به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01
ژابی و آربلوا برابر آژاکس فیکس می شوند
مرجع خبري رئال مادريد : مورینیو از ذخیره هایش برای الکلاسیکو محافظت می کند ، اما نه به اندازه پپ . مربی پرتغالی ، کاسیاس ، کریستیانو ، راموس و لاس را به آمستردام نخواهد برد . باقی تیم تمریناتشان را پیگیری خواهند کرد .
از طرفی په په ، دی ماریا ، مارسلو و اوزیل نیز در لیست خواهند بود اما بازی را از روی نیمکت آغاز می کنند . از میان بازیکنانی که برابر بارسا بازی می کنند ، آربلوا که تازه از مصدومیتش ریکاوری کرده و ژابی که بازی قبلی را به علت مصدومیت از دست داده در ترکیب اصلی خواهند بود .
باقی تیم را بازیکنان ذخیره تشکیل می دهند . البته احتمالش هست که هیگوائین و بنزما باز هم با هم در ترکیب قرار گیرند یا حداقل یکی از آنها فیکس باشد .
real-madrid.iR
مربیزسیتی:2سال دیگر به حد رئال مادرید می رسیم
مرجع خبري رئال مادريد : منچستر سیتی همچنان در لیگ انگلیس ، نگاه ها را به خود جلب می کند . دوران پر فراز و نشیبی در لیگ انگلیس داشته اند و روبرتو مانچینی ، مربیشان حتم می دهد که دو سال بعد آنها به سطح رئال و بارسا خواهند رسید ..
سیتی در حال حاضر در یک قدمی اوت شدن از چمپیونزلیگ است ، آنها باید برابر بایرن دست به کاری بزنند کارستان و امیدوار باشند که ناپولی نتواند ویارئال را شکست دهد .
حالا مانچینی می گوید :" بیشترین تلاش خود را در مونیخ انجام می دهیم و منتظر می مانیم تا ببینیم ناپولی چه کار می کند . همیشه گفته ام که هدفمان در این فصل لیگ انگلیس است و سعی می کنیم در دو سال آینده به سطح رئال و بارسا برسیم ."
Real-madrid.iR
HALA MADRID
ده فرمان مورینیو برای پیروزی در ال کلاسیکو
سرمربی رئال امیدوار است شاگردانش بتوانند بارسا را در سانتیاگوبرنابئو از پیش رو بردارند
Jose Mourinho - Real Madrid
سایت گل - سرمربی پرتغالی رئال مادرید حاضر است هر کاری کند تا تیمش در دیدار ال کلاسیکو مقابل بارسلونا به پیروزی برسد.او برای پیروزی در این دیدار حساس 10 توصیه به بازیکنانش کرده که در ادامه آنها را می خوانید:1- در آغاز بازی سعی کنید گل نخورید، یا حداقل در نیمه اول گل نخورید2- هواداران مادرید باید برنابئو را برای بارسا به یک جهنم تبدیل کنند3- داور را فراموش کنید. مراقب باشید کارت نگیرید4- روی توپ های هوایی باید برتری خود را به بارسا نشان دهیم5- حتی یک لحظه هم نباید بارسا را صاحب توپ راحت بگذاریم6- فشا را از بازیکنان بارسا می گیریم و یارگیری نفر به نفر انجام می دهیم7- وقتی آنها صاحب توپ هستند پرس شدید وارد می کنیم8- باید با دوندگی زیاد بازیکنان بارسا را خسته کنیم9- باید هماهنگی کامل داشته باشیم و تمام تمرکزمان به بازی باشد10- نباید کنترل خود را از دست بدهیم احساساتی بازی کنیم. اضطراب بازی را کاملا خراب می کند.
Goal.com
HALA MADRID
لیست بازی با آژاکس با الونسو و بدون رونالدو و کاسیاس
مرجع خبري رئال مادريد : حضور ژابی و آربلوا ، مهمترین خبر لیست رئال مادرید برای بازی چمپیونزلیگ با آژآکس است . بازیکن اهل تولوزا در بازی با گیخون به علت مصدومیت حضور نداشت و آربلوا هم چندین بازی مصدوم بود . کریستیانو ، مارسلو ، راموس ، کاسیاس ، په په ، خدیرا و لاس نیز استراحت می کنند .
همان طور که انتظار می رفت ، مندس ، خسه و پاچکو از آکادمی هم در لیست قرار گرفتند . کاروالیو نیز همچنان غایب است .
لیست 19 نفره بدین شرح است : آدان ، مخیاس ، پاچکو (دروازه بان ها ) ، آربلوا ، کوئنت رائو ، واران ، آلبیول و مندس (مدافعان) ، کاکا ، اوزیل ، دی ماریا ، شاهین ، آلتین توپ ، کایخون ، گرانرو و ژابی (هافبک ها) ، هیگوائین ، بنزما و خسه (مهاجمان)
real-madrid.ir
HALA MADRID
مورينيو: من مترجم نيستم
ژوزه مورينيو، مربي پرتغالي رئال مادريد روز سه شنبه در کنفرانس خبري پيش از بازي رئال مقابل آژاکس در ورزشگاه آمستردام ارنا شرکت کرد.
این کنفرانس خبری هم مثل اکثر کنفرانس های خبری ای که مورینیو در آن شرکت می کند خالی از حاشیه نبود.
دراینجا می توانید مطلبی درمورد حاشیه های این کنفرانس خبری که در روزنامه مارکا،چاپ مادرید بازتاب یافته را مطالعه کنید.
یکی از خبرنگاران از مورینیو درمورد بازگشتش به آمستردام و جنجالی که فصل گذشته تیم او در آمستردام با آن مواجه شده بود مطرح کرد (فصل گذشته بازیکنان رئال در آمستردام و به دستور مورینیو ، به صورت عمدی از داور کارت گرفتند تا بامحرومیت دربازی بعدی تیمشان در دیدار دور بعد حضور داشته باشند.). مورینیو در پاسخ به این سوال به زبان انگلیسی گفت:« بازگشت به آمستردام خوب است، بازی کردن مقابل آژاکس یک افتخار است و این مهمترین نکته است. داستان آن محرومیت این بود که من فکر می کردم که این شروعی برای دستیابی به یک فوتبال بهتر است و اگر قرار باشد که من برای بهبود فوتبال جریمه شوم، از این بابت خوشحال خواهم شد. ولی این طور نیست. این جریمه فقط برای من نبود. فوتبال، همان فوتبال قبلی است. افراد همان کارهای قبلی را انجام می دهند و کسی جریمه نمی شود. این طور به نظر می رسد که این جریمه فقط برای من بود.»(اشاره به کارت زرداخیر پیکه وعدم برخورد فدراسیون با وی را دارد)
مترجم حاضر در سالن ، این جمله را بدین ترتیب به زبان اسپانیایی (کاستیانو ) ترجمه کرد:« بازگشت به آمستردام خوب است. بازی کردن مقابل آژاکس یک افتخار است و این مهمترین نکته است. آنچه برای من رخ داد، ممکن است برای هرکس دیگری رخ دهد و خب..درمورد فوتبال صحبت می کنیم.»
درهمین زمان بود که مورینیو نسبت به این ترجمه نادرست واکنش نشان داد و گفت:« نه نه، من این را نگفتم.» از همین رو یک خبرنگار از مورینیو درخواست کرد تا صحبتهایش را به زبان کاستیانو (اسپانیایی) مطرح کرد و مورینیو در پاسخ به او گفت:« من مترجم نیستم.»
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
گزارش روز: چاپ کتابی درمورد مورینیو (1)- مورینیو و احیای اسنایدر در24 ساعت
روز 28 آگوست سال 2009 بود که وسلی اسنایدر رسمااز رئال به اینتر منتقل شد
![]()
سایت گل-نونو لوز و لوئیس میگل پریه را، دو نویسنده کتاب« مورینیو؛ رازهای موفقیت او» هستند. آنها در کتاب خود از زندگی مورینیو و کلیدهای موفقیت کاری او و به علاوه صحبتهای شاگردان آقای خاص مطالبی را منتشر کرده اند؛ دراینجا می خواهیم در چند قسمت بخش های مختلفی از این کتاب را برای شما نقل کنیم:وسلی اسنایدر، درمورد اولین شب حضورش در میلان این طور می گوید:« هیچ وقت چنین اتفاقی برای من نیفتاده بود و غیرممکن است که دوباره تکرار شود.»ستاره هلندی بعد از پشت سرگذاشتن چندین ماه پرفراز و نشیب در رئال مادرید از این تیم جدا شده بود و در بازار نقل و انتقالات تابستان 2009 به اینتر پیوستبعد از برگزاری چندین جلسه مذاکره، سران اینتر و رئال در روز 28 آگوست که روز جمعه بود به توافق نهایی دست یافتند. در همان روز بود که اسنایدر با هواپیمایی عازم میلان شد تا با هم تیمی های جدیدش در آپیانو جنتیله اشنا شوند. این درحالی بود که شاگردان مورینیو خودشان را برای دربی میلان که روز بعد از آن برگزار می شد آماده می کردند.مربی پرتغالی به استقبال اسنایدر آمد. این استقبال، یک استقبال خشک و رسمی نبود. مورینیو سلام و علیک گرمی با اسنایدر کرد و صحبتهایی را خطاب به او برزبان آورد که این جملات همواره در ذهن این بازیکن هلندی نقش خواهد بست:« تو فردای بازی می کنی؛ بازیکن ثابت تیم هستی. از دقیقه اول بازی می کنی. من به تو اعتماد دارم و مطمئنم که در داربی موفق خواهی بود.»اسنایدراین لحظات را این طور تشریح می کند:« من نمی توانستم اینها را باور کنم. من حتی یک بار هم با هم تیمی های جدیدم تمرین نکرده بودم.با خودم فکر کردم: این فوق العاده است؛ فوق العاده است.»اینتر در آن بازی با نتیجه 0-4 به پیروزی رسید و ستاره نرآتزوری کسی نبود به جز وسلی اسنایدر. این ستاره هلندی در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که مورینیو جایگاه ویژه ای در قلب او دارد:« فکر می کنم در آن بازی، یکی از بهترین بازیهای کارنامه ورزشی ام را انجام دادم. انگار از اول در اینتر بازی کرده بودم و انگار سالها بود که مورینیو مربی ام بوده است»اسنایدر ادامه داد:« آن روزها برایم واقعا هیجان انگیز بود.هرچه بعد از آن رخ داد؛ تمام جامهایی که باهم کسب کردیم، عواقب همان برخورد روز اول بود.»ستاره هلندی در صحبتهایی اعلام کرد که همین یک جمله مورینیو کافی بود تااو را یک گام خیلی بزرگ به جلو هل دهد:« تو فردا بازی می کنی! به تو اطمینان دارم.»
Goal.com
HALA MADRID
کاکا به مورینیو:روی من حساب کن
مرجع خبري رئال مادريد : کاکا ، ستاره روزهای اخیر رئال مادرید در آستانه الکلاسیکو بوده است . بازیساز برزیلی ، بهترین عنصر تیم بود و در بازیهای دستگرمی هم حسابی خوش درخشید .
کاکا در مولینون پس از بیش از یک ماه مصدومیت به ترکیب اضافه شد ، مصدومیتی که خیلی طولانی تر از حد انتظارش بود . او زمانی مصدوم شد که به نظر می رسید جای اوزیل را برای حضور در ترکیب گرفته و حالا می خواهد این جایگاه را برگرداند . او رو در روی مورینیو برای بازی شنبه گفته است :" مربی ، روی من حساب کن."
بازیکن سابق میلان ، می خواهد می داند که مربی انتخاب سختی برای انتخاب ترکیبش دارد و البته بعید است او عضوی از ترکیب بازی با بارسا باشد ، او می خواهد که کار خود را پیش ببرد . سعی می کند خیلی پر جنب و جوش باشد و برای مربی خودنمایی کند .
ریکاردو در آمستردام فیکس خواهد شد ، این آخرین فرصتش برای رسیدن به ترکیب الکلاسیکوست . بازیکن برزیلی در مولینون ، با تحرک بالا حاضر شد . او یک موقعیت گل عالی روی یک حرکت فردی داشت که می توانست بازگشتش را با یک گل زیبا جشن بگیرد .
حالا در آمستردام با این که مورینیو از ترکیب اصلی استفاده نمی کند ، کاکا باید سعی کند که هر طور شده خودش را به ترکیب اصلی الکلاسیکو اضافه کند .
Real-madrid.ir
HALA MADRID
رئال مادرید در یک هشتم به چلسی بایرن آرسنال اینتر نمی خورد
مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید و بارسلونا در مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ به آرسنال ، چلسی ، آپوئل ، بایرن و اینتر نخواهند خورد چرا که این تیمها در گروه هایشان در مرحله گروهی صدرنشین شده اند . البته رئال ممکن است که با میلان مواجه شود که در گروه بارسا دوم شده است . رقبای احتمالی این دو تیم اسپانیایی ، مارسی ، لورکوزن و زنیت هستند .
چلسی در گروهش به لطف تساوی لوزکوزن با گنک صدرنشین شد و آرسنال که به المپیاکو باخت ، پیش از هفته اول صدرنشینی خود را قطعی کرده بود . پورتو با زنیت در خانه مساوی کرد تا به طرز عجیبی از چمپیونزلیگ اوت شود .
المپیاکو ، والنسیا ، پورتو و ویکتوریا پلزن تیمهایی هستند که راهی لیگ اروپا شده اند و فردا دیگر تیمها در این زمینه مشخص می شوند .
از طرفی بارسا ممکن است در مرحله حذفی به آژاکس بخورد که البته این احتمال وجود دارد که در لحظه آخر ، لیون سورپرایز کند .
Real-madrid.iR
HALA MADRID
ستار سابق رئال مادرید به فوتبال حرفه ای خود در چین ادامه می دهد!
خبرگزاری رئال مادرید:او گفته میخواهد دیگر از فوتبال اروپا فاصله بگیرد و این بار پا به آسیا میگذارد.گوتی گفته دوست دارد بازی خود را در آسیا ادامه دهد و چین را محتملترین مقصد خود دانسته است.این هافبک ۳۵ ساله در بشیکتاش ترکیه بازی میکرد ولی در نوامبر این باشگاه او را بازیکن آزاد اعلام کرد و او هم گفت که دیگر نمیخواهد در اروپا بازی کند.
ستار سابق رئال مادرید به فوتبال حرفه ای خود در چین ادامه می دهد!
این هافبک سابق تیم ملی اسپانیا میگوید: «گزینههای بسیاری برای رفتن به چین دارم.»
گوتی که ۱۵ سال را در سانتیاگو برنابئو گذراند گفت همواره طرفدار مادرید میماند: «من به بازی ادامه میدهم، اما قلبم همواره سفید میماند. رئال خانواده دوم من است و من همه چیز را به آنها مدیونم.»
بسیاری میگفتند او به ختافه برمیگردد اما او میخواهد به ماجراجوییاش در آسیا ادامه دهد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گواردیولا:مادرید تیم قدرتمندی است/از فردا به ال کلاسیکو فکر می کنم
خبرگزاری رئال مادرید:به گزارش اروپا پرس، بارسلونا سه شنبه شب در غیاب برخی از ستارگانش، باته بوریسوف را با نتیجه ۴ بر ۰ شکست داد.این تیم که شنبه آینده باید در ال کلاسیکو به مصاف رقیب دیرینه اش یعنی رئال مادرید برود، در بازی دیشب با بازیکنان ذخیره اش به میدان
گواردیولا:مادرید تیم قدرتمندی است/از فردا به ال کلاسیکو فکر می کنم
در این دیدار ‘ماکسول’ و ‘پینتو’ تنها بازیکنان تیم اصلی کاتالان در ترکیب آبی اناری ها بودند و سایر بازیکنان این تیم را ستاره های جوانی چون رافینیا (برادر تیاگو)، مارتین مونتویا، مارک بارترا، اندرو فونتاس، جاناتان دوس سانتوس، سرخی روبرتو، پدرو و ایساک کوئنکا تشکیل می دادند.
‘پپ گوآردیولا’ بعد از بازی گفت: به آنها گفتم که بروند و لذت ببرند. بازیکنان هم کارهای زیادی انجام دادند و وحشت نکردند. اینکه توانایی و آمادگی آنها برای بازی را ببینیم، خیلی مهم است. استفاده همزمان از شش یا هشت بازیکن ذخیره راحت نیست.
با این برد، بارسا با کسب ۱۳ امتیاز از مرحله گروهی، به عنوان صدرنشین گروه اچ به دور بعد راه یافت. میلان هم با ۵ امتیاز فاصله نسبت به تیم صدرنشین به عنوان تیم دوم صعود کرد.
گوآردیولا همچنین در مورد اهمیت بازی با شاگردان ‘خوزه مورینیو’ گفت: اگر شکست بخوریم فاصله مان بیشتر و کارمان برای گرفتن صدرنشینی سخت تر خواهد شد.
رئال مادرید اکنون با سه امتیاز اختلاف صدرنشین جدول لالیگا است.
سرمربی بارسلونا افزود: مادرید همیشه تیم قدرتمندی بوده است. از فردا به بازی به این تیم فکر می کنیم و خود را آماده خواهیم کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گوتي: رئال 3-1 بارسا را شکست مي دهد
گوتي، هافبک سابق رئال مادريد، مطمئن است که اين تيم در ديدار اين هفته مقابل بارسا با پيروزي زمين را ترک خواهد کرد.
گوتی معتقد است که رئال بازیکنان بهتری از حریف دارد و معتقد است می توانند با دو گل حریف کاتالانی را شکست دهند.
او در گفتگو با نشریه آ. اس گفت:" رئال مطمئنا بارسا را شکست خواهد داد. فکر می کنم آنها 3-1 پیروز شوند.
بارسا کاملا وابسته به مسی است. اگر بارسا مسی را نداشته باشد دچار مشکل می شود.
در مقابل رئال دارای تیم فوق العاده ای است. آنها در هر پست دو بازیکن فوق العاده دارند. اگر کریس رونالدو نتواند بازی کند، آنها همچنان بازیکنان با کلاس زیادی دارند.
قلب من همچنان برای رئال می زند و همیشه هم همین طور خواهد بود. رئال خانواده دوم من است. این باشگاه چیزهای زیادی به من داد و نقش زیادی در همه دستاوردهای من داشت."
varzesh3.com
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)