Design & Developed BY Patira

صفحه 72 از 112 نخستنخست ... 2262707172737482 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 711 تا 720 , از مجموع 1120

Hybrid View

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

2 حبر کوتاه از باشگاه منچستر یونایتد

1 - اشتباه اداری باشگاه منچستر یونایتد به این معنیست که آندرس پریرا، خرید جدید این باشگاه از باشگاه پی اس وی آیندهوون قادر به انجام بازی در دیدارهای رسمی تا فصل آینده نخواهد بود.
    نشریه هلندی Voetbal International، در این باره میگوید: تسلیم اسناد باشگاه منچستر یونایتد از جزئیات مسکن آندرس پریرا و خانواده او در زمان مقرر به فیفا، با شکست همراه بوده، بنابراین او از باشگاه پی اس وی آیندهوون آزاد نخواهد شد و این انتقال تا بازگشایی بازار نقل و انتقالات در پایان فصل جاری مهر و موم نخواهد شد. آندرس پریرا هنوز هم میتواند با تیم منچستر یونایتد تمرین کند و یا برای این تیم در مسابقات دوستانه به میدان برود.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2 - پارک جی سونگ اعتراف کرد که پس ار ورود به باشگاه منچستر یونایتد، شک و تردید داشته است. در حالی که پارک جی سونگ از حمایتهای هم تمیهای خود، کارکنان باشگاه و طرفداران باشگاه در طول 6.5 سال حضور خود در باشگاه منچستر یونایتد بسیار سپاسگذار است، او از تأثیر سر آلکس فرگوسن به عنوان بزرگترین یاد میکند.
    وی در گفتگو با وب سایت www.manutd.com، در این باره میگوید: قبل از آمدن به اینجا، من برای بازی در سطحی بالا اعتماد به نفس داشتم، اما مطمئن نبودم. اما سر مربی به من ایمان داشت. او برای مقابله با این نوع از سطح مرا تشویق کرد. وی به من گفت که مبارزه کن که این برای من تفاوت بزرگی در تطبیق با فوتبال انگلیسی ایجاد کرد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

2. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson & J.Moriniho
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279
    تشکر شده 7,138 در 2,523 پست

پیش فرض کلورلی اماده مصاف با لیورپول.

تام کلورلی اماده است تا برای اولین بار از ماه اکتبر در بازی شنبه با لیورپول به میدان برود.

قرار بود که کلورلی در بازی دوشنبه تیم ذخیره ها به میدان برود ولی این بازی کنسل شد و نام وی در بازی دیروز تیم ذخیره ها هم قرار نگرفت تا شایعاتی مبنی بر حضور وی در ترکیب اصلی یونایتد برای بازی شنبه با لیورپول به گوش برسد.
    سر الکس در کنفرانس خود در این مورد گفت :"تام به خوبی در حال تمرین کردن است.ما از اینکه اون بازی تیم ذخیره ها کنسل شد ناامید شدیم چون قصد داشتیم که به تام بازی بدهیم ولی به هر حال وی در بازی فردا نقشی خواهد داشت و روی نیمکت خواهد بود."
    فرگوسن همچنین اضافه کرد :"من فکر میکنم که اسمالینگ هم برای فردا اماده شود و در وضعیت بقیه مصدومان تغییری ایجاد نشده است.
    فیل جونز در بازی جام حذفی با سیتی مقداری اسیب دید و بعد هم که در بازی با ارسنال دچار مصدومیت شد.ما وی را با خود به هلند برای بازی با اژاکس خواهیم برد."
    سر الکس همچنین درباره بازی با لیورپول گفت:"من فکر میکنم که نمایش ما در چند هفته گذشته بسیار خوب بوده ولی ما در بازی های حساس گل های بدی خوردیم و این نگران کننده است.
    ما به اسانی دو گل از لیورپول در جام حذفی خوردیم ، از این اتفاقات نباید در این باشگاه بیفتد.هفته گذشته گل ماتا فوق العاده بود ولی یک گل به خودی و ان یکی که به ریو خورد و منحرف شد و به درون دروازه رفت...ما باید بهتر کار کنیم.
    بازی فردا قطعا یک بازی سختی خواهد بود ولی من فقط به دنبال اینم که نمایشی که در این چند وقته اخیر داشتیم را دوباره تکرار کنیم .این به ما کمک زیادی خواهد کرد."

Manutd.com

Just Real Madrid & Man Utdl

4. 4 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض گیگز تمدید کرد.

رایان گیگز قراردادش را یک سال دیگر تمدید کرد تا با حضور در فصل 13_2012 بتواند بیست و دومین سال حضورش در منچستر یونایتد را جشن بگیرد.

هافبک 38 ساله در ماه مارچ 1991 اولین بازی خود برای یونایتد را انجام داد و از ان زمان تاکنون موفق شده است که تمامی عناوین ممکن را کسب کند.
    رایان گیگز که تاکنون 22 بازی برای منچستر در این فصل انجام داده تعداد بازی های خود برای منچستر را در مجموع به رقم اعجاب انگیز 898 رسانده است.
    رئیس درباره گیگزی میگوید:"رایان یک بازیکن حیرت اور است.از خیلی از جهات وی تمام تیم هایی که در یونایتد داشته ام را برایم تجسم میکند.وی به طور مداوم خودش را بازسازی میکند.به خوبی خودش را با طبیعت این بازی که دائما در حال تغییر است تطبیق میدهد.وی همیشه ان میل به بردن و کسب موفقیت را در خود حفظ کرده است.
    در هر جلسه تمرینی یا مسابقه وی الگویی برای دیگران است.بازیکنان جوان تیم ما این شانس را دارند که از بازیکنی که دائما رکورد هایی را میشکند که برای بقیه افراد در این بازی بسیار سخت است یاد بگیرند."
    رایان گیگز افسانه ای میگوید:"زمانی که من اولین قرارداد خود با یونایتد را بستم هرگز فکر نمیکردم که برای 22 سال در اینجا باقی بمانم.من احساس خوبی دارم و میدانم که میتوانم به تیم در کسب موفقیت های بیشتر کمک کنم.
    کسب 19 مین قهرمانی در لیگ احساس بسیار خوبی داشت اما همه چیز در این باشگاه در این مورد است که شما میخواهید در اینده چه کاری بکنید من بسیار خوشحالم که میتوانم بخشی از این اینده باشم."

Manutd.com

6. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

خاویر هرناندز رایان گیگز افسانه ای را تحسین کرد

خاویر هرناندز میگوید او خوشحال است که رایان گیگز قراردادش را تمدید کرده، قراردادی که مرد ولزی را تا پایان فصل 2013 - 2012 در ورزشگاه اولدترافورد نگه میدارد.
    چیچاریتو با تماشای رایان گیگز بزرگ شده، در واقع، خاویر هرناندز تنها 2 ساله بود که رایان گیگز اولین بازی خود را برای قرمزها انجام داد و در حال حاضر مهاجم مکزیکی میگوید که هر روز از این کهنه سرباز می آموزد.
    خاویر هرناندز که با وب سایت www.manutd.com، رادیو BBC و رادیو Key 103 شهر منچستر گفتگو میکرد، در این باره گفت: این خبر غیر قابل باور است. رایان گیگز یک بازیکن بزرگ، یک افسانه است. او یک مثال عالی برای بازیکنان در سرتاسر جهان است، نه تنها بازیکنانی که در این باشگاه بازی میکنند. ما از این مورد لذت میبریم، البته ما از او می آموزیم، مهم نیست که من یک مهاجم هستم و او نیست.
    خاویر هرناندز میداند که رایان کیکز بازیکنیست که همچنان ارزش باقی ماندن در زمین را دارد، پس از همه آن پاسهای بازیکن 38 ساله در آخر هفته گذشته و ضربه سر تمام کننده مهاجم مکزیکی در ورزشگاه استمفوردبریج و بازگشتی پر شور به خانه.
    وی در ادامه افزود: گل من در برابر تیم چلسی برای همه مهم بود، نه تنها خود برای من. این یک بازگشت عالی از شکست خارج از خانه در برابر تیم چلسی بود. این بسیار مهم بود. در آینده، که امتیاز میتواند عنوان را تغییر دهد، پس ما بسیار خوشالیم. ما برای کسب جام در حال مبارزه هستیم و در تمام طول فصل این کار را انجام میدهیم. همه طرفداران باشگاه منچستر یونایتد، همه بازیکنان، کارکنان و سر مربی، میخواهند مبارزه کنند. ما میخواهیم فاتح لیگ باشیم.

8. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض فرگوسن:سوارز فضاحت به بار اورد.

فرگوسن پس از اینکه سوارز از دست دادن با اورا خودداری کرد گفت که این کار وی یک رسوایی و فضاحت برای لیورپول است و دیگر نباید برای ان ها بازی کند.

سر الکس فرگوسن در مورد رفتار سوارز به Sky Sports گفت :"من نمیتونم همچین چیزی را باور کنم.واقعا نمیتونم باور کنم که وی همچین کاری کرد.
    این کار وی یک فضاحت برای باشگاه لیورپول است و این بازیکن دیگر نباید اجازه داشته باشد که برای ان ها بازی کند.
    با توجه به تاریخ ان باشگاه کاری که وی انجام داد ان هم در ان شرایط میتونست یک شورش بزرگ به بار اورد.
    من واقعا از او ناامید شدم.کاری که او انجام داد وحشتناک بود.
    ان کارش تنش به وجود اورد و شما دیدید که داور نمیدانست چه کار باید بکند.کار وی یک جو وحشتناک درست کرد."
    سر الکس همچنین در این مورد که ایا باید مراسم دست دادن امروز اصلا برگزار نمیشد هم گفت :"این کلا یک بحث جدا است.این مراسم تا به امروز باعث ایجاد مشکل نشده بود.ما باید با نژاد پرستی مبارزه کنیم این یک مسئله مهم در این کشور است.
    ما الان از زمانی که مردم به جان بارنز موز پرتاب میکردند فاصله گرفته ایم.ما نباید به ان دوران برگردیم.ما باید رو به جلو حرکت کنیم و با این مسائل کاملا برخورد کنیم."
    سر الکس همچنین در باره شادی اورا پس از بازی در برابر سوارز گفت :"اورا نباید این کار را انجام میداد."

10. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض فرگوسن : یوگا به رایان گیگز برای غلبه بر مصدومیتها کمک کرده است.

سر مربی باشگاه منچستر یونایتد، طول عمر ورزشی رایان گیگز را به یوگا نسبت داده است.
    سر آلکس فرگوسن تأکید کرد که رایان گیگز با امضای قراردادی دیگر، برای فصل 22 در ورزشگاه اولدترافورد باقی میماند. این پاداشی دیگر به مسابقات برجسته مرد 38 ساله ولزیست، که هنوز هم میتواند منجر به رکورد مدال 13 مسابقات لیگ برتر او شود.
    سر آلکس فرگوسن در این خصوص اظهار داشت: ما فکر میکردیم او دچار گرفتگی در پشت زانوی خود شده، که مربوط به گذشته است. و وقتی او شروع به ورزش یوگا کرد، همه آنها ناپدید شدند.
    رایان گیگز میتواند بازی 899 خود برای باشگاه منچستر یونایتد را در برابر تیم لیورپول انجام دهد.
    سر آلکس فرگوسن در ادامه افزود: من نمیدانم او چگونه نشانی از آن ( مصدومیت ) را ندارد، این یک معجزه است. فورم او در این فصل شبیه به فورم 5 یا 6 فصل پیش وی بوده است. آمادگی جسمانی او باورنکردنی بوده و اشتهای او برای بازی کردن نیز چنین بوده است.
    با بیرون آمدن پل اسکولز از بازنشستگی، سر آلکس فرگوسن 2 نمونه کامل دارد، از آنچه هر بازیکن جوان باید در حرفه خود آرزو کند.
    وی در خاتمه تصدیق کرد: جوانان نمیتوانند مربی بهتری داشته باشند. رایان گیگز و پل اسکولز گونه های متفاوتی از بازیکنان میانی هستند اما آنها تعهد خود را به اثبات رسانده اند که میتوانند در هر سنی بازی کنند.

12. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض رونی:ارزوی دوران بچگیم گلزنی به لیورپول بود.

وین رونی میگوید که گلزنی به لیورپول مثل یک رویا میماند که به واقعیت تبدیل شده است.

رونی با دو گل خود در ابتدای نیمه دوم باعث پیروزی 1_2 تیمش بر رقیب دیرینه شد.رونی که حالا 17 گل در این فصل لیگ برتر بثمر رسانده میگوید که تیمش شایسته این سه امتیاز بود.
    وی به MUTV گفت:"زدن دو گل به لیورپول ان هم در الدترافورد احساس بینظیری است.من ارزوی همچین لحظاتی را در دوران کودکیم داشتم.

من فکر میکنم که لیورپول امده بود اینجا تا با دفاع کردن و بستن فضاها ما را ناامید و کلافه کند اما ما تلاش کردیم و موفق شدیم که فشردگیشان را از بین ببریم.

در بین دو نیمه میدانستیم که باید از موقعیتهایمان بهتر استفاده کنیم و تمرکز خود را از دست ندهیم.ما موفق به اینکار شدیم و دو گل بثمر رساندیم.این باعث شد که ما با ارامش خاطر بازی را تا انتها کنترل کنیم.

حقیقتش ان ها واقعا ما را به دردسر نیانداختند ان ها توپ های بلندی به محوطه جریمه ما فرستادند که خوشبختانه ما به خوبی ان ها را دفع کردیم.

در اینجور بازی ها هر چیزی میتواند رخ بدهد.زمانی که ان ها به گل رسیدن ما بسته تر کار کردیم و سعی کردیم که از روی ضد حمله به ان ها ضربه بزنیم و خوشبختانه موفق شدیم که سه امتیاز را بگیریم.
    خوزه انریکه یک دفاع چپ بسیار خوب است وی بسیار سریع و قدرتمند است درست مثل انتونیو والنسیا ما.من فکر میکنم که انتونیو درست مثل چند هفته گذشته عالی کار کرد.من امیدوارم که به همین روند ادامه بدهد چون وی بازیکن بزرگی برای ما است."

Manutd.com

14. 5 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض فلچر:در بازگشت به میادین عجله نمیکنم.

درن فلچر تائید کرد که در حال بهبود است اما در عین حال اذعان داشت که عجله ای برای بازگشت به میادین ندارد.

هافبک اسکاتلندی یونایتد که امروز به عنوان کارشناس مهمان در شبکه Sky Sports حضور داشت در مورد اخرین وضعیت سلامتیش گفت:
    "من همچنان تحت درمان هستم.من هنوز تمرین نمیکنم اما به ارامی در حال بهبود هستم.من زمانی برای بازگشتم به میادین مشخص نمیکنم.با توجه به شرایط این بیماری انتخاب تاریخی برای بازگشت مشکل است.
    من میخواهم زمانی که برمیگردم 100 درصد اماده باشم.دفعه گذشته من عجله کردم و زمانی که هنوز اماده نبودم تمرینات را شروع کردم اما این بار فقط زمانی که کاملا اماده باشم بر میگردم این کار به سود یونایتد و اسکاتلند هم است.
    من هر روز به وارن جویس (مربی تیم ذخیره ها) کمک میکنم و از این تجربه لذت میبرم.این خیلی خوب است که تجربیاتت را در اختیار جوانتر ها بگذاری.
    من زیاد از اینکه بازی ها را در خانه ببینم لذت نمیبرم.در این چند وقته من بازی های زیادی را در خانه دیدم و فقط به تازگی وضعیت جسمانیم بهتر شده و تونستم بازی ها را در استادیوم ببینم."

Manutd.com

16. 6 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

منچستر یونایتد عذرخواهی رقیب خود را قبول کرد

باشگاه منچستر یونایتد از عذرخواهی باشگاه لیورپول به خاطر اتفاقات دیروز تشکر میکند .بیانیه یونایتد به شرح زیر است:

همه افراد در الدترافورد می خواهند که این ماجرا را پشت سر بگذارند.
    تاریخ این دو باشگاه بزرگ شامل موفقیت و رقابت بینظیر و بی همتا در فوتبال بریتانیا بوده است.
    این ها باید از این به بعد مورد توجه دوستداران این دو باشگاه باشد.

...............
    بیانیه های باشگاه لیورپول

مدیر عامل باشگاه لیورپول:"ما شدیدا از اینکه سوارز دیروز با اورا دست نداد ناامید هستیم.سوارز قبلا به ما گفته بود که این کار را میکند ولی متاسفانه این کار را انجام نداد.وی اشنباه کرد که ما را گمراه کرد و همچنین رد کردن دست اورا کار اشتباهی بود.وی نه تنها خودش را مایوس کرد بلکه این باشگاه ،کنی داگلیش و همبازیانش را هم مایوس کرد.ما اعلام میکنیم که کار لوئیز اصلا قابل قبول نبود.

سوارز حالا به درستی از کارش عذرخواهی کرده است.همه ما وظیفه داریم که به شیوه ای مسئولانه رفتار کنیم و امیدواریم که سوارز حالا درک کرده باشد که کسی که نماینده باشگاه لیورپول است چه انتظاراتی ازش می رود."

کنی داگلیش: "بیانیه مدیر همه چیز را مشخص کرد و اینکه سوارز هم عذرخواهی کرد کار درستی بود.اگر بخواهم روراست باشم من از اینکه شنیدم این پسر از دست دادن خودداری کرده ان هم بعد از اینکه به ما گفته بود این کار را انجام میدهد شوکه شدم.همه ما وظیفه داریم که به شیوه ای شایسته و مناسب این باشگاه را نمایندگی کنیم من هم به عنوان مربی از این وظیفه مستثنی نیستم.

زمانی که بعد از مسابقه من با شبکه تلویزیونی مصاحبه کردم صحنه ان اتفاق را ندیده بودم اما من نتوانستم جوری که در خور باشگاه لیورپول است رفتار کنم و از این بابت عذرخواهی میکنم."

سوارز:"من بعد از بازی دیروز در الدترافورد با مربی صحبت کردم و فهمیدم که کار اشتباهی انجام دادم.من نه تنها مربی را مایوس کردم بلکه باشگاه و اهدافی که دنبال میکند را هم مایوس کردم.من اشتباه کردم و از بابت ان پشیمان هستم.
    من باید با پاتریس اورا دست میدادم و می خواهم بابت رفتارم عذرخواهی کنم.
    م میخواهم که کل این مسائل را پشت سر بگذارم و فقط روی فوتبالم تمرکز کنم."

mufctalk.com

18. 7 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    DEFENDER
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX
    بازیکن محبوب
    Best

ArgentinaManUtdManUtd

تشکر ها
    6,673
    تشکر شده 3,034 در 532 پست

يونايتد در تکاپوي جذب هافبک جوان دانمارکي

سرمربي تيم منچستريونايتد شايعات انتشار يافته مبني بر تلاش تيمش براي جذب ستاره دانمارکي خط مياني تيم آژاکس آمستردام را تاييد کرد.

به نقل از روزنامه دیلی استار، سرآلکس فرگوسن پس از پیروزی 2 بر یک ابتدای هفته مقابل لیورپول در کنفرانس مطبوعاتی از رفتار لوئیس سوارز ، مهاجم لیورپول انتقاد کرد.
    وی روز گذشته در مواجه با خبرنگاران در مورد شایعه جذب کریستیان اریکسن هم اظهار داشت: باید عنوان کنیم از مدت‌ها قبل منچستریونایتد وضعیت این هافبک تکنیکی را زیر نظر گرفته و علاقه زیادی برای همکاری با وی دارد.

فرگی افزود: با کمک همکاران‌مان تمام حرکات اریکسن را زیر نظر داریم. او می‌تواند گزینه بسیار خوبی برای ورود به اولدترافورد باشد و در خط میانی و در بخش تهاجمی به یونایتد کمک شایانی کند.
    سرمربی شیاطین سرخ ادامه داد: آن‌گونه که شنیده‌ایم، چند تیم بزرگ دیگر اروپایی نیز علاقمند به همکاری با اریکسون هستند. اما ما تلاش می‌کنیم او را به منچستر بیاوریم و این بازیکن راهی تیم دیگری نشود.
    اریکسن با ۱۹ سال سن نزد هلندی‌ها بازی‌های درخشانی ارائه کرده است.
    وی سابقه بازی برای تیم ملی دانمارک را نیز دارد.

Good Bye Berba

20. 5 کاربر از پست مفید ashly تشکر کرده اند .

صفحه 72 از 112 نخستنخست ... 2262707172737482 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)