Design & Developed BY Patira

صفحه 7 از 218 نخستنخست ... 567891757107 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 2180
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal اخبار مهم تیم استقلال در فصل 92/91

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92

اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 10 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal ورمزيار: وضعيت استقلال بحرانى و خطرناك است

ورمزيار: وضعيت استقلال بحرانى و خطرناك است

پيشكسوت فوتبال كشورمان با اشاره به بازگشت مجدد قلعه نويى به استقلال گفت: به نظر من نوع آمدن قلعه نويى صحيح نبود و اين احتمال وجود دارد سرنوشتى كه براى استيلى در پرسپوليس رخ داد براى او نيز در استقلال اتفاق بيفتد.صادق ورمزيار با بيان اين مطلب افزود: به نظر من از مدت ها قبل بايد در رده مديريتى باشگاه استقلال خون تازه اى وارد مى شد و زود تر از اين ها فتح اله زاده مى رفت اما الان اين وضعيت هم بسيار خطرناك است چراكه تمام تيم هاى رقيب استقلال با جذب بازيكنان مورد نياز تيم خود را به خوبى مى بندند اما استقلال هنوز درگير اين مساله است كه هيات مديره، مديرعامل و سرمربى را انتخاب كند. در اين بين بخشى از تقصيرات هم گردن هيات مديره است كه بايد سريع تر از اين مديرعامل را انتخاب مى كرد تا بعد از آن مراحل انتخاب مربى نيز سريع تر انجام شود. وى ادامه داد: در حال حاضر بسيارى از تيم ها بازيكنان مدنظر خود را جذب كرده اند و حتى تيم خود را براى فصل آينده بسته اند اما متاسفانه تيم استقلال هنوز درگير انتخاب مدير عامل است تا در نهايت هم يك نفر با سليقه خودش فرد مورد نظرش را به عنوان مدير معرفى كند. در كل بايد بگويم وضعيت استقلال بحرانى و خطرناك است و با اين تفاصيل احتمالا نتواند در كورس قهرمانى باشد. ورمزيار در خصوص جلسه رسولى نژاد به عنوان رئيس هيات مديره استقلال با برخى از پيشكسوتان اين باشگاه اظهار داشت: بنده با رسولى نژاد در ارتباط هستم و نمى توانم اين موضوع را كتمان كنم اما در مورد جلسه فردا هنوز تماسى با من گرفته نشده، شايد تا ساعات آينده به طور رسمى از بنده نيز دعوت شود. وى در ادامه افزود: به طور يقين پيشكسوتان استقلال مى توانند راهبردهاى خوبى را براى اداره باشگاه داشته باشند تا اين تيم از وضعيت كنونى خارج شود. اين مربى فوتبال همچنين در ادامه متذكر شد: پيشكسوتان خطراتى كه اعضاى هيات مديره شايد طى سال هاى آينده به آن دست يابند را در گذشته تجربه و مى توانند آنها را در اختيار هيات مديره قرار دهند. در غير اين صورت ممكن است استقلال سال خوبى را پيش رو نداشته باشد. وى در خصوص حضور قلعه نويى به عنوان سرمربى تيم استقلال اظهار داشت: به نظر من بهترين گزينه داخلى براى استقلال قلعه نويى بود و در اين موضوع شكى نيست ولى نوع آمدنش شبيه ورود استيلى در سال گذشته به تيم پرسپوليس بود. بنده اگر مديرعامل استقلال بودم قلعه نويى اولين گزينه داخلى ام بود اما در مورد مربيان خارجى قضيه فرق مى كرد. نوع ورود قلعه نويى به تيم تا حدودى گذشته و كارنامه اش را تحت شعاع قرار داد چراكه او را هيات مديره انتخاب كرده نه مديرعامل، به همين دليل در آينده نه چندان دور حاشيه هايى دامنگير او خواهد بود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal به واسطه دوستان مشترك قلعه نويى و رحمتى آشتى كردند

به واسطه دوستان مشترك قلعه نويى و رحمتى آشتى كردند

با حضور امير قلعه نويى در تيم فوتبال استقلال انتظار مى رفت سيد مهدى رحمتى از جمع آبى پوشان جدا شود اما احتمال زيادى مى رود كه دروازه بان شماره يك تيم ملى در استقلال بماند.مهدى رحمتى و قلعه نويى از مدتها پيش با يكديگر اختلاف داشتند و شنيده مى شدقلعه نويى در صورت استقلالى شدن رحمتى را از اين تيم كنار بگذارد اما با وساطت دوستان مشترك اين دو نفر اختلافات قديمى را كنارگذاشته اند.ظهر ديروز مهدى رحمتى بعد از به دنيا آمدن فرزند دومش به همراه يكى از مسئولان باشگاه استقلال با قلعه نويى ديدار و درباره سرنوشت فصل آينده خود با وى گفت وگو كرد. به نظر مى رسد با حل و فصل اختلافات رحمتى در استقلال ماندگار شو

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

6. 3 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal دغدغه هاى قلعه نويى براى پست هافبك دفاعى

دغدغه هاى قلعه نويى براى پست هافبك دفاعى

حضور آبشك در استقلال منتفى است

محمد آبشك ، هافبك دفاعى تيم داماش گيلان كه فصل موفقى را در اين تيم پشت سرگذاشت در فصل نقل و انتقالات از جمله بازيكنانى است كه مورد توجه چند تيم قرار گرفته است .از حدود يكماه قبل شنيده شد كه نام او در ليست قلعه نويى براى تراكتورسازى قرار دارد اما بعد از انتقال اين مربى به تيم استقلال خيلى ها منتظر بودند كه آبشك به تيم پرطرفدار تهرانى بپيوندد اما اكنون قلعه نويى براى پست هافبك دفاعى در استقلال به گزينه هاى ديگرى نظر دارد و گويا آبشك انتخاب قلعه نويى براى تيم تراكتورسازى بوده است.گفته مى شود كه مازيار زارع ، آندرانيك تيموريان و ساموئل از جمله گزينه هاى قلعه نويى براى پست هافبك دفاعى در تيم استقلال هستند .

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. 3 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal امروز در ساختمان وزارت ورزش تشكيل مى شود

امروز در ساختمان وزارت ورزش تشكيل مى شود

جلسه ويژه رسولى نژاد با پيشكسوتان باشگاه استقلال

رييس هيات مديره باشگاه استقلال تهران در جلسه اى ويژه با پيشكسوتان اين باشگاه شركت مى كند. اوضاع به هم ريخته اين تيم در فصل نقل و انتقالات ، احمد رسولى نژاد رييس هيات مديره اين باشگاه را بر آن داشته تا در جلسه اى ويژه با پيشكسوتان اين باشگاه آبى پوش شركت كرده و راهكارهاى آن ها براى برون رفت از اين شرايط را بشوند. رييس هيات مديره باشگاه استقلال تهران در تماس با برخى از پيشكسوتان اين باشگاه از آن ها خواسته تا بعد از ظهر امروز(چهارشنبه) با حضور در ساختمان وزارت ورزش و جوانان در جلسه اى ويژه در رابطه با مشكلات پيش آمده براى اين باشگاه به بحث و تبادل نظر بپردازند. به نظر مى رسد رسولى نژاد در اين جلسه بحث كنار گذاشتن فتح الله زاده از مديرعاملى باشگاه استقلال را با پيشكسوتان اين باشگاه مطرح و همچنين در رابطه با نحوه جذب بازيكنان و تركيب كادر فنى اين تيم از دعوت شدگان مشورت بگيرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ژنرال قلعه نوعی
    بازیکن محبوب
    خسرو حیدری - فرهاد مجیدی
    اسم واقعی شما
    هومن

EnglandSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    33
    تشکر شده 18 در 7 پست

تبریک دکتر فتح‌اله‌زاده به رحمتی
    به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، دکتر علی فتح‌اله‌زاده، مدیرعامل باشگاه استقلال، ضمن تماسی تلفنی با سیدمهدی رحمتی ستاره تیم فوتبال استقلال و تیم ملی ایران، درخشش او را در بازی تیم ملی ایران مقابل تیم ملی ازبکستان و شجاعتش را ستود و تولد فرزند دوم وی را تبریک گفت.
    گفتنی است فرزند دوم سیدمهدی رحمتی به نام سیدعطا رحمتی امروز ساعت 10 صبح در بیمارستان پارسیان به دنیا آمد.

12. کاربر روبرو از پست مفید homi .ss تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ژنرال قلعه نوعی
    بازیکن محبوب
    خسرو حیدری - فرهاد مجیدی
    اسم واقعی شما
    هومن

تشکر ها
    33
    تشکر شده 18 در 7 پست

با 3 بازیکن بزرگ قرارداد می‌بندیم
    رحمتی و جباری در لیست قلعه‌نوعی هستندفتح‌اله‌زاده: تکلیفم امشب مشخص می‌شود
    به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، دکتر علی‌ فتح‌اله‌زاده،‌ مدیرعامل باشگاه استقلال گفت که تکلیف ماندن یا رفتنش از این باشگاه امشب مشخص خواهد شد.
    «فارس» در این‌باره نوشته است: علی فتح‌اله‌زاده که پس از جلسه امروز با امیر قلعه‌نوعی در وزارت ورزش حضور پیدا کرده بود در جمع خبرنگاران درباره حضورش در این وزارتخانه گفت: جلسه‌ای که در وزارت ورزش داشتم ارتباطی به باشگاه استقلال نداشت و برای پیگیری کارهای فراتر از باشگاه با حمید سجادی، معاون وزارت ورزش جلسه‌ داشتم که مربوط به پیشنهادهایم به afc بود.
    وی افزود: قرار است امشب جلسه‌ای با اعضای هیأت مدیره داشته باشیم و آنجا مشخص می‌شود که می‌مانم یا خیر. شما خبرنگاران خودتان کارشناس هستید و می‌دانید حرف‌هایی که می‌زنم روی اصول است. امیر قلعه‌نوعی را قبول دارم اما هر سیستمی اگر درست پایه‌ریزی نشود، به مشکل می‌خورد.
    فتح‌اله‌زاده عنوان کرد: تا آخرین لحظه که در باشگاه استقلال باشم به کارم ادامه می‌دهم و دیدید که امروز هم با هاشم بیک‌زاده کار را تمام کردم و با بقیه بازیکنان هم امشب صحبت می‌کنم. اگر امشب جواب استعفایم مشخص نشود با دو، سه بازیکن گردن کلفت جلسه دارم. اگر در استقلال هم نباشم، نمی‌گذارم استقلال در نقل و انتقالات زمین بخورد و از این جهت هواداران نگران نباشند و بدانند که تیم خوبی را می‌بندیم.
    مدیر عامل باشگاه استقلال در پاسخ به این سؤال که دوست دارد بماند یا خیر، گفت: اگر کسی بگوید دوست ندارد، دروغ گفته است. من برای استقلال زحمت کشیده‌ام. تازه کمپ را ساخته‌ام و می‌خواهم فاز دوم آن را به انتها برسانم. ما باید یک ستاره دیگر می‌گرفتیم اما خودمان به خودمان ضربه زدیم. باید دید ماندن به چه قیمتی است. این مسئله خیلی مهم است.
    وی درباره اینکه گفته می‌شود در سمتش ابقا شده، اظهار داشت: این سؤال را باید از دوستانی که ابقا می‌کنند، بپرسید. تا این لحظه با آقای رسولی‌نژاد هیچ جلسه‌ای نداشتم و همانطور که گفتم در مورد مسئله‌ دیگری در وزارت ورزش حضور پیدا کردم. برای ماندن شرایط خاصی ندارم. حرفم این است که دیگران میلیاردها تومان پول دارند و بازیکن می‌گیرند اما من دست خالی هستم و نمی‌توانم با دست خالی مبارزه کنم.
    یکی از خبرنگاران به فتح‌اله‌زاده گفت: شما مصاحبه کرده بودید که حرف مرد یکی است و دیگر به استقلال بازنمی‌گردید که وی پاسخ داد: من چنین صحبتی نکردم که حرف مرد یکی است. اتفاقا حرف مرد دو تاست. قرار است امشب همه چیز مشخص شود. یک جلسه خصوصی با هیأت مدیره داریم و پس از اینکه به جمع‌بندی رسیدیم تکلیف مشخص می‌شود.
    فتح‌اله‌زاده در جواب این پرسش که چرا استعفایش را به وزیر ورزش داده و آیا این استعفا به او رسیده یا خیر، گفت: من از مدیر عاملی باشگاه استعفا کردم. بنابراین باید استعفای خود را به رئیس هیأت مدیره بدهم نه وزیر ورزش. در این دو روز تعطیلی هم رئیس هیأت مدیره را ندیدم اما فکر می‌کنم تا یکی، دو ساعت دیگر استعفایم به دست هیأت مدیره برسد.
    مدیر عامل استقلال در خصوص اینکه رسولی‌نژاد گفته یک ساعت قبل از استعفای فتح‌اله‌زاده حرفی از این مسئله نبود، عنوان کرد: این مسئله‌ بماند برای بعد.
    فتح‌اله‌زاده درباره اینکه فکر نمی‌کند احساسات هواداران با چنین تصمیماتی به بازی گرفته شده، گفت: چنین چیزی نیست. هواداران استقلال می‌دانند که تا فتح‌اله‌زاده زنده است، یار و یاور استقلال است و امشب هم می‌بینید که با دو، سه بازیکن گردن کلفت قرارداد امضا می‌کنیم.
    وی در این باره که چه طور می‌خواهد با بازیکنان صحبت کند، عنوان کرد: درست است که از اسب افتاده‌ام اما از اصل نیفتاده‌ام. من اعتبار دارم. اسم بازیکنان را نمی‌گویم چون قیمت‌شان بالا می‌رود. احساس کردم هواداران استقلال فکر کردند این تیم را تنها گذاشته‌ام و یا عده‌ای فکر می‌کنند من نمی‌خواهم یارگیری کنم چون می‌خواهم کنار بروم. به همین دلیل هواداران بدانند که من یک تیم خوب می‌بندم و از آن لذت می‌برند.
    فتح‌اله‌زاده درباره اینکه آیا با حضور امیر قلعه‌نوعی بازیکنانی مثل جباری و رحمتی در استقلال می‌مانند یا خیر، گفت: من همیشه حرفه‌ای فکر کرده‌ام. نه از بالا دست خود زیاده خواستم و نه به زیر دست خود ظلم کرده‌ام. اعتقاد دارم تیم را سرمربی باید مشخص کند. من نمی‌توانم هیچ بازیکنی را به او تحمیل کنم و در این خصوص اختیار تام را به امیر قلعه‌نوعی دادم. وظیفه من گرفتن بازیکن است اما به شرط اینکه قلعه‌نوعی آنها را تأیید کند. در لیست امیر قلعه‌نوعی هم جباری و رحمتی هستند.
    وی درباره اینکه آیا نام وحید طالب‌لو در فهرست قلعه‌نوعی هست یا خیر، گفت: من اسم او را تا به حال ندیدم.

14. کاربر روبرو از پست مفید homi .ss تشکر کرده است .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    مهاجم
    بازیکن محبوب
    xavi
    اسم واقعی شما
    فرناز

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    125
    تشکر شده 458 در 84 پست

طرح زوج و فرد فتح الله زاده / امروز بر میگردد؟

کانون هواداران استقلال: امیر قلعه‌نویی صبح امروز در دفتر علی فتح‌الله‌زاده جلسه‌ای با مدیرعامل مستعفی باشگاه استقلال داشت.

در این جلسه قلعه‌نویی تلاش کرد فتح‌الله‌زاده را راضی به بازگشت به استقلال کند.

فتح‌الله‌زاده روز شنبه از سمت خود استعفا کرد ولی طبق گفته علی نظری جویباری قائم مقام باشگاه استقلال رئیس هیئت مدیره باشگاه با استعفای وی مخالفت کرده است.

از سوی دیگر فتح‌الله‌زاده روز گذشته تاکید کرد که به هیچ عنوان راضی به برگشت به استقلال نیست.

با این حال گفته می‌شود امکان بازگشت فتح‌الله‌زاده به استقلال وجود دارد.

16. 3 کاربر از پست مفید xavi-fcb تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    پست آندو رو عشقه
    مربی مورد علاقه
    مورینیو - پپ - مارادونا
    بازیکن محبوب
    ناصر خان حجازی - فرهاد مجیدی - فرانک لمپارد - بوفون
    اسم واقعی شما
    محسن حبیبی

ArgentinaSS_TehranChelsea

Pirlo

تشکر ها
    0
    تشکر شده 52 در 21 پست

پیشنهاد یک و نیم میلیاردی مس به رحمتی
    بازار نقل و انتقالات این روزها بسیار داغ است. بازیكنان شاخص تیم‌های لیگ برتر هر روز از یك جا سر در می‌آورند و تیم‌های متمولی مثل مس كرمان سعی می‌كنند صیدهای خوبی داشته باشند. یكی از گزینه‌هایی كه مد نظر باشگاه مس كرمان قرار گرفته سید مهدی رحمتی است. البته باشگاه استقلال تحت هیچ شرایطی حاضر به جدایی رحمتی نخواهد شد اما وقتی می‌شنویم باشگاه مس كرمان حاضر است برای یك فصل به مهدی رحمتی مبلغ یك میلیارد و چهارصد میلیون تومان بدهد قدری به ماندن دروازه‌بان استقلال در این تیم شك می‌كنیم. رابطان باشگاه كرمانی گفت‌وگوهایی با رحمتی انجام داده‌اند و به وی گفته‌اند با رقم دریافتی یك میلیارد و چهارصد میلیون تومان به كرمان برگردد. در این میان باشگاه سایپا هم خواهان جذب سید مهدی رحمتی است. باشگاه تهرانی از آنجا كه می‌داند رحمتی در صورت جدایی از استقلال دوست ندارد خارج از تهران به فوتبال ادامه دهد با این بازیكن مذاكراتی انجام داده است. آیا رحمتی از دست استقلال می‌پرد؟!
    پشت پرده عقد قرارداد با بازیكن شهرداری تبریز

فتح‌ا...زاده نمی‌خواست با بائو قرارداد ببندد!
    خریدهای امیر قلعه‌نویی در بدو ورود به استقلال انتقادهایی را به همراه داشته است. بسیاری معتقدند كه آبی‌ها نباید یكی از سهمیه‌های لیگ برتری خود را با جذب میثم بائو می‌سوزاندند اما مسوولان باشگاه استقلال پیرو لیستی كه قلعه‌نویی به آنها داده می‌كوشند بازیكنان او را هر چه سریع‌تر جذب كنند. نخستین خرید استقلال كه بسیار هم پرحرف و حدیث بود هنوز برای خیلی‌ها قابل هضم نیست. حالا شاید بتوان جذب دوباره هاشم بیك‌زاده را توجیه كرد اما درباره میثم بائو این تفكر وجود دارد و همگان معتقدند عملكرد این بازیكن در فصول گذشته به قدری بد بوده كه پیراهن استقلال به تنش گشاد می‌آید. در این میان وقتی از كانون باشگاه استقلال می‌شنویم كه خود فتح‌ا...‌زاده هم با عقد قرارداد میثم بائو مخالف بوده بیشتر به نخستین خرید استقلال در فصل نقل و انتقالات شك می‌كنیم. چهره فتح‌ا...زاده در عكسی كه با این بازیكن انداخت گویای حس پنهان او از لیست امیر قلعه‌نویی هم هست. یكی از نزدیكان باشگاه استقلال حتی مدعی شد فتح‌ا...زاده در محفلی خصوصی اعلام كرده قرارداد میثم بائو را ثبت نخواهد كرد و اگر ماند می‌كوشد نام این بازیكن را از لیست نفرات فصل بعد بیرون كند. اینكه تیغ حاجی فتح‌ا...زاده چقدر درباره ماجرای پیوستن بائو ببرد مشخص نیست. شاید در میان اعضای هیات مدیره نیز كسانی باشند كه از جذب بائو حمایت كنند و اجازه ندهند فتح‌ا...زاده قرارداد این بازیكن را كه فصل قبل تنها سه گل برای تیم سقوط كرده‌اش شهرداری تبریز زد، فسخ كند. پیش از اینكه قلعه‌نویی به استقلال بیاید صحبت از لیست بسیار چشمگیر او بود اما نخستین و دومین خرید سرمربی جدید آبی ها نشان می‌دهد كه در جذب بازیكنان جدید به تنها چیزی كه توجه نمی‌شود عملكرد سال گذشته است. هواداران استقلال در عین حال امیدوارند كه 5 خرید دیگر استقلال جایی برای انتقاد میان اهالی فوتبال باقی نگذارد و استقلال گزینه‌هایی را به خدمت بگیرد كه دارای شرایط لازم برای حضور در تیم بزرگی مثل استقلال باشند.
    امین منوچهری سومین خرید استقلال؟

به احتمال زیاد امین منوچهری مهاجم جوان باشگاه سایپا سومین خرید استقلال در فصل نقل و انتقالات خواهد بود. این بازیكن كه مدت‌ها است در تیم سایپا بازی می‌كند به احتمال فراوان فصل بعد با پیراهن استقلال در میادین حاضر خواهد شد. منوچهری فصل یازدهم 6 گل برای سایپا زد و فاصله بسیار چشمگیری با انصاری‌فرد آقای گل داشت. شنیده شده این بازیكن هم در لیست امیر قلعه‌نویی حضور دارد و به زودی لباس استقلال را تن خواهد كرد. اگر منوچهری هم به جمع بازیكنان استقلال افزوده شود با قاطعیت می‌توان گفت كه اساسا قلعه‌نویی در فصل دوازدهم دنبال جذب ستاره‌های لیگ نیست و می‌خواهد بازیكنانش را از میان گزینه‌های متوسط فصل قبل انتخاب كند. این در حالی است كه بازیكنان سرشناس‌تر یكی یكی سر از تیم‌های مس كرمان و پرسپولیس درمی‌آورند. البته سپاهان اصفهان را هم نباید دست‌كم گرفت، آنها نیز به زودی برای جذب بازیكنان شاخص لیگ آستین بالا خواهند زد و صیدهای‌شان یكی یكی رو خواهد شد.

بازم میگم برای خبر های بیشتر به وبلاگم بیاین barsfootball میهن بلاگ

18. 2 کاربر از پست مفید barsfootball تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ژنرال قلعه نوعی
    بازیکن محبوب
    خسرو حیدری - فرهاد مجیدی
    اسم واقعی شما
    هومن

تشکر ها
    33
    تشکر شده 18 در 7 پست

میرشاد ماجدی، سرپرست استقلال شد
    به گزارش رسمی سایت باشگاه استقلال، میرشاد ماجدی، پیشکسوت استقلال و کارشناس فوتبال به عنوان سرپرست تیم استقلال انتخاب شد.
    قرار است به زودی ماجدی حکم سرپرستی خود را از دکتر علی فتح‌اله‌زاده، مدیرعامل باشگاه استقلال دریافت کند.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ژنرال قلعه نوعی
    بازیکن محبوب
    خسرو حیدری - فرهاد مجیدی
    اسم واقعی شما
    هومن

تشکر ها
    33
    تشکر شده 18 در 7 پست

برهانی با استقلال تمدید کرد
    به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، آرش برهانی، مهاجم استقلال صبح امروز با حضور در باشگاه استقلال در جلسه‌ای که با دکتر علی فتح‌اله‌زاده، مدیرعامل استقلال برگزار کرد قرارداد خود را به مدت یک فصل دیگر با آبی‌پوشان تمدید کرد.

صفحه 7 از 218 نخستنخست ... 567891757107 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)