Design & Developed BY Patira

صفحه 7 از 26 نخستنخست ... 5678917 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 257
    سدانی ها
    Guest

perspolis ✿۩~ آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس در فصل 92-93 ✿۩~

**تاپیک بسته شد به اینجا مراجعه کنید>>[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]**

آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس رو فقط اینجا قرار بدید
    اخبار فقط اینجا پست های بی ربط حذف خواهد شد
    لطفا اخبار تکراری قرار ندهید
    با سلام خدمت هواداران پرسپولیس عزیز
    این تاپیک محل گذاشتن اخبار و بحث در حول و حوش اخباره
    در پست های خودتون اخبار ارسال کنید و از ارسال پست های غیر فنی دوری کنید
    به امید موفقیت پرسپولیس

قوانین اینجا دقیقا قوانین انجمنه و باید رعایت شه:
    >>>
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

"پرسپولیس یعنی هواداران عاشق داشتن ، پرسپولیس یعنی گل سرخ و شقایق كاشتن
    پرسپولیس یعنی دل پر رمزو راز ، پرسپولیس یعنی توكل به خدای بی نیاز."

-= به امید قهرمانی پرسپولیس =-
    به امید تیمی جهانی

ویرایش توسط سدانی ها : 02-10-2014 در ساعت 21:53

2. 11 کاربر از پست مفید سدانی ها تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

BrazilPersepolisRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394
    تشکر شده 1,367 در 523 پست

پیش فرض پاسخ : آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس در فصل 92-93

پولادي:‌ دوست دارم به داربي برسم

مدافع پرسپوليس با رفع مصدوميتش دوست دارد به داربي رفت ليگ سيزدهم برسد.

مهرداد پولادي در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، درباره آخرين وضعيت مصدوميت خود اظهار کرد: خوشبختانه شرايط پايم خوب است. پزشکان هم از روند بهبود مصدوميت رضايت دارند و ان‌شاءالله مي‌توانم در همين هفته‌ آتل پايم را باز و کار با وزنه را شروع کنم. بعد از اين که کار با وزنه را شروع کردم، تمرين‌هاي اختصاصي را کنار تيم آغاز مي‌کنم و بستگي به نظر پزشکان تيم دارد که چه زماني به تمرين‌هاي گروهي وارد شوم.

پولادي در پاسخ به اين سوال که فکر مي‌کند به داربي مي‌رسد يا خير، گفت: البته زمان داربي هنوز معلوم نيست اما من هم مثل هر بازيکني دوست دارم در اين بازي حضور داشته باشم. بايد ببينم شرايطم چطور پيش مي‌رود. خيلي دوست دارم که در اين بازي به پرسپوليس کمک کنم.

مدافع پرسپوليس درباره پيروزي اين تيم مقابل ملوان هم گفت: خدا را شکر مي‌کنم که 10 نفره توانستيم ملوان را ببريم، اين سه امتياز براي ماندن در کورس مدعيان خيلي مهم بود. بازيکنان بعد از اخراج کفشگري واقعا تلاش کرده و با حمايت خوب هواداران سه امتياز را به نام پرسپوليس کردند.

وي درباره مصدوميت رضا حقيقي هم گفت: خيلي ناراحت شدم که رضا دچار مصدوميت شد. او بازيکن آينده‌داري است اما خوشبختانه بازيکنان جايگزين خوبي داريم که مي‌توانند جاي او را پر کنند.

4. کاربر روبرو از پست مفید ("_") تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: خدا را شکر امروز هم یکی از بازیکنان جوان‌مان گل زد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علیرضا حقیقی پس از پیروزی یک بر صفر پرسپولیس برابر ملوان اظهار داشت: شرایط پرسپولیس تا به الان خوب بوده، قبلا هم گفتم بازیکنان جوان ما نیاز به زمان دارند تا بتوانند در تیم جا بیفتند، خدا را شکر امروز هم یکی از بازیکنان جوان‌مان گل زد.
    وی افزود: آنقدر ساختار دفاعی ما خوب است که نیاز به دروازه‌بان نداریم، یک سری چیزها دیگر دست بازیکن نیست. من به خوبی تمرین می‌کنم و خدا هم باید کمک کند. ناراحت نیستم، هم من و هم نیلسون تمریناتمان را به خوبی انجام می‌دهیم، ساختار دفاعی بسیار عالی است و امیدوارم تا آخر فصل آمارمان را حفظ کنیم.

6. کاربر روبرو از پست مفید ("_") تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در این دیدار خیلی بهتر از ملوان بازی کردیم و شایسته برد بودیم. فکر می‌کنم می‌توانستیم با تعداد گل‌های بیشتری از زمین بازی خارج شویم.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، حسین ماهینی پس از برتری تیمش مقابل ملوان گفت: به هواداران تیم خسته نباشید می‌گویم و از آنها تشکر می‌کنم که همواره ما را تشویق کردند.
    مدافع پرسپولیس با اشاره به قطع برق ورزشگاه خاطرنشان کرد: این موارد دست کسی نیست و ممکن است تحت هر شرایطی رخ دهد اما با قطع برق در ورزشگاه صحنه بسیار زیبایی بوجود آمد. در آن جا نور تلفن همراه هواداران صحنه‌ای زیبا را خلق کرده بود.

8. کاربر روبرو از پست مفید ("_") تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394

شناخت گل‌محمدي از پرسپوليس خطرناک است

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خوب نيست که اينطور در حين بازي برق ورزشگاه قطع مي‌شود.

سيد جلال حسيني در خصوص مصدوميت قبل از بازي‌اش گفت: من در طول هفته گذشته و مخصوصا پس از شکست مقابل سايپا خيلي خوب تمرين کردم اما متاسفانه شب قبل از بازي وضعيتم بسيار بد شد.

به گزارش فارس،وي افزود: با تشخيص پزشکان با متخصصان مشورتي کردم، چون آنها به من مجوز بازي دادند اما با درد بازي کردم و حتي رضا نورمحمدي آماده بود تا اگر من وضعيتم بهتر نشد در ترکيب جايم را بگيرد اما خدا را شکر همه چيز تمام شد و من هم بازي کردم.

حسيني ادامه داد: ما پيروزي خوبي را مقابل ملوان کسب کرديم و حالا بعد از خوشحالي 24 ساعته بايد خوب ريکاوري و استراحت کنيم تا به بازي سخت نفت فکر کنيم.

حسيني ياد آور شد: در بازي مقابل نفت قطعا شناخت گلمحمدي از پرسپوليس و دستيارانش خطرناک است.گل محمدي شناخت کافي از ما دارد و بايد فکري به حال اين موضوع بکنيم. ما بازي بسيار سختي داريم و اميدوارم مثل بازي با ملوان در نيمه دوم با دوندگي همه چيز را ثابت کنيم.

وي در مورد گل نخوردن در بازي روز گذشته نيز گفت: من به دنبال آمار و ارقام نيستم، اگر در بازي با سايپا گل خورديم همه مقصر بودند و اگر گل هم نخورديم همه تلاش کردند. ما بايد به فکر روند موفقيت تيم باشيم.

حسيني درباره قطع برق ورزشگاه نيز گفت: اين اولين بار بود که اين صحنه را در فوتبال ديده بودم البته بعد يک خبرنگار به من گفت اين براي سومين بار است اين اتفاق مي‌افتد. بالاخره ما شايد در آينده ميزبان جام ملت‌هاي آسيا باشيم و بازي‌هاي بين المللي در ايران داريم، خوب نيست اين اتفاق‌ها براي ما بيفتد و بايد از آنها پيشگيري کنيم.

مدافع قرمزپوشان درباره 10 نفره شدن پرسپوليس در بازي برابر ملوان نيز ياد آور شد: بالاخره بر اثر يک برخورد اين اتفاق افتاد و بازيکن ما اخراج شد، اما در نيمه دوم بچه‌ها خيلي خوب به خودشان آمدند و در قبال حرف هاي دايي واکنش نشان دادند. پس از باختي که آورديم فشارهاي زيادي به تيم آمد ولي خدا را شکر با اين برد خيلي از مسائل جبران شد اما در ادامه راه ما کار سختي داريم و بايد با قدرت بيشتر به ميدان برويم و هرگز حريفان را دست کم نگيريم. کارمان بسيار سخت است ولي مطمئن هستم که با سعي و تلاش زياد مشکلي پيش روي ما نخواهند ماند و مي‌توانيم به خواسته خود برسيم.

10. کاربر روبرو از پست مفید ("_") تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394

آخرين وضعيت مصدومان پرسپوليس

پزشک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اميدواريم مارکو از روز دوشنبه تمرينات خود را شروع کند و حقيقي را هم زودتر از زمان اعلام شده به شرايط تمرين باز گردانيم.

دکتر حقيقت درباره آخرين وضعيت آسيب‌ديدگي‌هاي سرخپوشان اظهار کرد: حقيقي در پي تکلي که در يکي از تمرين‌ها رفت، از ناحيه زانو آسيب ديد. او را براي MRI اعزام کرديم که گزارش آن توسط دکتر رادمهر حکايت از آسيب ديدگي بخشي از رباط جانبي زانوي او بود. حقيقي امروز توسط دکتر کيهاني ويزيت شد و برنامه فيزيوتراپي را هم در دستور کار دارد. اميدواريم با تلاش مضاعف و با توجه به انگيزه خود حقيقي، بتوانيم او را زودتر از زمان تعيين شده به شرايط تمرين برگردانيم.

به گزارش ايسنا، وي درباره مارکو سپانوويچ خاطرنشان کرد: با توجه به عارضه‌اي که براي کمر او پيش آمد، اقدام به انجام MRIکرديم. اميدواريم با توجه به روندي که طي مي‌شود او از روز سه‌شنبه بتواند تمرينات خود را آغاز کند.

پزشک تيم فوتبال پرسپوليس درباره آسيب ديدگي سيد جلال حسيني گفت: سيد جلال شب قبل از بازي، از ناحيه مچ پا آسيب ديد. شب روي پاي او کار کرديم و صبح بازي براي اطمينان خاطر بيشتر توسط پزشک متخصص معاينه شد که با نظر ايشان در بازي حضور پيدا کرد. البته درمان و فيزيوتراپي هنوز ادامه دارد و امروز شرايط او را بررسي مي‌کنيم و اگر لازم بود امروز را به وي استراحت خواهيم داد.

دکتر حقيقت آسيب ديدگي پيام صادقيان را هم جدي ندانست و گفت: حداکثر ممکن است امروز به او استراحت بدهيم که آن هم در زمان تمرين و بعد از بررسي وضعيت وي معلوم مي‌شود.

12. کاربر روبرو از پست مفید ("_") تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394

برخورد جدي پرسپوليس با مصدوم نماها

رئيس کميته انضباطي باشگاه پرسپوليس گفت: ‌با باريکناني که خود را به مصدوميت مي‌زنند و يا خبرش را اعلام مي‌کنند، برخورد جدي مي‌کنم.

محمود سالارکيا اظهار داشت: بارها تذکرات جدي داده‌ايم که برخي از بازيکنان از هر گونه مصاحبه‌هاي تنش‌زا و بي‌دليل جلوگيري کنند.

به نقل از فارس، وي افزود: اما متاسفانه برخي‌ها کار خود را انجام مي‌دهند که براي اولين بار و آخرين بار به بازيکناني که مصاحبه مي‌کنند که ما مصدوم هستيم و يا شرايط بازي نداريم، با توجه به اينکه به روحيات تيم تأثير مي‌گذارد تذکر مي‌دهيم اين کار را نکنند.

وي تاکيد کرد: در صورتي که فرد خاطي را شناسايي کنيم که به دنبال برخي مسائل غير فوتبالي است، قطعا اين فرد را دعوت، تذکر و سپس با او برخورد انضباطي خواهيم کرد چون ما الان نياز به آرامش و همکاري با سرمربي تيم و براي رسيدن به هدفمان را داريم و نبايد مسائل ديگر مطرح شود. قطعا پرسپوليس کادر پزشکي دارد و آنها همه چيز را تحت بررسي قرار خواهند داد.

14. کاربر روبرو از پست مفید ("_") تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394

حواشي تمرين امروز پرسپوليس

تعدادي از هواداران پرسپوليس پس از تمرين امروز با دسته گل‌هاي قرمز از علي دايي تقدير کردند.

تعدادي از هواداران تيم فوتبال پرسپوليس پس از تمرين امروز با دادن دسته گل‌هاي قرمز رنگ به علي دايي از او بابت پيروزي ملوان تقدير و تشکر کردند و دايي نيز از حمايت آنها تشکر کرد.

به نقل از فارس، همچنين با اعلام کادر پزشکي پيام صادقيان از روز دوشنبه بدون مشکل در تمرينات گروهي شرکت خواهد کرد. وي در تمرين امروز حضور پيدا نکرد و فقط دقايقي نظاره‌گر بود.

*محمد نوري کاپيتان قرمزپوشان پس از تمرين امروز با پيراهن شماره 14 فرانسه ورزشگاه درفشي‌فر را ترک کرد که همين موضوع سوژه هواداران شده بود.

*کادر پزشکي نيز درباره آخرين وضعيت مصدومان پرسپوليس گزارشي را در تمرين امروز به علي دايي داد.

*پرسپوليسي‌ها فردا استراحت مي‌کنند و روز دوشنبه در دو نوبت تمرينات خود را دنبال خواهد کرد.

16. کاربر روبرو از پست مفید ("_") تشکر کرده است .

سدانی ها
    Guest

11:45:00 1392-05-28

تقدیر و تشکر سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس از پزشک معالج پولادی

سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس با حضور در مطب دکتر منافی از تلاش‌های وی برای بهبودی شرایط مهرداد پولادی تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سعید شیرینی روز گذشته مهرداد پولادی را در جریان حضور در مطب دکتر منافی، جراح پلاستیک، که منجر به کشیده شدن بخیه‌های وی شد، همراهی کرد و با توجه به بهبودی زخم پای بازیکن ملی پوش پرسپولیس که چند ماهی او را از میادین دور کرده بود، از پزشک معالج وی تقدیر و تشکر کرد.
    گفتنی است؛ مهرداد پولادی که از فردا (سه‌شنبه) راه رفتن عادی خود را آغاز خواهد کرد، به زودی تمرینات خود را هم آغاز می‌کند تا پس از بازگشت به فرم بدنی مطلوب، بار دیگر در میادین حاضر شود.

18. کاربر روبرو از پست مفید سدانی ها تشکر کرده است .

سدانی ها
    Guest

20:55:00 1392-05-27

نشست شورای آکادمی فوتبال پرسپولیس برگزار شد/ رویانیان: باید نگاه‌ها نسبت به آکادمی و تیم‌های پایه باشگاه تغییر کند

مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس در نشست امروز شورای آکادمی فوتبال پرسپولیس بر لزوم تغییر نگاه بخش‌های مختلف باشگاه نسبت به آکادمی فوتبال پایه فوتبال باشگاه تاکید کرد و از معاونت‌ها و مدیریت‌های بخش‌های مختلف خواست با تمرکز روی این مساله توجه بیشتری نسبت به این موضوع برای دستیابی به اهداف عالی باشگاه مبذول دارند.
    به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، امروز در محل ساختمان باشگاه جلسه شورای آکادمی فوتبال به مدت 90 دقیقه به ریاست محمد رویانیان برگزار شد. در این نشست بهروز منتقمی قائم مقام باشگاه پرسپولیس، حسین قدوسی مدیر روابط عمومی، محمود سالارکیا معاون حقوقی، امید علی پورحسن معاون ورزشی باشگاه، حمید استیلی مدیر آکادمی فوتبال پرسپولیس، اشتهاردی مدیر مجموعه امام رضا (ع) و امام‌وردی مدیر اجرایی معاونت ورزشی حضور داشتند.
    در ابتدای نشست، منتقمی مواردی را در ارتباط با آکادمی و تیم‌های پایه فوتبال پرسپولیس مطرح کرد که حاضران نظرات خود را پیرامون آنها بیان کردند.
    در ادامه، مدیر عامل باشگاه پرسپولیس مباحث مهمی را مطرح کرد که نشان از اهمیت بسیار زیاد موضوع برای وی و باشگاه داشت.
    محمد رویانیان که در صحبت‌های خود چندین بار بر تغییر نگاه نسبت به این موضوع و فعالیت بخش‌های مختلف باشگاه برای دستیابی مجموعه به اهداف عالی تعیین شده تاکید داشت از اقدامات انجام شده تاکنون سخن گفت و در ادامه با توجه به آسیب‌شناسی انجام شده ضعف‌ها و راهکارهای رفع آنها را مطرح کرد.
    وی در بخشی از صحبت‌های خود گفت: باید یک نگاه مشترک و هدفمند در کل باشگاه نسبت به تیم‌های پایه و آکادمی فوتبال پرسپولیس ایجاد شود که بر اساس آن ضعف‌ها، تنگناها و مشکلات پیش رو برداشته شده، گام‌های اساسی در ارتقاء شرایط برداریم.
    رویانیان در ادامه خاطرنشان کرد: از این پس شورای آکادمی هفته‌ای یکبار تشکیل جلسه می‌دهد تا با بررسی تک تک موانع موجود، راهکارهای لازم برای رفع سریعتر آنها اندیشیده شود تا تیم‌های پایه و آکادمی در مسیر رسیدن به اهداف عالی باشگاه در این حوزه قرار بگیرند.
    مدیر عامل پرسپولیس با بیان اینکه تیم‌های پایه و آکادمی باید در اولویت برنامه‌های معاونت‌ها و مدیریت‌ها قرار داشته باشند، بر توجه ویژه همه بخش‌ها تاکید کرد.
    در این نشست مباحثی هم درباره شرایط ورزشگاه امام رضا (ع) مطرح و دستور کار جلسه هفته آینده شورای آکادمی نیز مشخص شد.

20. کاربر روبرو از پست مفید سدانی ها تشکر کرده است .

سدانی ها
    Guest

بخیه‌ها کشیده شد، آتل برداشته می‌شود/ پولادی از سه‌شنبه راه رفتن را شروع می‌کند

بخیه‌های پای مهرداد پولادی کشیده شد و او می‌تواند از روز سه‌شنبه با باز شدن کامل آتل، بدون کمک راه برود.
    به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس و بنابر اعلام دکتر حقیقت، بخیه‌های پای مهرداد پولادی امروز کشیده شد در حالی که زخم او کاملا جوش خورده و پوست پیوند زده شده، خود را گرفته است.
    پزشک تیم فوتبال پرسپولیس اعلام کرد با توجه به تشخیص پزشک معالج، آتل محافظ هم تا روز سه‌شنبه برداشته می‌شود و پولادی می‌تواند راه برود. البته او برای تمرین کردن باید چند روزی صبر کند.

22. 2 کاربر از پست مفید سدانی ها تشکر کرده اند .

صفحه 7 از 26 نخستنخست ... 5678917 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع