forza juve![]()
خب رسيديم به بازي با پارما
1-مثل هميشه شبكه 3 و آقايون صدا و سيما از فحش خوردن خوششون مياد
2-لیست بازیکنان دعوت شده یووه
بوفون – منینگر – استوراری – کیه لینی – کاسرس – دچلیه – بارتزالی – بونوچی – لیختشتاینر – مارکیزیو – الیا – پادوین – پیرلو – ویدال – جاکرینی – استیگاریبیا – دل پیرو – ووچینیچ – کوالیارلا – بوریلو و متری
3- اگه كونته بخواد دوباره با سيستم 2-5-3 بازي كنه خوبه ولي بهتره ليختشتاينر هم تو تركيب باشه چون يكي از تاثير گذارترين مهرهاي اين فصل همين بازيكن بوده
4-اميدوارم آله هم فيكس باشه![]()
لعنت به باعث و بانی این بغض
بابا يكي بياد يه لينك به من بده ديگه اخه از كجا نگاه كنم؟
لعنت به باعث و بانی این بغض
لینک میخوای چیکار؟
sportlemon.com
کی امشب بازیو میبینه
بشین تحقیر شدن مجدد میلانو امشب تماشا کن![]()
هوادارای فوتبال ایتالیا همه دوست دارند امشب میلان با قدرت بازی رو پشت سر بذاره .
ایتالیا تنها کشوریه که 3 نماینده تو این مرحله داره و من دوست دارم هر 3 تاشون بیان بالا . به امید موفقیت میلان !
ولی من امشب ترجیح میدم بازی یووه رو بینم !
بازی رفت که افتتاحیه دل آلپی بود رو با قدرت بازی کردیم و بردیم ! امیدوارم این بازی رو با برد پشت سر بذاریم . 2 تا بازی عقب مونده داریم که اگه بتونیم این بازی رو ببریم و به صدر برگردیم روحیه بهتری خواهیم داشت واسه بازی بعدی و ایشالله اختلاف 4 امتیازی !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Milan back to the era Avjt
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Milan back to the era Avjt
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)