معلومه pes بهتره بدلیل جذابیتش
FIFA
PES
معلومه pes بهتره بدلیل جذابیتش
Good Bye Berba
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من خودم یه PES باز حرفه ای بودم ولی وقتی یه مدت فیفا زدم از اینکه عمرمو با PES تلف کردم ناامید شدم. فیفا واقعا یه چیز دیگه اس. هم تیماش بیشتره هم به فوتبال واقعی نزدیک تره چه قیاف بازیکنا چه طرز حرکتشون و... البته یه سری مشکلا داره که تو فیفا 11 خیلی کمتر شده بود فکر کنم فیفا 12 دیگه کامل pes رو جا بذاره
.As captain, I must always be an example to my team-mates"
.I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play
Alessandro Del Piero
به نظر من pes از fifa خیلی قشنگتره
man alan 10 sale ke fifa bazi mikonam .be nazaram fifa harf nadare.shoma mitunin kheili rahat va ravan passkari konin eine barcelona vali tu pes passkarie kheili sari va ziad be rahati emkan pazir nist.be hamin dalil man fifa ro tarjih midam
یک بار فیفا بازی کنید قول میدم از pes دست بکشید من خودم pes بازی میکردم ولی الان فیفا یه چیز دیگست یه بدی فقط داره اونم چون گرافیکش نسبت به pes بیشتره به کامپیوتر های ضعیف نمیخوره به خاطر همین بعضی ها میگن pes بهتره از دوستان صفحه قبل ممنونم که همه از فیفا حمایت کردین تازه قراره بشه تو فیفا12 خودمون دروازبان بشیم خیلی باحاله
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
با سلام :
اگه به فيفا بازا بر نخوره بايد بگم كه فيفا اصلا در حدي نيست كه بخوايم با PES مقايسه اش كنيم...
آخه اينم شد گرافيك؟؟؟؟
اولا كه تو فيفا كله بازيكنا از بدنشون بزرگتره...
دوما فيسها اصلا در حد فيسهاي PES نيست...
هر چي تك به تكه تو فيفا راحت گل ميشه...
...آخه اگه بازي سخت نباشه كه اصلا بازي نيست.
من واقعا نميدونم اين فيفا بازا به چيه فيفا دل خوش كردند؟؟؟![]()
Juve For Ever
فقط ایران پس طرفدار داره،توی کشور های خارجی فیفا خیلی بیشتر طرفدار داره.من متنی رو براتون میارم که خود سازنده پس گفته که فیفا زده جلو!
يه بار فيفا بازي كردم هنوز پس لزرهاش هست خيلي كنده!!!
فقط pes
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
به نظر من از هر نظر pesاز فیفا برتره به خصوص گرافیک وسبک بازی .
ویرایش توسط mamaly7 : 10-19-2011 در ساعت 18:47
هرکی نظری داره
به نظر من پی اس باید لنگ بندازه پای فیفا
اخه خودتون برین ببینین
چشم که دارین
دلتون میاد پی اس رو به گرد پای فیفا برسونین
پی اس که یه بازی عروسکیه
تو تموم تایپک های دنیا سرچ کنین میفهمین فیفا ینی زندگی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)