به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
گزارش مصدومان پرسپولیس / قارچ زدگی شیث ، بهبودی اولادی ، سرماخوردگی کاظمیان
![]()
سایت گل – پزشک باشگاه پرسپولیس صبح امروز درباره مصدومان این تیم توضیحاتی را ارائه داد.شیث رضایی به دلیل قارچزدگی در انگشتان پایش امروز تمرین نکرد. همچنین جواد کاظمیان به دلیل سرماخوردگی با تجویز دارو در حال استراحت است. او به بازی با ذوب آهن میرسد. علیرضا محمد هم به دلیل کشیدگی از ناحیه چهارسر ران مصدوم است . مهرداد اولادی هم نسبت به روزهای قبل مصدومیتش کاهش پیدا کرده و آزمایش ام آر آی او جهت بررسی به آلمان فرستاده میشود. اولادی از هفته آینده بعد از تست بدنی احتمالا در تمرینات پرسپولیس حاضر میشود.
دايي: رابطه من با استيلي شكرآب نشده است/طلبم را زمان غمخوار بخشیدم
مرجع خبری پرسپولیس: علي دايي كه در برنامه « 90 در 90 » شبكه دو جام جم حضور يافته بود، صحبتهاي جالبي را در مورد خاطراتش از زمان حضور در تيم ملي، علت باخت ايران به قطر در مقدماتي جام جهاني 1998، بازي ايران مقابل اندونزي و خيلي از مسائلي كه تاكنون مطرح نكرده بود، حرف زد.
دايي كه انگار منتظر فرصتي براي بيرون ريختن حرفهايش بود، از هر دري گفت، چكيده صحبتهايش را در زير ميخوانيد:
- همه بازيهاي تيم ملي براي من خاطرات خوبي را تداعي ميكند، بازيهايي كه آدم جوانياش را در آنها گذاشته و براي كشورش زحمت كشيده است، همه اين بازيها زيبا هستند چرا كه براي ايران زحمت كشيدهايم.
- من با واقعيات زندگي ميكنم، شايد بعضي مواقع حسرت ميخورم كه تيم ملي نميتواند موفق باشد و شايد من ميتوانستم با حضورم به ايران كمك كنم اما بايد واقع بين بود. من فقط حسرت ميخورم كه چرا كمي دير به تيم ملي ميرسند. با اين حال در حال حاضر خيلي از بازيكنان هستند كه در سن كم به تيم ملي آمدند. بازيكناني مثل حاج صفي و انصاري فرد فرصت دارند كه كارهاي بزرگتري در تيم ملي انجام دهند.
- لذتي كه در خدمت به مردم هست، در هيچ چيز نيست. يك بار يك نفر به من گفت: «زماني كه يك سرباز براي كشورش جان ميدهد، پرچم آن كشور را روي تابوتش ميكشند.» افتخار من اين است در زماني كه زنده بودم، اين پرچم را روي دوش خودم كشيدم.
- من فقط يك خواهش از بازيكنان جوان دارم و آن اين است كه تمرينهايشان را بيشتر كنند و بيشتر از قبل در محوطه جريمه كار كنند. كاري كه خود من در زمان بازيگريام انجام دادم و پس از تمرينها نيم ساعت بيشتر ميماندم و روي ضربات ايستگاهي كار ميكردم.
- زماني كه ما در تيم ملي بازي ميكرديم اصلا پاداشي وجود نداشت و ما چشمداشتي به گرفتن پاداش نداشتيم. تازه هنوز پاداش صعود خود به جام جهاني 2006 را نگرفتهايم اما در حال حاضر وضعيت فرق ميكند. من از يكي از بازيكنان تيم ملي شنيدم، راست و دروغش را نميدانم اما شنيدم كه در زمان قطبي براي يك بازي به بازيكنان تيم ملي 10 هزار دلار پاداش داده بودند. در زمان مربيگري خودم كه بايد با هزار مكافات پاداش ميگرفتيم اما ميدانم كه بعد از آن و در جام ملتها وضعيت بهتر شد. در كل اين پول يك پول تشويقي است. مثلا مسي احتياجي به 200 هزار دلار پولي كه از آرژانتين ميگيرد، ندارد. خود فيفا اين قانون را وضع كرده است كه يك مقدار از پاداش صعود يك تيم به جام جهاني به بازيكنان داده شود.
- در بازي ايران مقابل قطر در مقدماتي جام جهاني 98 كه 2 - صفر به اين تيم باختيم در واقع ما بازي را از قبل باخته بوديم. پيش از آن بازي، ما با عربستان مساوي كرده بوديم و به خاطر آن مساوي پاداش گرفتيم، در واقع بازيكنان ما در باد غرور بازي با عربستان بودند و فكر ميكرديم حتما قطر را ميبريم. اينكه ميگويند به خاطر جريانهايي مثل تغيير قيافه كريم باقري باختيم، اصلا درست نيست و من آن را تكذيب ميكنم. باقري دوست داشت كه سبيلش را بزند و باخت ما ربطي به اين چيزها نداشت. حتي اگر مربي ما در آن زمان كسي غير از مايلي كهن بود هم اين حرفها را ميگفتند.
- در زمان بحث با مايلي كهن از يك نقطه به بعد ديگر صحبتهايش را جواب ندادم، چرا كه او در يك مقطعي به مغازه برادر بزرگتر من رفته بود و بابت حرفهايش عذرخواهي كرده بود اما پس از مدتي دوباره حرفهايي ميزد كه نتيجه نداشت. مثلا يك بار گفته بود دايي تا پولش را از پرسپوليس نگيرد، كار نميكند. من فقط ميخواهم به مايلي كهن يادآوري كنم كه ميتوانيد از آقاي فراهاني كه در سازمان بازرسي كل كشور مسوول است، بپرسيد كه من چه كردهام. من از پرسپوليس در زمان مديريت غمخوار پول زيادي طلب داشتم اما به خاطر عشقم به پرسپوليس از اين پول گذشتم و به سازمان بازرسي نامه دادم كه من از پرسپوليس هيچ طلبي ندارم. متاسفانه بعضيها راجع به همه چيز صحبت ميكنند كه هيچ فايدهاي هم ندارد.
- ديگر راجع به پرسپوليس صحبتي نميكنم، چرا كه اين تيم را دوست دارم. من پيش از اين همه حرفهايم را زده ام، اگر صحبتي كردهام با دليل و مدرك بوده. سال گذشته كه در جام حذفي قهرمان شديم همه گفتند رقباي پرسپوليس ضعيف بودند يا دسته يكي بودند اما امسال ما سپاهان و فولاد و ملوان را برديم تا قهرمان شديم. قبل از بازي با سپاهان هيچ كس فكر نميكرد كه اين تيم را ببريم، باشگاه در روزنامهاش كلي تبليغ كرد كه ما به بازيكنان و مربيان تيم در صورت قهرماني پاداش ويژه ميدهيم اما الان هيچ خبري از پول نيست و پاداشي به ما ندادند، چون اصلا فكر نميكردند كه ما قهرمان شويم. پدرم هميشه ميگفت خيلي جاها كه آب خنك بهت ميدهند، اول آن را فوت كن و بعد بخور. وضعيت ما هم همين گونه بود. ما بايد 100 تا چشم و گوش داشته باشيم كه ببينيم در اطرافمان چه ميگذرد. پس از رفتن من استيلي آمد. من از سه ماه قبل همه اينها را پيشبيني كرده بودم و ميدانستم كه آنها با چه كسي تمام كردهاند البته من با استيلي مشكلي ندارم و رابطه ما با هم شكر آب نشده اما ميخواهم بگويم چرا بايد حرف شما را از زبان استيلي بشنوم. من نگاهي به نيمكت پرسپوليس نداشته و ندارم، چرا كه خيلي زود با راهآهن قرارداد امضا كردم. شايد باور نكنيد اما من هنوز بيشتر از 50 درصد قرارداد سال قبلم را نگرفتهام.
- من به احترام اسم ايران از فدراسيون به فيفا شكايت نكردم. مدارك من آماده است و مطمئن باشيد كه اگر شكايت كنم، پول دو سال از قراردادم را ميگيرم. قانون كار ميگويد كه اگر كسي را اخراج كنيد، بايد پول او را طبق قرارداد بدهيد. من خيلي جاها از حقم به خاطر بيت المال گذشتم اما آقايان ميآيند و بيانيه صادر ميكنند كه اين پول بيت المال است و شما به آن چشم دوختهايد.
- از من ميپرسند كه چرا رييس فدراسيون نميشوي؟ اما بايد بگويم در اين مملكت اگر بخواهي رييس فدراسيون شوي بايد سياسي باشي ولي من آدم سياسي نيستم و تا زماني كه اين فضا حاكم باشد، اين كار را قبول نميكنم چرا كه شما استقلال كاري نخواهيد داشت. همچنين اگر بخواهيد در afc خودتان را مطرح كنيد و رييس و نايب رييس باشيد، بايد حمايت داخلي داشته باشيد و از لابيهاي ويژهاي برخوردار باشيد، متاسفانه چنين چيزي در ايران امكان ندارد. من پشت ميز نشستن را زياد دوست ندارم و عاشق اين هستم كه كنار زمين باشم. شما ببينيد «بكن باوئر» چگونه به اين مرحله رسيد. يك آلمان پشت بكن باوئر بود، يك آلمان دوست داشت كه بكن باوئر را به دنيا معرفي كند و حتي براي خيلي از كارهاي او معلم گرفتند.
- همه ما بايد از تيم ملي و كروش حمايت كنيم. اين تيم پتانسيل موفقيت را دارد. پيروزي
3 - صفر مقابل اندونزي براي استارت خيلي خوب بود و خود من را خيلي اميدوار كرد، مطمئنم تيم ملي ميتواند در بازيهاي بعد موفقتر باشد. اينكه ميگويند بازيكنان تيم ملي با حضور بازيكناني همچون كريمي و مجيدي بالا رفته را قبول ندارم. بازيكنان زماني كه آماده باشند، بايد به تيم ملي دعوت شوند، شما ببينيد نكونام دو گل براي تيم ملي ميزند، مجيدي بهترين بازيكن ليگ است، علي كريمي خودش يك تيم است و هادي عقيلي، كه قطريها آمدهاند و يك مدافع از ايران گرفتند، تركيب بازيكنان جوان و با تجربه به تيم ملي كمك ميكند. بايد يك مديريت قوي هم كنار تيم ملي باشد، كروش فقط 40 - 30 درصد تاثيرگذار است.
- ما در فوتبالمان احتياجي به مدير سياسي نداريم. فوتبال خودش درآمدزا است. دادگان زماني كه در فدراسيون بود، كلي درآمدزايي كرد و حتي وقتي كه رفت مقداري پول براي فدراسيون باقي گذاشت، متاسفانه ما در فوتبالمان در كار يكديگر دخالت ميكنيم، بايد كار را به كاردان بسپاريم. مديريت و برنامهريزي، نقش مهمي در موفقيت فوتبال ما بازي ميكند، بايد تيم ملي را حمايت كنيم.
- استقلال تا اينجاي ليگ بهتر از تمام تيمها كار كرده و شانس بيشتري براي قهرماني دارد، البته استقلال در يارگيرياش قهرمان بوده و همين باعث شده كه الان در صدر جدول باشد.
اولادي: داربي ميرســــم چرا نرســـم
مرجع خبری پرسپولیس : مهرداد اولادي مهاجم پرسپوليس هنوز نيامده با بدشانسي مواجه شد و در شرايطي كه تنها دو هفته از شروع مسابقات ميگذشت، در ديدار با شاهين بوشهر مصدوم شد و از همراهي سرخپوشان بازماند. اين مهاجم روز گذشته و جهت آگاهي از وضعيت نهايي از پاي مصدومش mri گرفت.
قرار بود امروز از پاي مصدومت mri بگيري بالاخره وضعيت نهاييات مشخص نشد؟
بله. خوشبختانه رباطم به خوبي ترميم شده است ولي هنوز پايم تورم دارد و بايد دوباره چند روزي به انجام آب درماني و فيزيوتراپي بپردازم. خدا را شكر پزشكان گفتند كه مصدوميتم خيلي حاد نيست و ميتوانم به زودي به تمرينات بازگردم.
اگر حاد نبود پس چرا دوريات اينقدر طولاني شد؟
رباطم يك پارگي جزيي داشت ولي از آنجايي كه ميخواستم هر چه زودتر به تمرينات تيم بازگردم بيش از حد به پاي مصدومم فشار آوردم و در دورهاي كه نبايد به صورت فشرده به انجام آبدرماني و فيزيوتراپي ميپرداختم، اين كار را انجام دادم و باعث تشديد مصدوميتم شدم.
تشديد مصدوميتت در همان دورهاي كه زيرنظر پزشك خصوصي به معالجه پرداختي اتفاق افتاد؟
بله. در آن دوره رباطم به خوبي ترميم شد ولي به خاطر فشار بالاي ناشي از دورههاي فشرده آبدرماني و فيزيوتراپي، بسيار ضعيف و متورم شده بود.
پس حميد استيلي بيدليل نگفته بود كه تو با نرفتن به كلينيك باشگاه باعث تشديد مصدوميتت شدي؟!
من آن دوره با هماهنگي خود حميدخان نزد پزشك خصوصي رفتم چون فكر ميكردم در كلينيك باشگاه پزشك تيم آنطور كه بايد و شايد به من توجه نميكنند. من اين كار را سر خود و بدون هماهنگي انجام ندادم و اگر اينطور بود شك نكنيد آقاي استيلي از من گله ميكردند. هدف من فقط تسريع بهبوديام بود و فكر ميكنم با رفتن نزديك پزشك خصوصي حسننيتم به باشگاه پرسپوليس و حميدخان را ثابت كردم.ضمن اينكه در حال حاضر زيرنظر پزشك تيم تحت درمان هستم. در آن دوره كه زيرنظر پزشك خصوصي تحت درمان قرار گرفتم چيزي حدود دو ميليون تومان هزينه كردم و اين نشان از توجه بالاي من به مصدوميتم داشت چون ميخواستم هر چه زودتر به بهبودي برسم و به تمرينات بازگردم تا در خدمت تيمم باشم.
حالا از چه زماني ميتواني به تمرينات تيم بازگردي؟
از يك هفته ديگر ميتوانم دويدن را شروع كنم. خوشبختانه به لحاظ بدني هم آماده هستم و مشكلي از اين بابت ندارم و ميتوانم بگويم شايد فقط 10 درصد نسبت به ساير بازيكنان تيم آماده نباشم.
پس با اين اوصاف وضعيتت براي داربي همچنان در هالهاي از ابهام قرار دارد و نامشخص است؟
هنوز تا داربي 15 روز باقيمانده و اين در حالي است كه من از يك هفته ديگر ميتوانم دويدن را آغاز كنم و همانطور كه گفتم از نظر بدني هم مشكلي ندارم.
ميخواهي بگويي كه به داربي ميرسي؟
بله. چرا كه نرسم. به داربي ميرسم و اگر كادرفني تيم صلاح بدانند بازي هم ميكنم. وقتي از يك هفته ديگر تمريناتم را از سر ميگيرم پس تا 15 روز ديگر ميتوانم به شرايط بازي برسم.
حالا كه ميگويي به داربي ميرسي، نميخواهي براي استقلاليها كري بخواني؟
اهل كري خواندن نيستم و عقيدهام اين است كه هر بازيكني بايد در زمين مسابقه حرفش را بزند. بيرون از زمين مسابقه خيلي چيزها ميتوان گفت و خطونشان زياد كشيد اما مهم اين است كه در درون ميدان هر چه در چزه داري رو كني. با كريخواندن ميانه ندارم. و به همين دليل هم براي استقلاليها كري نميخوانم و نخواهم خواند.
تو فصل گذشته تا توانستي به استقلال گل زدي، چه در ليگ، چه درجام حذفي. فكر ميكني در صورت بازي در داربي بتواني باز هم دروازه اين تيم را باز كني؟
همانطور كه گفتيد، فصل گذشته اين تيم را در جام حذفي و ليگ از گلهايم بينصيب نگذاشتم. راه گل زدن به استقلال را بلدم و اگر در داربي بازي كنم، دوباره دروازه اين تيم را باز ميكنم.
خوشبختانه برد مقابل نفت آبادان هم باعث شد تيمتان تا حدودي از بحران خارج شود. فكر ميكني دليل اينكه
پرسپوليس نتوانست شروع خوبي در مسابقات فصل جاري داشته باشد چيست؟
قبل از شروع فصل نيمي از تيممان در تيم ملي حضور داشتند و اين بازيكنان دقيقا دو روز قبل از شروع ليگ به تمرينات تيم ملحق شدند و زمان برد تا آنها با تيم هماهنگ شوند. جدا از اين، بازيكنان جديد و تازهوارد هم براي هماهنگي نياز به زمان داشتند. تمامي اين مسايل دست به دست هم دادند تا تيممان نتواند شروع خوبي در فصل جاري داشته باشد.
آينده تيمتان را چطور ميبيني؟
قول ميدهم كه عملكرد تيممان هفته به هفته بهتر شود و شك نكنيد كه ما بازي به بازي بهتر ميشويم. اين پتانسيل را در تيممان ميبينم كه بتواند در پايان فصل در جمع سه تيم اول قرار بگيرد.
اين مصدوميت بدهنگام هم باعث شد تا بازي با اندونزي و قطر را هم از دست بدهي. قطعا از اين بابت افسوس ميخوري، اينطور نيست؟
طبيعي است كه از اين بابت افسوس بخورم اما با اين حال اين مساله كه مصدوميتم باعث دوريام از تيم ملي شد، تسليام ميدهد. ولي در آن برهه كه به خاطر يكسري مسايل غيرفني جام ملتها را از دست دادم، هيچ چيزي نميتوانست آرامم كند و باعث تسلي خاطرم شود.
به خاطر مسايل غير فني؟ بيشتر توضيح ميدهي و ميگويي كه دقيقا چه اتفاقي رخ داد؟
بعد از بازي با برزيل بود كه يكي از دستياران قطبي و يكي از بازيكنان سرشناس تيم ملي زيرآبم را پيش اين مربي زدند و باعث شد تا وي من را از تيم ملي كنار بگذارد تا جام ملتها را از دست بدهم و حسرت بخورم.
مگر اتفاق و درگيري ميان تو و آن دستيار و بازيكن سرشناس رخ داده بود؟
همه من را ميشناسند و ميدانند بازيكني نيستم كه اهل دعوا و جنجال باشم. باور كنيد خودم هم نميدانم كه چرا آن دو نفر زيرآبم را زدند. حتما از قيافه من خوششان نميآمد يا اينكه ميخواستند پاي يكي از رفقايشان به تيم ملي باز شود. به هر حال هر چه بود گذشت و تمام شد و صحبت درباره آن اتفاق دردي از من دوا نميكند. در حال حاضر فقط به اين فكر هستم كه هرچه سريعتر به بهبودي برسم و خودم را براي داربي آماده كنم.
مربیان پرسپولیس وزن بازیکنان را کنترل میکنند
مرجع خبری پرسپولیس : با نظر مربیان پرسپولیس، هفتهای یک بار وزن بازیکنان کنترل خواهد شد تا سرخپوشان دچار چاقی و یا لاغری نشوند.
اعضای کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس تهران برای بازیکنان برنامه های ویژه ای را در نظر گرفته اند تا سرخپوشان به شرایط مناسب بدنی برسند و مشکلی نداشته باشند.
قرار شده از این به بعد، هفته ای یک بار وزن بازیکنان کنترل شود تا سرخپوشان دچار چاقی و یا لاغری نشوند.
همچنین پرسپولیسی ها امروز عصر آخرین تمرین خود را در زمین درفشی فر برگزار می کنند و سپس برای بازی با ذوبآهن عازم اصفهان خواهند شد.
لازم به ذکر است، بازی دو تیم پنجشنبه شب در ورزشگاه فولادشهر برگزار خواهد شد.
كلاه قرمزي
مرجع خبری پرسپولیس : پرويز مظلومي اصلا ملاحظه كسي را نميكند و حرفش را خيلي رك و راست ميزند. او به خبرنگاران ميگويد: «هر تيمي قرمز بپوشد شكستش ميدهيم.
شنيدهها حاكيست فرگوسن پس از شنيدن اين خبر بالاخره حالش به شدت بد شده و مستقيم به سيسييو منتقل شده، تا موجي از شادي، جانشينان احتمالي پيرمرد را فرا گيرد.
او پس از چند ساعت با قطره اشكي كه گوشه چشمش بود به آرامي و با بازوبسته كردن دهان به اطرافيان گفت:«ديگه قرمز نميپوشيم» و دوباره غش كرد. حالوروز مابقي مديران و مربيان قرمزپوش نيز دست كمي از اين مربي ندارد. ليورپول، بايرنمونيخ، نصف بارسلونا! و باقي تيمهاي قرمزپوش هم دست به كار شدهاند و دنبال رنگ جديد براي پيراهن تيمشان هستند. خيليهايشان پا را فراتر گذاشته و با پرويز مظلومي تماس گرفتهاند كه «چه رنگي بپوشيم تا شما ما را شكست ندهيد؟» خلاصه اوضاع در كل دنيا به هم ريخته و ديگر كسي به توفان آمريكا (آيرن) و قحطي سومالي و اين جور مسايل فكر هم نميكند چون شرايطي كه پرويز به وجود آورده خيلي حادتر از مسايل پيش پا افتادهاي مثل زلزله، سيل و سونامي است.
بيچاره فرگوسن بعد از شنيدن خبر منع كار 65 سالهها در ايران كم مشكل داشت كه حالا بايد به فكر رنگ شورت و پيراهن تيمش هم باشد. گفته ميشود مظلومي طرحي دارد كه به تيمهاي كلاه قرمزي هم رحم نكنند.
رضا كردي سرمربي تيم فوتسال پرسپوليس شد/ حسین شمس مشاور باشگاه
مرجع خبری پرسپولیس : باشگاه پرسپوليس بعد از قبول 2 شكست سنگين در ليگ برتر فوتسال، رضا كردي را به عنوان سرمربي اين تيم انتخاب كرد.
پيش از آغاز ليگ قرار بود سرخپوشان با حضور حسين شمس و وحيد شمسايي در مقايسه با سال گذشته تيم متفاوتي را در رقابتها شركت دهند اما با چرخش شمسايي از پرسپوليس به گيتيپسند، شمس از همكاري با باشگاه خودداري كرد و اين تيم در آستانه انحلال قرار گرفت كه درنهايت باشگاه تصميم گرفت به خاطر وضعيت بازيكنان، دوباره در ليگ شركت كند.
همين شوك كافي بود تا اين تيم در هفته اول با شكست 6 بر 2 و در هفته دوم با شكست 8 بر 3 برابر 2 تيم صباي قم و منصوري قرچك بدرقه شود.
بعد از اين اتفاقات باشگاه پرسپوليس بار ديگر با حسين شمس وارد مذاكره شد و قرار شد وي به عنوان مشاور مديرعامل در كنار سرخپوشان باشد.
همچنين رضا كردي مربي سابق تيمهاي فيروزصفه اصفهان و ارمكيش قم نيز به عنوان سرمربي معرفي شده است تا از اين پس محمدرضا حيدريان تنها به عنوان بازيكن در خدمت تيم باشد.
شمس با تاييد اين خبر به فارس گفت: به خاطر تماس كاشاني دوباره با باشگاه همكاري ميكنم اما كردي تمام مسئوليت فني تيم را در ليگ به عهده خواهد داشت.
نصرتی: پرسپولیس متفاوتی را در اصفهان خواهید دید
مرجع خبری پرسپولیس : مدافع تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: دیدار با ذوبآهن یکی از سختترین بازی های ما خواهد بود و برای پیروز شدن در اصفهان تلاش خواهیم کرد.
محمد نصرتی مدافع تیم فوتبال پرسپولیس تهران درباره آخرین وضعیت سرخپوشان پایتخت گفت: هفته گذشته اردوی خوبی را در مشهد برگزار کردیم و فکر می کنم ثمره آن را در ادامه رقابت های لیگ برتر خواهیم دید.
مربیان برنامههای بدنسازی و تاکتیکی خود را برایمان در نظر گرفتند و ما هم سعی کردیم تا آنها را اجرا کنیم.بازی تدارکاتی با ابومسلم به سود پرسپولیس بود و هر چند تعدادی از بازیکنان خود را در اختیار نداشتیم، اما محک مناسبی خوردیم.
وی درباره انتقادات مطرح شده به خط دفاعی پرسپولیس از سوی کارشناسان نیز اظهار داشت: خط دفاعی یک از پست هایی است که هماهنگی در آن حرف اول را می زند و به همین خاطر کمی زمان لازم است تا نفرات تیم به شرایط ایده ال برسند. باید بقیه بازیکنان هم به خط دفاعی کمک کنند تا در بازی های بعدی مشکلی از این بابت نداشته باشیم.
نصرتی به بازی با ذوب آهن اصفهان اشاره کرد و افزود: بازی با ذوب آهن یکی از سختترین مسابقات ما خواهد بود و برای پیروز شدن در اصفهان تلاش خواهیم کرد. ذوب آهن بازیکنان خوب و توانمندی دارد که چندی سال است کنار هم بازی می کنند و به خصوصیات یکدیگر آگاه هستند. پرسپولیس در این بازی نمایش متفاوتی را ارائه خواهد داد و طرفداران از تماشای آن لذت می برند.
مدافع پرسپولیس در مورد کری خوانی استقلالی ها قبل از دربی پایتخت نیز اظهار داشت: دربی برایم حساسیتی نداد و تا حالا دو بار حضور در این مسابقه را تجربه کردهام. مطمئن باشید که پرسپولیس برابر استقلال بازنده نخواهد بود.
نصرتی درباره عدم دعوتش به تیم ملی گفت: چندین سال در تیم ملی حضور داشته ام و امیدوارم که دوباره دعوت بشوم. با بازی های خوبی که در پرسپولیس انجام خواهم داد، نظر کارلوس کی روش را برای دعوتم جلب می کنم.
اخبار کوتاه از پرسپولیس : دایی به مطالباتش میرسد/بلیط ملی پوشان پرسپولیس رسید
مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی فصل پیش پرسپولیس تا آخر ماه جاری مطالبات مالیاش را از سوی مسوولان این باشگاه دریافت خواهد کرد.
* از سوی مسوولان باشگاه به بازیکنان قدیمی پرسپولیس اعلام شده که تا آخر این ماه مطالبات سال گذشته شان پرداخت می شود تا دیگر دغدغه ای نداشته باشند. همچنین قرار شده مطالبات علی دایی نیز پرداخت شود و با اولین بودجه ای که از سوی وزارت ورزش به سرخپوشان می رسد، این امر محقق خواهد شد.
* حبیب کاشانی که از ناحیه کمر خود احساس ناراحتی می کند، با دستور پزشکان خود باید یک ماه فیزیوتراپی کند و بعد از آن اگر بهبودی حاصل نشد، دیسک کمر خود را جراحی خواهد کرد.
* سپهر حیدری بازیکن فصل پیش پرسپولیس هفته بعد به باشگاه می رود تا مذاکرات خود را برای دریافت مطالباتش انجام بدهد.
* امیر حسین فشنگچی مصاحبه خود با یکی از نشریات ورزشی را که روز گذشته به چاپ رسیده بود، تکذیب کرد. فشنگچی اعلام کرده حرف هایی که به نقل از او در مورد نارضایتی اش از نیمکت نشینی و همچنین اختلاف با حمید استیلی مطرح شده صحت ندارد و اگر آن روزنامه عذرخواهی نکند، به مراجع رسمی شکایت خواهد کرد.
* جواب MRI مهرداد اولادی که از سوی کادر پزشکی پرسپولیس به آلمان فرستاده شده، در اختیار پزشکان دیار ژرمن ها قرار گرفته و آنها تا روز چهارشنبه نظر خود را در مورد وضعیت مهاجم پرسپولیس خواهند داد. اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، اولادی بعد از بازگشت پرسپولیس به تهران و از روز شنبه تمرینات اختصاصی خود را آغاز خواهد کرد.
* بلیت هواپیمای بازیکنان ملی پوش پرسپولیس تهیه شده و بعد از بازگشت کاروان ایران به کشورمان، سرخپوشان به اصفهان خواهند رفت تا برای دیدار با ذوب آهن در اختیار کادر فنی باشند. علی کریمی، مازیار زارع، غلامرضا رضایی و علیرضا حقیقی ملیپوشان پرسپولیس هستند.
شمس: اميدوارم با انتخاب كردي، به پرسپوليس شوك وارد شود
مرجع خبری پرسپولیس : مشاور مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: اميدوارم با انتخاب رضا كردي به عنوان سرمربي پرسپوليس، هر چه زودتر به تيم شوك وارد شود.
حسين شمس اظهار داشت: شب گذشته (يكشنبه) حبيب كاشاني بعد از بازي پرسپوليس و منصوري تماس گرفت و گفت بچهها ميگويند تا فلاني نيايد، تيم درست نخواهد شد و از من خواست كه دوباره كنار تيم باشم.
من هم گفتم كه خيلي گرفتارم و به همين دليل رضا كردي كه مربي بسيار خوبي است را به عنوان سرمربي تيم پيشنهاد دادم تا از اين پس رضا حيدريان تمام فكرش معطوف به بازي باشد.
وي ادامه داد: من هم اينبار نه به عنوان مديرفني بلكه به عنوان مشاور مديرعامل در كنار پرسپوليس خواهم بود و كليه مسئوليتهاي فني به كردي سپرده شده است. اميدوارم اين شوك بلافاصله جواب بدهد و در بازي بعدي روند بهتري داشته باشيم.
مشاور مديرعامل باشگاه پرسپوليس در پاسخ به اين سؤال كه با وجود استارت بد سرخپوشان در ليگ 90 و قبول 2 شكست سنگين، چقدر به بهبود اوضاع تيم اميدوار است، عنوان كرد: با توجه به شناختي كه از كردي دارم، اميدوارم. امروز جلسهاي با كاشاني، كردي و بازيكنان تيم داشتيم كه بچهها متفقالقول قبول كردند بد كار كردهاند. باشگاه هم با اعلام خبر انحلال و تشكيل دوباره تيم، در اين نتايج بيتاثير نبوده است. حبيب كاشاني قول داد كه اگر تيم بهتر نتيجه بگيرد حمايت بيشتري از فوتسال داشته باشد.
شمس در مورد حضورش در تمرينات سرخپوشان گفت: هر وقت كه كردي صلاح بداند براي كمك به تيم سر تمرينات حاضر ميشود.
سرمربي سابق تيم ملي و رئيس كميته فني جام الروضان امشب براي تماشاي بازي دوم دوستانه كويت و برزيل راهي كويت خواهد شد كه فردا (سهشنبه) برگزار ميشود.
محمود رفیعی مسابقه پرسپولیس برابر ذوب آهن را قضاوت می کند
مرجع خبری پرسپولیس : در هفته ششم ليگ برتر فوتبال محسن تركي بازي استقلال و تراكتورسازي و محمود رفيعي ديدار پرسپوليس و ذوب آهن را سوت خواهند زد.
اسامي داوران در هفته ششم ليگ برتر به شرح زير اعلام شد:
پنجشنبه17/6/90-هفته ششم
مس سرچشمه-شاهین بوشهر-شهید باهنر-کرمان- ساعت :19:30
علیرضا اکبریان-محمدرضا امینی-مجید ویشگاهی-جمشید محمدی-ناظر:فریدون اصفهانیان-نماینده:هادی دزفولی
فجر شهید سپاسی-سپاهان-حافظیه-شیراز- ساعت: 17:30
شاهین حاج بابایی-صادق نوری-علیرضا کناری-پیمان فرخی مهر-ناظر:زاهد بحرینی-نماینده:نوذر رود نیل
شهرداری تبریز-راه آهن-یادگار امام (ره)-تبریز-ساعت: 19:10
فرشید افشار-محمدرضا منصوری-مصطفی فراهانی-سید مهدی سید علی-ناظر:غلامرضا بهروان-نماینده:محمد فتاحی
ذوب آهن-پرسپوليس-فولاد شهر-ساعت20
محمود رفیعی-بابک داوری-محسن فریمانی-قاسم واحدی-ناظر:جواد تقی پور-نماینده:آلبرت گری گوریان
جمعه 18/6/90-هفته ششم
داماش –مس کرمان-عضدی-رشت-ساعت 19:00
احمد صالحی-محمدرضا ابوالفتحی-سعید قاسمی-غلامرضا مستقیم-ناظر:محمد پیروز مرام-نماینده:مصطفی شهبازی
نفت تهران-سایپا –دستگردی-تهران-ساعت 18:45
سعید فتاحی-رضا سخندان-مهدی الوندی-رضا کرمانشاهی-ناظر:ابراهیم میرزابیگی-نماینده:صادق صدیقی
صبای قم-ملوان-یادگار امام(ره)-قم-ساعت 20:00
غلامرضا جباری-علیرضا کهوری-سجاد طوری-رسول رهبرفام-ناظر:رضا غیاثی-نماینده:مباشری
استقلال-تراکتور سازی تبریز-آزادی-تهران-ساعت 18:45
محسن ترکی-حسن کامرانی فر-حسین خانبان-محمد ملکی-ناظر:ایرج نظری-نماینده:یدالله سلیمانی
نفت آبادان-فولاد خوزستان-تختی-ابادان-ساعت 20:00
سعید مظفری زاده-مرتضی کریمی-حسن یوسفی-اشکان خورشیدی-ناظر:عبدالله با عزم-نماینده:حسین شمس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)