Design & Developed BY Patira

صفحه 7 از 63 نخستنخست ... 567891757 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 626

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,320 در 703 پست

manutd فورلان: مشکلي براي پر کردن جاي اتوئو ندارم

فورلان در آخرين روزهاي بازار نقل و انتقالات با قراردادي دوساله از اتلتيکو مادريد به اينتر پيوست و به اين ترتيب جاي اتوئو را پر کرد که راهي آنژي ماخاچ قلعه شده است

ورزش سه - دیه گو فورلان، مهاجم جدید اینتر، اعلام کرد مشکلی برای پر کردن جای خالی ساموئل اتوئو ندارد.

فورلان در آخیرن روزهای بازار نقل و انتقالات با قراردادی دوساله از اتلتیکو مادرید به اینتر پیوست و به این ترتیب جای اتوئو را پر کرد که راهی آنژی ماخاچ قلعه شده است.

این مهاجم اروگوئه ای در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مقایسه با اتوئو؟ این مسئله برای من مشکل ساز نیست. اتوئو بازیکن بزرگی است اما زندگی ادامه دارد.

من می خواهم برای تیم خوب کار کنم و کمک کنم تا به پیروزی برسد. می خواهم خودم را در سری آ نشان دهم. این لیگ، لیگ بسیار دشواری است.

این بهترین فرصت برای من است و موراتی این فرصت را برای من فراهم کرده است."

2. 5 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

مدیر لاتزیو: زاراته هر کاری کرد تا به اینتر برود

مدیر فنی باشگاه لاتزیو با تمجید از تاثیرگذاری ستاره آرژانتینی درطول دوران حضورش دراین باشگاه به این نکته اشاره کرد که زاراته در فکر چالش بزرگتری بود

ایگلی تاره، مدیر ورزشی باشگاه لاتزیو در صحبتهایی اعلام کرد که مائورو زاراته تمام تلاشش را برای انتقال به اینتر به کار گرفت
    این ستاره 24 ساله با امضای قراردادی قرضی و در آخرین روز بازار نقل و انتقالات تابستانی به اینتر منتقل شد. این در حالی بود که لاتزیو در بازار تابستانی میروسلاو کلوزه و جبرئیل سیسه را به خدمت گرفته بود و ازهمین رو زاراته جایی برای خود در ترکیب تیمش نمی دید.
    تاره در این باره به کوریره دلوسپورت گفت:« این بازیکن می خواست تا به تیم بزرگی برود و واقعیت این است که تمام تلاشش را به کار گرفت تا به اینتر برود.»
    البته او درادامه صحبتهایش به تمجید از این ستاره آرژانتینی پرداخت و گفت:« زاراته بازیکن جوان و باکیفیتی است و بهترین ها را برایش آرزو می کنم. در طول سه سال او تمام تلاشش را به کار گرفت و می خواهم یک موضوع را شفاف مطرح کنم: این درست نیست که سران باشگاه و یا بازیکن دیگری او را به بیرون از لاتزیو راندند.سران لاتزیو با مشورت با مربی این تصمیم را گرفتند و با خواسته بازیکن توافق کردند. من ناامیدی هواداران رادرک می کنم. آنها حس می کنند که به آنها خیانت شده ولی می توانم بگویم که هر تصمیمی که ما می گیریم برای موفقیت گروه است.»
    اینتر می تواند در پایان فصل زاراته را به صورت دائمی خریداری کند
    سايت گل
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

4. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

سیتی برای جذب اشنایدر، تبس را به اینتر پیشنهاد کرد

کیا جورابچیان مدیربرنامه های کارلوس تبس مهاجم آرژانتینی منچسترسیتی اعلام کرد مسئولان این باشگاه پیشنهاد معاوضه او را با اشنایدر به اینتر ارائه کردند

کیا جورابچیان، مدیربرنامه های کارلوس تبس اعلام کرد مسئولان باشگاه منچسترسیتی پیشنهاد معاوضه مهاجم آرژانتینی خود با وسلی اشنایدر هافبک هلندی اینتر را به این باشگاه ایتالیایی ارائه کردند.
    تبس تمام تابستان را به دنبال ترک سیتی بود اینتر به نظر می رسید مقدص بعدی او باشد اما رقم درخواستی منچسترسیتی برای فروش این بازیکن اصلی ترین مانع انتقال این بازیکن به اینتر بود.
    این معاوضه می توانست برای دو طرف مفید باشد اما آمدن سمیر نصری به سیتی که در پست مشابه اشنایدر به بازی گرفته خواهد شد این معامله را بر هم زد.
    جورابچیان در گفتگو با تاک اسپورت گفت:" سیتی برای جذب اشنایدر، تبس را به مسئولان اینتر پیشنهاد کرد اما با آمدن نصری این انتقال معامله منتفی شد."
    سیتی بازیکنان زیادی در این پست دارد و شاید اگر نصری نمی آمد این انتقال انجام می شد."
    ستاره هلندی اینتر تا آستانه پیوستن به منچستریونایتد نیز پیش رفت اما عدم توافق او با مسئولان الدترافورد بر سر دستمزدش باعث به هم خوردن این انتقال شد.
    سايت گل

6. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

فورلان نمی تواند در لیگ قهرمانان برای اینتر به میدان برود

دیه گو فورلان مهاجم اروگوئه ای اینتر که تابستان امسال از اتلتیکومادرید به این تیم پیوست به دلیل اینکه در لیگ اروپا با پیراهن تیم اسپانیایی به میدان رفته نمی تواند در لیگ قهرمانان برای اینتر به میدان برود.
    فورلان در دیدار اتلتیکو مادرید مقابل تیم نروژی استورمس گورست در مرحله مقدماتی لیگ اروپا به میدان رفته است.
    به این ترتیب و طبق قوانین یوفا او نمی تواند تا سال جدید در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا برای اینتر به میدان برود.
    اینتر در گروه دوم رقابتهای لیگ قهرمانان با تیم های زسکا مسکو، لیل و ترابوزان اسپور همگروه شده است و باید از مائورو زاراته، دیه گو میلیتو و مهاجم 18 ساله و هلندی خود لوک کاستاییگنوس در این رقابتها استفاده کند.
    فورلان 32 ساله چندی پیش با رقم 5 میلیون یورو از اتلتیکو مادرید جدا شد و به عنوان جانشین ساموئل اتوئو که به آنژی ماخاچ قلعه پیوست به اینتر آمد.
    سايت گل

8. 6 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    cf
    مربی مورد علاقه
    RDM-jose
    بازیکن محبوب
    all chelsea players_tevez_aguero

BrazilChelseaFoolad

Droghba

تشکر ها
    36
    تشکر شده 103 در 31 پست

پیش فرض موراتی از ماندن اشنایدر خوشحال است

اختصاصی Inter.ir - رئیس باشگاه اینترمیلان یکبار دیگر تاکید کرد که باشگاه هیچگاه در طول تابستان خواهان فروش اشنایدر نبوده است.

این بازیکن هلندی پس از ماه ها شایعه پیرامون فروشش به یکی از دو تیم شهر منچستر ، سرانجام یک فصل دیگر در این تیم خواهد ماند.

بارون نفتی در پاسخ به خبرنگاران گفت "نگه داشتن اشنایدر بیشتر از یک پیروزی است ، این یک آرمان است. به این دلیل که او بازیکن سطح بالایی است که به طور طبیعی توجه دیگران را به خود جلب می کند."

"با توجه به نوشته های روزنامه ها ، او بیش از چندبار به من گفت که می خواهد در تیم بماند."

"تا آنجا که به من مربوط است، این خبر خوبی است که اشنایدر با ما مانده است که باعث شده است توانایی و استعداد در سطح بالایی در تیم بماند."

موراتی همچنین تاکید کرد دخالتی در انتخاب ترکیب و تاکتیک مربی جدید تیم ، گاسپرینی نکرده است.او اخیرا در صحبت هایی عنوان کرده بود خواهان حضور پاتزینی در ترکیب اصلی تیم است . همچنین عنوان شده بود که موراتی از سیستم 3 دفاع مرکزی تیم نیز ابراز نارضایتی کرده است.

او در این باره گفته است " به نظر می رسد همین که نفس می کشیم حتی نحوه نفس کشیدنمان تبدیل به هزاران چیز (سوژه) می شود.تمام چیزی که گفته ام این است که پاتزینی مهاجمی است که گل های زیادی برای ما به ثمر رسانده است و نباید قربانی شود."

"در مورد سه مدافع ، با این ترکیب هنوز نتایج مورد نظر ما حاصل نشده است. و این بستگی به مربی دارد که تصمیم بگیرد با این سیستم به کار خود ادامه دهد و موفق شود یا تغییراتی را انجام دهد."

"بگذارید واضح به شما بگویم که من هیچ اولتیماتومی در این زمینه نداده ام. سرمربی آزادی کامل دارد تا هرکاری را که می خواهد، برای رسیدن به موفقیت انجام دهد."

tnx and goodbye

10. 4 کاربر از پست مفید soroush_chelsea تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    cf
    مربی مورد علاقه
    RDM-jose
    بازیکن محبوب

BrazilChelseaFoolad

Droghba

تشکر ها
    36
    تشکر شده 103 در 31 پست

پیش فرض مورینیو از من خواست که بمانم

امروز اسنایدر کلمات بحث برانگیزی را بیان کرده است. ویزلی اسنایدر، ستاره هلندی اینتر، اظهار داشته است که مورینیو با او تماس گرفته است و از او خواسته که در اینتر بماند! آیا او قصد بازگشت به اینتر را دارد؟

اختصاصی Inter.ir - شایعات بازگشت مورینیو به اینتر بار دیگر شدت گرفته است. ویزلی اسنایدر امروز کلمات بحث برانگیزی را به زبان آورده است و رسانه های ایتالیایی را درگیر بازگشت احتمالی مورینیو به اینتر کرده است.

ویزلی اسنایدر که تابستان امسال، پیشنهاد منچستر یونایتد را برای ماندن در اینتر رد کرده است، خطاب به خبرنگاران گفت: "مورینیو با من تماس گرفت و از من خواست که در اینتر بمانم."

اسنایدر ادامه داد: "من از ماندن در اینتر بسیار خوشحالم. من هیچ وقت قصد ترک اینتر را نداشته ام و دیگر نمی خواهم در مورد منچستر یونایتد صحبت کنم."

اسنایدر در مورد مذاکراتی که با منچستر انجام داده است چنین گفت: "مدیر برنامه هایم به من تماس گرفت و از تصمیم اینتر برای فروشم گفت. من هم مذاکراتی با منچستر یونایتد را آغاز کردم. اما فروش اتوئو همه چیز را تغییر داد."

اینتر در تابستانی که گذشت، اتوئو را با مبلغ 27 میلیون یورو به آنژی روسیه فروخت و توانست جلوی خرج کردن حدود 99 میلیون یورو را بگیرد. بدین ترتیب دیگر نیازی به فروش اسنایدر نبوده است. اما سخنان اسنایدر در مورد نصیحت مورینیو، بسیار بحث برانگیز است و علامت سوال بزرگی را به وجود خواهد آورد.

tnx and goodbye

12. 4 کاربر از پست مفید soroush_chelsea تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    cf
    مربی مورد علاقه
    RDM-jose
    بازیکن محبوب

BrazilChelseaFoolad

Droghba

تشکر ها
    36
    تشکر شده 103 در 31 پست

پیش فرض گاسپرینی انتظار پیشنهاد برای اتوئو را نداشته است

اختصاصی Inter.ir - جان پیرو گاسپرینی از تلاش مسئولین اینتر برای به خدمت گرفتن بازیکنان جدید در فصل نقل و انتقالات تشکر و قدردانی کرد. با این حال اضافه کرد "ما هرگز منتظر دریافت پیشنهاد اینچنینی برای اتوئو نبودیم."

نراتزوری پس از فروش اتوئو با مبلغ 27 میلیون یورو به آنژی تغییرات زیادی در ترکیب خود انجام داد که ازجمله می توان به خرید فورلان و زاراته اشاره کرد.

گاسپرینی درباره فصل نقل و انتقالات گفت " فصل نقل و انتقالات سختی را سپری کردیم ولی من خوشحالم.باشگاه هر کاری که امکان پذیر بود انجام داد تا درخواست های من را عملی سازد و من به خاطر کاری که انجام داده اند از آنها تشکر می کنم."

" بازیکنان مهمی به جمع ما اضافه شده اند که باعث شده انتخاب های زیادی داشته باشیم(برای چیدن ترکیب) . رهبر این تیم خود گروه می باشد. این اتحاد است که باعث تفاوت می شود."

" ما هرگز انتظار دریافت پیشنهاد آنچنانی در میان تمام صابون های اپرا (پیشنهاد های مختلف) ، برای اتوئو نداشتیم ، ولی همیشه بدون استرس بودیم ، ما توانستیم فقدان او را با بازیکنان بزرگی که به خدمت گرفتیم جبران نماییم. "

هر دو بازیکن تازه خریده شده در خط حمله ، فورلان و زاراته ، در اولین دیدار خود شنبه شب در برابر تیم جوانان برای اینتر به میدان رفتند. این دیدار با برتری 11 بر 1 اینتر میلان به پایان رسید که پنج گل این دیدار را میلیتو به ثمر رساند.

گاسپرینی در مورد این بازی خاطر نشان کرد " این بازی ها برای دریافت درک درست بازیکنان از یکدیگر مناسب و مهم است، این بازی حتی از بازی های رسمی دوستانه نیز بهتر می باشد به خاطر اینکه زمانی که در یک بازی ده بار تعویض بازیکن صورت می گیرد شما نمی توانید پیشرفتی را در تیم مشاهده نمایید."

tnx and goodbye

14. 3 کاربر از پست مفید soroush_chelsea تشکر کرده اند .

عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239
    تشکر شده 3,299 در 734 پست

inter لیست اینتر برای حضور در لیگ قهرمانان

امروز در سایت رسمی باشگاه اینتر لیستی منتشر شد مبنی بر اسامی بازیکنانی که اینتر برای حضور در فصل جدید لیگ قهرمانان مد نظر دارد. نبودن چند اسم معروف باعث نگرانی و همچنین تعجب هواداران شده است.

لیست:

سزار- زانتی- استانکوویچ- لوسیو- پاتزینی- موتا- فورلان- اسنایدر- آلوارز- کاستلاتزی- مایکون- کالدیرولا- کامبیاسو- اوبی- اورلاندونی- میلیتو- رانوکیا- ساموئل- چیوو- زاراته- کوتینیو- فارائونی- جاناتان- بیانچتی- کریستیگ- ناگاتومو- دی جنارو- بسا- رومانو- کیسلا- ترانی
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

16. 4 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239

inter سانتون به نيوکاسل پيوست

مدافع جوان اینتر، داویده سانتون با قرار دادی 5 ساله به باشگاه نیوکاسل یونایتد پیوست. مدیرعامل باشگاه نیوکاسل این انتقال را یک کودتا در باشگاهشان می داند و سانتون نیز از این انتقال و شانس بازی کردن در لیگ برتر خوشحال می باشد.

اختصاصی Inter.ir - داویده سانتون به طور رسمی با قراردادی 5 ساله به نیوکاسل یونایتد پیوست. سانتون در این رابطه به خبرنگاران گفت: " من از پیوستن به نیوکاسل واقعا خوشحالم. شانس بازی در لیگ برتر و بازی جلوی 50 هزار تماشاگر آنقدر خوب بود که نمی توانستم آن را رد کنم. این باشگاه بلندپروازی است که می خواهد به جلو حرکت کند و من هم برای دستیابی به خواسته هایشان به آنها کمک می کنم"

این مدافع اینتر که هم توانایی بازی در بک راست و هم بک چپ را دارد، و در هر دو کناره به خوبی بازی می کند، عصر امروز با هزینه ی نا معلومی و با پیراهن شماره ی 3 به تیم نیوکاسل یونایتد پیوست.

مدیر باشگاه نیوکاسل خطاب به خبرنگاران گفت: " ما از آوردن داویده سانتون به نیوکاسل بسیار خوشحال هستیم. او یک بک چپ با کیفیت و بین المللی است و همچنین او به دفاع ما انعطاف پذیری می دهد.
    داویده سانتون یک پسر جوان است و یک امضای بزرگ برای ما و من مطمئن هستم که او به زودی به لیگ برتر عادت می کند"

زمانی به سانتون لقب (پائولو مالدینی جدید) داده بودند. وقتی که در 18 سالگی در اینتر و تیم ملی ایتالیا به شهرت رسیده بود. اگر چه در حال حاضر به تیم ملی زیر 21 سال ایتالیا دعوت شده است.

وب سایت رسمی باشگاه نیوکاسل یونایتد یک صفحه را به طور کامل به بازیکن جدید ایتالیایی خود اختصاص داده است.

مدیر عامل باشگاه نیوکاسل در رابطه با انتقال سانتون به خبرنگاران گفت: "امضای قرارداد با سانتون یک کودتای واقعی برای باشگاه ما می باشد. این ما را به آوردن بازیکنان با کیفیتی که سال های درخشانی پیش رویشان دارند متعهد می کند."

18. 4 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239

inter فورلان نمی تواند در مرحله گروهی لیگ قهرمانان بازی کند

طرفداران اینتر می توانند فورلان رو در مرحله ی دوم لیگ قهرمانان ببینند، فورلان بعد از مرحله گروهی می تواند برای اینتر بازی کند.

دلیل اینکه فورلان نمی تواند در مرحله گروهی لیگ قهرمانان به میدان برود این است که او با پیراهن اتلتیکو مادرید برابر استورمس گورست بازی کرده است.
    ماسیمو موراتی بعد از شنیدن این خبر بسیار عصبانی شده زیرا اگر بخواهد اسم فولان رو در لیست تیم برای لیگ قهرمانان قرار بدهد باید با یک بازیکن کمتر وارد لیگ قهرمانان بشه و فورلان از مرحله حذفی به بازی گرفته خواهد شد اگه فورلان در لیست لیگ قهرمانان قرار نگیرد کاستاینوس به لیست وارد می شود

شاید اگر نظارت بیشتری روی خرید فورلان بود و اینتر خبر اینکه او نمی تواند در لیگ قهرمانان از ابتدا بازی کندرا می شنید هیچگاه او را خریداری نمی کرد

20. 3 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

صفحه 7 از 63 نخستنخست ... 567891757 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)