Design & Developed BY Patira

صفحه 77 از 116 نخستنخست ... 2767757677787987 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 761 تا 770 , از مجموع 1157
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal اخبار مهم تیم استقلال در فصل 89/90

به نام یاور بر حق

به امید قهرمانی استقلال در فصل 89-90

اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

ویرایش توسط hamedss : 10-19-2012 در ساعت 18:39

2. 6 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض با تاييد نوروزي، جباري هم به تركيه رفت

با تاييد نوروزي، جباري هم به تركيه رفت

ايران ورزشي- از آنجايي كه آقامجتبي به جاي درمان پاهايش به مسافرت رفته بود و با دو روز تاخير سر تمرين استقلال حاضر شد مسوولان اين باشگاه براي اينكه نشان دهند هيچ تمايزي براي بازيكنان تيم قايل نمي‌شوند، آقامجتبي را به خاطر اين بي‌انضباطي 6 ميليون تومان جريمه كردند. البته به خاطر مصدوميت پاي جباري و تاخير در درمان، حضور اين بازيكن در اردوي تركيه استقلال در هاله‌اي از ابهام قرار داشت و حتي شايعه شده بود كه جباري به همراه ميداودي در تهران مي‌ماند.
    اما روز گذشته بعد از تاييد دكتر نوروزي كادر فني استقلال تصميم گرفت تا جباري را همراه با تيم به تركيه ببرد. البته دكتر نوروزي در اين سفر استقلالي‌ها را همراهي نمي‌كند اما دكتر ستوده و عليپور كادر پزشكي استقلال را تشكيل داده و قرار است شرايط درمان پاي جباري را در تركيه فراهم كنند هر چند كه مجتبي به خاطر شرايطي كه دارد نمي‌تواند در تمرين‌هاي گروهي استقلال شركت كند و مجبور است زيرنظر كادر پزشكي اين تيم يك هفته فيزيوتراپي كند و بعد از يك هفته براي حضور در تمرين استقلال تست پزشكي بدهد. به هر حال به نظر مي‌رسد تاوان سهل‌انگاري جباري در درمان را بايد استقلالي‌ها بدهند و فعلا منتظر بازگشت بازيكني كه ركورددار مصدوميت در استقلال است، باشند.
    دكتر نوروزي و همكارانش اميد دارند در تركيه بازيكناني نظير جباري دوباره مصدوم نشده و مشتري آنها نشوند.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض برنامه تمريني استقلال در تركيه

برنامه تمريني استقلال در تركيه

پنج‌شنبه 16/10/89 ساعت 4:30 پرواز به سمت آنتاليا، تمرين هوازي ساعت 17:00

جمعه 17/10/89 تمرين هوازي ساعت 11:00، كار با توپ ساعت 17:00

شنبه 18/10/89 وزنه ساعت 11:00، كار با توپ ساعت 17:00

يكشنبه 19/10/89 تمرين هوازي با توپ ساعت 11:00، تمرين سرعتي با توپ 17:00

دوشنبه 20/10/89 وزنه ساعت 11:00، كار با توپ (ارسال از جناحين) 17:00

سه‌شنبه 21/10/89 تمرين هوازي ساعت 11:00، كار با توپ (شوت) ساعت 17:00

چهارشنبه 22/10/89 تمرين صبح تعطيل، بعدازظهر بازي تداركاتي

پنج‌شنبه 23/10/89 وزنه ساعت 11:00، ريكاوري ساعت 17:00

جمعه 24/10/89 تمرين هوازي ساعت 11:00، تمرين عصر تعطيل

شنبه 25/10/89 وزنه ساعت 11:00، كار با توپ (پرس) ساعت 17:00

يكشنبه 26/10/89 تمرين صبح تعطيل، عصر بازي تداركاتي

استقلال در هتل فيم شهر آنتاليا اردو خواهد زد و 26/10/89 از آنتاليا به تهران برمي‌گردد.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض جباري در تمرين استقلالي‌ها حاضر شد

جباري در تمرين استقلالي‌ها حاضر شد

خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال استقلال تحت تاثير وزش شديد باد و حضور مجتبي جباري در تمرين برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم استقلال كه براي برپايي اردويي 10 روزه راهي شهر آنتاليا شده است صبح امروز از ساعت 11 به وقت محلي زير نظر كادر فني خود به تمرين پرداخت. آبي پوشان در حالي تمرين امروز را برگزار كردند كه با وجود هوايي آفتابي، باد شديد و سردي در شهر آنتاليا مي‌وزيد.

* فرهاد مجيدي و منتظري دو بازيكن غايب تيم استقلال در تمرين امروز بودند.

*مجتبي جباري صبح امروز زير نظر ميثم عليپور يكي از اعضاي كادر پزشكي استقلال به كارهاي كششي پرداخت.

*فيليپ آلوز و آندره لوئيز دو بازيكن برزيلي كه يك هفته در تهران در تمرينات استقلال حاضر نبودند تنها به دويدن دور زمين و انجام كارهاي هوازي پرداختند.

*دويدن دور زمين،دويدن‌هاي سرعتي، شوت به سمت دروازه و انجام تمرينات كششي از اصلي ترين برنامه‌هاي آبي پوشان بود.
    تمرين نوبت عصر تيم استقلال راس ساعت 17 به وقت محلي برگزار مي‌شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض آخرين افتخار مربى جديد استقلال:مربيگرى در ليگ دسته دوم ليبى!

آخرين افتخار مربى جديد استقلال:مربيگرى در ليگ دسته دوم ليبى!

يورگن گده مربى آلمانى كه چند سال سابقه فعاليت در فوتبال ايران را دارد قرار است به عنوان يكى از دستياران پرويز مظلومى با استقلال همكارى كند. در اين ميان منصور پورحيدرى، سرپرست استقلال كه چند سال با اين مربى كار كرده نقش زيادى در حضور گده در اين تيم دارد. اين مربى آلمانى اولين بار در سال ۱۹۹۴ به ايران آمد تا هدايت پرسپوليس را برعهده بگيرد اما بعد از مدتى از اين تيم جدا شد و در تيم اميد ايران فعاليت كرد. او همراه با پورحيدرى در بازيهاى آسيايى تايلند روى نيمكت تيم ملى نشست و آخرين حضور گده در يك تيم ايرانى به سال ۲۰۰۶ برمى گردد كه او هدايت تيم شهيد قندى يزد را برعهده گرفت. اين مربى آلمانى در سالهاى بعد مربى گرى در ليگ امارات، مالزى و آذربايجان را هم تجربه كرد اما نكته جالب اين جاست كه اين مربى ۵۴ ساله آخرين تجربه مربيگرى اش را در فوتبال ليبى به دست آورده استاو در ليگ دسته دوم اين كشور سرمربى تيم تحدى بود و حالا قرار است با استقلال همكارى كند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض گده» به آنتاليا رفت

گده» به آنتاليا رفت

«همسايگى با بشيكتاش و حضور جبارى در تمرينات

كاروان تيم استقلال بامداد روز پنجشنبه تهران را به مقصد آنتالياى تركيه ترك كرد تا اردويى را در اين شهر برگزار كند.
    برخى از حاشيه هاى ۲ روز اول اين اردو را در ادامه مى خوانيد:
    مجيدى از دوبى به تركيه مى رود
    فرهاد مجيدى، كاپيتان استقلالى ها روى چهارشنبه عازم دوبى شد تا در جلسه شكايت از تيم النصر امارات حضور داشته باشد. وى كه به علت طلب ۸۰۰ هزار دلارى اش به امارات سفر كرده است، پس از برگزارى جلسه كميته انضباطى اماراتى ها مستقيماً به تركيه مى رود تا در اردوى استقلال شركت كند.
    تقابل با استيل آذينى ها
    اعضاى استيل آذين كه براى برپايى اردو به تركيه رفته اند به صورت اتفاقى با آبى پوشان در يك پرواز قرار گرفتند. رويارويى حسين كاظمى با بازيكنان استقلال جالب بود و او با همبازيان سابق خود خوش و بش كرد.
    برزيلى ها آمدند
    ۲ بازيكن برزيلى آبى پوشان روز پنجشنبه مستقيماً به آنتاليا رفتند. آندره لوئيز و فيليپ آلوز دسوزا بعد از سپرى كردن تعطيلات كريسمس از روز پنجشنبه به اردوى استقلالى ها در تركيه اضافه شدند.
    عابدينى و منتظرى امروز به اردو مى روند
    فردين عابدينى ،ر و پژمان منتظرى امروز به تركيه مى روند تا در تمرينات حضور يابند. عابدينى فر به خاطر همراهى تيم اميد همراه با استقلال به تركيه نرفت. منتظرى نيز كه در تركيه حضور دارد و به مرخصى رفته است از امروز به اردوى تيم اضافه مى شود.
    گده ديشب به آنتاليا رسيد
    مربى آلمانى و دستيار جديد مظلومى ديشب با حضور در تركيه خود را به كادر فنى استقلال معرفى كرد. گده از امروز برنامه هايش را به كادر فنى ارائه مى دهد و در تمرينات حضور مى يابد.
    سرپرستان اردو
    منصور پورحيدرى و على اميرى به عنوان سرپرستان اردوى استقلال در تركيه حضور دارند و كارهاى لازم را انجام خواهند داد. نظرى جويبارى در اين سفر همراه آبى پوشان نيست.
    استقلالى ها
    بازى پرسپوليس را نديدند
    استقلالى ها نتوانستند پنجشنبه شب بازى پرسپوليس مقابل اينتراخت فرانكفورت را تماشا كنند. هنگامى كه اين بازى در حال برگزارى بود، تيم استقلال اولين تمرين خود را برگزار مى كرد اما بازيكنان و كادرفنى اين تيم پس از پايان تمرين جوياى وضعيت پرسپوليس و نتيجه بازى شدند.
    همسايگى با بشيكتاش
    علاوه بر تيم استقلال چند تيم روسى، آلمانى و تيم بشيكتاش تركيه در هتل فيم حضور دارند. تيم بشيكتاش سرشناس ترين تيمى است كه اردوى خود را در كنار استقلالى ها برگزار كرده است.
    فتح الله زاده چهارشنبه مى رود
    على فتح الله زاده، سرپرست باشگاه استقلال قصد دارد براى تماشاى ديدار ايران و عراق راهى قطر شود و بعد از اين مسابقه و احتمالاً روز چهارشنبه از قطر به تركيه مى رود تا در اردوى تيم حاضر شود.
    تمرين در ۲ نوبت
    تمرينات استقلال در تركيه در ۲ نوبت برگزار مى شود. تمرينات صبح معمولاً به كارهاى بدنسازى و تمرينات عصر به كارهاى تاكتيكى اختصاص پيدا مى كند.
    جبارى در تمرين حاضر شد
    مجتبى جبارى در تمرين آبى پوشان حضور يافت و با مظلومى صحبت كرد. جبارى قرار است پس از چند جلسه فيزيوتراپى با بهبودى كامل در تمرينات شركت كند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض من بازيكن شما هستم و بعد از جام ملت‌ها مي‌آيم

من بازيكن شما هستم و بعد از جام ملت‌ها مي‌آيم

خبرگزاري فارس: هوار ملا محمد طي نامه‌اي به باشگاه استقلال اعلام كرد پس از پايان جام ملت‌هاي آسيا در تمرينات اين تيم شركت مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري فارس، مدير روابط‌عمومي باشگاه استقلال در خصوص وضعيت هوار ملا محمد اظهار داشت: نامه اين بازيكن به باشگاه رسيده و وي در اين نامه كه با امضاي اوست اعلام كرده كه بازيكن استقلال است و بعد از پايان جام ملت‌هاي آسيا به جمع بازيكنان استقلال ملحق مي‌شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض جهت دریافت فایل صوتی مناظره بر روی لینک های زیر کلیک نمائید

مناظره دکتر فتح اله زاده و واعظ آشتیانی در برنامه رادیویی 2-4-4

جهت دریافت فایل صوتی مناظره بر روی لینک های زیر کلیک نمائید

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

.
    .

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض ادامه مناظره واعظى و فتح الله زاده پس از قطع برنامه

ادامه مناظره واعظى و فتح الله زاده پس از قطع برنامه

مناظره واعظى آشتيانى و فتح الله زاده پس از قطع برنامه (۲-۴-۴) از راديو جوان نيز به شكل بسيار حساس و پرتنش پيگيرى شد.پس از اينكه وقت برنامه (۲-۴-۴) كه به مناظره ۲ مديرعامل سابق و كنونى استقلال اختصاص داشت به پايان رسيد، صحبتهاى آشتيانى و فتح الله زاده همچنان داغ و پرتنش ادامه مى يافت و جالب اينكه طرفين دعوا همچنان مدارك خود را به مجريان برنامه نشان مى دادند.اين در حالى است كه مجريان برنامه (۲-۴-۴) قصد داشتند در پايان مناظره شرايط آشتى فتح الله زاده و آشتيانى را فراهم كنند كه اين امر محقق نشد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

18. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض گردوخاك مديران سابق و فعلى استقلال در مناظره راديويى

فتح الله زاده: چرا بدون امضا قرارداد بستيد؟

واعظى آشتيانى: يك ميليارد چه شد؟

گردوخاك مديران سابق و فعلى استقلال در مناظره راديويى

جمعه شب امير رضا واعظى آشتيانى و على فتح الله زاده ، مديران سابق و فعلى باشگاه استقلال مناظره اى را در برنامه راديويى ۲-۴-۴ از شبكه جوان انجام دادند . در ابتداى اين برنامه بدهى ۲ ميليارد و ۷۰۰ ميليون تومانى مطرح شد كه آشتيانى در اين باره گفت: سعيدلو به من گفته بود بايد ۶۰ درصد درآمدزايى در باشگاه داشته باشد تا اين مبلغ را به شما پرداخت كنم. به همين خاطر نتوانستيم اين موضوع راقبول كنيم. هيچ گاه درباره استقلال صحبت نكرده ام و حتى خودفتح الله زاده هم اين را تاييد مى كند.فتح الله زاده هم با نارضايتى از واعظى اعلام كرد كه بايد ۲ ميليارد و ۷۰۰ ميليون را قبل از آمدنش از سازمان مى گرفتند، اما اين گونه نشد.آشتيانى درباره بدهى يك ميلياردى به شركت آلفا گفت: از همان موقع برخى استقلالى ها كه با چند روزنامه و خبرگزارى رابطه خوبى داشتند از فتح الله زاده حمايت مى كردند و براى ما مشكل ساز مى شدند. پاسخ سايت استقلال به من مربوطنمى شود و حتى از فتح الله زاده دعوت كردم كه با يكديگر حضورى صحبت كنيم.فتح الله زاده هم در پاسخ گفت: يك سايت وابسته به آشتيانى درباره اين مسائل نوشته و حتى پرينت آن را هم دارم.واعظى در مورد حضور خودش در استقلال و مشكلات زمان مديريتش گفت: زمان من روزنامه منتسب به فتح الله زاده با نوشتن مطالبى به استقلال ضربه مى زدند و قرار نبود كه سايت استقلال نيز همان راه را ادامه دهد.فتح الله زاده در پاسخ واعظى گفت: هيچكس نمى تواند از من سو استفاده كند و حتى در روزنامه گل مورخ ۱۱ اسفند سال ۸۸ واعظى اعلام كرد، فتح الله زاده مدرك جمع مى كند و غرامت نمى دهيم مگر از جيب مسببش. در اين مورد گفتم اگر آقايان بلد نيستند من آن را پرداخت مى كنم.
    واعظى گفت: دامنه سايت شايد دست من باشد اما هر سوءاستفاده اى مى تواند در اين سايت صورت بگيرد.فتح الله زاده از تمديد نكردن قراردادهاى حسين كاظمى، سياوش اكبرپور، فابيو جانواريو ،خسرو حيدرى و هاشم بيگ زاده در زمان واعظى ناراحت بود و گفت: هر كسى كه در استقلال حضور دارد
    مى داند بازيكنانى كه قرارداد آنها روبه اتمام است بايد به فكر تمديد يا جذب نفرات جايگزين بود. باشگاه ۷ ميليارد بدهى داشت تيم را تحويل گرفتم كه ۳ ميليارد آن انباشته محسوب مى شد. بدهى مستقيم به بازيكن سخت ترين نوع بدهى است و در اين راه چك شخصى ام را به بازيكنان دادم تا بدهى ۲ ميليارد و ۷۰۰ ميليونى به نفرات را پرداخت كنيم.واعظى در پاسخ گفت۳۱: تير ماه ۸۸ زيان انباشته به يك ميليارد و ششصد ميليون تومان كاهش يافت اين درحالى است كه سال ۸۷ ، ۳ ميليارد بدهى وجود داشت و در يك سال اين بدهى را به يك ميليارد و چهارصد ميليون كاهش داديم. فتح الله زاده در مصاحبه اى در تاريخ ۲ مهر ۸۷ گفته بود ۳ ميليارد چك دست بازيكن دارم و به جز مجتبى جبارى بقيه چك ها برگشت خورده است. اميرحسين صادقى، حنيف عمران زاده، بيژن كوشكى، سيد مهدى سيدصالحى،اميد روانخواه، پژمان منتظرى قراردادهاى ۲ ساله داشتند و وظيفه مديرعامل است كه بازيكن جذب كند. درباره خسرو حيدرى هم بگويم اين بازيكن با ما تمام كرده بود، اما خود فتح الله زاده گفت مظلومى با خسرو سازگار نيست و ديگر رفتنش به سپاهان به من مربوط نمى شود. زمانى كه تيم را تحويل گرفتم استقلال به سازمان ليگ يك ميليارد و يكصد ميليون، على منصوريان و يونگ نفرى ۱۲۰ ميليون و افراد ديگر بدهى داشت كه آنها را پرداخت كرديم و نزديك به ۵ ميليارد بود. نمى خواهم منت بگذارم و وظيفه يك مدير است كه به باشگاهش سر و سامان دهد. باز هم به فتح الله زاده مى گويم اگر ۲ ميليارد و ۷۰۰ ميليون تومان را از سازمان نگيرد به زيان انباشته استقلال اضافه مى شود و اين به سود آنها نخواهد بود. فتح الله زاده گفت: همه مديران در زمان مديريت خود بدهى دارند، اما بدهى به بازيكنان كمرشكن است. سابقه نداشته استقلال تا اين قيمت بدهى داشته باشد. زمانى كه تيم را تحويل گرفتم استقلال ۷ ميليارد بدهى داشت. واعظى با فيليپ دسوزا قرار داد نبسته بود و فقط امضاى خودش بود و نه دسوزا. مهر و انگشت دسوزا روى قراردادش وجود نداشت. اگر اين طورى باشد با مسى و رونالدو قرارداد امضا مى كنيم. وقتى اثر انگشت بازيكن نباشد قرارداد اعتبارى ندارد. قرارداد جواد شيرزاد هم اين گونه بود و من آنها را رسما به استقلال آوردم. فقط صالحى نژاد قراردادش را بسته بود، اما ما وى را نخواستيم و ردش كرديم. واعظى بايد ۲ ميليارد و ۷۰۰ ميليون را از سازمان مى گرفت چون زمان وى بوده است.وقتى آنها نگرفتند سازمان چطورى مى خواهد به من پول بدهد؟! جدايى حيدرى تقصير واعظى نبوده اما جانواريو،كاظمى و اكبرپور را مى توانست در تيم نگه دارد كه اين گونه نشد.
    واعظى در پاسخ گفت: كاظمى و اكبرپور جزو فهرست مازاد استقلال بودند و به همين خاطر سراغ دسوزا رفتم تا جاى كاظمى را در ميانه ميدان پر كند. به صورت كارانه اى مى خواستيم با دسوزا قرار داد امضا كنيم. به اين شكل مثلا اگر قراردادش
    ۳۰۰ ميليون تومان است، ۱۵۰ ميليون آن را ابتدا بدهيم و بقيه آن را در صورتى كه بازى كرد و مصدوم نشد پرداخت كنيم. اما فدراسيون در لحظات پايانى گفت اين قضيه منتفى است. حتى كارمند باشگاه هم شاهد است. دانشجو اولين نفرى بود كه استعفا داد و ما هم صبح از استقلال كنار رفتيم. سازمان در سال هاى ۸۷ و ۸۸ بايد به طور جداگانه ۸ و ۵/۸ ميليارد تومان پرداخت مى كرد، اما من روى هم ۱۰ ميليار گرفتم و ۲ ميليارد يدهى ايجاد شد و ۴ ميليارد كمتر ضرر كرديم. فتح الله زاده گفت ۱۰۰ ميليون از استقلال حقوق گرفته ام. اين درحالى است كه من مزايا نداشتم و ۱۰ درصد از من به عنوان ماليات كم كردند و كسى كه فقط حقوق مى گيرد ۵ درصد از قراردادش كسر خواهد شد و مدير مالى باشگاه كه باجناق فتح الله زاده است اين مبلغ را كسر كرد.فتح الله زاده نيز گفت: كارى ندارم كه چه كسى چقدر پول مى گيرد. اصلا واعظى در ماه ۱۰ ميليون تومان بگيرد، من گفتم كه وى ماليات نداده است و در ضمن مديرمالى باجناق من نيست. زور واعظى نه به سازمان رسيد و نه به خودش، بلكه بايد فتح الله زاده جور اين قضيه را بكشد و اين كار را بايد انجام دهم. واعظى گفت: فتح الله زاده مغلطه مى كند و امضاى اميدوار رضايى زير برگه كپى نسبت به اصلى آن كمرنگ تر است. اگر فتح الله زاده صورت جلسه كتبى دارد بياورد. فتح الله زاده در جواب واعظى اظهار داشت: من نبايد به شما جواب پس بدهم و تهمتى وجود ندارد. واعظى ادامه داد: بند ۷ مى گويد در سنوات گذشته فتح الله زاده بدون توجه به اخذ نظريات هيات مديره با شركت آلفا براى انجام بازى دوستانه در آمريكا توافق كرده است و وقتى اين گونه نشد آلفا از استقلال شكايت كرد و از اين بابت ابراز تاسف كرديم. دانشجو نظرش را داده و آن را تاييد نكرده است. امضاى رضايى شائبه دار است و رنگ خودكار در صفحات اصلى و كپى فرق مى كند و حتى مجرى برنامه هم تاييد مى كند كه رنگ ها متفاوت است و معتقدم دستكارى شده است.فتح الله زاده با حالت عصبانى پاسخ داد: در مورد مسائلى كه به واعظى مربوط نيست نبايد دخالت كند. واعظى درباره مزايا گفت: من ۱۸ ميليون تومان گرفتم و آن را به كارمندان باشكاه دادم. كمى وجدان داشته باشيد.
    فتح الله زاده گفت: هر مبلغى كه به باشگاه پرداخت مى شود بايد ثبت شود حتى اگر حالت هديه داشته باشد. واعظى در پايان اين مناظره گفت: شما هم بايد مبلغ يك ميليارد را به حساب باشگاه واريز مى كرديد و اين گونه نشد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

20. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض باشگاه استقلال: از سايت متخلف شكايت مى كنيم

باشگاه استقلال: از سايت متخلف شكايت مى كنيم

محمد سررشته دارى، مدير روابط عمومى باشگاه استقلال در مورد شكايت باشگاه استقلال از سردبير ميرزايى در رابطه با مطالب سايت هاى خبرى اظهار كرد: مسئول اين سايت كه يكى از گزارشگران تلويزيونى است پيش از اين در يكى از گزارش هاى خود نسبت به تيم استقلال مطالبى را مطرح كرد كه موجب اعتراض هواداران ما شد و واكنش باشگاه استقلال را در پى داشت تا جايى كه با ارسال نامه اى به صدا و سيما شكايت مان را نسبت به اين گزارش اعلام داشتيم.نمى دانيم چرا اين فرد چنين اخبارى كه حقيقت ندارد را روى سايت خود قرار داده و با توجه به اين كه اين اردو يكى از بهترين اردوهاى ماست، مجبور هستيم تا از او شكايت كنيم. استقلال نسبت به ساير تيم هاى حاضر در ليگ بيشترين پرداختى ها را داشته و بيان چنين مطالبى تنها به قصد حاشيه سازى است. اميدوارم اين همكار رسانه اى دست از اين كارها بردارد. همه مردم تعلقات رنگى دارند اما اين مساله نبايد در كار حرفه اى يك فرد تأثير گذار باشد. وى ادامه داد: استقلال يك تيم مردمى است و همه بايد مراقب اخبارى كه در رابطه با اين تيم اعلام مى كنند، باشند؛ چرا كه پشت اين تيم شادى و دلخورى مردم و هواداران ميليونى اين باشگاه است و در نتيجه ما مجبور شديم از سايت متخلف و مسئولش شكايت كنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

22. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 77 از 116 نخستنخست ... 2767757677787987 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)