من ادم استخدام كردم تو اكادمى ولى هيچ كسى رو پيدا نكردن.دليلش چي ميتونه باشه؟
من ادم استخدام كردم تو اكادمى ولى هيچ كسى رو پيدا نكردن.دليلش چي ميتونه باشه؟
هر ماه يا هر٣ ماه؟؟؟
اها درس شد حالا چ جورى پيشرفت ميكنن اينا؟
چه جورى پيشرفت ميكنن بازيكناى تو اكادمى؟ من با يكيشون قرار داد امضا كردم اشتباه كردم؟؟؟؟
اینم تیم من :
راستی بگم که از فصل بعد ایسکو و زکریا باکالی بعد از تمام شدن قراردادشون به تیم من میان(مفتی)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
الان چون من این بازیکنای خوب رو دارم
مشکله برام بدونم کیو بازی بدم کیو بازی ندم؟؟؟
لطفا کمک کنید
بچه ها رونالدو واقعا فوق العاده است
الان با اين كه 30 سالشه تو 7 بازى برام 6 تا گل زده و چند تا هم پاس گل داده به نظرم 100 ميليون هم واسش كمه اگه تو فصل دوم كريرين ميتونين مجاني بيارينش
من تو اين فصل تياگو سيلوا+15 ميليون رو با هوملس عوض كردم چون خيلي افت كرده بود
مكسس هم خواست بره فروختمش ولي چون رانوكيا رو با قرارداد آزاد آورده بودم مشكلي نداشتم
بگوويچ رو هم 2 برابر قيمتي كه فصل قبل خريده بودم فروختم و ماتيا پرين رو با كاكا+2 ميليون عوض كردم و دنيل داورى رو هم خريدم
هيونگ مين سون رو هم با 8 ميليون + بيابياني عوض كردم و يودي آلبا و رو هم خريدم و ادين ژكو فروختم و ازش 10 ميليونى سود كردم
تركيبم الان اينه
--------------------------- ماتيا پرين --------------------------
يوردي آلبا --------- هوملس ---------------رانوكيا ---------- ديشيليو
---------------------------- داويد لوييز --------------------------
-- آباته --------------------------------------------- دى بروينه --
رونالدو ------------------------ بالوتلي --------------------الشاراوى
forza milan
ویرایش توسط Shayan1990 : 06-22-2014 در ساعت 16:50
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)