به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
فرگوسن: از بازیکنی مانند فردیناند نمی توان چشم پوشی کرد:
سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، تایید کرد که ریو فردیناند، مدافع باتجربه و مصدوم تیمش همچنان یکی از مهره های کلیدی این تیم است.شیاطین سرخ در رقابت های این فصل نتایج بسیار خوبی گرفته اند و مدافعان جوان این تیم مانند کریس اسمالینگ، جانی اونز و فیل جونز همگی بازی های درخشانی در خط دفاعی به نمایش گذاشتند.در این میان فردیناند که مانند چند فصل اخیر با مصدومیت های زیادی دست و پنجه نرم کرده، فرصت کمی برای بازی پیدا کرده است اما سرمربی اسکاتلندی همچنان او را یکی از ارکان اصلی تیمش می داند.فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این درست است که ریو با مصدومیت های زیادی روبرو بوده . ما امیدواریم او بهتر شود اما وقتی او شرایط بازی را پیدا کند، حتما از او استفاده خواهیم کرد زیرا نمی تواند از چنین بازیکن باتجربه ای چشم پوشی کرد.او بعد از دیدار مقابل بولتون، چند دیدار را از دست داد اما از نظر من این اهمیتی ندارد زیرا با بازیکنانی که داریم، هر وقت که بخواهیم می توانیم از او استفاده کنیم.هر زمان که نیاز به یک بازیکن باتجربه داشته باشیم، ریو می تواند به کمک ما بیاید زیرا می تواند سرنوشت ساز باشد. بازیکنان جوان این را می دانند. آنها می دانند که وقتی به بازی گرفته نمی شوند، حتما دلیلی دارد و می دانند که در بازی بعدی ای که به میدان می روند، باید بهتر باشند."
سرخیو آگوئرو: عاشق بازی مایکل اوون بودم:
سرخیو آگوئرو، مهاجم منچسترسیتی، اعلام کرد زمانی علاقه زیادی به بازی مایکل اوون داشت و به خاطر او بازی های لیگ برتر را نگاه می کرد.این ستاره آرژانتینی در این تابستان از اتلتیکو مادرید به منچسترسیتی پیوست و رقابت های فصل جدید را بسیار خوب آغاز کرد.
او همچنین اعلام کرد که لیگ برتر را به سری آ و لا لیگا ترجیح می دهد و مایکل او را بازیکن مورد علاقه اش در زمان نوجوانی معرفی کرد.
آگوئرو در گفتگو با منچستر اونینگ نیوز گفت:" من بازی های لیگ برتر را از تلویزیون نگاه می کردم. من این لیگ را به لالیگا و سری آ ترجیح می دادم.
من عاشق مایکل اوون بودم. من همیشه بازی های او را دنبال می کردم. به خاطر بازی های او بود که من بازی های لیگ برتر را دنبال می کردم.
واضح است که سبک بازی اینجا متفاوت با فوتبال اسپانیاست اما من خیلی زود با فوتبال اینجا تطبیق پیدا کردم. تلاش می کنم در تمرینات کاملا تمرکزم را حفظ کنم
خوب منچستر هم بلاخره متوقف شد و بعد از اين كه همه تيم هارو با اختلاف ميبرد به علت مصدوميت هاي پي در پي تو اين بازي نتونست ببره! ديگه فقط مصدوميت بازيكونا ميتونست جلو منچسترو بگيره كه گرفت و از قبل هم پيشبيني ميشد! خداكنه اين بدشانسي ها ديگه سراغ تيم نيان و منچستر ديگه مصدوم نداشته باشههمين جور ادامه بديم بازيكوناي سالم به 11 تا نميرسن و بايد بريم از تيمهاي پايه بازيكون بياريم
مثل اينكه رونيو ايوانز و چيچا هم مصدوم شدن كه اميدوارم جدي نباشه.
بازم از منسيتي جلوتريم و بهخاطر تفاضل گل بيشتر هنوز تو صدر جدوليمعشق است منچستر
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
من پيش بيني ميكردم كه اين بازيو نبرن چون تيم هايي مثل استوك اگه از تيم قوي مثل منچستر ببازن زياد براشون مسئله اي نيس به نظرمن واسه همين هم فقط واسه شكستن شاخ ميان (البته نظر شخصي)
چون اگه ببازن آبروشون زياد نميره
Manchester United - Basel
3 شنبه 5 مهر
22:15
دوستان متاسفانه این بازی از شبکه 3 پخش نمیشه
HALA MADRID
دوستان می توانید بازی رو از این قسمت دنبال کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
HALA MADRID
بلاخره منچستر از همون چيزي كه فكرشو ميكردم ضربه خورد!آخه با اين همه مصدوم يه مربي چيكار ميتونه بكنه؟! منچستر اگه همين جور ادامه بده از لحاظ روحي به هم ميريزه و افت ميكنه! البته فرگوسن مرد روزهاي سخته و ميتونه تيمو آماده نگه داره ولي كاره سختي داره.خدا كنه مصدومين سريعتر برسن و منچستر دوباره به آمادگي قبلي خودش برگرده و تيم هارو ببره.عشق است منچستر![]()
ویرایش توسط ManUtd : 09-28-2011 در ساعت 23:11
منچستربه نظرمن با اين كه تو گروه ساده اي افتاده به خاطر يكم غرور گرفتن بازيكناش تو ليگ قهرمانان موفق نميشه . البته مصدومين زياد هم بي تاثير نيس ولي به هر حال بازم هنوز هيچ اتفاق خاصي نيفتاده كه صعود
منچستر روتهديد كنه
منم موافقم داداش.منچستر 100% از اين گروه ميره بالا و اين تساوي هم به خاطر كم تجربگي بعضي از بازيكوناي جوون و بي تجربه و نبودن بعضي از بازيكونهاي اصلي بود!
منچستر مطمئنا يكي از مدعيان اصلي جام قهرمانانه!
اميدوارم منچستر خيلي زود به اوج برگرده و نشون بده كه اومده تا ناكامي سال قبل تو فينالو جبران كنه و هواداراشو خوشحال كنه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)