به نام خدا
در این تایپیک در خصوص گرگ های شهر رم بحث خواهیم کرد
لطفا از هر گونه کل کل و بحث های بی مورد پرهیز کنید!
از قراردادن اخبار در این تایپیک پرهیز کنید و اخبار را در تایپیک مربوطه قرار دهید!
موفق باشید
به نام خدا
در این تایپیک در خصوص گرگ های شهر رم بحث خواهیم کرد
لطفا از هر گونه کل کل و بحث های بی مورد پرهیز کنید!
از قراردادن اخبار در این تایپیک پرهیز کنید و اخبار را در تایپیک مربوطه قرار دهید!
موفق باشید
!!! No Totti No Party
شرمنده دادا این پست آخرتو ندیدم......
در ضمن دیگه از اینجور حرفا نزن چون هم من هم فری ناراحت میشیم
اولش باعث افتخارمونه که میتونم تو بحثهای که اینجا مطرح میشه با شما عزیزان شریک باشیم . و با نقطه نظراتی که میدید اطلاعات عمومی خودمون رو تو این زمینه بیشتر از قبل کنیم.
بعدشم اگه همه ی دیدگاه هامون یکی باشه که دیگه اسم اون تاپیک رو نمیشه گذاشت ( بحث و تبادل نظر)!
قصدمون از زدن این تاپیک این بود که بحث های مختلف درش صورت بگیره. یعتی واقعا" اومدیم اینجا بحث کنیم
هر کی یه دیدگاهی از تماشای بازی داره . خیلی وقتها هم این اختلاف نظر ها پیش میاد ولی خب این دلیل نمیشه که نیایم نظراتمون رو نسبت به چیزی که دیدیم بیان کنیم!
شاید حق با شما باشه. شایدم نه.
اینا همه طبیعیا" عزیز من
مثلا" خودم رو مثال میزنم :
من یکی از مخالفین سرسخت سبک بازی تادی (بازیکن رم) هستم. این حس از چند سال پیش بهم دست داد!و در واقع این حس بد در سال پیش به نقطه ی اوج خودش هم رسید
که خوشبختانه در این فصل و تا اینجای کار انریکه نشون داده که اعتقاد خاصی نسبت به این بازیکن نداره.
ولی خب حالا اگه فری بیاد تا فردا صبح از خوبی ها و خصوصیات بارزش بگه من یکی به شخصه قانع نمیشم!![]()
!!! No Totti No Party
با سلام به آقا مهرداد و داش فري
بچه ها بازي بعدي رم با كيه؟توتي كي به ميادين برميگرده؟روسي بازي با لاتزيو مصدوم شد الان درچه وضعيه؟به بازي بعد ميرسه؟
اگه سوال هاي امتحان سخت بود به بزرگي خودتون ببخشيد
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
خوب فردا هم يه بازي سخت داريم!
پالرمو تيم خوبيه و بردن از اين تيم كار سختيه!
بازي تو المپيكو برگزار ميشه ولي بازم كار مشكلي داريم!فقط نميدونم چرا رمي ها استقبال زيادي نميكنن از بازيها! بيشتر مواقع سكوهاي خالي زياد هستند و اين جاي تعجب داره!
رم به خاطر شكست از لاتزيو يه خورده از لحاظ روحي ضعيف شده ولي با يه برد تو اين بازي همه چي حل ميشه و تيم دوباره به شرايط خوبش برميگرده!
كيائر هم تو اين بازي غايبه و احتمالا بورديسو جاش بازي ميكنه!برديسو هم بد نيست با تجربه زيادش ميتونه تو دفاع خوب كار كنه!
فقط خدا كنه باز بدشانسي و كارت قرمز و.... تو اين بازي سروقتمون نياد كه شديدا به اين 3امتياز نيازمنديم
اگه تو اين بازي لاملا هم به كار گرفته بشه بد نيست! پس كي بايد بازي كنه آخه؟بايد بهش ميدن بدون تا خودشو ثابت كنه
اميدوارم با يه بازي خوب 3امتياز رو بگيريم
زنده باد رم..
بازی رو بردیم... تبریک میگم دوستان
اگه کلی بخوایم حساب کنیم بازی جذابی روتماشا کردیم و راضی کننده بود. میل رسیدن به پیروزی در دو تیم کاملا مشهود بود.
مثه چند دیدار اخیر رم طوفانی آغاز کرد وخب مزد این شروع طوفانی هم گرفت.
میشه اینجا به گل زیبای اریک لاملا در اولین حضور رسمی با تیم اشاره کرد که به زیبایی هر چه تمام تر این گل زیبا رو به ارمغان بیاره.
البته اینو بگم لاملا نتونست اون انتظاری که ازش میرفت رو تو این بازی به نمایش بذاره اشتباهات مکرری هم داشت
تو چند صحنه هم میتونست با یه پاس تو در بقیه رو صاحب فرصت گل زنی کنه. ولی خب خواست خودش در نقش تموم کننده ظاهر بشه.
در هرصورت من تحسینش میکنم. و مطمئنم در بازی های بعدی نمایش خیره کننده ای ااز خودش ه جا میذاره.
بحث دیگه ای که تو این بازی مطرح بود و من خیلی ازش گله داشتم. نوع تعویضهای انریکه بود
در حالی که میتونستیم تعویضهای بهتری داشته باشیم.
بویان اولین گزینه ای بود که تو ذهنم واسه تعویض خطور میکرد . در حالی که از آمادگی مطلوبی برخورداره ولی بازم میبینیم که 10 دقیقه بازی میکنه که این به نظرم یه مقدار خالی از لطف باشه!
حالا جالب اینجاس که با توجه به فرصت کمی که بهش رسید تونست یکی از خوبهای تیم در اون دقایق باشه. که این آمادگی فرد رو میرسونه.
به نظرم بویان میتونست فیکس بازی کنه وفیکس شدن بوریلو تو این زمینه میتونست این شک و شبه ها رو بوجود بیاره که این انتخاب از سر دلسوزی بوده. چون من که هر چی فکر میکنم چیز خاصی تو بازی امروز بوریلو ندیدم!!
بگذریم حالا که دیگه بردیم این بحث ها به کنار. جالب نیست
ولی امیدوارم شایسته ترینها انتخاب بشن
زنده باد رم ما![]()
!!! No Totti No Party
خوبه باز رم برد
منچستر كه ....
داداش مهرداد منم اين برد رو به تو و بقيه رمي هاي عزيز تبريك ميگم.
از اينكه لاملا تونسته گل بزنه خيلي خوشحالم و اميدوارم تو بازيهاي بعد هم بهش بازي بدن!
اين پيروزي رم رو اميدوار نگه ميداره و بايد به همين روند ادامه بده!
بازم تبريك
واسه اينكه بازي رو نديدم نميتونم تحليلي از بازي داشته باشم شرمنده
ولي از شنيدن خبر برد رم خوشحال شدم و يه كم از ناراحتي باخت منچس...كم شد
خدا كنه توتي به بازي بعد برسه
خب منم برد امروز رو تبريك ميگم.
واقعا چسبيد چون اين سه امتياز هم براى بالا رفتن تو جدول خيلى مهم بود هم اينكه با اين برد انتقام فصل پيشو از پالرمو گرفتيم.باز هم نبود كاپيتان خيلى تو ذوق ميزد.
لاملا هم با اينكه چنتا موقعيتو خراب كرد ولى به نظرم در كل خوب بود مخصوصا با گل سه امتيازى كه تونست به ثمر برسونه نشون داد كه ميشه بهش اميدوار بود.
بوريلو هم امروز خيلى با انگيزه نشون ميداد ولى خب به نظر خيلى تو تفكرات انريكه جايى نداره و بازى كردن همزمانش با اسوالدو اشتباه محضه چون سبك بازى ور دو كاملا شبيه به همديگه است هر چند من ماركو رو به اسوالدو ترجيح ميدم ولى خب به نظر انريكه با من هم عقيده نيست و خيلى به اسوالدو اعتقاد داره انصافا اسوالدو هم تا به اينجا خوب كار كرده براى همين فكر كنم ماركو تو ژانويه فروخته بشه چون بوريلو بازيكنى نيست كه بخواد رو نيمكت بشينه(واقعا هم حيفه همچين مهاجمى نيمكت نشين باشه.)
مارتين و خوان هم امروز عالى كار كردن و بقيه هم خوب بودن به هر حال بازم برد رو تبريك ميگم و اميدوارم تو دو بازى سخت بعدى هم موفق باشيم.
داش مهرداد منم اومدم![]()
زنده باد مردان شهر ابدی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)