Design & Developed BY Patira

صفحه 74 از 100 نخستنخست ... 2464727374757684 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 731 تا 740 , از مجموع 992
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

آرسنال ۞ آخرین اخبار از توپچی های لندن در فصل 2011-2012 ۞

به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...

سلام
    به تايپك آرسناليها خوش اومديد
    در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
    اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...

برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

ویرایش توسط feri71 : 06-14-2011 در ساعت 17:30 دلیل: ویرایش چند نکته ی مهم

2. 8 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    Xabi Alonso - David Beckham
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123
    تشکر شده 14,670 در 2,385 پست

آرسنال برخیزید و تمرکز کنید!

ونگر در حال آماده سازی روحی بازیکنان برای بازی یونایتد
    تیم آرسنال در دو بازی اخیر خود در لیگ برتر دو شکست خارج از خانه را متحمل شده و این در حالی است که در مقاطعی از این دو بازی تیم برنده میدان بود!

ونگر معتقد است آنها در این دو هفته امتیازات ارزشمندی را از دست دادند اما حالا وقت تمرکز روی بازی حساس هفته آینده با منچستر یونایتد است:

"برای دومین بار بود که بازی را به حریف واگذار کردیم، یک بار با فولام و حالا سوانسی. در سطحی که ما هستیم چنین اتفاقی کلافه کننده است و اصلاً خوب نیست.

در این بازیها آرامش نداشتیم و تصمیم گیری های خوبی هم شاهد نبودیم، این یک هشدار برای ماست چون در بازی با فولام ما 1-0 جلو افتادیم ولی در نهایت بازی را باختیم، در بازی سوانسی کار را به تساوی 2-2 کشاندیم ولی بلا فاصله گل سوم را خوردیم، این یک نگرانی بزرگ است.

هفته آینده فرصت بزرگی برای ماست چون وقتی شما دو بازی پیاپی خارج خانه را با این شرایط باور نکردنی واگذار می کنید وقت این است که از خواب غفلت بیدار شوید و تمرکز کنید، بازی با یونایتد فرصت خوبی برای این کار است."

Arsenal.ir

4. کاربر روبرو از پست مفید Mohammad تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر-پیر جزیره
    بازیکن محبوب
    جک ویلشیر
    اسم واقعی شما
    پویان

IranArsenalPersepolis

تشکر ها
    3,390
    تشکر شده 2,517 در 487 پست

هانری: مایوس شدم اما عذرخواهی می کنم

پایگاه خبری GunnersTrust:
    در هفته بیست و یکم لیگ برتر، آرسنال در خانه سوانسی با نتیجه 3 - 2 شکست خورد اما این تنها اتفاق مهم این بازی نبود.

بعد از اتمام بازی تیری هانری به سوی 2000 هواداری رفت که برای حمایت از آرسنال به ولز سفر کرده بودند اما با برخورد تند یکی از هواداران روبرو شد که واکنش هانری را به همراه داشت.

با این وجود هانری در بیانیه ای که در سایت سان منتشر کرد اتفاقات را توضیح داد و همچنین از ان هوادار نیز عذرخواهی کرد!

" یکشنبه واقعا متعجب و مایوس شدم و این تنها بخاطر نتیجه نبود.

بعد از سوت پایان این بازی بسیار عجیب من اصرار کردم که کل تیم برود و از هواداران آرسنال قدردانی کنند.

وقتی مقابل هواداران خودی بودم، نمی توانستم توهین به تیم از سوی یکی از انها را درک کنم. می خواستم از آن هوادار درخواست کنم که ما به حمایت آنها نیاز داریم و نه توهین آنها. احساسات آن هوادار درست بود اما می توانست در روش بهتری بیان شود.

بنابراین می خواهم اول از همه و مهمتر از همه بخاطر استفاده از لحن نا مناسب در قبال آن هوادار خاص عذر خواهی کنم. قصد تخریب یا تهدید نداشتم و توجه داشته باشید آن صحبت ها می توانست در شیوه ای آرامتر بیان شود.

لحظات بزرگی در این باشگاه داشته ایم اما همه ما در کنار هم هستیم. ما در زمان های خوب به حمایت شما نیاز داریم اما مهمتر از همه در زمان های بد است که باید در کنار ما باشد.

بیایید برای دیدار یکشنبه مقابل منچستر یونایتد حامی تیم باشیم و سعی کنیم با کسب سه امتیاز به مسیر پیروزی در لیگ بازگردیم."

WENGER 4 EVER

6. 2 کاربر از پست مفید pooyan_wenger تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر-پیر جزیره
    بازیکن محبوب
    جک ویلشیر
    اسم واقعی شما
    پویان

IranArsenalPersepolis

تشکر ها
    3,390

آرسنال به دنبال ونپرسی کوچک!

رابین ونپرسی کاپیتان آرسنال یک پسر و یک دختر دارد که پسر بزرگ او به نام شکیل، 5 ساله است و استعداد بسیار عجیبی در فوتبال دارد.

همین موضوع باعث شده است تا باشگاه آرسنال از همین الان به دنبال گرفتن شکیل باشد تا آینده خود را در مدارس و آکادمی فوتبال آرسنال بگذراند.

شکیل که در دو رشته گلف و فوتبال فعالیت می کند ، در یک تیم که نزدیک خانه خودشان است مشغول به تمرین و یادگیری است و رابین از مربی او بسیار راضی است و این تیم امیدوار است تا شکیل با آنها بماند و پیشنهاد آرسنال را رد کند.

رابین در این باره می گوید : " صادقانه بگویم که شکیل استعداد زیادی در فوتبال دارد. خیلی از حالات خود را در او دیده ام. مربی او واقعا عالی است.

آرسنال چند بار از او دعوت کرده است تا به آنجا برود و بازی کند اما او باشگاه خود را دوست دارد. او به فضای خوب حساس است، درست مثل من!

او عاشق گلف است. شما دوره های گلف بسیار خوبی را در اینجا میبینید. او درس های خود را میگیرد و معمولا با هم بازی می کنیم. بعضی اوقات هم مرا شکست می دهد !!

او یک استعداد عالی دارد که می داند توپ باید کجا برود. شوت های من بعضی اوقات به لا به لای درختان می رود اما توپ های او همیشه مستقیم می رود. او می گوید : "پدر ، می خواهم این توپ را برنم. چوب خودم یا آن یکی را بده. " و او این کار را همینگونه بی نقص انجام می دهد. "

WENGER 4 EVER

8. 2 کاربر از پست مفید pooyan_wenger تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر-پیر جزیره
    بازیکن محبوب
    جک ویلشیر
    اسم واقعی شما
    پویان

IranArsenalPersepolis

تشکر ها
    3,390

ژسنی همچنان به حضور در جمع 4 تیم برتر اطمینان دارد

با وجود شکست در دو دیدار پیاپی لیگ برتر، ووچیچ ژسنی باور دارد که آن ها می توانند در جمع 4 تیم برتر لیگ کار را تمام کنند. شکست 3 - 2 مقابل سوانسی دومین شکست پیاپی آرسنال در خارج از خانه و لیگ برتر بود و این مساله موجب شد آنها جایگاه چهارم جدول که در ابتدای سال 2012 بدست آورده بود را از دست بدهد.

با این وجود ووچیچ ژسنی اعتقاد دارد آنها توانایی لازم برای حضور در جمع 4 تیم برتر را در اختیار دارند و در ادامه می تواند مشکلات را رو به راه کنند.

" مطمئنم که در جمع 4 تیم برتر کار را تمام می کنیم. شایسته این نیستیم تا خارج از جمع 4 تیم قرار گیریم.

ما باید هر سال برای کسب جام ها مبارزه کنیم و باور دارم که نتایج به خواسته ما رقم می خورد و حداقل در جمع 4 تیم کار را تمام می کنیم زیرا در ترکیب تیم کیفیت بسیاری برای موفقیت داریم."

ژسنی همچنین از فرم خارج از خانه آرسنال راضی نیست و اعتقاد دارد آنها باید مشکلات را حل کنند.

" هیچ ایده ای ندارم که چرا نمی توانیم در خارج از خانه پیروز شویم. نتایج به خودی خود همه چیز را می گوید و در این فصل در خارج از خانه واقعا ضعیف بوده ایم. واقعا نمی توانم توضیحی برای آن بیاورم.

ما به هر جا می رویم و سعی می کنیم بهترین عملکرد خود را ارائه کنیم اما نتایج به خواسته ما پیش نمی رود. باید در این مورد صحبت کنیم و نمی توانیم با یک جواب کار را تمام کنیم. نیاز داریم این مشکل را حل کنیم.

نمی توانیم نکات مثبت بسیاری از بازی با سوانسی بیرون بیاوریم زیرا بازی را شکست خوردیم و از این بابت مایوس هستیم.

باید سوانسی را تحسین کرد، فکر می کنم در تمام نقاط زمین فوق العاده بودند اما من خیلی مایوس هستم."

WENGER 4 EVER

10. 3 کاربر از پست مفید pooyan_wenger تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر-پیر جزیره
    بازیکن محبوب
    جک ویلشیر
    اسم واقعی شما
    پویان

IranArsenalPersepolis

تشکر ها
    3,390

آرشاوین: نباید رمسی را مقصر دانست
    مصاحبه آندری آرشاوین بعد از دیدار با سوانسی.

صحبت های مهاجم روس آرسنال بعد از شکست مقابل سوانسی.

در مورد بازی ...
    می دانستیم رفتن به جنوب ولز سفر راحتی نخواهد بود. سوانسی تیمی است که دوست دارد فوتبال بازی کند، خصوصا وقتی در خانه بازی می کنند، جایی که هواداران آنها مشتاقانه از تیم های لیگ برتری استقبال می کنند. انتظار یک بازی سخت خارج از خانه را داشتیم و با آن نیز روبرو شدیم.

در مورد زدن گل زودهنگام...
    ما کار را خوب شروع کردیم. تیم برتر میدان بودیم و نباید به حریف اجازه می دادیم به راحتی کار را به تساوی بکشاند. اما بعد از این اتفاق بازی به هر نحوی می توانست پیش برود. آنها به اندازه ما می خواستند گلزنی کنند. تیم ها برای کسب پیروزی بازی کردند. متاسفانه برای ما خوب پیش نرفت.

در مورد دریافت گل بعد از به تساوی کشاندن بازی...
    ما تمرکز خود را از دست دادیم و حقیقت این است که حریف ما قادر بود با استفاده از شرایط روانی ما گل برتری را به سرعت به ثمر برساند. ما سعی کردیم از شکست فرار کنیم اما در این روز شانس با ما یار نبود.

در مورد عملکرد آغازین حریف ....
    آنها در امارات هم همینگونه بازی کردند. اگر کاملا صادق باشیم گاهی سخت بود که فشاری که آنها روی ما می آوردند را کنار بزنیم.

در مورد اینکه باز هم مقابل سوانسی تاثیر گزار بودید...
    خب که چه؟ تیم امتیازات را از دست داد.

در مورد اینکه بعد از دادن پاس گل به ونپرسی چه گفتید...
    بعد از گل من به او و بچه ها گفتم که ما بازی را خوب شروع کردیم، گفتم که باید برای 10 تا 15 دقیقه این فشار را ادامه دهیم. نباید به سوانسی اجازه می دادیم آزادانه بازی کند. تیم ولزی خوب آماده شده بود. وقتی فشار را از روی انها برداشتیم آنها بلافاصله برایمان دردسر ساز شدند.

در مورد اینکه آرون رمسی در کشور خود بازی می کرد اما عملکردش مورد انتقاد هواداران قرار گرفت...
    تصور نمی کنم وقتی در خانه بازی کنید اوضاع برایتان آسان باشد و هواداران نباید بخاطر چیزی او را مقصر بنامند. همه ما سزاوار انتقاد هستیم. این تیم است که یک بازی را باخت نه یک بازیکن. اکنون باید در مورد بازی آینده مقابل منچستر یونایتد فکر کنیم. ما دو بازی پیاپی را باخته ایم بنابرین انگیزه مضاعفی برای این دیدار داریم.

در مورد کار خیریه ای که در اکانت توئیتر خود راه انداخته اید...
    این بنیاد Chulpan Khamatova and Dina Korzun است که به بسیاری از کودکان روسی کمک می کند.همه ما نیاز داریم کارهای خوبی انجام دهیم.

WENGER 4 EVER

12. 3 کاربر از پست مفید pooyan_wenger تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر-پیر جزیره
    بازیکن محبوب
    جک ویلشیر
    اسم واقعی شما
    پویان

IranArsenalPersepolis

تشکر ها
    3,390

ونگر: باید بیدار شویم و متمرکز بمانیم
    سرمربی آرسنال از شاگردانش خواست تا مقابل منچستریونایتد پاسخ مناسبی بدهند

آرسن ونگر از بازیکنان خود می خواهد در آستانه دیدار با منچستر یونایتد از خواب بیدار شوند و متمرکز بمانند. در هفته بیست و یکم لیگ جزیره، آرسنال در دومین بازی پیاپی خارج از خانه شکست خورد و این در حالی بود که ابتدا از حریف ولزی خود پیش بود.

آرسن ونگر می داند روند فعلی باید تغییر کند و اذعان می کند پیش از رویارویی مقابل مدافع عنوان قهرمانی آنها باید به خود بیایند.

" این دومین بار است، یک بار مقابل سوانسی و یک بار مقابل فولهام، جایی که بازی را از دست دادیم. در سطح ما این نا امید کننده است و به حد کافی خوب محسوب نمی شود.

این مساله در ارتباط با عدم خونسردی و گرفتن تصمیمات درست است. این هشدار دهنده است زیرا در فولهام ما 1 - 0 پیش بودیم و بازی را واگذار کردیم. امروز ما بازی را 2 - 2 کردیم و بلافاصله گل سوم را به حریف دادیم. این واقعا مساله ای نگران کننده است.

یکشنبه آینده فرصت بزرگی است زیرا شما احساس می کنید در دو بازی گذشته 6 امتیاز از دست دادیم که باور نکردنی است. اکنون زمانی برای ماست که بیدار شویم و متمرکز باشیم، در مقابل منچستر یونایتد فرصت خوبی داریم تا این کار را انجام دهیم."

WENGER 4 EVER

14. 3 کاربر از پست مفید pooyan_wenger تشکر کرده اند .

مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]د

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

حضور تیری انری در بازی با منچستر یونایتد در هاله ای از ابهام قرار گرفت .
    به گزارش خبرگزاری فوتبال جزیره و به نقل از میرور، این بازیکن ۳۴ ساله ی آرسنال در تمرینات از ناحیه ی ماهیچه ی پا دچار مصدومیت شده است و تلاش میکند برای بازی یکشنبه برابر منچستر یونایتد آماده شود .
    این ضربه ی سنگینی برای انری خواهد بود که این بازی خاص را در طول دو ماه انتقال قرضی خود از نیویورک ردبولز به آرسنال از دست دهد .
    این بازیکن فرانسوی در بازگشت خود به آرسنال در جام حدفی و مقابل لیدز یونایتد موفق به گلزنی شد اما در بازی با سوانسی همچنان به عنوان بازیکن نیمکت نشین پا به میدان گذاشت .
    انری همچنین در پایان بازی مقابل سوانسی حاشیه هایی داشت و با یکی از هواداران ناراضی درگیر شد .
    میکل آرتتا نیز برای رسیدن به بازی مقابل منچستر تلاش میکند اما توماس ورمالن آماده خواهد بود .

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

16. 3 کاربر از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرسنال جورو آماده انتقام از یونایتد

تحقیر در اولدترافورد از ذهن جورو پاک نشده است
    یوهان جورو اعلام نمود آرسنال روز یکشنبه برای اتقام گرفتن از منچستر یونایتد پا به میدان مسابقه خواهد گذاشت. آرسنالی ها شروع نا امید کننده آغاز فصل خود را با شکست 8 بر 2 در ماه آگوست در اولدترافورد تکمیل نمودند ، همچنین توپچی ها دو بازی اخیر خارج از خانه خود را برابر فولهام و سوانسی واگذار نموده اند اما با این وجود جورو نگاهی مثبت به آینده دارد. آرسنال در حال حاضر 4 امتیاز با نزدیکترین تیم ، در لیست 4 تیم بالای جدول فاصله دارد و نگران از دست دادن سهمیه لیگ قهرمانان اروپا در فصل آتی است.

مدافع ملی پوش سوئیسی به سان گفت : " پس از باخت به سوانسی که واقعا غیر قابل هضم است این می تواند یک بازی فوق العاده برای ما باشد.

این بازی می تواند یک شروع دوباره برای ما باشد ، هنوز شکست در اولدترافورد از ذهن ما بیرون نرفته و ما برای انتقام آن بازی به میدان خواهیم رفت.

ما مجبوریم به سختی کار کنیم تا روند رو به رشدمان را حفظ کنیم. "

وی همچنین افزود : " ما برای قرار گرفتن بین 4 تیم بالای جدول می جنگیم ، این کار بسیار سخت و دشواری است اما راه درازی نیز باقی مانده است. "

Arsenal.ir

18. 2 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرسنال هیلوود میگوید آرسنال از صعود نکردن به لیگ قهرمانان اروپا آسیبی نخواهد دید

نرفتن به لیگ قهرمانان فاجعه نیست
    پس از شکست توپچی ها مقابل سوانسی ،اکنون آنها در رده پنجم جدول باقی ماندند و فاصله خود با چلسی را به چهار امتیازافزایش داده اند.

یکشنبه آینده آنها میزبان منچستر یونایتد هستندو اگر نتوانند پیروز این بازی باشند برای بدست آوردن سهمیه لیگ قهرمانان دچار مشکل میشوند.

شکست در این بازی می تواند آرسنال را تا رده هفتم جدول پایین بکشد.

از زمانی که ونگر سرمربی توپچی ها شده آنها تاکنون در همه ادوار لیگ قهرمانان حضور داشته اند ، اما پس از نشان دادن فرم نه چندان مطلوب در این فصل هیلوود در حال آماده شدن برای حضور نیافتن آرسنال در لیگ قهرمانان است.

هیلوود به دیلی استار گفت :"از نقطه نظر مالی ،نرفتن به لیگ قهرمانان ضربه بزرگی خواهد بود."

"ما هر ساله برنامه ریزی میکنیم که اگر به لیگ قهرمانان راه پیدا نکنیم چه اقداماتی باید انجام دهیم،پس این یک فاجعه نخواهد بود،اما اگر صعود کنیم بسیار خوب خواهد بود."

Arsenal.ir

20. 2 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123

آرسنال چاماخ خواهد ماند

چاماخ آماده مبارزه برای آینده خود در آرسنال است
    مروانه چاماخ اذعان دارد که خواهان ترک کردن آرسنال در نقل و انتقالات زمستانی نیست و می خواهد برای آینده خود در آرسنال مبارزه کند.

باشگاه هایی نظیر ،بوردو،پاری سن ژرمن و فیورنتینا خواهان به خدمت گرفتن چاماخ هستنداما مربی آرسنال آرسن ونگر در اظهارات اخیرش گفته است که این بازیکن 28 ساله را در تیمش حفظ خواهد کرد.

"من در مورد آینده ام نگرانی ندارم.با مربی در مورد آینده صحبت کرده ام و می خواهم پس اتمام جام ملتهای آفریقا هنوز در تیم بمانم."

چاماخ به دیلی میرور گفت :"من فکر میکنم ونگر به من اعتماد دارد.به همین دلیل بود که به آرسنال پیوستم.
    در برخی از بازیهای فصل اول خوب بودم و امکان تکرار آن برای من وجود دارد."

"مدیر برنامه هایم تا به حال با برخی از از باشگاهها صحبت کرده اما من می خواهم در اینجا بمانم وخود را در چند ماه آینده نشان دهم."

"من از شایعات خسته شده ام زیرا می خواهم فقط روی کارم در تیم ملی مراکش تمرکز کنم.شخصا می خواهم بیشتر بازی کنم و سطح خود را به اثبات برسانم."

"البته ،می خواهم بیشتر بازی کنم، اما این کار در آرسنال بسیار سخت است،سطح بسیار بالاست ولی من بدنبال مبارزه هستم."

Arsenal.ir

22. 2 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

صفحه 74 از 100 نخستنخست ... 2464727374757684 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)