Design & Developed BY Patira

صفحه 7 از 9 نخستنخست ... 56789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 83
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

roma اخبار و حواشی جالوروسی ها فصل 2012/13

به نام خدا

در این تاپیک می توانید اخبار مربوط به رم را قرار دهید. حتی الامکان سعی شود اخبار از سایتهای اختصاصی رم گرفته شود.

ویرایش توسط feri71 : 02-13-2013 در ساعت 14:57

2. 11 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531

پیش فرض پاسخ : اخبار و حواشی جالوروسی ها فصل 2011/12

آلگری هدف رم

طبق گزارشات منتشر شده، ماسیمیلیانو آلگری اولین گزینه سران رم برای هدایت این تیم در فصل آینده است.
    هرچند که گالیانی و مدیران میلانی بارها اصرار داشتند که آلگری تا پایان قراردادش یعنی ژوئن ۲۰۱۴ در این تیم می ماند اما هنوز آینده این سرمربی نامشخص است.
    با توجه به گزارش گازتا دلو اسپرت، مدیران رم قصد دارند برای جذب او در فصل آینده، پیشنهادی را ارائه دهند.
    اورلیو آندریاتزولی به طور موقت و تا پایان این فصل هدایت رم را بر عهده خواهد داشت.
    باشگاه رم در ۲ فصلی که گذشته چندان با ثبات حاضر نشده است. لوئیس انریکه پس از ۱ سال حضور در پایتخت این تیم را ترک کرد و زدنک زمن هم در این فصل در تا هفته ۲۳ ام روی نیمکت رم حضور داشت و سپس پس از باخت ۴-۲ به کالیاری برکنار شد.
    آلگری ۴۵ ساله در فصل اول حضورش در میلان، در فصل ۲۰۱۰-۱۱ موفق شد اسکودتو را با این تصاحب کند. این در حالی بود که تنها تجربه او پیش از حضور در میلان، هدایت کالیاری بود.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 5 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531

پیش فرض پاسخ : اخبار و حواشی جالوروسی ها فصل 2011/12

مرا سرزنش کنید

جیمز پالوتا رئیس باشگاه رم در بیانیه ای که منتشر کرده از طرفداران رم خواسته تا به مدیران این تیم حمله نکنند واگر می خواهند: ” به من حمله کنند. ”
    طرفداران رم در هفته های اخیر صبر شان لبریز شد. پس از باخت ۴-۲ به کالیاری و فشار هواداران در ورزشگاه و بیرون آن، باشگاه دست به اخراج زدنک زمن زد اما با این حال این انتقادات تمامی نداشت و طرفداران از دست مدیران ناراضی بودند. این انتقادات تا پس از باخت ۳-۱ به سمپدوریا و با هدایت اورلیو آندریاتزولی ادامه داشت.
    هدف اصلی حملات هواداران رم، دو مدیر باشگاه یعنی فرانکو بالدینی و والتر ساباتینی بودند و اکثر این اعتراضات در در تریگوریا انجام می شود.
    پس از باخت به سمپدوریا و فشار های زیادی که به پابلو اوسوالدو وارد شد، ماشین مهاجم ۲۷ ساله رم هم مورد ضرب و شتم هواداران خشمگین رم قرار گرفت.
    پالوتا طی بیانیه ای رسمی اعلام کرد: ” با وجود آنکه همه ما از نتایج اخیر تیم خوشحال نیستیم اما من به کادر فنی و بازیکنان اعتماد کامل دارم. ”
    ” همانطور که هر دفعه گفته ام، ما در حال ساخت تیمی هستیم که کمی زمان می برد تا به افتخاراتی دست یابد. در زمان انتقال یک تیم، همیشه چنین چیز هایی وجود دارد. در حقیقت ممکن است ما تصمیمات متفاوتی بگیریم اما من قصد ندارم کاری کنم که تنها رضایت کوتاه مدت را به همراه داشته باشد. ”
    ” من متاسفم، همه ما خواهیم که نتایج را فورا کسب کنیم اما از ۷ ماه پیش و زمانی که به رئیس باشگاه تبدیل شدم، احساس می کنم که ما در بسیاری جهات، در مسیر درستی قرار گرفته ایم تا برای مدت زمانی طولانی تیمی بزرگ و با عظمت باقی بمانیم و من معتقدم ما می توانیم برای رم چیز هایی را به دست آوریم. ”
    ” حمله به بالدینی و ساباتینی به طور روزانه چیزی را درست نمی کند و کاری احمقانه است. اگر می خواهید، به من حمله کنید. ”
    هواداران و رسانه های محلی از پالوتا و سران آمریکایی باشگاه برای شرایط باشگاه شکایت کرده بودند.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 6 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531

پیش فرض پاسخ : اخبار و حواشی جالوروسی ها فصل 2012/13

توتی : امیدوارم این نقطه ی عطف باشد

رمی ها لحظاتی پیش توانستند یوونتوس صدر نشین را با سوپر گل توتی شکست بدهند . بعد از این بازی توتی در مصاحبه کوتاه با شبکه تلویزیونی اینگونه به سوالات خبرنگاران پاسخ داد :
    حریف قوی بود ؟

بله ! بسیار . امروز ما با یکی از بهترین تیم های جهان بازی داشتیم.

یک هفته ی دشوار برای پاک کردن اختلاف هایتان …!؟

این هفته بسیار دشوار بود. حرفی هایی زده شد که صحت نداشت. اما خوشحال هستم این هفته تمام شد و همه دیدند من با کسی مشکلی ندارم.

شما فکر می کردید امروز پیروز شوید؟

ما امیدوار بودیم زیرا از حمایت هواداران مان هم سود می بردیم. این هدف مشکلی بود که امروز همه ی بچه با تمام انرژی توانستند آن را بدست بیاورند.

امروز رم فوق العاده بود ؟
    بله ! ما چند هفته ای بود خوب بازی می کردیم .ما همیشه تمام نلاشمان را می کنیم تا هواداران مان را خوشحال کنیم. اما امروز توانسته ایم تیم بزرگی را شکست دهیم.

شما در ابندا وجشت زده بودید؟
    بله ! با توجه به نتیجه ی بازی رفت و ترس از نام یوونتوس. البته ما کم کم بازی را دست گرفتیم. امیدوارم این برد نقطه ی عطف باشد و ما بتوانیم همین روند را ارائه دهیم.

خطای شدیدی رو پای پیرلو انجام دادید؟
    من از قصد این کار را نکرده ام. الان هم متاسف هستم. او به زمین بازگشت و مشکلی نداشت

نوشته شده توسط الیاس

8. 6 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531

قوانینی جدید زیر نظر آندریاتزولی

اورلیو آندریاتزولی سرمربی جدید رمیها قوانین جدیدی را در باشگاه به وجود آورده تا تیمی منظم و با ثبات را تشکیل دهد.
    پس از پیروزی ۱-۰ مقابل یوونتوس در استادیوم المپیکو، مشخص شد که آندریاتزولی روز بازی رژیم غذایی را برای بازیکنان در نظر گرفته بوده است.
    با توجه به گزارش ایل رومانیستا، جانشین زدنک زمن بازیکنان را برای صبحانه بین ساعت ۹:۰۰ تا ۰۹:۳۰ آماده کرده بود و بازیکنان باید همزمان و با یکدیگر راس ساعت ۰۹:۳۰ صبحانه شان را می خوردند.
    البته نمونه دیگر این کار پیش از بازی با سمپدوریا هم انجام شده بود.
    دیگر تفاوت حضور آندریاتزولی، جلسات فنی بهتر میان بازیکنان و مربیان تیم است. پیش از این زمن دستور العمل های تاکتیکی را پیش از تمرین به بازیکنان می داد و بعد از آن آنها را ترک می کرد تا خودشان در این باره بحث کنند.
    اما در حال حاضر آندریاتزولی قبل از صرف ناهار بازیکنان را جمع می کند و به آنها ویدئو ها و نمودار هایی را نشان می دهد و به آنها اجازه می دهد تا اگر سوالی دارند و چیزی برای شان واضح نیست و یا در مورد دستوراتی که به آنها داده می شود شک و تردیدی دارند، بپرسند.
    چیز های دیگری که او در تیم به وجود آورده این است که او می خواهد همه بازیکنان با هم وارد زمین شوند و همچنین بازیکنان مصدوم هم در جلسات فنی شرکت کنند.
    برای مثال در مقابل سمپ، دسترو هم در جلسه حضور داشت تا دستور العمل های داده شده به بازیکنان را ببیند و اینکه چگونه آنها را در زمین اجرا می کنند.
    آندریاتزولی همچنین بازیکنان را به ارتباط بیشتر تشویق می کند و از آنها می خواهد بیشتر با هم حرف بزنند. مارتین استکلنبرگ در حال حاضر یک دوره شدید و فشرده برای یادگیری زبان ایتالیایی را آغاز کرده تا زبان ایتالیایی اش را بهبود ببخشد.

10. 4 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531

مدیر عامل: رم، بزرگترین باشگاه جهان …

ایتالو زانزی مدیر عامل جدید جالوروسی این اطمینان را به هواداران داد: ” ما می خواهیم رم را به بزرگترین باشگاه جهان تبدیل کنیم. ”
    مدیر جدید باشگاه رم امروز به طور رسمی در هئیت مدیره باشگاه رم منصوب شد و در شبکه اختصاصی رم، رما چنل هم صحبت کرد و از برنامه هایش گفت.
    ” خیلی هیجان زده ام، همانطور که قبل از انتصاب ام هم، از صرف وقت در تریگوریا لذت بردم. من باشگاه و مردم را می شناسم، بنابراین در حال حاضر آماده ام. ”
    زانزی گفت: ” می دانیم که چه می خواهیم بکنیم و اهداف ما روشن است: ما می خواهیم رم را به بزرگترین باشگاه جهان تبدیل کنیم. چه در داخل زمین و چه در خارج از زمین. ”
    ” ما تیم عالی داریم، مدیرانی خوب و طرفدارانی بزرگ اما باید خیلی بهبود یابیم، حتی اگر هم تا کنون بد نبوده ایم. ”
    ” ما باید در روشی نوآورانه کار کنیم و با ساخت ورزشگاهی بین المللی بهبود پیدا کنیم. ما می خواهیم تجربه ای منحصر به فرد را به طرفداران مان بدهیم. ”
    ” این تیم بزرگ قادر به جذب شرکای جدید نیز هست. تلاش می کنیم تا شرکت های جدیدی را پیدا کنیم، کسانی که بخواهند پروژه را به اشتراک بگذارند و به سمت بالا برویم. ”
    با وجود عملکرد خوب اورلیو آندریاتزولی در اولین بازی هایش به عنوان سرمربی رم، با این حال همچنان صحبت از جذب سرمربی جدید در فصل آینده مطرح است.
    ” این تصمیم درستی بود. آندریاتزولی مردی حرفه ای است که تحسین شده همگان است. خوشبین هستیم و نتایج خوب به دست خواهند آمد. ”
    ” من واقعا صداقت و گرمای طرفداران مان را دوست دارم. این بسیار مثبت است و ایجاد انگیزه می کند. من اعتقاد دارم که یک صحبت صمیمانه با طرفداران بسیار مهم است. ما کار می کنیم تا شادی که سزاوارش هستند را تضمین کنیم. ”
    ” ما باید همه با هم کار کنیم: تیم، مدیران و طرفداران. بدون انسجام شما برنده نمی شوید و نمی توانید بر مشکلات غلبه کنید. من مطمئن هستم که همه با هم پیروز خواهیم شد. “

12. 3 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531

رم فشار را تجربه کرد

اورلیو آندریاتزولی پس از شکستن رکوردی دیگر توسط فرانچسکو توتی، به وی ادای احترام کرد اما او اعتراف کرد که تیمش کیفیت خوبی برای شکست جنوا نشان نداد.
    کاپیتان توتی موفق شد ۲۲۵ امین گل اش را به ثمر برساند تا به جایگاه دومین گلزن برتر تاریخ سری آ را تصاحب کند اما رم پیش از به ثمر رساندن گل سوم در دقایق پایانی، چندان قدرتمند ظاهر نشد.
    آندریاتزولی پس از این بازی گفت: ” آیا توتی می تواند رکورد سیلویو پیولا که ۲۷۴ گل است را هم بگیرد؟ باید از او بپرسید! او در حال حاضر گلی تاریخی را به ثمر رسانده و من به اندازه کافی خوش شانس بوده ام تا طی این سال ها گل های فراوان زیبایی را از او ببینم. امشب این فرصت را داشتیم تا به شما ثابت کنیم که چگونه زیر فشار رنج ببریم و البته دروازه بان ما هم استعداد های مفیدی دارد. ”
    ” وقتی جنوا به مسیر رو به عقب خود بر می گشت ما به خوبی آنها را نگه می داشتیم. لزوما رم به خوبی رنج برد اما ما در نیمه دوم تاکتیک مان را به طور کامل تغییر دادیم. ”
    ” بچه ها سازگار نشان دادند و رم واقعی به وجود آمد. تمام چیزی که ما نیاز داشتیم آن بود که هر کس تنها کمی بهتر از نیمه اول ظاهر شود. البته به غیر از مارتین استکلنبرگ و السیو رومانیولی. ”
    شب خاصی برای مدافع ۱۸ ساله رم بود. کسی که در اولین بازی اش در سری آ و برای رم، اولین گلش را به ثمر رساند.
    اورلیو ادامه داد: ” او پسر خوبیست و اگر کیفیت نداشت، من او را در ترکیب اولیه تیم قرار نمی دادم. ”
    ” من هیچ شک و تردیدی در مورد رومانیولی ندارم و این واقعیتی است که گلی که او زد مثل شیر و تخم مرغ در کیک بود. ما در مورد ضربات کرنر مطالعه کرده بودیم. این رم هنوز هم می تواند بهبود یابد. “

14. 2 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531

پای پیانیچ نشکسته است

میرالم پیانیچ و باشگاه رم پس از اینکه مشخص شد پای پیانیچ نشکسته است، نفش راحتی کشیدند.
    مچ پای هافبک بوسنیایی رم در دیدار شب گذشته مقابل جنوا، در نیمه اول دچار پیچ خوردگی بدی شد که نگرانی هایی را به وجود آورده بود.
    با این حال هافبک سابق لیون امروز در بیمارستان گملی حضور یافت و پایش مورد آزمایش قارر گرفت و در صورت تورم آزمایشات بیشتری صورت خواهد گرفت.

16. کاربر روبرو از پست مفید feri71 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531

رم مارکینیوس را هم از دست داد

پس از اعلام دوری ۱ ماهه میرالم پیانیچ از میادین، حالا مارکینیوس هم به دلیل پارگی عضله ران پایش به مدت ۱۰ روز قادر به همراهی رم نخواهد بود.
    مدافع ۱۸ ساله و برزیلی رم بازی این هفته مقابل جنوا که با برتری ۳-۱ رم همراه بود را نیز از دست داد.
    امروز نیز اعلام شد که مارکینیوس تا ۱۰ روز نمی تواند به میادین بازگردد و بدین ترتیب او به طور حتم دیدار هفته آینده مقابل اودینزه (یکشنبه) را از دست می دهد.
    تا به اینجا رم برای هفته آینده در اودینه، ماتیا دسترو، لئاندرو کاستان، میرالم پیانیچ و مارکینیوس را به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت. باید دید در تمرینات روز های آتی هم بر تعداد آنها افزوده خواهد شد یا خیر!

18. کاربر روبرو از پست مفید feri71 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531

لحظات مهم دیدار اودینزه - رم

4- شوت دی ناتاله با عکس العمل عالی استکلنبرگ به بیرون رفت.
    19- پاس غافلگیر کننده و زیبای توتی به فلورنزی از روی ضریبه آزاد، اما فلورنزی به راحتی تک به تک رو از دست داد.
    20- سانتر زیبای توتی که ضربه سر فلورنزی با برخورد به زمین به تیر برخورد کرد و در برگشت لاملا توپ رو وارد دروازه کرد. 1-0.
    56- همکاری بسیار خوب بازیکنان و سانتر از سمت چپ که با ضربه سر مارکینیو به بالای دروازه رفت.
    61- حرکت خوب موریل و اشتباه مدافعان رم، شوت از زاویه بسته موریل که از میان پای استکلنبرگ رد و حساب کار را 1-1 کرد.
    73- هئورتاکس به دلیل تکل خطرناک روی فلورنزی با کارت قرمز مستقیم از سوی داور از بازی اخراج شد.
    87- شوت توروسیدیس از کنار زمین که به شکل خطرناکی دروازه بان رو وادار به واکنش کرد و توپ راهی کرنر شد.
    90- اوسوالدو موقعیت تک به تک به راحتی از دست داد.

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531

فلورنزی عذر خواهی کرد

الساندرو فلورنزی هافبک میانی تیم رم که دربازی دیشب رم و اودینزه عملکرد ضعیفی داشت امروز از طریق صفحه اجتماعی اش از هواداران رم عذر خواهی کرد. وی نوشت : من بابت اشتباهات دیشب از هواداران عذر خواهی می کنم . اگر من از موقعیت هایم استفاده می کردم احتمالا دیشب پیروز می شدیم. من واقعا متاسفم. می دانم بازی دیشب حساس بود.امیدوارم در آینده بتوانم جبران کنم. تیم فوتبال رم دیشب در نبردی سخت در زمین اودینزه به تساوی ۱-۱ رضایت داد تا شانسش برای حضور در چمپیوز لیگ سال آینده کم رنگ تر بشود.

21. کاربر روبرو از پست مفید feri71 تشکر کرده است .

صفحه 7 از 9 نخستنخست ... 56789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)