در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
این مراحل اجرا پچ بارها تو صفحه هایه قبل زده شده بود
این برنامه رو دانلود کن [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد که خودش پوسه فیفا رو پیدا کرد رویه go کلیک کن اگه نشد به من پیام بده
راستی این رو هم از الان بگم اگه تو اجراش با ارور برخورد کردی باید netfream work 4 رو نصب کنی البته اگه ارور داد
بازم اگه نتونستی بیا پروفایلم![]()
rossoneri
لطفا در مورد فیفا 13 کمکم کن من قبلا در ویندوز ایکس پی sp3 فیفا 13 رو بدون هیچ گونه مشکلی بازی میکردم ولی الان 2 روزه ویندوز 7 نصب کردم امروز که فیفا 13 رو نصب کردم توی بازی میره وقتی تیم ها رو انتخاب میکنم رو play که میزنم از بازی میپره بیرون اپدیت کارت گرافیک هم نصب کردم لطفا کمکم کن منتظر جوابتم![]()
ممنون از پاسخ هاتون .برنامرو که باز میکنم یه صفحه ی زرد میاد روش yes میکنم یه صفحه ی زرد دیگه باز میشه فقط ok داره که درباره fifa.exe نوشته شده روش ok میکنم یه صفحه ی انتخاب پوشه باز میشه اونجا باید چه پوشه ایی رو انتخاب کنم ؟ چون وقتی پوشه ی fifa 13 رومیزنم یه صفحه ی زرد دیگه باز میشه که دوباره باید پوشه انتخاب کنیم دوباره همون پوشه fifa 13 رو انتخاب میکنم این دفعه یه صفحه ی قرمز باز میشه ودیگه برنامه اجرا نمیشه .باید چیکارکنم؟؟؟؟؟
اقا جواب بدید دیگه.![]()
سلام یکی میشه به سوال من جواب بده من می خوام بدونم مراسم بهترین بازیکن اورپا و بهترین بازیکن جهان چه زمانی هست و چه کانالای این مراسم ها رو پخش میکنند
نیگاه باید مسیر fifa 13 رو بهش بدی مثل این D:\ea sport\fifa 13 حالا به جای درایو d توی هر درایوی که نصب کردی باید مسر رو بهش بدی فقط یادت باشه همین مسیرو بهش بدی و پوشه ی game رو انتخاب نکنی
این کارو میکنم ولی یه صفحه ی قرمز باز میشه و برنامه باز نمیشه
با سلام .اقا من تا الان تمام پچ های fifa 13 یا همون modding way رو نصب کردم حتی تا 1.9.4 که دو روزه اومده .تا حالا 3 تا مربی گری با سه تا تیم مختلف رفتم دو تا شون بعد از نیم فصل اول بدون ارور میپره بیرون یکیشون همون اول میپره بیرون دیوونم کردن .صفحات قبل رو دیدم خیلی ها این مشکلو دارن . بد جوری تو امپاسم . اقایون هر کی هر کاری که کرده درست شده رو مفصل بنویسه و یه پاسخ کامل از تمام کارها بده تا نه تنها مشکل من بلکه مشکل بقیه دوستان هم حل شه . صمیمانه خواهش میکنم جواب کامل بدید . خوهشا کمک کنید![]()
سلام این جور بیرون امدن ها عموما برایه گرافیک هست ولی شما نت 4 رو نصب کن : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]لطفا در مورد فیفا 13 کمکم کن من قبلا در ویندوز ایکس پی sp3 فیفا 13 رو بدون هیچ گونه مشکلی بازی میکردم ولی الان 2 روزه ویندوز 7 نصب کردم امروز که فیفا 13 رو نصب کردم توی بازی میره وقتی تیم ها رو انتخاب میکنم رو play که میزنم از بازی میپره بیرون اپدیت کارت گرافیک هم نصب کردم لطفا کمکم کن منتظر جوابتم![]()
شما باید دقت کنید که بازیه فیفا شما مستقیم تو پوشه fifa 13 نصب شده باشه و هیج پوشه دیگه ای توش نباشه مثلا اگه بازی رو تو درایو D نصب کردید مستقیم باید پوشه FIFA 13 اونجا باشه که خود برنامه به صورت خودکار پوشه رو پیدا میکنه و ریجیت میشهممنون از پاسخ هاتون .برنامرو که باز میکنم یه صفحه ی زرد میاد روش yes میکنم یه صفحه ی زرد دیگه باز میشه فقط ok داره که درباره fifa.exe نوشته شده روش ok میکنم یه صفحه ی انتخاب پوشه باز میشه اونجا باید چه پوشه ایی رو انتخاب کنم ؟ چون وقتی پوشه ی fifa 13 رومیزنم یه صفحه ی زرد دیگه باز میشه که دوباره باید پوشه انتخاب کنیم دوباره همون پوشه fifa 13 رو انتخاب میکنم این دفعه یه صفحه ی قرمز باز میشه ودیگه برنامه اجرا نمیشه .باید چیکارکنم؟؟؟؟؟
rossoneri
کسی نی جواب مارو بده لطفا.....................
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)