مربي دروازبانان چلسي : كورتيوس تا سه سال نمي تواند براي ما بازي كند
مربي دروازبانان چلسي كريستوفر لوليچن گفت تيباوت كورتيوس از قرض داده شدن به اتلتيكومادريد سود ببرد.
لوليچن عقيده دارد كه چلسي روي ستاره اي براي آينده سرمايه گذاري كرده است، و معتقد است مي توان روي او هنگامي كه در اسپانيا است نظارتنزديك داشت.
مرد فرانسوي (مربي دروازبانان) به وبسايت رسمي باشگاه چلسي گفت: "من يكسال و نيم دنبال او بوده ام، و او براي من يكي از استعداد هاي بزرگ در اروپا است."
"باشگاه هاي زيادي خواهان او بوده اند، اما ما رابطه بسيار دوستانه اي بعد از اولين ديدار بين باشگاه و والدين او داشته ايم، و او بعد از آن (باشگاهش) را انتخاب كرد."
"من فكر مي كنم بهترين راه ممكن قرض دادن او به مدت دو سال بود. او مي تواند به انگليس باز گردد و فوتبال انگليس را سال هاي ديگر در ليگ برتر دريابد و كشف كند. اين موضوع بسيار مهم است زيرا ليگ برتر انگليس محيطي بسيار خاص براي يك دروازبان است، و او مي توتند در آينده به ما بپيوندد و به يادگيري هايش ادامه دهد."
"او در سن خود بسيار پخته است، تنها 19 سال دارد، و بسيار با آرامش است. من بازي او را در آخرين بازي فصل قبل ديده ام، در مرحله پلي آف ليگ بلژيك و او بسيار آرام و آسوده بود.او در 10 دقيقه آخر سه عكس العمل فوق العاده داشت و اگر در آن لحظه گل ميخورد كار آنها تمام مي شد."
"من شخصا او را دوست دارم، او بسار باهوش است و اين كه او ميداند كه ميخواهد چه كند خيلي مهم است. من
فكر ميكنم كه ما با داشتن بلكمن و ماتيچ و او آينده خوبي خواهيم داشت."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]