تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
چه قدر انجمن ما دشمن داره از اکراین می خواهند انجمن ما رو هک کنند قبلی هم که از روسیه بود.فکر کنمبعدی از اسرائیله که ویروسه استاکس نت رو می فرسته.اصلا چرا ما اینقدر راجب ویروس بحث می کنیم یک مقدار راجب بحث های روز صحبت کنیم ولی خوب دوستان می گن
که این کاربره ادمه و داره تبلیغ می کنه ادم ................................ تر از این ندیده بودیم![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ترکیب تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی
تابرزیل چند نفر باقی می مانند ؟
ویرایش توسط ALIAZIMI9 : 08-21-2012 در ساعت 18:32
اين ورزش3 خداي سوتيه
قبل از بازي منچستر و اورتون نوشته بود 4-1 به نفع اورتون
دوباره هفته دوم ليگ جزيره رو زده بود : فولام - يونايتد فرداش دوباره ليورپول - يونايتد . من سيتي هم بازي نداشت
دروازه بان برزيلي پرسپوليسو زده بود پرتغالي !
بعد از بازي داماش پرسپوليس توي نتايج زده بود به تعويق افتاده اما نميدونم چرا دو سه تا بازي ديگه هم از ليگاي اروپا به تعويق افتاده بودن همزمان با بازي پرسپوليس !
در هر صورت ميخوام بگم ورزش3 رو جدي نگيريد !
خوب وضعیت بعد از اوضاع داغون دوباره سفید شد
نفهمیدیم کی بود چی شد ؟/
درضمن این روزا یه سری پیام های مشکوک از همون کسایی که میدونید امده
نخونده دیلیت کنید
سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Milan back to the era Avjt
سلام بچه ها واسه اینکه بحثی رو شروع کنیم بگین از چه آهنگ و خواننده ای خوشتون میاد ؟![]()
به نام خدا
سلام دوستان من بعد از 1یا 2سال دوباره اومدم به سایت دربی و تیممو راه انداختم و از الانم به انجمنش میام
دلیل غیبتم هم درسو مشغله کاری بود
خیلی از دوستانمو فراموش کردم واقعا ببخشید بیاین اینجا و هر چی میخواین بهم بگین سوال و...تا باهاتون صحبت کنم
دیدم که خیلی از رفیقامون هم مدیر شدن بهشون تبریک میگم منم اومدم تا ایشاالله با فعالیت زیاد بتونم مدیر بشم
در ضمن تو جاهایی که میخواین فعالیت کنم لینکشو بدین تا شروع کنم
زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد
سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]توسط سربازان گمنام امام زمان حک شد
اینم لینکش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] گروه حکر الفا تقدیم میکنند![]()
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
سلام این روزا نبودم از دست من یه نفس راحت کشیدین دیگه
این هکرا شورشو دراوردن و من مطمئن شدم که 100%اینا ایرانین چون همشون بازیکنشون یکیه همون 123456و این که بعضی وقتا توسط گوگل ترانسلیت چرت و پرتای روسیه ای میدن و برای اینکه مشکوک و ضایع نشن که ایرانین میان فارسی دری وری رو نا مشخص مینویسن ولی نکته ی تاسف بار اینه که اینا محروم میشن بازم به سایت دسترسی دارن
همه رو بن کنید اما اون کی تو کار عکس گذاشتن بود بچه خوبی بوداروحش شاد
هیچی دیگه جمعه تو تا بازی بزرگ داریم رئال بارسا و پرسپولیس اس اسنه خدایی چقدم هم سطحن
الان استرس داره بهمون مستولی میشه امیدوارم اتفاقات بازی اخر دو تیم اتفاق بیفته
جمیعا بگین امین![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)