تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
سلام
یادتون بندازم اینجا تایپک بحث و تبادل نظر تیم های اصفهانی نیست ... جای بحث های خودمونی کاربران هست
همین دیگه ...عیدتون هم مبارک (
)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
♣ The King ♣
اره اصلا معلومه که پول ندارید . !!!
موقعی که تاج نایب رئیس فوتبال بود کی این همه پول به سپاهان یا ذوب اهن میداد .
موقعی که تاج بود کی این همه عوای تیم ذوب اهن و سپاهان رو داشت .
موقعی که تاج بود بهترین بازیکن ها رو ذوب اهن و سپاهان داشتند .
موقعی که تاج بود شما اصفهانیا پارتیتون خیلی کلفت بود .
موقعی که تاج بود همین سپاهان نبود سه دوره قهرمان شد با بهترین بازیکنا .
همین ذوب اهن نبود تا فینال لیگ باشگا ه های اسیا رفت .
موقعی که تاج بود خوب پول در اختیار این دو باشگاه قرار میداد .
اما حالا که رفته دادتون رفته بالا .
برو بابا خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه .
همین شما اصفهانی ها هستین که دو تا کارخونه بزرگ منظورم ذوب اهن و فولاد مبارکه هست اسپانسر هاتون هستند و مثل میلیاردر ها پول در اختیارتون میذارن .
همین سپاهان نسیت . یه تیم تو فوتبال داره . یه تیم تو هند بال داره . یه تیم تو فوتسال داره .
فکر کنم والیبال هم داشته باشه .
یا همین ذوب اهم نیست یه تیم تو فوتبال داره یه تیم تو بسکتبال داره و غیره .
این اقای تاج خوب هواتون رو داشت اما خدا رو شکر که رفت که عین پارتی بازی بود . و هوای اصفهانی ها رو خیلی داشت .
فقط ما شیرازیا مظلوم واقع شدیم . اره ما شیرازیا مظلوم واقع شدیم . نمیدونستی بدونم که قرار بود تیم گیتی پسند امتیاز تیم فجر رو بخره و یه تیم اصفهانی دیگه به لیگ برتر بیاد
اما خدا رو صد هزار مرتبه شکر که اینطوری نشد .
نمیدونستی بدون که بیشتر بازیکن های لیگ برتر از تیم فجر سپاسی به یه جایی رسیدن .
تیم فجر بازیکن میسازه شما اصفهانی ها فقط پول بدین بخرین . نمونش مهدی رجب زاده بازیکن تیم ذوب اهن .
اره درسته ما امکانات نداریم اما فوتبال پاک بازی میکنیم . اما تیممون اسم شهید روشه .
شهید مجید سپاسی. هیچ تیمی تو لیگ برتر اسم شهید پشتش نیست والا هم که داریم خوب نتیجه میگیریم با پول نیست با کمک شهید و غیرت بچه ها مون هست .
یادته بازی فجر و سپاهان محمد مهدی نظری تو یه کار جوانمردانه در صورتی که تک به تک با دروازه بان بود توپ رو به بیرون زد . در صورتی که شما بازیکن ما روی زمین بود ولی شما اینکار رو نکردید . اره ما با جوانمردانه بازی میکنیم . ما با غیرت بازی میکنیم .
یادت میاد اومنوقع که ما تیممون به دسته یک سقوط کرد امین متوسل زاده توپ رو در مقابل یا استیل اذین در صورتی که دروازه خالی بود به بیرون زد و به عنوان جوانمرد ترین بازیکن جهان شنا خته شد . اگه اون کار رو نمیکرد مطمئن باش به دسته پایین تر سقوط نمیکرد . اره ما با غیرت بازی میکنیم . ما مثل شما پول نداریم در عوض ما شهید داریم .
بس بود یا بازم بگم .
داری کم میاری و این حرفا رو میزنی .
ببین حد خودت رو بدون و درست حرف بزن .
هر چی باشه تیم ما اسم شهید روشه . و نباید بهش توهین کنی . افتاد؟
چرا چرت میگی خب شرکت فولاد سپاهان و ذوب اهن هم زیر نظر دولت هستن .
ایکیو این دوتا شرکت زیر نظر دولت هستن . و مثل همین تهرانی ها از دولت پول میگیرن .
نمیخوای بگی که تیم های ما خصوصی هستن . ؟
ببین هر چی باشه سطح من از تو بالاتره که شعور حرف زدن نداری.
فقط داری من من میکنی در صورتی که نیم من هم نیستی.
اره همش با پارتی کلفتتون قهرمان شدین . همش به خاطر اون تاج بود . وگرنه شما هیچی هم نیستید .
گفتم که نمیدونستی بدون تیم ما مقدسه شما هر چی دارین از ما دارین .
اره بیشتر بازیکن های لیگ برتر از فجر شهید سپاسی به جایی رسیدن .
تیم ما بازیکن سازه و باید به تیم ما احترام بذاری .
مثل تیم شما نیست که با پول به جایی برسید . ما با غیرت بچه هامون بازی ها رو میبریم
حالا اگه تیم شما بود پول بهشون نمیدادی همشون قهر میکردند میرفتن مثل تیم ذوب اهن که امسال ببین به چه روزی گرفتاری شده . یعنی خفت بیشتر از این ؟ ولی بچه های تیم ما با عشق و علاقه بازی میکنند .
اره میدونم الان هنگ کردی و داری من من میکنی. هیچی هم نیستی . برو برای یکی دیگه کری بخون که این چیز ها رو بلد نباشه . بروی خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه .
اصفهان یادت باشه شیراز سرورته
باریکلا هم به تو هم تیمتون
از یک جا دیگه میخوری عقده ای میشی میایی عقده تو سر من و اصفهانی ها خالی میکنی
متاسفم برات واقعا
اصلا شما گل ما گه
ببینم تیم شما که با عشق بازی میکنن و اسم شهید روشه و این چرتا که گفتی میتونه این فصل جزو 5 تیم اول باشه یا نه این همه ادعات هم میشه
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
EL Maestro
Xavi Hernandez
بلانسبت که من مثل تو عقده ای باشم .
برای خودت متاسف باش که بالا خونت رو دادی اجاره .
اونی که چرت میگه تو هستی نه من . حد و حدود خودت رو بشناس . و مثل ادم صحبت کن .
اره اگه بودجه داشته باشیم میتونیم . اگه بازکنانمون مصدوم نشن میتونیم .
تا چشم حسود کور .
اره ادعام میشه ت یکی مثل تو نیاد به تیم شهر ما هر چی دلش میخواد بگه .
ما غیرت داریم مثل شما نیستیم .
اگر هم جزء 5 تای اول نشدیم عیبی نداره چون بضاعتمون همینه . چون مثل شما پول نداریم پول نداریم خرج کنیم . هدف ما بازیکن سازی تا یکی مثل شما بیاد مفت خوری کنه و بخرتش .
خدا رو شکر که تاج رفت .
خودت کلاه خودت رو بکن قاضی ببین ذوب اهن به روزی گرفتار شده ؟
الان دارین خفت میخورین .
باریکلا به تیمتون باریکلا به تو
اصلا همه بد شما خوب
تیم ما هم به هیچ خری(از جمله تو ) ربطی نداره . افتاد ؟
از اونجا جواب ابلهان خاموشی است ، من خودمو ملزم میدونم که جوابتو ندم
حالا بعد میبینیم تبعیض ها همچنان ادامه دارد
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
فقط همینو میتونم بهت بگم شعور حرف زدن نداری .
تو و تیمت برین به جهنم .
خر هم خودتی . دیگه اصفهانی ها همین هستن کاریشون نمیشه کرد . لیاقتتون همینه .
بس کنین دیگه.....
حالا شما دو تا اگه میخواین همینطوری ادامه بدین برید جایی دیگه با هم دعوا کنید واسه چی میای تو اینجا.....![]()
Just Real Madrid & Man Utdl
دوستان لطفا رعایت کنید ! اینطوری بخواید ادامه بدید که نمیشه !! اگه قرار باشه هرکی اینطور از تیمش دفاع کنه که فوتبالو باید درشو تخته کرد ! پس سعی کنید به خاطر بازیکنایی که یه شبه پول یه ماه خانواده ما رو در میارن اینطوری به جون هم نیوفتیم و هویت و شخصیت هم دیگه رو زیر سوال نبریم ! امیدوارم تکرار نشه .
این پست هم به عنوان تذکر داده شد .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)