Design & Developed BY Patira

صفحه 74 از 105 نخستنخست ... 2464727374757684 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 731 تا 740 , از مجموع 1048
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal آبی دلان ... حرف های خودمونی هواداران استقلال

آبی دلان

بین همه تیمهای دنیا عشق است استقلال

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

این تاپیک برای صحبت های دوستانه شما عزیزان با یکدیگر ، تبادل نظر ، انتقاد و پیشنهاد و مهم تر از همه حمایت از تیم محبوبتان استقلال ایجاد شده.

-= به امید قهرمانی استقلال =-

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

ویرایش توسط hamedss : 10-04-2011 در ساعت 19:51

عضو Derby

پست مورد علاقه
    FORWARD
    مربی مورد علاقه
    Arsène Wenger
    بازیکن محبوب
    RONALDO 9_Zidane_Zlatan Ibrahimovic_R.CARLOSE
    اسم واقعی شما
    MEHDI

BrazilSS_TehranMilan

Pirlo

تشکر ها
    3,094
    تشکر شده 2,194 در 462 پست

خداکنه برگرده...اگر هم برنگرده کاش یه مربی درست و حسابی از آب در بیاد نه مث این قلعه نوعی.
    تو هلند خیلی موفق تر میشه...اونجا مهد ستاره سازیه
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    Don’t count the years, count the memories
    ویرایش توسط hamedss : 10-05-2012 در ساعت 13:49

3. 2 کاربر از پست مفید mehdi30100 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    David Beckham-F.Torres-Zandi-Baoo-Messi-Villa-Goran Lavreh
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287
    تشکر شده 1,614 در 577 پست

بچه ها کی موافقه دیگه اینجا بحث از فرهاد مجیدی نشه سوءتفاهم نشه منم مجیدی رو خیلی خیلی دوست دارم ولی دیگه خیلی خودمون رو ناراحت نکنید چرا تو استقلال یه ستاره از میداودي یا منوچهری نسازیم؟
    David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ

5. 3 کاربر از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287

سلام بر آبی دلاي با غیرت حالتون خوبه راستی نکونام میخواد مربی میخواد شه؟
    بعدم این عرب ها بازیکن ندارن افتادن به جون بازیکن های ما تیموریان،-فریدون جون-و مهمترین فرهاد مجیدی

7. کاربر روبرو از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal پرسپوليسي ها مادرم را به طرز وحشتناكي كتك زدند

پرسپوليسي ها مادرم را به طرز وحشتناكي كتك زدند

من بچه بودم، خواهرم استقلالي بود و من پرسپوليسي. در يکي از داربي‌ها با هم کري‌خواني داشتيم. پرسپوليس به استقلال باخت و من از داغ دل، خواهرم را آن‌قدر کتک زدم که دندان‌هايش شکست.

جام ورزشی؛ من بچه بودم، خواهرم استقلالي بود و من پرسپوليسي. در يکي از داربي‌ها با هم کري‌خواني داشتيم. پرسپوليس به استقلال باخت و من از داغ دل، خواهرم را آن‌قدر کتک زدم که دندان‌هايش شکست.

همين چند وقت پيش جايي رفته بودم که يک راننده وانت نيسان من را شناخت و چون پرسپوليسي بود، بدترين الفاظ را نثارم کرد؛ دعوا کرديم و من کتکش زدم. نامه دادگاهش درِ خانه‌مان آمد.اما اين منم که کم نمي‌‌آورم.

"مهدي هاشمي نسب را از جهت "ياغي بودن" با مجتبي محرمي مقايسه مي كنند.

به هر حال روزي،روزگاري نه خيلي دور او با 100 ميليون در انتقالي جنجالي از پرسپوليس به استقلال رفت و اين انتقال حاشيه هاي فراواني برايش داشت.

حاشيه هاي بعضا تلخي كه شنيدن آنها مايه تاسف است. اينكه برخي طرفداران پرسپوليس مادرو برادرش را به طرز وحشتناكي كتك زدند. اينكه انواع و اقسام فحش هاي ركيك نثارش شد و...

آنچه در ادامه مي خوانيد بازنشري است از گفت و گوي جنجالي و جالب مهدي هاشمي نسب.
    مهدي هاشمي نسب استقلالي است
    من استقلالي ام.استقلالي خداحافظي کرده ام و استقلالي مي ميرم.

دندان هاي خواهرم را شكستم!

من بچه بودم، خواهرم استقلالي بود و من پرسپوليسي. در يکي از داربي‌ها با هم کري‌خواني داشتيم. پرسپوليس به استقلال باخت و من از داغ دل، خواهرم را آن‌قدر کتک زدم که دندان‌هايش شکست.

گلي كه به اندازه 4 گل مي ارزد!

يک گل زده ام به اندازه همه آن چهار گل مي ارزد.برويد از استقلالي ها بپرسيد.از پرسپوليسي ها هم بپرسيد.آن گل چهار گب بيشتر زير زبانشان مزه کرده؟يا آن گلي به پرسپوليس زدم بيشتر ناراحتشان کرده... اصلا بگذاريد ماجرا را تمام کنم.پرسپوليس در وجود من مرده

رفتن من به استقلال، به هيچ بني‌بشري ربط ندارد

من يک سوال دارم.چطور مي‌شود در جام باشگاه‌هاي آسيا، پرسپوليس در دو بازي، به دو تساوي صفر بر صفر مي‌رسد و در بازي آخر مرحله مقدماتي، تنها در صورتي به چهار تيم نهايي صعود مي‌کند که بازي را ببرد، اما بازي تا دقيقه 75، صفر بر صفر بود و پرسپوليسِ در آستانه حذف است. مهدي هاشمي‌نسب در دقيقه 70 گل پيروزي‌بخش و صعود پرسپوليس را در بازي سوم به ثمر مي‌رساند و بعد کنار گذاشته مي شود؟
    من به خاطر اين رفتارها به استقلال رفتم، اصلا به هيچ بني‌بشري ربط ندارد. من قراردادم به پايان رسيد و به استقلال رفتم.همين.

ماجراي آن گل عجيب

کار آن بالايي بود.شما فقط به اين نکته مهم توجه کن.احمد عابدزاده در تمام طول عمر بازيگري‌اش، حتي در بازي‌اي که ما همراه با پرسپوليس، در کره جنوبي بوديم و هوا به شدت باراني بود، سُر نخورد، اما آن روز سُر خورد؛ مي‌دانيد چرا؟ چون افشين ايستاد و وقتي توپ را ارسال کردند، احمد عابدزاده به سمت من آمد و با صداي بلند گفت: «منم!» به همين دليل افشين ايستاد. احمد پايش سر خورد و من با سر به توپ ضربه زدم و توپ به گل تبديل شد. از وقتي توپ به تور خورد و ورزشگاه منفجر شد، ديگر هيچي نفهميدم. در آن بازي آن‌قدر عصبي شده بودم که بين دو نيمه عضلات دوقلويم گرفته بود، حتي منصورخان مي‌خواست مرا تعويض کند، اما يک حسي به من مي‌گفت که بايد در زمين بمانم. بايد يک اتفاقي مي‌افتاد که افتاد.کار خودم را کردم.اما حيف که غش کردم. اگر در بازي مي‌ماندم، شايد استقلال پيروز مي‌شد.اي کاش غش نمي‌کردم! اي کاش! با آن گل که جواب خيلي‌ها را دادم، در زمين مي‌ماندم و نمي‌گذاشتم تا علي کريمي گل مساوي را بزند.

كتك خوردم،ترور شدم

کتک خوردم.ترور شدم اصلا.خيلي‌ از پرسپوليسي‌ها به من بد و بيراه گفتند، اما همه آنها را حلال مي‌کنم. مهدي هاشمي‌نسب از پرسپوليس رفت، اما همه مي‌دانند که در قلب آنها قرار دارم، اما همه آنها بدانند که من يک استقلالي دوآتشه هستم که با استقلال از فوتبال حرفه‌اي خداحافظي کردم. حتي در تيم‌هايي که مقابل استقلال ايستادم، هيچ وقت از هواداران استقلال فحش نخوردم و تا زماني که به استقلال رفتم، هميشه مورد محبت هواداران استقلال بودم.

بهترين گل زندگي‌ام

آخر اين سوال است؟معلوم است! بهترين گل زندگي‌‌ام را به پرسپوليس زده‌ام؛ نه به خاطر اين‌که تيم سابقم بود، بلکه حقم بود! باز هم اگر به آن روزها برگردم، به استقلال مي‌روم و استقلالي مي‌شوم تا خيلي‌ها را بسوزانم.

پرسپوليسي ها مادرو برادرم را به طرز وحشتناكي كتك زدند

اصلا در گلويم عقده شده بود. مي‌داني چرا در آن بازي سعي کردم به پرسپوليس گل بزنم؟ براي آن‌که در بازار کرج، هواداران پرسپوليس بعد از رفتن من به استقلال مادرم را به بدترين وجه کتک زدند و همين مانده بود تا چاقويش بزنند و اگر مردم به دادش نمي‌رسيدند، شايد مادرم را از دست مي‌دادم. همين‌طور برادرم را جلوي در خانه‌مان و در چند جاي ديگر کرج کتک زدند. من براي پرسپوليسي‌ها چهار گل زده بودم و مزه آن گل‌ها هنوز زير دندانشان است، اما من دندان‌هايشان را با آن گل مسواک زدم و بهتر بگوبم جرم گيري کردم تا مزه‌اش از بين برود.

راننده نيسان را زدم چون فحش داد

همين چند وقت پيش جايي رفته بودم که يک راننده وانت نيسان من را شناخت و چون پرسپوليسي بود، بدترين الفاظ را نثارم کرد؛ دعوا کرديم و من کتکش زدم. نامه دادگاهش درِ خانه‌مان آمد.اما اين منم که کم نمي‌‌آورم..

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

ویرایش توسط hamedss : 10-08-2012 در ساعت 19:46

9. 6 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

درود بر مهدی هاشمی نسب و همه استقلالیهای باغیرت

11. 4 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    H e D I e H

IranSS_TehranBarcelona

Farhad Majidi

تشکر ها
    1,693
    تشکر شده 1,231 در 346 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hamedss نمایش پست ها

آقا حامد این متن هاشمی نسب واقعا تکون دهنده بود.
    (عالی و جالب بود).

کاش می دانستی و می فهمیدی که برای داشتنت .......... دلی را به دریا زدم که از آب واهمه داشت!!!

13. 4 کاربر از پست مفید H~T تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287

وای دمت گرم آقا حامد خیلی تکون دهنده بود راستی آبی ها یه عده گفتن مهمان نود فرهاد مجیدیه چی شد خبر الکی بود فکر کنم مجتبی بود

15. 4 کاربر از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rezavilla7 نمایش پست ها
    وای دمت گرم آقا حامد خیلی تکون دهنده بود راستی آبی ها یه عده گفتن مهمان نود فرهاد مجیدیه چی شد خبر الکی بود فکر کنم مجتبی بود
    فرهاد 2شب قبل از برنامه 90 از فردوسی پور عذرخواهی کرد چون میخواست بره کلاس دوره مربیگری در انگلیس.
    برای همین قرارشون بهم خورد.

17. 3 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287

esteghlal گزارش تصویری مراسم ختم مادر امیر قلعه نوئی

سلام دوستان من امروز از همون سایتی که خبر میذارم اینو پیدا کردم و دیدم این عکس ها جز خبر نمیشه گفتم اینجا زنم

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

19. 4 کاربر از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal نيکبخت دوباره استقلالي مي‌شود

نيکبخت دوباره استقلالي مي‌شود

عليرضا واحدي نيکبخت ستاره سابق استقلال و پرسپوليس در انتظار حل مشکلاتش است تا به زودي در تمرينات استقلال حاضر شود.
    خبرآنلاين؛ نيکبخت در هفته هاي اخير چند بار با امير قلعه نويي حرف زده و سرمربي استقلال از او خواسته که در تمرينات حاضر شود و براي ادامه ليگ با استقلال قرارداد امضا کند. نيکبخت در اين چند روز پيگير حل مشکلاتش بوده و به زودي از طرف مراجع قضايي و فدراسيون فوتبال مجوز بازي کردنش را دريافت خواهد کرد. مراحل حل اين مشکلات هم به خوبي پيش رفته و او به زودي در تمرينات استقلال شرکت خواهد کرد. نيکبخت به دوستانش گفته که تا يک هفته ديگر مشکلات برطرف خواهد شد و مجوز بازي اش را خواهد گرفت.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

21. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 74 از 105 نخستنخست ... 2464727374757684 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع