بود .

درباره رقابت چهار تیم بالای جدول...
    ما را در رده بسیار سختی قرار داد . چرا که نمی توانستیم شکست را بپذیریم . اما همچنین نکات مثبت زیادی درباره این بازی وجود داشت . راهی که ما در نیمه دوم واکنش داشتیم نکته مثبتی بود . سخت است که واکنشی به مانند ان داشت و بدون امتیاز بازی را به پایان رساند .

من احساس می کنم داور بازی جوانمردانه ای داشت و ما نیز نیمه اول مضطربی داشتیم . به اندازه کافی بازی نکردیم . در نیمه دوم بازی خود را کردیم اما متاسفانه به چیزی که سزایش را داشتیم نرسیدیم . نیاز داریم این روحیه را نگه داریم و بازی کنیم .

درباره هواداران که شعار خرج کردن پول می دادند...
    خرج کردن پول هدف نیست . هدف خرید بازیکن خوب است . نیاز داریم که بازیکنانمان بازگردند . مردم ملاحظه نمی کنند که ده بازیکن را از دست دادیم . وقتی به موقعیت هایی که در نیمه دوم بدون این تعداد مصدوم ایجاد کردیم نگاه می کنید مهم است که بازیکنان را منتظر بمانیم بازگردند .

Arsenal.ir

16. 4 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    Arsene wenger
    بازیکن محبوب
    Arsenal all players
    اسم واقعی شما
    hamid

EnglandTractorArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    291
    تشکر شده 764 در 186 پست

پیش فرض آرسنال هنوز هم می تواند.

مربی آرسنال آرسن ونگر اصرار دارد که تیمش با وجود متحمل شدن سه شکست پیاپی می تواند فصل را بین 4 تیم به اتمام رساند.

توپچی ها باشکست 2-1 مقابل یونایتدفاصله خود را با چلسی رده چهارمی به 5 امتیازافزایش دادو 10 امتیاز نیز با تاتنهام فاصله دارد.

اما مرد فرانسوی اذعان دارد که آنها می توانند در سال 2012 به رقابت های لیگ قهرمانان را یابندبه ویژه هنگامی که بازیکنان کلیدی به ترکیب بازگردند.

ونگر می گوید:"بله،البته(ما می توانیم بین 4 تیم باشیم)،ما فقط پنج امتیاز با چلسی فاصله داریم و با بازگشت مصدومان اوضاع تغییر خواهد کرد."

"منچستری ها امروز کمی بالغ تر از ما ظاهر شدند اما در نیمه دوم ما عکس العمل بزرگی از خود نشان دادیم."

او از تاثیری که وینگر جوان تیمش چمبرلین در بازی داشت خوشحال است.

"او خوب بود،من احساس میکنم،مثل بقیه تیم در نیمه اول کمی سر حال نبود ولی در نیمه دوم او نیز خوب بود."

"من فکر میکنم او در پایان کمی خسته بود و من در این زمان او را بیرون کشیدم ،اما اگر مردم خوشحال نبودند هنگامی که او رابیرون کشیدم ، دست کم نشان میدهد اینکه او از ابتدا بازی کند تصمیم خوبی بود."
    درود بر شرفت جکی

18. 5 کاربر از پست مفید HAMID ARSENAL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    Arsene wenger
    بازیکن محبوب
    Arsenal all players
    اسم واقعی شما
    hamid

EnglandTractorArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    291
    تشکر شده 764 در 186 پست

پیش فرض برنامه برای خرید نداریم!

سرمربی آرسنال اذعان دارد عجله ای برای پول خرج کردن نداریم...

بعد از شکست در دیدار روز یک شنبه آرسنال در برابر منچستر یونایتد ، هواداران این باشگاه لندنی به شدت ونگر را مورد تاخت و تاز قرار دادند و از وی خواستند در فرصت نقل و انتقالات ژانویه چهره های جدیدی را به تیم اضافه نماید.

ونگر تا زمان بازگشت مصدومان خود در دفاع کنار ، تنها توماس فرمالن و یوهان جورو را در پست غیر تخصصی آنها یعنی دفاع کناری به عنوان گزینه در اختیار دارد.

ونگر از قبل از کریسمس تا به امروز حتی یک مدافع کناری تخصصی را در اختیار نداشته است اما همچنان از ورود به بازار نقل و انتقالات ژانویه امتناع می ورزد و بی صبرانه منتظر بازگشت بازیکنان مصدوم به فرم ایده آلشان است.

ونگر در پاسخ به این سوال که آیا برای پیشرفت پول خرج کردن لازم است گفت : " هرگز ، پول خرج کردن هرگز هدف من نبوده حتی در زندگی. "

وی افزود : " ما نیاز داریم بازیکنانمان برگردند. ما 10 بازیکن را از دست داده ایم. وقتی به موقعیت هایی که در نیمه دوم ایجاد کرده ایم نگاه می کنید ، صبر برای بازگشت بازیکنانمان برایمان مهم می شود. "
    درود بر شرفت جکی

20. 4 کاربر از پست مفید HAMID ARSENAL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    Arsene wenger
    بازیکن محبوب
    Arsenal all players
    اسم واقعی شما
    hamid

EnglandTractorArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    291
    تشکر شده 764 در 186 پست

پیش فرض الکس چمبرلین: می خواهم جایگاهم را حفظ کنم.

چمبرلین مصمم است که جایگاهش را در ترکیب اصلی حفظ کند.
    چمبرلین می خواهد جواب اعتماد ونگر که به او در بازی یکشنبه از ابتدا میدان داد را با بازی با کیفیت خود بدهد.
    این بازیکن 18 ساله یکی از درخشان ترین بازیکنان میدان بود و با پاس گلی که به ون پرسی داد بازی خوبش را تکمیل کرد.او مصمم است که جایگاهش را در ترکیب اصلی حفظ کند.

"خوشحالم که از ابتدا در ترکیب بودم مخصوصا که تیم مقابل ما یونایتد بود.بهتر ازین نمی توانست باشد.

چمبرلین به آرسنال پلیر گفت:"حدس میزنم که ونگر به من اعتماد داردو این نکته مثبتی برای من است که پیشرفت کنم. باید با بازی خوبم جواب این اعتماد را بدهم باید سخت تلاش کنم چه در تمرینات یا در زمان مسابقه."

"در مجموع از عملکردم راضی هستم. وخوشحالم از اینکه به رابین برای به ثمر رساندن گل کمک کردم.این نکته مثبتی برای من بود ومرا از لحاظ روانی در موقعیت خوبی قرار داد."
    "همیشه در فوتبال تغییر وجود دارد شما ممکن است در یک بازی خوب ظاهر شوید ولی در بازی بعدی ضعیف باشید،شما باید به پستی و بلندی ها عادت کنید.این یک عملکرد خوب از من بود.در حال حاضر باید مطمئن شوم که جایگاهم را در تیم حفظ میکنم."
    درود بر شرفت جکی

22. 4 کاربر از پست مفید HAMID ARSENAL تشکر کرده اند .

صفحه 77 از 100 نخستنخست ... 2767757677787987 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)