Design & Developed BY Patira

صفحه 7 از 35 نخستنخست ... 5678917 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 345
    مدير كل سايت

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونجر
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی
    اسم واقعی شما
    جـــعفر

Iran

Ronaldo

تشکر ها
    1,434
    تشکر شده 18,131 در 2,635 پست

irann تیم ملی ایران در راه جام جهانی 2014 برزیل (( تبادل نظر , حواشی و اخبار ))

به نام خدا

در این تاپیک تمامی مسائل و مطالب مربوط به تیم ملی در راه رسیدن به جام جهانی 2014 مطرح می شود

دوستان عزیز می تونن مطالب مفید و اظهار نظرات شخصی و اخبار مربوطه را در این تاپیک قرار بدهند

به امید صعود تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل

WelCome To Derby

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,320 در 703 پست

تيم ملي 450 دقيقه بدون گل خورده

تيم ملي بعد از شکست 3- صفر مقابل برزيل در پاييز سال گذشته، در 11 بازي اخير خود فقط دو گل از عراق و کره جنوبي دريافت کرده است

ورزش سه - تیم ملی ایران پنجمین بازی متوالی خود را بدون گل خورده پشت سر گذاشت و مجموع دقایق بدون گل خورده ایران به 450 دقیقه رسید. آخرین باری که دروازه تیم ملی ایران باز شد، در جام ملتهای آسیا بود که مقابل کره جنوبی 1- صفر شکست خورد. تیم ملی پس از آن در 5 بازی متوالی مقابل روسیه، ماداگاسکار، مالدیو(2 بازی) و اندونزی دروازه خود را بسته نگه داشته است. تیم ملی بعد از شکست 3- صفر مقابل برزیل در پاییز سال گذشته، در 11 بازی اخیر خود فقط دو گل از عراق و کره جنوبی دریافت کرده است.کارلوس کی روش سرمربی پرتغالی تیم ملی نیز چهارمین برد متوالی خود را ثبت کرد و جالب اینکه تیم تحت هدایت این مربی چهار برد بدون گل خورده را بدست آورده است. شاگردان کی روش در این 4 بازی 9 گل زده اند و گلی نیز دریافت نکرده اند. بهترین رکورد در این زمینه مربوط به فرانک اوفارل است که در 7 بازی اول خود با تیم ملی ایران 7 برد متوالی بدست آورد. کی روش برای رسیدن به این رکورد 3 برد متوالی دیگر باید کسب کند.

3. 3 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

انتقادسرمربي تيم ملي فوتبال ازعملکرد فدراسيون

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران به شدت از عملکرد فدراسيون بخاطر پشتيباني نکردن لازم از تيم ملي انتقاد کرد

ورزش سه - کارلوس کي‌روش پس از تمرين صبح امروز (شنبه) تيم ملي فوتبال ايران در گفت‌وگوي اختصاصي با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اعلام هشدار به مسوولان فوتبال کشور اظهار کرد: وقتي ما مي‌توانيم انتظار تغيير نوع بازي تيم ملي ايران را داشته باشيم که در خارج از مستطيل سبز هم از اين تيم پشتيباني و حمايت‌هاي کافي صورت بگيرد. من بعد از پنج ماه حضور در ايران با وجود تلاش‌ها و نگرش افراد حاضر در فدراسيون به ويژه رييس فدراسيون اما عملا تغيير خاصي در وضعيت پشتيباني تيم ملي نديدم. در اين شرايط کار کردن بسيار دشوار خواهد بود چرا که کشورهاي ديگر نمي‌ايستند و روز به روز در حال پيشرفت هستند. بايد هم در برنامه‌هاي کوتاه‌مدت و هم درازمدت از تيم ملي حمايت شود. وي در پاسخ به اين سوال که آيا اين انتقادها را به رييس فدراسيون منعکس کرده‌ايد و چه جوابي شنيديد، گفت: اين سوال را اصلا از من نپرسيد. پاسخ اين سوال را بايد کساني بدهند که وظيفه حمايت از تيم ملي را دارند. از تيم ملي حمايت لازم انجام نمي‌شود؛ 207 کشور در جهان هستند که مي‌خواهند به جام جهاني راه پيدا کنند اما در آخر فقط 32 تيم به اين رقابت‌ها راه پيدا مي‌کنند. همه کشورها مي‌خواهند به مقصد نهايي‌شان يعني حضور در جام جهاني برسند و هر روز بيشتر از گذشته تلاش مي‌کنند. پيشرفت‌هاي زيادي در کشورهاي مختلف ديده مي‌شود لذا ما کار آساني در پيش نداريم. فقط بهترين‌ها هستند که به جام جهاني مي‌رسند؛ بهترين بازيکنان،‌ بهترين مربيان، بهترين تمرين‌ها، بهترين تيم‌ها، بهترين حمايت‌ها و بهترين مديران!
    کي‌روش در پاسخ به اين سوال که با اين وضعيت چقدر مي‌توان به موفقيت تيم ملي اميدوار بود؟ به ايسنا گفت: نمي‌دانم. فقط مي‌توانم به مسوولان فوتبال ايران هشدار دهم و به آنها بيدارباش اعلام کنم که بحث حمايت از تيم ملي را جدي بگيرند. من اين مسايل را فقط بخاطر احساس مسووليت نسبت به تيم ايران، مطرح مي‌کنم.
    وي در واکنش به اينکه با اين شرايط مي‌توان نسبت به بحث انتخاب سرمربي تيم جوانان از وي سوالي پرسيد، سري تکان داد و گفت: من هنوز نمي‌توانم به طور صددرصد روي تيم خودم متمرکز شوم حالا با اين وضعيت چطور براي تيم جوانان تصميم‌گيري کنم؟! هنوز اوضاع و احوال رسيدگي به تيم بزرگسالان خوب نيست و فکرم را به شدت مشغول خود ساخته، پس چگونه مي‌توانم درباره تيم جوانان فکر کنم؟! براي همين پاسخي براي سوال شما ندارم.
    کي‌روش در ادامه اين گفت‌وگو درباره بحث فني ديدار تيم ايران برابر اندونزي با گذشت يک روز از برگزاري آن، اظهار کرد: فقط مي‌توانم بگويم وقتي دوباره به عملکرد بازيکنان در مسابقه ديشب نگاه مي‌کنم در مي‌يابم آنها واکنش‌هاي خوبي داشتند، خيلي راحت و باهوش کار کردند و تنها به همين دليل موفق شدند به گل برسند.
    وي درباره تساوي تيم‌هاي قطر و بحرين و بازي سه شنبه تيم ملي برابر قطر خاطرنشان کرد: اين تساوي نمي‌تواند معناي خاصي براي ما داشته باشد. اين نتيجه فقط نشان مي‌دهد هر دو تيم پيشرفت کردند چرا که قطر حريف قوي براي تيم ما خواهد بود. آنها در کشورشان نمي‌خواهند بازنده باشند و اين شرايط مصاف با اين تيم را مشکل مي‌کند. اگر بازيکنان تيم ايران مانند بازي ديشب با اعتماد به نفس بالا ظاهر شوند مي‌توان انتظار موفقيت را داشت.
    سرمربي تيم ملي در پاسخ به اين سوال که آنچه از عملکرد تيم ملي ديده مي‌شود هنوز نشاني از تاثيرات فني و تاکتيکي حضور کارلوس کي‌روش ندارد و اينکه چه مقدار زمان نياز است تا چنين تاثيري به چشم آيد؟ به ايسنا گفت: موفقيت در فوتبال چند بخش دارد؛ يک بخش درون مستطيل سبز است که کارهاي خوبي انجام شده و پيشرفت قابل توجهي داشتيم. من از تعهد و انگيزه بالاي بازيکنان راضي هستم و معتقدم با اين رويه به لحاظ فني حرکت روبه جلو خواهيم داشت تا در نهايت به جايي برسيم که همه هواداران از تيم‌شان به رضايت برسند؛ اما در بيرون مستطيل سبز همانطور که گفتم بايد حمايت‌هاي عملي جدي از تيم ملي شود. اگر حمايتي نباشد پيشرفت فني هم در کار نخواهد بود چرا که اين موضوع اهميت زيادي دارد و پاي تيم ملي يک کشور در ميان است.
    کي‌روش خاطرنشان کرد: اما مربيگري در فوتبال ثابت کرده که ظهور تاثيرات فني و تاکتيکي يک مربي بر بازيکنان و تيمش يا سبک فوتبال يک کشور ممکن است سال‌ها طول بکشد. بازيکنان ايراني عملکرد قابل قبولي دارند و ميل به پيشرفت در آنها وجود دارد و تنها بايد کار کرد و منتظر ماند تا به وضعيت ايده‌آل رسيد.

5. 4 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

دايي: برنده واقعي اين بازي هواداران بودند

سرمربي راه‌آهن گفت: کي‌روش کارش را بلد است و تيم ملي روز به روز بهتر خواهد شد

ورزش سه -
    علي دايي در خصوص برتري 3 بر صفر ايران مقابل اندونزي عنوان کرد: به دليل اينکه در مسافرت بودم موفق نشدم اين بازي را تماشا کنم اما بسيار خوشحال هستم که تيم ملي موفق شد با يک پيروزي شيرين و خوب بازي اول را پشت سر بگذارد و به 3 امتياز برسد. انشاءالله اين نتايج در بازي‌هاي آينده نيز ادامه پيدا کند تا تيم ملي را در جام جهاني ببينيم.
    سرمربي تيم راه‌آهن خاطرنشان کرد: بازي اول هميشه در يک تورنمنت شرايط خاص خودش را دارد. يکي از نقاط بسيار مثبت بازي روز گذشته حضور هواداران بي‌شمار بود. به نظر من برنده واقعي بازي ايران و اندونزي هواداران خونگرم، با تعصب و با غيرت ايراني هستند که تيم ملي را 90 دقيقه تشويق کردند. بايد به عنوان عضو کوچکي از جامعه فوتبال از اين عزيزان تشکر کنم.
    وي افزود: شک ندارم در بازي‌هاي بعدي، 100 هزار نفر ورزشگاه آزادي را پر خواهند کرد تا تيم ملي راحت‌تر بتواند به موفقيت برسد. کي‌روش مربي‌اي است که کارش را مي‌داند و تيمش روز به روز بهتر مي‌شود.
    دايي در خصوص بازي روز سه شنبه با قطر گفت: بازي سختي در قطر داريم اما بازيکنان ما با اين برد قطعا در شرايط خوبي هستند. تيم‌هايي مانند قطر بيکار ننشسته‌اند و با سرمايه‌گذاري‌هاي خوب براي موفقيت فوتبالشان برنامه‌ريزي کرده‌اند اما تيم ما هم در شرايط خوبي است و من به اين تيم بسيار اميدوار هستم.

7. 4 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

با اين هواداران کارهاي غير ممکن، ممکن مي‌شود
    پروين: اين بر و بچه‌ها پتانسيل بالايي دارند

علي پروين گفت: هنوز قدرت واقعي تيم ملي ما نمايش داده نشده است چون اين بر و بچه‌ها پتانسيل بالايي دارند

ورزش سه - علي پروين درباره برتري 3 بر صفر ايران برابر اندونزي تصريح کرد: خدا را شکر تيم ملي اين بار اسير احساسات نشد و با يک بازي خوب و منطقي اما کمي متفاوت در دو نيمه موفق شد با يک نتيجه خوب اندونزي را شکست دهد. سرمربي پيشين تيم ملي افزود: در نيمه اول بچه‌هاي ما کمي خوب نبودند اما در نيمه دوم همه چيز تغيير کرد و فوتبال خوب ايراني را به نمايش گذاشته شدند. هنوز قدرت واقعي تيم ملي ما نمايش داده نشده است چون اين بر و بچه‌ها پتانسيل بالايي دارند.
    پروين تاکيد کرد: تصورش را مي‌کردم و گفته بودم اگر قفل دروازه اندونزي براي بار اول باز شود ديگر آنها 11 نفره دفاع نمي‌کنند که خوشبختانه با تيز هوشي نکونام از مشکلات آنها استفاده شد. بعد از اينکه گل اول را زديم شايد اگر دقت مي‌کرديم گل‌هاي بعدي را مي‌زديم.
    وي يادآور شد: خوشبختانه قدم اول را خوب و محکم برداشتيم. بازي‌هاي اول يک تورنمنت حساسيت خاص خودش را دارد که خوشبختانه بچه‌ها رو سفيد شدند. به اميد خدا و دعاي اين هواداران و دست به دست هم، بايد کمک کنيم که اين بار ايران را در جام جهاني ببينيم. اين آرزوي قبلي من است.
    پروين ضمن تقدير و تشکر از هواداران گفت: بايد دست تک تک اين هواداران را بوسيد. واقعا سنگ تمام گذاشتند. آنها 90 دقيقه تيم ملي را حمايت کردند. با اين هواداران کارهاي غير ممکن هم ممکن مي‌شود. باور کنيد اينقدر تشويق هواداران خوب بود که بچه‌هاي ما گل زدند و ميلشان براي گل‌هاي بعدي، بيشتر شد.
    پروين خاطرنشان کرد: جا دارد از طرف خودم به عنوان يک فرد کوچک در اين جامعه بزرگ فوتبال از مردم تشکر کنم. انشاءالله بازي بعدي 100 هزار نفر به ورزشگاه مي‌آيند؛ مسئله‌اي که بر تن حريفان ما لرزه مي‌اندازد.
    وي در خصوص بازي روز سه شنبه با قطر گفت: اين بازي سخت است. قطري‌ها با سرمايه گذاري، دنبال اين هستند که در خانه خود جلوي بچه‌هاي ما نتيجه بگيرند. بچه‌ها بايد باهوش و با تجربه و خونسرد به ديدار قطر بروند تا به امتياز دلخواه برسند. انشاءالله ما از اين گروه صعود خواهيم کرد.
    پروين در خصوص عملکرد علي کريمي و فرهاد مجيدي گفت: شما خودتان مي‌دانيد اين دو تا زياد بغل هم بازي نکردند به همين دليل هماهنگ نبودند اما روي هم رفته خوب بودند. مطمئن باشيد در بازي هاي بعدي اين دو تا بازيکن خوب ما تاثير خود را خواهند گذاشت. بالاخره اين دو بازيکن شناخته شده هستند و کارشان را مخصوصا در بازي هاي حساس به خوبي بلد هستند. من به اين دو نفر نمره قبولي مي دهم.
    وي در پايان در مورد بحث کاپيتاني در تيم ملي گفت: مهم موفقيت تيم ملي است. خدا را شکر من يکدلي را در بين بچه‌ها ديدم و نتيجه‌اش هم اين برد خوب بود. آن ديگر تشخيص سرمربي و صحبتش با بازيکنان است که چه کسي کاپيتان مي‌شود. همه بايد دعا کنيم که تيم ملي با تلاش و کوشش راهي جام جهاني شود تا دل اين مردم شاد شود و انشاءالله آشتي آنها با فوتبال ادامه‌دار باشد.

9. 4 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

ملي‌پوشان فوتبال تا 10 شب به مرخصي رفتند
    اعلام برنامه تيم ملي تا ديدار با قطر

با نظر کادر فني تيم ملي فوتبال ايران ملي پوشان از ظهر امروز (شنبه) تا ساعت 22 به مرخصي رفتند

ورزش سه - خسرو والي زاده مدير رسانه‌اي تيم ملي فوتبال ايران با اعلام اين خبر گفت: به منظور اين که بازيکنان بتوانند ديداري از خانواده‌هايشان داشته باشند، با نظر کادر فني پس از تمرين صبح امروز (شنبه) تا ساعت 22 امشب به مرخصي رفتند.
    وي درباره برنامه‌هاي آتي تيم ملي گفت: تمرين تيم فردا در نوبت صبح برگزار خواهد شد. تيم ملي فردا شب در ساعت 22:30 از تهران عازم دوحه پايتخت قطر خواهد شد. تيم روز دوشنبه (پس فردا) در قطر يک جلسه تمريني در زمين اصلي برگزار خواهد کرد.

11. 4 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

آندو با گل بازگشت

تيموريان بدون ترديد در بازي مقابل قطر ثابت بازي خواهد کرد. البته دليل اصلي اين مسأله مصدوميت حدادي فر نيست

ورزش سه - شاید این از شانس آندرانیک تیموریان باشد که فعلا در تیم ملی هافبک دفاعی‌ای در سطح او وجود ندارد. آندو که چند سالی است در اوج بازی می‌کند و با رفتار کم حاشیه‌اش همواره شرایط خوبی در جمع ملی‌پوشان داشته، در یک ساعت اول بازی مقابل اندونزی نیمکت‌نشین بود اما با مصدومیت حدادی‌فر جای او را گرفت و با یک گل، حضورش در زمین را در چشم همه به نمایش گذاشت.

تیموریان بدون تردید در بازی مقابل قطر ثابت بازی خواهد کرد. البته دلیل اصلی این مسأله مصدومیت حدادی فر نیست. نه، آندو مهره‌ای نیست که بشود کنارش گذاشت.

13. 3 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

حدادي‌فر:اظهارنظر کي‌روش خيلي خوشحالم کرد
    قاسم حدادی فر که در دیدار جمعه شب تیم ملی برابر اندونزی مصدوم شد در خصوص آخرین وضعیتش گفت: صبح امروز ام آرآی گرفتم و نتیجه آن امشب مشخص می شود. چیزی که مشخص شده این است که من بازی مقابل قطر را از دست دادم. هافبک تیم ملی فوتبال ایران در خصوص بازی خاطرنشان کرد: بازی با تیمهایی که بسته بازی می کنند تا گل نخورند کار سختی است. در نیمه اول فرصتهای زیادی داشتیم که اگر گل می شد شرایط بازی فرق می کرد. در بین دو نیمه کی روش از ما خواست که از کناره ها نفوذ کرده و سانتر کنیم که خوشبختانه این تاکتیک را بازیکنان به خوبی اجرا کردند و نتیجه هم داد.
    وی ادامه داد: بازیکنان اندونزی وقتی که گل اول را خوردند جلو کشیدند و این موضوع باعث شد که ما گلهای دوم و سوم را هم بزنیم. البته بازیکنان اندونزی از نظر بدنی هم در نیمه دوم کم آورده بودند.
    وی درخصوص بازی تیم ملی فوتبال با تیم قطر گفت: متاسفانه بدلیل آسیب دیدگی بازی مقابل قطر را از دست دادم، فقط امیدوارم مصدومیتم طولانی نباشد. قطری ها یک تساوی با ارزش را در زمین بحرین گرفتند و بازی با این تیم در دوحه سخت است اما با کادر فنی و بازیکنانی که داریم می توانیم قطرراهم دردوحه شکست دهیم.
    حدادی فر در مورد صحبت های کارلوس کی روش که این پیروزی را به او تقدیم کرده است گفت: کی روش به من لطف دارد و از اظهار نظر او درباره خودم خیلی خوشحال شده و از او تشکر می کنم. فقط امیدوارم مصدومیت من جدی نباشد تا بتوانم دوباره برای تیم ملی بازی کنم.
    دیدار تیمهای ملی فوتبال ایران و اندونزی از مرحله سوم رقابتهای مقدماتی جام جهانی برزیل، شامگاه جمعه برگزارشد و با برتری 3 بر صفر تیم ملی فوتبال ایران به پایان رسید.
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

15. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

irann اولین نمره منفی در کارنامه کی روش / تکذیب به روش ایرانی

کی روش عزیز در کمتر از 16 ساعت حرفهای خودش را به مدل و گونه بیشتر مربیان ایرانی تکذیب کرد ! گویا این مدل مصاحبه و تکذیب فوری و سبسطه گری در همه جای دنیا رواج دارد

سایت گل - « روز گذشته مصاحبه‌اي انجام دادم كه برخي از آن سوء برداشت كردند. اگر به مصاحبه دقت كنيد، من هرگز نگفتم كه مسئولان فدراسيون با من همكاري نمي‌كنند، بلكه گفته‌ام به رغم علاقه و تمام همكاري‌هايي كه انجام مي‌شود ما به همكاري بيشتري نياز داريم كه اين همكاري و حمايت از تيم ملي مي‌تواند معطوف به تماشاگران، اسپانسرهاي مالي و ساير سازمانها باشد. از نظر من صعود ايران به جام جهاني اهميت زيادي دارد. من از تمام تلاشهايي كه فدراسيون براي حمايت از تيم ملي انجام داده قدرداني مي‌كنم و معتقدم ما به تعامل و حمايت بيشتري به ويژه‌ از خارج فدراسيون نياز داريم. »

این حرفهای امروز صبح کارلوس کی روش بعد از پایان تمرینات تیم ملی و پیش از سفر به قطر بود اما جالب که بدانیم سرمربی تیم ملی دیشب در مصاحبه با ایسنا چه گفت :
    « من بعد از پنج ماه حضور در ايران با وجود تلاش‌ها و نگرش افراد حاضر در فدراسيون به ويژه رييس فدراسيون اما عملا تغيير خاصي در وضعيت پشتيباني تيم ملي نديدم. در اين شرايط كار كردن بسيار دشوار خواهد بود ...فقط بهترين‌ها هستند كه به جام جهاني مي‌رسند؛ بهترين بازيكنان،‌ بهترين مربيان، بهترين تمرين‌ها، بهترين تيم‌ها، بهترين حمايت‌ها و بهترين مديران! .... فقط مي‌توانم به مسوولان فوتبال ايران هشدار دهم و به آنها بيدارباش اعلام كنم كه بحث حمايت از تيم ملي را جدي بگيرند. من اين مسايل را فقط بخاطر احساس مسووليت نسبت به تيم ايران، مطرح مي‌كنم
    کی روش عزیز در کمتر از 16 ساعت حرفهای خودش را به مدل و گونه بیشتر مربیان ایرانی تکذیب کرد و جمله ای که هزار بار از زبان مربیان داخای شنیدیم را از قول کی روش هم گوش جان سپردیم : « از حرفهای من سوء برداشت کردند !‌» البته سرمربی تیم ملی در مصاحبه دیشب خود سعی کرد با چیدن دیپلماتیک واژه ها در کنار هم به نوعی برای خود راه فرار هم باقی بگذارد . او امروز صبح گفته است که منظورش حمایت از خارج از فدراسیون بود . دیشب عباس ترابیان در رادیو تاکید کرد که « کی روش به امکانات منچستر یونایتد عادت دارد و کمی هماهنگی با امکانات ایران برایش سخت است ! » اگر بپذیریم که کی روش یک مربی حرفه ای است مطمئننا می داند که وظیفه پشتیبانی از تیم ملی برعهده فدراسیون آن کشور است و اگر رئیس جمهور و وزارت امورخارجه و هر نهادی بخواهد به تیم ملی کمک کند باز هم از طریق فدراسیون فوتبال اقدام می کنند ! از سوی دیگر گویا این مدل مصاحبه و تکذیب فوری و سبسطه گری در همه جای دنیا رواج دارد ! با نهایت احترامی که برای کی روش و حرفه و تخصص او قائل هستیم اولین نمره منفی را برای این سرمربی بزرگ در ذهن خود ثبت می کنیم . حتی اگر کی روش خواسته است با این حرکت به نوعی مسئولان فدراسیون را به تلاش بیشتر مجبور کند باز هم این گونه روشها از شخصیتی مثل کی روش بعید است

17. کاربر روبرو از پست مفید pathfinder تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

irann تماشاگران ايراني در رده نخست آسيا

تماشاگران ايراني با حضور در ورزشگاه آزادي تهران در اولين ديدار تيم ملي ايران در مرحله سوم مسابقات انتخابي جام جهاني برزيل، نام خود را در رده نخست تماشاگران آسيا ثبت کردند

ورزش سه - سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا روز يکشنبه نوشت: در هفته اول مرحله سوم مسابقات انتخابي جام جهاني 2014 برزيل بيش از 284 هزار نفر به تماشاي اين مسابقات آمدند که سهم ايراني ها بيشتر است.
    در 10 ديدار برگزار شده ، 284 هزار و 710 نفر با حضور در ورزشگاهها به تماشاي مسابقات نشستند که ميانگين آنها براي هر ديدار 28 هزار و 471 نفر است.
    ديدار تيم هاي ايران و اندونزي که در ورزشگاه آزادي تهران برگزار شد ، با 75 هزار و 800 نفر بيشترين تماشاگر را به خود اختصاص داد.
    ديدار تيم هاي ژاپن و کره شمالي که در ورزشگاه سايتاما ژاپن برگزار شد نيز با 62 هزار نفر و ديدار تيم هاي کره جنوبي و لبنان که در سئول برگزار شد با 37 هزار و 655 نفر ، پس از ديدار ايران و اندونزي ، عنوان ديدارهاي پرتماشاگر هفته اول مرحله سوم مسابقات انتخابي جام جهاني 2014 برزيل را به خود اختصاص دادند.
    کنفدراسيون فوتبال آسيا ، آمار تماشاگران ديدارها را به شرح زير اعلام کرد:
    ايران و اندونزي در ورزشگاه آزادي تهران : 75,800 نفر تماشاگر.
    ژاپن و کره شمالي در ورزشگاه سايتاما : 62,000 نفر تماشاگر.
    کره جنوبي و لبنان در ورزشگاه گويانگ در گويانگ : 37,655 نفر تماشاگر.
    استراليا و تايلند در ورزشگاه سنکورپ : 24,540 نفر تماشاگر.
    عراق و اردن در ورزشگاه فرانسوا حريري در اربيل : 24,000 نفر تماشاگر.
    چين و سنگاپور در ورزشگاه تودونگ : 17,000 نفر تماشاگر.
    تاجيکستان و ازبکستان در ورزشگاه متالبورگ : 15,000 نفر تماشاگر.
    عمان و عربستان سعودي در ورزشگاه سيب مسقط : 14,000 نفر تماشاگر.
    امارات و کويت در ورزشگاه القطاره العين امارات : 8,715 نفر تماشاگر.
    بحرين و قطر در ورزشگاه ملي منامة : 6,000 نفر تماشاگر.

19. 2 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

irann در بازي با ايران

اميدواري قطري‌ها براي کسب حمايت تماشاگران

يکي از مديران فدراسيون فوتبال قطر ديدار اين تيم مقابل ايران را سرنوشت‌ساز خواند

ورزش سه -
    به نقل از سایت فدراسیون قطر در اطلاعیه‌ای که توسط این سازمان انتشار یافت، مسئولان قطري اظهار امیدواری کردند که هواداران اين تيم هنگام بازی با مردان کارلوس کی‌روش حمايت همه‌جانبه‌اي از قطر داشته باشند.
    خالد الکواری، مدیر بخش تجاری این سازمان نيز در اين باره اظهار کرد: هواداران همیشه نفش بسزایی در موفقیت تیم ملی داشته‌اند، بازی با ایران دیداری بس مهم و سرنوشت‌ساز برای ما است که می‌تواند باعث پیشتازی در مسیر جام جهانی شود.

وی افزود: برای اينکه قطر بتواند به مرحله بعد راه یابد از هواداران قطری درخواست می‌کنیم در این جدال تیم ملی را تنها نگذاشته و به حمایت بپردازند.

مصاف ایران و قطر سه‌شنبه در ورزشگاه السد ساعت 21 به وقت تهران انجام خواهد شد.

21. کاربر روبرو از پست مفید pathfinder تشکر کرده است .

صفحه 7 از 35 نخستنخست ... 5678917 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع