راستی یه تیم دیگه ام با یه گوشی دیگه چند وقتیه ساختم فعلا لول دوئه تو لیگ به دلیل تفاضل گل کمتر دومه ولی از کاپ و چمپیونز به دلیل قانون گل زده تو خونه حریف حذف شده!
من الان لول 5 هستم 2 بازی مونده از الان قهرمانم دارم میرم لول 6 چمپیون هم سوم شدم ولی جام حذفی با بد شانسی حذف شدم باری هام دقیقا پشت هم بود با 20 دقیقه فاصله خسته بودن همشون تعویضی زیاد ههم نداشتم . اسم تیمم Game Net General هست . ایرانیا خیلی کم هستن هرچی میگردم پیدا نمیکنم . تا میتونید به کسایی ک میبیند بازی میکنن و فعال هستن درخواست دوستی بدید و هر روز به هم کادو بدید تا وقتی بازی پشت هم دارید بازیکن ها رو تازه نفس کنید
قهرمانی چمپیونز مقابل تیم فول world class.یعنی از اسکات هم بالاتر.تقریبا همشون 7 ستاره بودن. پس دیگه کسی بهونه باخت مقابل تیمای پر خرج رو نداشته باشه هر چیزی ممکنه تو این بازی هیچی از قبل تعیین شده نیست.همونطور که من تیم قوی تر از خودمو بردم ممکنه به تیم ضعیفتر از خودم ببازم و نباید گلایه داشته باشم که بازی مسخرست.همه تیما شانس پیروزی دارن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمیدونم چرا تیمم اینجوری شده!بازیکنام همش یا پنج میگیرن یا شیش.اصلا خوب بازی نمیکنن نه موقعیت خاصی ایجاد میکنن نه خوب دفاع میکنن.
همش دارم به تیمایی که دور رفت بردم میبازم.همین چمپیونز تو فینال به همگروهیم سه هیچ باختم درصورتی که تو مرحله گروهی یه باخت سه دو بهش داشتم یه بارم یک صفر بردمش.بازیکنام دارن گند میزنن کاملا.اگه وسط فصل بود بازیکنام رو عوض میکردم ولی الان ارزش نداره.کاشته زنم همرو میزنه تو دیوار درصورتی که قبلا حتما از دوسه تا یکی گل میزد.بهترین مدافعم که قبلا کم کم هفت میگرفت الان هفت هشتا بازیه هفت نگرفته!!خلاصه وضعیت تیمم افتضاحه!!
سلام مصطفی سیستم 2-5-3 بازی کن اکثر بازی ها رو میتونی ببری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)