Design & Developed BY Patira

صفحه 74 از 112 نخستنخست ... 2464727374757684 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 731 تا 740 , از مجموع 1120
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Jadide آخرین خبر ها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین خبرها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه منچستر یونایتد در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Winger
    مربی مورد علاقه
    Sir Alexander Ferguson
    بازیکن محبوب
    VanDerSar,Beckham,King7,Berbatov,Giggs,Casillas
    اسم واقعی شما
    Hossein

IranManUtdRealMadrid

تشکر ها
    361
    تشکر شده 301 در 63 پست

شاگردان سرالکس موفق به شکست شاگردان دی بوئر در آمستردام آرنا شدند. گلهای بازی رو یانگ و چیچاریتو به ثمر رساندند.

نیمه ی اول هیجان زیادی نداشت و با تساوی بدون گل به پایان رسید. شیاطین نیمه ی مربیان رو با حرارت بیشتری شروع کردند و در 59امین دقیقه ی بازی موفق به گلزنی شدند، حرکت و ارسال نانی از جناح راست به یانگ رسید و حرکت در عرض خرید این فصل یونایتد با ضربه ی که از بین پاهای دروازه بان حریف عبور کرد به تور دروازه ی آژاکس بوسه زد. گل دوم بازی در دقیقه ی 85 بازی توسط مهاجم مکزیکی منچستر به ثمر رسید. والنسیا با توپ ربایی از بازیکن حریف چیچاریتو رو صاحب توپ کرد و یک و دوی چیچاریتو و رونی منجر به گل دوم و پایانی بازی شد.

ترکیب یونایتد در این بازی:
    De Gea, Jones, Ferdinand, Evans, Fabio, Nani (Welbeck 86), Carrick, Cleverley (Scholes 61), Young (Valencia 75), Rooney, Hernandez

sub:Amos Smalling Park Welbeck Scholes Valencia Pogba

منبع:manutdfanzone
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ما زنده ایم.برای متحد بودن.برای عاشق منچستر بودن.برای سرخ بودن.برای همیشه.

We Are Alive To Be UNITED,To Be MANCHESTER Lovers,To Be RED,{4} ever

4. 4 کاربر از پست مفید edwin HP تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson & J.Moriniho
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279
    تشکر شده 7,138 در 2,523 پست

پیش فرض اسکولز:گيگز بهترين گزينه بجاي فرگوسن است.

هافبک قديمي تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس گفت: بهترين گزينه براي جانشيني فرگوسن ، رايان گيگز است.

به نقل از سان، پل اسکولز که ابتدای ژانویه به دوران بازنشستگی شش ماهه خود پایان داد و حاضر شد به تیم به خاطر کمبود بازیکن کمک کند، اظهار داشت: برای جانشینی مربی بزرگی همچون سرآلکس فرگوسن لازم است که یک شخصیت قوی که مرتبط با من یونایتد باشد، در آینده عهده دار مسئولیت شود. از بین نفرات کنونی، شرایط رایان گیگز را برای این منظور مناسب می بینم. از این رو فکر کنم او بتواند جانشین فرگوسن شود.
    این اظهارات هافبک 37 ساله در حالی منتشر می شود که در ماه های گذشته بحث جانشینی مربی 70 ساله یونایتد در رسانه ها مطرح شده است. هر چند وی بارها بر ادامه همکاری با شیاطین سرخ تاکید کرده است.
    وی افزود: گیگز تمام دوران ورزشی خود را در اوج به منچستر خدمت کرده است. او فضای کار را کاملا می شناسد و بر تمام امور مسلط است.

Just Real Madrid & Man Utdl

6. 4 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    DEFENDER
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX
    بازیکن محبوب
    Best

ArgentinaManUtdManUtd

تشکر ها
    6,673
    تشکر شده 3,034 در 532 پست

شب گذشته آشکار شد که نمانیا ویدیچ، مدافع تیم منچستر یونایتد، جلوتر از برنامه زمان بندی در بهبود از آسیب دیدگی زانوی خود است و او حتی میتواند تا قبل از پایان فصل جاری آماده بازی شود.
    پس از شکست در برابر تیم بازل در اوایل ماه سپتامبر در لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا، نمانیا ویدیچ تحت عمل جراحی بر روی رباط صلیبی پا راست خود قرار گرفت و در ابتدا بیم آن میرفت که او میتواند 12 ماه به دور از میادین باشد.
    با این حال، روزنامه Daily Mail، درک میکند که مدافع میانی و اسبق تیم ملی صربستان، در حال پیشرفت سریع در آمادگی جسمانی خود است و در طول جلسات توانبحشی، وزنه ای سنگین و قابل توجه در پشت زانوی خود قرار داده است. هدف آمادگی جسمانی نمانیا ویدیچ برای تور پیش فصل آسیا تیم منچستر یونایتد در ماه جولای است و این هدف توسط کادر پزشکی باشگاه باقی میماند. با این حال، در حال حاضر احتمال بازی کردن مدافع 30 ساله تا قبل از پایان فصل جاری وجود دارد.
    Good Bye Berba

8. 3 کاربر از پست مفید ashly تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض نمانیا ویدیچ امیدوار به بهبودی، قبل از پایان فصل جاری.

شب گذشته آشکار شد که نمانیا ویدیچ، مدافع تیم منچستر یونایتد، جلوتر از برنامه زمان بندی در بهبود از آسیب دیدگی زانوی خود است و او حتی میتواند تا قبل از پایان فصل جاری آماده بازی شود.
    پس از شکست در برابر تیم بازل در اوایل ماه سپتامبر در لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا، نمانیا ویدیچ تحت عمل جراحی بر روی رباط صلیبی پا راست خود قرار گرفت و در ابتدا بیم آن میرفت که او میتواند 12 ماه به دور از میادین باشد.
    با این حال، روزنامه Daily Mail، درک میکند که مدافع میانی و اسبق تیم ملی صربستان، در حال پیشرفت سریع در آمادگی جسمانی خود است و در طول جلسات توانبحشی، وزنه ای سنگین و قابل توجه در پشت زانوی خود قرار داده است. هدف آمادگی جسمانی نمانیا ویدیچ برای تور پیش فصل آسیا تیم منچستر یونایتد در ماه جولای است و این هدف توسط کادر پزشکی باشگاه باقی میماند. با این حال، در حال حاضر احتمال بازی کردن مدافع 30 ساله تا قبل از پایان فصل جاری وجود دارد.

manutd.com

10. 4 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض دوری 4 هفته ای والنسیا.

به دنبال پیروزی 0 - 2 در مقابل تیم آژاکس آمستردام، لوئیز آنتونیو والنسیا به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه همسترینگ، به مدت 4 هفته از میادین به دور شد.
    پس از دیدار در مقابل تیم آژاکس آمستردام، در دور رفت مرحله حذفی رقابتهای لیگ اروپا، خاویر هرناندز که از صعود به دور بعد مطمئن نبود، در مصاحبه با Channel Five، در این باره گفت: ما میدانیم که این یکی از 2 بازی بود و خواهان یک نتیجه عالی بودیم و خوشبختانه 2 گل به ثمر رساندیم. ما میدانیم که تیم آژاکس آمستردام، تیمی دشوار است و در لیگهای اروپایی تاریخی دارد و ما میدانیم که 90 دقیقه دیگر نیز وجود دارد و ما هنوز نمیتوانیم بگوئیم که کار ما تمام شده است.
    سر آلکس فرگوسن نیز که از بازی تیم خود ناامید اما از نتیجه راضی بود، در این خصوص اظهار داشت: من از گلهای راضی هستم. این یک عملکرد بسیار عادی از ما بود. ما در نیمه دوم بهتر شدیم و احتمالاً در پایان سزاوار پیروزی بودیم. من میدانستم که تیم آژاکس آمستردام میتواند با سیستم بازی خود مشکل ایجاد کند، اما ما هیچ تمپویی به بازی خود ندادیم. این یک عملکرد درخشان نبود، اما به اندازه کافی خوب بود.
    با این وجود، سر آلکس فرگوسن در انتظار صعود به دور بعد است، جایی که با یکی از دو تیم لوکوموتیو مسکو و یا اتلتیکو مادرید رو به رو خواهد شد و باشگاه روسی در دیدار اول با نتیجه 2 - 1 در خانه به پیروزی دست یافت.
    سر مربی باشگاه منچستر یونایتد در خاتمه افزود: این به ما یک فرصت خوب میدهد، اما ما از آن مطمئن نیستیم. اما ما در خانه، در ورزشگاه اولدترافورد فرصت خوبی برای صعود داریم.

manutd.com

12. 4 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

manutd پاسخ وین رونی به طرفداران

وین رونی در آخرین نقد و بررسی باشگاه منچستر یونایتد به طرفداران پاسخ داد.

1 - شما به تازگی یک اسب خریداری کردیه اید، شما آن را چه نام گذاری کرده اید و آیا رقابتی بین شما و مایکل اوون وجود دارد؟ ( سوال از LooneyRed ).
    من آن را Switcharooney نام گذاری کرده ام. من آن را در اصطبل مایکل اوون و تحت نظارت یک مربی بزرگ نگهداری میکنم و ممکن است در هر زمانی شروع به کار کند. امیدوارم او به خوبی کار کند.
    2 - درست قبل از زدن ضربه پنالتی به چه چیزی فکر میکنید؟ ( سوال از Zakacham2 ).
    شما تنها سعی میکنید آرام باقی بمانید. من همیشه جایی را که میخواهم توپ را قرار بدهم میدانم. من 1 روز قبل از بازی ذهنیت خود را آماده میکنم. من فیلم دروازه بانها را تماشا میکنیم، با مربی دروازه بانهای تیم گفتگو میکنم و پس از آن تصمیم میگیرم. هنگامی که شما در آنجا ایستاده اید، تنها باید از نگاه کردن به چشم دروازه بان جلوگیری کنید و منتظر سوت داور باشید.
    3 - چه شده که شده بهترین گل زن فصل شده اید؟ ( سوال از Elspeth ).
    من احتمالاً میگویم ضربه سر من در برابر تیم منچسترسیتی. این یک پاس بزرگ از لوئیز آنتونیو والنسیا بود، در صورتی که من میتوانستم در همان زمان لوئیز نانی را در نزدیکی توپ ببینیم، تمرکز من تنها بر روی غلبه بر ضربه سر بود و خوشبختانه آن به جایی رفت که من میخواستم.
    4 - جدا از فوتبال، میخواهید در رویداد المپیک بازی کنید؟ ( سوال از James Hobson ).
    [ با مکث ]، من میخواهم بگویم در رشته بوکس. من همیشه یک طرفدار بزرگ آن بوده ام و از برابری ( رقابت ) لذت میبرم.
    5 - تا کنون بهترین لحظه حرفه ای شما در فوتبال کدام بوده است؟ ( سوال از Connor Hughes ).
    فتح اولین جام لیگ برتر. این بزرگترین احساس من در فوتبال بود.

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

14. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

لوئیز آنتونیو والنسیا از بدترین شرایط میترسد

لوئیز آنتونیو والنسیا اعتراف کرد که پس از مصدومیت در برابر تیم آژاکس آمستردام در پنج شنبه گذشته، از شکستی دیگر در فصل میترسد.
    پس از این دیدار، سر آلکس فرگوسن اعلام کرد که هافبک ملی پوش اکوادری به دلیل مصدومیت همسترینگ، به مدت 4 هفته به دور از میادین است اما لوئیز آنتونیو والنسیا در مصاحبه با روزنامه The Sun، چاپ انگلستان، میگوید: وی پس از شکستگی و در رفتگی مچ پا و آسیب دیدگی رباط پا در 17 ماه پیش، از کابوس مصدومیت در مسابقات خود میترسد. من پس از تجربه آخرین مصدومیت، از بدترین شرایط میترسم. من مضطرب بودم اما پس از آزمابشات کارکنان پزشکی، پارگی عضله همسترینگ تأیید شد. این مهم است اما سخت نیست، من میبایست 1 ماه دیگر باز گردم. من عصبانی هستم، زیرا این در چند لحظه کلیدی در فصل برای تیم منچستر یونایتد اتفاق افتاده است. من پیشرفت و چند مسابقه خوب ایفا کرده ام و این بدترین پیامد از آن همه بود. اما در حال حاضر پزشکان من را آرام کردند و من در حال بهبود یافتن هستم و سپس به تیم در لیگ برتر و لیگ اروپا کمک خواهم کرد.

16. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    Jose Mourinho, Carlos Queiroz, Afshin Ghotbi, Mustafa Denizli, Jurgen Klopp
    بازیکن محبوب
    Cris Ronaldo, Khalili, Milito, Adriano, Zanetti, Reus, Gotze
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133
    تشکر شده 3,220 در 1,108 پست

manutd

پس از بازنشستگي‌
    فرگوسن: سفير من‌يونايتد خواهم شد

سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: پس از بازنشستگي از مربيگري سفير من‌يونايتد خواهم شد.

سرآلکس فرگوسن معتقد است اکنون با وجود ۷۰ سال دو، سه سالی دیگر می‌تواند به عنوان مربی در خدمت شیاطین سرخ باشد و کار کند. تازه پس از این دوره نیز امکان ادامه همکاری با یونایتد‌ها در نقشی دیگر برایش وجود خواهد داشت.

وی اظهار داشت: هر زمان که از مربیگری بازنشسته شوم، همچنان فعال باقی خواهم ماند. فکر می‌کنم برای این منظور کاری وجود داشته باشد که در منچستر انجام دهم.
    مربی اسکاتلندی و موفق ربع قرن اخیر «اولدترافوردی‌ها» افزود: به عنوان مثال امکان حضور به عنوان سفیر یونایتد وجود دارد. می‌توانم نقشی شبیه به آن چه سربابی چارلتون دارد، بگیرم و سفیر یونایتد شوم.
    او اضافه کرد: آنچه مسلم بوده، این نکته است که تا زمانی که سالم باشم و شرایط جسمانی‌ام اجازه دهد، فعالیت خواهم کرد. با وضعیت پزشکی خوبی که دارم، گمان نکنم شرایط خاصی برایم در دو، سه سال آینده بوجود آید.

18. 2 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

مرد میان
    گفتگو شکبه MUTV، با مایک فلان، دستیار سر آلکس فرگوسن در مجموعه تمرینی ورزشی کارینگتون در باره کار خود با رئیس و بازیکنان و...
    1 - از لحاظ نقشتان چگونه به سر آلکس فرگوسن کمک میکنید؟
    شما نسخه ای پشتیبان از چیزهایی تهیه مکنید و چیزهایی را در جایهایی قرار میدهید و به حائلی بین بازیکنان و سر آلکس فرگوسن تبدیل میشوید. همچنین شما میتوانید در زمانهایی عقاید سر مربی را در هیئت مدیره منتشر کنید و همچنین برای بقیه کارکنان. ما باید برای برقراری ارتباط با یکدیگر، پیامها را از این سود و آن سو دریافت کنیم. ما به عنوان دستیار، برنامه هایی را ایجاد میکنیم، شما دقیقاً آنچه را انجام میدهید که میگویید، و در هر بخش کمک میکنید، و امیدوارید، تلاش میکنید و چیزهایی را در عمل هموار میکنید که میتوانید.
    2 - نقش شما در طول سالها تغییر کرده است، آیا شما بیشتر آموزش میدهید؟
    من فکر میکنم این نقش پیشرفت کرده است. سالها پیش، دستیار سر مربی بیشتر در زمین تمرینی بود. بدبهسیت، در زمانی که من در خارج از اینجا مربی بودم، بیشتر در زمین تمرینی بودم و کارهای زیادی در خارج از اینجا انجام میدادم، اما در حال حاضر ما افراد مختلفی برای کارهای مختلف داریم. رنه مولینستن مقدار کمی مربیگری میکند و خودم، که تمایل دارم در اطراف سر مربی به بحث در باره مربیگری، مسابقات و موضوعات مطعلق به بازیکنان صحبت کنم. نقش من در حال حاضر در بین همه چیز است. گاهی این میتواند خوب و گاهی میتواند خسته کننده باشد چراکه احتمالاً میخواهید بیش از آنچه میتوانید کار کنید، اما اگر شما یک دستیار سر مربی هستند، مهم است که یک شنونده خوب باشید.
    3 - یک مربی میانی همیشه برخی از بازیکنان را پیشنهاد میکند؟
    قطعاً او در خارج مهربان است. سر مربی محیط کار خوبی برای افرادی مثل من و دیگر اعضاء ایجاد کرده است. من فکر میکنم او هنوز همه چیز را کنترل میکند و هنوز حرف آخر را در همه چیز میزند، اما در حال حاضر بیشتر نظارت میکند و تصمیمات بزرگ میگیرد. این واقعاً مهم است.
    4 - آیا شما رفتار متفاوتی با هر بازیکن دارید؟
    من فکر میکنم شما این کار را انجام میدهید. در حال حاضر بایکنان مدرن کاملاً برای شرایط و وضعیتهای مختلف رک گو و صریح شده اند و شما اول باید در باره این فکر کنید. نیاز است هنگامی که نیاز به صحبت کردن برای شما به صورت جداگانه دارند
    شما به آنها گوش دهید. گاهی نیاز است شما آنچه را که لازم دارند بشوند به آنها بگویید و گاهی اوقات آنچه را که نمیخواهند بشنوند. شما باید توازن درستی ایجاد کنید. این برای بازیکنان آسان است که عضوی از کارکنان را پیدا کنند که با آنها ارتباط خوبی بر قرار کنند. آنها میدانند که اعضاء همیشه و در همه وقت پاسخی را که آنها میخواهند نمیدهند اما ما این ارتباط را میان بازیکنان و کارکنان داریم. آنها درک میکنند آنچه را که برای آمدن و دیدن یکی از اعضاء نیاز است، برای بحث در مورد مسائل و گفتن آنچه برای سود خودشان است.
    5 - فوتبال از زمان بازی کردن خودتان چه قدر تغییر کرده است؟
    خود بازی تغییری نکرده است. این هنوز در باره افراد، تیمها و نتایج و تدارک خوب برای مسابقات است. آنچه تغییر کرده، روش ما برای دریافت چیزهایی در خارج از تیم است و اندکی مناسب تر بودن در باره مسائل فردی و جمعیست. در حال حاضر برای رسیدن به نقطه اوج عملکرد، از افراد به مراتب بیشتر در اعضاء کارکنان استفاده میشود، هم از لحاظ آمادگی جسمانی، هم از لحاظ ذهنیت و همچنین از لحاظ در دسترس بودن برای مسابقات، که این تغییر زیادی کرده است. در زمان من، شما یا مناسب بودید و یا مناسب نبودید، شما یا تمرین میکردید و یا تمرین نمیکردید. امروزه، شما میتوانید تشخیص دهید که برای بازی کردن مناسب نیستید اما برای تمرین کردن مناسبید. این مقداری عجیب و غریب است و من مطمئن نیستم که به طور کلی چگونه با من قرار گرقفته است. اما در حال حاضر این فرآیند از بازیکنان مرافبت میکند و ما باید از این تسهیلات در زمین فوتبال استقاده کنیم.

20. کاربر روبرو از پست مفید ManUtd تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

افزایش آشکار درآمد باشگاه منچستر یونایتد

باشگاه منچستر یونایتد اعلام کرد که این درآمد این باشگاه در 6 ماه آخر سال 2011، به 175 میلیون پوند افزایش پیدا کرده است.
    باشگاه منچستر یونایتد که در جدول رده بندی لیگ برتر پس از تیم منچسترسیتی در رده دوم قرار دارد، امروز ( سه شنبه )، گزارش مالی خود را در 3 ماهه چهارم سال 2011 منتشر کرد. ارقام نشان داده که درآمد این باشگاه در پایان سال 2011، 175 میلیون پوند بوده است و نسبت به زمان مشابه در سال 2010 که 156.5 میلیون پوند بوده، 18.5 میلیون پوند افزایش یافته است. درآمد هفتگی این باشگاه مجرب از 52.4 میلیون پوند به 54.5 میلیون پوند، درآمد رسانه ای از 53.7 میلیون پوند به 60.9 میلیون پوند و درآمد تجاری این باشگاه از 50.4 میلیون پوند به 58.6 میلیون پوند افزایش پیدا کرده است.
    همچنین این باشگاه که در سال 2005 توسط خانواده گلیزر خریداری شد، بدهی 508 میلیون پوندی خود در سال 2010 را در سال 2011 به 439 میلیون پوند کاهش داد و دلیل این کاهش بدهی، خریداری برخی اوراق بهاءدار 500 میلیون پوندی در تشکیلات جدید تجاری خود بوده که در سال 2010 آغاز کرده است.
    همچنین باشگاه منچستر یونایتد اعلام کرد که جمع کل هزینه های عملیاتی این باشگاه از 96.9 میلیون پوند به 110.8 میلیون پوند افزایش پیدا کرده است. با توجه به خرید داوید دهئا، اشلی یانگ و فیل جونز در تابستان، هزینه های سرمایه ای خالص برای بازیکنان از 11.7 میلیون پوند به 47.9 میلیون پوند پرش کرده. به طور کلی هزینه های سرمایه 10.4 میلیون پوند افزایش پیدا کرده که دلیل آن تا حدی به بازسازی جعبه های میهمان نوازی در ورزشگاه اولدترافورد مربوط میشود. آمار نشان میدهد که باشگاه منچستر یونایتد در حال حاضر میبایست یک توازن بانکی 50.9 میلیون پوندی داشته باشند و انتظار میرود که درآمد این باشگاه در 6 ماه آینده به دلیل حذف از لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا کاهش پیدا کند.

22. کاربر روبرو از پست مفید ManUtd تشکر کرده است .

صفحه 74 از 112 نخستنخست ... 2464727374757684 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)