همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
منظور یعنی زیادن من نیام؟:دی
البته من منظوری نداشتم دیدم خیلی ها از اهوازن گفتم که زیادن منم خیلی بچه های جنوب رو دوست دارم![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به امید سلامتی کامل شما
با سلام خدمت همه ی بچه های انجمن من مجتبی 17 ساله از شیراز هستم عاشق فوتبال و تیم رئال مادرید
هستم و برای شما دوستان عزیز ارزوی موفقیت میکنم و امیدوارم بتوانم از شما چیزی یاد بگیرم
خوش اومدی به دربی عزیز
تا میتونی از رئال دفاع کن
امیدوارم روزهای خوبی رو در دربی سپری کنی مانند من .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
منم به اعضاي جديد خوش امد گوييي ميگم
هم بچه هاي اهواز و هم شيراز
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
سلام
مهشید هستم عشق بارسلونا و یوونتوس
تازه هم اینجا عضو شدمامیدوارم که خوش بهم بگذره تو سایت
![]()
خوش اومدی مهشید جون!
دیدم دختری زودتر از بقیه بیام بهت خوش آمد بگم![]()
سلام خدمت شما دوستان عزیز
من نیما هستم 29 ساله ساکن تهران کارشناس ارشد الکترونیک
دوست احمد رضا(r.bajioooooooo.10) هستم
فعالیتم در نت:
6 سال هست که فروم نویس هستم و به عنوان مشاور انجمن با انجمن های زیادی همکاری کردم . و پستهای مدیریتی و نظارت زیادی داشتم.
هدفم از عضویت در این انجمن در وهله اول دوستی با شما عزیزان و تمام سعی و تلاشم را خواهم کرد برای بالا بردن سطح کمی و کیفی انجمن.
یا علی مدد
ویرایش توسط ALEX-ss : 07-27-2012 در ساعت 18:08
Good Bye Berba
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)