2 حبر کوتاه از باشگاه منچستر یونایتد
1 - اشتباه اداری باشگاه منچستر یونایتد به این معنیست که آندرس پریرا، خرید جدید این باشگاه از باشگاه پی اس وی آیندهوون قادر به انجام بازی در دیدارهای رسمی تا فصل آینده نخواهد بود.
نشریه هلندی Voetbal International، در این باره میگوید: تسلیم اسناد باشگاه منچستر یونایتد از جزئیات مسکن آندرس پریرا و خانواده او در زمان مقرر به فیفا، با شکست همراه بوده، بنابراین او از باشگاه پی اس وی آیندهوون آزاد نخواهد شد و این انتقال تا بازگشایی بازار نقل و انتقالات در پایان فصل جاری مهر و موم نخواهد شد. آندرس پریرا هنوز هم میتواند با تیم منچستر یونایتد تمرین کند و یا برای این تیم در مسابقات دوستانه به میدان برود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
2 - پارک جی سونگ اعتراف کرد که پس ار ورود به باشگاه منچستر یونایتد، شک و تردید داشته است. در حالی که پارک جی سونگ از حمایتهای هم تمیهای خود، کارکنان باشگاه و طرفداران باشگاه در طول 6.5 سال حضور خود در باشگاه منچستر یونایتد بسیار سپاسگذار است، او از تأثیر سر آلکس فرگوسن به عنوان بزرگترین یاد میکند.
وی در گفتگو با وب سایت www.manutd.com، در این باره میگوید: قبل از آمدن به اینجا، من برای بازی در سطحی بالا اعتماد به نفس داشتم، اما مطمئن نبودم. اما سر مربی به من ایمان داشت. او برای مقابله با این نوع از سطح مرا تشویق کرد. وی به من گفت که مبارزه کن که این برای من تفاوت بزرگی در تطبیق با فوتبال انگلیسی ایجاد کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]