اگه جفتتون تو یه سطح هستین در صورت صعود احتمال داره تو یه لیگ بیفتین...اما صد در صدی نیست.چون هر لیگ دسته های مختلفی داره.من که الان لول 13 ام یکبار تا حالا نشده با یه ایرانی تو یه لیگ بیفتم! اگه شانس داشته باشین احتمال داره تو یه لیگ بیفتین
والا تا جایی که من میدونم لا بازیکنای جوون پتانسیل بیشتری نسبت به سن بالا ها دارن برای پیشرفت.حالا اگه مال شما اینجوریه دیگه شانستون نزده و استثنا هست واستون!
اقا من و یکی از دوستام این بازی رو باهم دیگه شروع کردیم و الان توی دوتا لیگ مختلف هستیم احتمال داره فصل بعد باهم توی یه لیگ باشیم و من بتونم اددش کنم و کمک هم بکنیم ؟؟؟؟؟ کسی اطلاع داره درباره این موضوع ؟
وضعیت تیم من در آخرین بازی با 3 مصدوم و بعد آن!
شش مصدوم که یکی تا 10 روز و دیگری 18 روز دیگر مصدوم هستند! و بقیه تا 4-5 روز دیگه!
![]()
کسی دلیل اینهمه مصدومیت رو میدونه؟
اگر دو بازیکن دیگه من مصدوم بشن دیگه کسی رو برای جایگزینی ندارم! آیا بازی بعدیش انجام میشه یا نه و بدلیل مصدومیت و نداشتن بازیکن در حد کافی 3-0 بازنده اعلام میشم؟ چون این فصل دیگه بازیکن نمیخوام بخرم
سلام بچه ها منم یک ماه میشه وارد بازی شدم فصل دومم خداروشکر فعلا اولم تو چمپیون و حذفیم تو نیمه نهایی
اسم تیمم arsenal fc گذاشتم اسم خودمم sorena اگه کسی بتونه ادد کنه منو برا بازی دوستانه ممنون میشم!
سلام عزیز
خوش اومدی
امیدوارم حضورت باعث پیشرفتت بشه
فقط واسه اد کردن لازمه بدونی که باید اکانت فیسبوک رو وارد بشی تو بازی...تا بتونی با بقیه دوستان بازی دوستانه انجام بدی.البته فیسبوک هم مشکلات مخصوص خودشو هم داره ها
پیشنهاد میکنم همه صفحات تاپیک رو بخونی...مطمئنا تجربت بیشتر میشه
موفق باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)